Mitsaras 230 Report post Posted April 3, 2008 Aύριο Παρασκευή,θα είναι κανένας επάνω; Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted April 3, 2008 μπορει εγω Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted April 3, 2008 Aύριο Παρασκευή,θα είναι κανένας επάνω; Δεν πιστευω στα ματια μου!!!!!!!!!!!!!! Εσυ θα με τρελανεις παλικαρι μου!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ειμαι Σαββατο Καλαβρυτα και Κυριακη Παρνασο. Κλεινω τη σεζον Πανηγυρικα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 3, 2008 Aύριο Παρασκευή,θα είναι κανένας επάνω; μπορει εγω δεν το λέγατε πιο νωρίς βρε παιδιά? θα ανέβαινα και εγω..τωρα εχω κανονίσει μια επίβλεψη αυριο και δεν γίνεται να ακυρώσω Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 3, 2008 Εγω θα ειμαι απανω αυριο... Στο 8/20 Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted April 3, 2008 Δεν βλέπω πίεση,..οπότε θα το αφήσω μάλλον για Σάββατο. Υ.Γ.....Και ήθελα ρε Μάκη να δώ τα "γερμανικά" σου πέδιλα γιατί το σκέφτομαι πολύ έντονα. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
germanos 37 Report post Posted April 3, 2008 Δεν πιστευω στα ματια μου!!!!!!!!!!!!!! Εσυ θα με τρελανεις παλικαρι μου!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ειμαι Σαββατο Καλαβρυτα και Κυριακη Παρνασο. Κλεινω τη σεζον Πανηγυρικα To ίδιο πανηγυρικό κλείσιμο έχω σκεφτεί και εγώ. Σάββατο Χελμό και Κυριακή Παρνασσό. Βέβαια αυξάνω τις πιθανότητες διαζυγίου, αλλά κάτι θα σκαρφιστώ... Δεν ξέρω βέβαια που να αφήσω τα πέδιλα για service, κανείς με πρόσφατη εμπειρία για καλό service? Quote I just love skiing! Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted April 3, 2008 Κοιτα πανω δεξια στο λινκ Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted April 4, 2008 To ίδιο πανηγυρικό κλείσιμο έχω σκεφτεί και εγώ. Σάββατο Χελμό και Κυριακή Παρνασσό. Βέβαια αυξάνω τις πιθανότητες διαζυγίου, αλλά κάτι θα σκαρφιστώ... Δεν ξέρω βέβαια που να αφήσω τα πέδιλα για service, κανείς με πρόσφατη εμπειρία για καλό service?Για service στο Maximo (ski bill) και δικηγορο για διαζυγιο απο κοινου για να μας ερθει και οικονομικα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted April 4, 2008 δεν το λέγατε πιο νωρίς βρε παιδιά? θα ανέβαινα και εγω..τωρα εχω κανονίσει μια επίβλεψη αυριο και δεν γίνεται να ακυρώσωδεν πειραζει, θα τα πουμε το ΣΚ Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 4, 2008 βεβαίως Κορνήλιε πως ηταν σήμερα πάνω? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted April 4, 2008 βεβαίως Θ΄ανέβεις αύριο; Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 4, 2008 Δεν βλέπω πίεση,..οπότε θα το αφήσω μάλλον για Σάββατο.Υ.Γ.....Και ήθελα ρε Μάκη να δώ τα "γερμανικά" σου πέδιλα γιατί το σκέφτομαι πολύ έντονα. Και γω...θα ηθελα να τα δω... Αλλα δεν αφιχθησαν ακομη... Παρεμπιπτοντως, σημερα δοκιμασα το Volkl Tigershark (καλο, αλλα κουραστικο...για μενα τουλαχιστον με τις ρηχες πουδρες που ειχε σημερα), το Salomon Toronado (δεν μου αρεσε, πηγαινε οπου ηθελε αυτο, οχι οπου ηθελα εγω... κατα τον Nickel λογω χαμηλου επιπεδου...δικου μου ) το Stockli Globe κατι που δεν με ενθουσιασαν ιδιαιτερα (μαλλον και σ'αυτα εφταιγε το επιπεδο μου, προλεταριος γαρ...) και τελος τα Volkl AC 30 τα οποια ηταν απλα καταπληκτικα! Εκαναν τα παντα, καλυτερα απ' ο,τι ηθελα δεν ενοχληθηκαν απ' το επιπεδο μου και περασαμε καλα! τα δοκiμασε και ο Nifadas του οποιου αρεσαν επισης!...Και ηταν και 177 εκ μηκος! Πολυ γλυκα πεδιλα! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted April 4, 2008 Kαι΄γώ θέλω να δοκιμάσω οτιδήποτε,μεσου επιπέδου,..νά΄ναι όμως 50-50,...όπως π.χ.κανα metron 9. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 4, 2008 Kαι΄γώ θέλω να δοκιμάσω οτιδήποτε,μεσου επιπέδου,..νά΄ναι όμως 50-50,...όπως π.χ.κανα metron 9. Το Volkl AC30 εχει περιπου τις ιδιες διαστασεις και φιλοσοφια. Ελα απανω το Σαββατο και θα δουμε... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 4, 2008 Θ΄ανέβεις αύριο; ναι Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 5, 2008 Δυστυχώς οι εταιρείες δε φαίνονται ορεξάτες να έχουν τα πεδιλα για τέστ το ΣΚ. Φοβουνται μήπως χάσουν κανα πέδιλο μάλλον... Τελοςσπαντων γύρισα Αθήνα έχοντας δοκιμάσει 11 σκι απο αγωνιστικά μέχρι εντελώς freeride, κάποια ήταν απίστευτα καλά και κάποια απρόσμενα απογοητευτικά. Δουλευω σήμερα για βγάλω τα "σπασμένα" της Πεμπτης-Παρασκευης που έλειπα και θα ανοίξω καινούριο τόπικ στο ski το αθλημα για της απόψεις μου για το σκι τεστ και τα σανδαλακια που δοκίμασα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 6, 2008 Πολύ απογοητευτικό αυτό με το ski test. Θα μπορούσαν κάλλιστα να ζητούν μια ταυτότητα, δίπλωμα κλπ ώστε να εξασφαλιστούν. Διάλεξαν να τα πάρουν και να φύγουν, παρόλο που είχε ανακοινωθεί το event . Και μετά περιμένουν να προτιμούμε τα Ελληνικά καταστήματα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted April 6, 2008 H απόφαση να φύγουν τα σκι ήταν καθαρά των εταιριών και των οργανωτών για πρακτικούς λόγους όπως ανέφεραν .Τα καταστήματα άλλωστε κάνουν ενίοτε τα δικά τους τεστ με τους πελάτες τους , όπως πολύ καλά ξέρετε αρκετοί από εσάς . Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted April 7, 2008 θα μπορουσε να ειχε βγει μια ανακοινωση ομως........... Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 7, 2008 μα δεν υπάρχει υποχρέωση βρε Κορν. γι'αυτο βγηκε η ανακοινωση για Παρασκευή για το snowclub. (που θα παει θα βρω χρόνο να ανοιξω το καινουριο thread για το ski test, νισαφι) Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted August 10, 2009 Πολύ απογοητευτικό αυτό με το ski test. Θα μπορούσαν κάλλιστα να ζητούν μια ταυτότητα, δίπλωμα κλπ ώστε να εξασφαλιστούν. Διάλεξαν να τα πάρουν και να φύγουν, παρόλο που είχε ανακοινωθεί το event . Και μετά περιμένουν να προτιμούμε τα Ελληνικά καταστήματα. 1. Το ζητουμενο Χρηστο, 18 μηνες μετα και αφου εχει γινει ενα συντομο demo week-end [Μαιος 2009] στον Παρνασσο, ειναι ο καθορισμος απο τους χιονοδρομους-καταναλωτες ΤΙ-ΠΩΣ-ΠΟΤΕ, θελουν απο τις εταιριες και τα καταστηματα ski ετσι ωστε να ικανοποιηθουν σε Συλλογικο, Σωματειακο και Προσωπικο επιπεδο οι απαιτησεις τους.2. Οι αντιπροσωποι εχουν και σημαντικα εξοδα [διαμονη, διατροφη, προσωπικο] και κοστος συμμετοχης στο test [διοργανωτης και χιονοδρομικο]. Παραλληλα,οι ημερομηνιες Διεξαγωγης [τελη Μαρτιου-Απριλιος] και τυχον Δημοσιευσης [τελη Δεκεμβριου- Ιανουαριος] ειναι εμπορικα και επικοινωνιακα ανευ ουσιας . Εξηγουμαι... α. ο χρονος διεξαγωγης ειναι περιοδος χαμηλης χιονοδρομικης προσελευσης /καταναλωσης και β. η δημοσιευση [εντυπη-διαδυκτιακη] των mega-test του εξωτερικου αρχιζει μεσα στον Αυγουστο και ολοκληρωνεται τον Οκτωβριο. Η ενημερωση-διαμορφωση καταναλωτικης γνωμης εχει ηδη συντελεστει και η ελληνικη προσπαθεια εχει ακυρωθει στη γεννηση της. 3. η διεξαγωγη ηδη απο τον Οκτωβριο [27-29], ολο τον Νοεμβριο και τον Δεκεμβριο των αγωνων FIS WORLD CUP με παραλληλα EVENTS [Demo, Opening, Extreme] ολοκληρωνει την στοχευμενη προωθηση και παρωθει σε ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. Quote Share this post Link to post Share on other sites