Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 31, 2008 το Σα και την Κυ? Όλγα, έχεις κάνει τηλεγραφητής; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 31, 2008 Εεε..χμμ...Professor Lappas... Ειναι η γενια του SMS Ξερεις... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 31, 2008 Ειναι η γενια του SMS Σιγά μην είναι και η γενιά του 1 1 4 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted March 31, 2008 Οπως έχουμε πει θα εχει σκι τεστ και το Σα και την Κυ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted March 31, 2008 Σωτηρη θα ειμαστε εκει να δοκιμασουμε !! Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 31, 2008 το σα στη βα τη κυ το κα λοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted March 31, 2008 Σωτηρη θα ειμαστε εκει να δοκιμασουμε !! Και πώς γίνεται ρε παιδιά;Ξεχωρίζεις ένα πέδιλο που σ΄αρέσει,το καβαλάς ....και βούρ στην κατηφόρα; Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 1, 2008 Ειναι η γενια του SMS θύμισε μου να σε κεράσω με την 1η ευκαιρία Σιγά μην είναι και η γενιά του 1 1 4 ο πατέρας μου φοιτούσε στο Πολυτεχνείο εκείνα τα χρόνια (…σχεδόν) Οπως έχουμε πει θα εχει σκι τεστ και το Σα και την Κυ η μόνη σοβαρή απάντηση….ευχαριστώ Σωτήρη το σα στη βα τη κυ το κα δεν σε πιάνω ακριβώς ξηγήσου! Ξεχωρίζεις ένα πέδιλο που σ΄αρέσει,το καβαλάς ....και βούρ στην κατηφόρα; και στην ανηφόρα άμα λάχει Μήτσο Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted April 1, 2008 δεν σε πιάνω ακριβώς ξηγήσου! αναλυτικα σαββατο βασιλιτσα κυριακη καιμακ Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 1, 2008 Ειπα και γω.... το Ski-Test σε μαρανε... Τελικα καλος και γω...παραγγειλα σκι 5 μερες πριν το Ski-Test (219 € + 30€ μεταφορικα απο το Γερμανο Atomic Metron 9 με δεστρες ...δεν το'χανα με τπτ ). Τελικα τι να δοκιμασω στο Ski-Test? Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 1, 2008 το σα στη βα τη κυ στο κα αυτό με μπέρδεψε Τελικα τι να δοκιμασω στο Ski-Test? τα Metron10 Μακη Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 1, 2008 ...τα Metron10 Μακη Metron 9/Metron 10 ειναι το ιδιο σχημα, απλως απ'οτι εμαθα, το 10 εχει πιο σκληρα Pulsers/plate. Δεδομενου οτι ο Γερμανος δεν τα ειχε στο 164 και δεν ηθελα να παω στο 171, προτιμησα να παρω τα 9 (που τα ξερω, εχει η Jennifer τα 158 ) και ηταν και 80€ λιγοτερο ). Η διαφορα ειναι στον παγο, που ουτως η αλλως... Παν Metron αριστον... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 1, 2008 Παν Metron αριστον... έτσι ετσι … πάντως και εγω γλυκοκοιτάζω τα 10ρια Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted April 1, 2008 Παν Metron αριστον... καλοφορετα και ελπιζω να μην ειναι αυτη την φορα M2ΤRΟΝ Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 1, 2008 Και τα δικά μου 11άρια m2tron είναι και τα αγόρασα από το S&R στην Αγγλία. Όλα τα metron το ίδιο γράφουν πάνω. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 1, 2008 Μωρε με 249€ και metron και m2tron και m2tron 9.2 ας γραφουν... Αρκει να μην στριβουν απο μονα τους καθε φορα που βλεπουν καποιον να ξεφλουδιζει καμια μπανανα... Επρεπε να ειχα παρει και τιποτα μπατονακια, αλλα δεν το σκεφτηκα... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 1, 2008 της Jennifer γράφουν 9.2 επάνω? m2tron έγραφαν όλα, το 2 ειναι το e δειτε πιο καλα ειναι παιχνιδι με τον αριθμό μεχρι και περσι αν δε κανω λαθος Τα φετινά 10αρια είναι το ιδιο με τα περσινα 9αρια Τα φετινα 9 εχουν γίνει λίγο παντοφλέ μιας και κατεβηκαν και αυτα σε σκληροτητα. edit: αυτα είναι τα metron 9.2 που βγάζει η atomic για την intersport και αυτα είναι τα περσινά του Λάππα Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 1, 2008 Της Jennifer ειναι m2tron 9. Αυτα που πηρα απο το Γερμανο ειναι εσοδειας 2006-07 γι'αυτο μαλλον και τα 219€ , οποτε ειμαστε καλα. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted April 2, 2008 Nεώτερα από το Σκι Τεστ. Τελικά θα διεξαχθεί στα Κελλάρια (στον Αίολο) και όχι στη Φτερόλακκα λόγω του ότι περιμένουμε δυνατό αέρα και θα ήταν πιθανό η καρέκλα της 6 να μην δουλεύει. Ηδη έχουν ξεκινήσει από το πρωί τα τεστ. Τελικά στις 6 εταιρείες που έχουμε προαναφέρει προστέθηκε και η Salomon. Kι ένα ευχάριστο που άφησα για το τέλος. Την Παρασκευή κατόπιν αποφάσεως των διοργανωτών θα μπορούν να δοκιμάζουν σκι και τα μέλη του ΕΣΤΟΥΧ. Υπενθυμίζουμε οτι το σαββατυοκύριακο θα μπορούν να δοκιμάζουν όλοι οι πελάτες του ΧΚ Παρνασσού. Οσοι πιστοί προσέλθετε Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted April 2, 2008 μαλλον εγω θα προσελθω επιτελους και θελω να εχω οδηγο εκει πανω γιατι δεν γνωριζω το βουνο αδερφια ποιος θα με καθοδηγησει; υπαρχει κανεις; υπ'οψην θελω να γυρισω ΟΛΟ το βουνο οχι μονο τις πιστες ποιος προσφερεται να μου δειξει τα αξιοθεατα; 350 χιλ επι 2 θα κανω ελπιζω να περασω καλα και αυθυμερον ετσι; Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted April 2, 2008 ολοι απανω θα ειμαστε Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted April 3, 2008 Όχι όλοι ... Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted April 3, 2008 ουτε εγω τελικα τα χαααααααααααααααααααααααααααπια μου... [ουπς ειμαι σε λαθος τοπικ, λολ] Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted April 3, 2008 και μερικοι μερικοι δοκιμαζουν πεδιλακια .... απο το πρωι.... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Heater 0 Report post Posted April 3, 2008 Μαλιστα.......και ελεγα να ξεκινησω χαλαρα το Σαββατο για επανω. Τωρα πρεπει να πεσει re-schedule, και να ειμαι επανω πουρνο πουρνο...μπας και καταφερω να δοκιμασω τα πεδιλακια που εχω στα υποψιν. Quote Share this post Link to post Share on other sites