sotogiannop 82 Report post Posted March 19, 2008 Ευχάριστα νέα για τους φίλους του, καθιερωμένου πια, ετήσιου ελληνικού SKI TEST. Το αναμενόμενο από πολλούς event θα γίνει φέτος στο χ/κ Παρνασσού από 2-6 Απριλίου 2008. Το διάστημα 2-4 Απριλίου τα σκι θα είναι διαθέσιμα μόνον για τους «ειδικούς» ενώ το διάστημα 5-6 (Σαββατοκύριακο) θα είναι ελεύθερα για το κοινό. Το 4ο GREEK SKI TEST θα διεξαγχθεί στη Φτερόλακκα και υπεύθυνος (όπως πάντα) θα είναι ο «δάσκαλος» Werner Chromechek. Για τους φίλους μας βορειοελλαδίτες θα υπάρχει ανάλογο SKI TESΤ, ελεύθερο για το κοινό, στο χ/κ Καϊμάκταλαν το προηγούμενο Σ/Κ 29 & 30 Μαρτίου 2008. Κατόπιν τα σκι θα κατηφορήσουν στη Φτερόλακκα, για τη διεξαγωγή του κυρίως μέρους του event. Παρακαλούνται οι φίλοι-οπαδοί του event να μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted March 19, 2008 Τελεια ξερουμε ποιες εταιριες θα συμετεχουν ? Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted March 19, 2008 Rossignol, Atomic, Fisher, Salomon, Head, Blizzard. Αυτές είναι οι σίγουρες και πιθανόν να συμμετάσχουν και άλλες 4 ακόμη. Είδωμεν! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 19, 2008 Πολύ όμορφα. Θα γίνει παιχνίδι, αρκεί να έχουμε χιόνι! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted March 19, 2008 Επιτέλους ανακοινώθηκε....................ελπίζω να προλάβουμε χιονάκι αλλιώς τα βλέπω να τα βάζουμε σε ροδάκια!!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted March 19, 2008 ΕΡΩΤΗΣΗ (ΑΣΧΕΤΟ): ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ..........ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ??? ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ , ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΤΕ!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted March 19, 2008 Να ρωτησω εγω ποιοι θεωρουνται ειδικοι και ποιοι οχι? γιατι εγω πχ κατα πασα πιθανοτητα δεν μπορω να ανεβω ΣΚ ενω καθημερινες μπορω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 19, 2008 Rossignol, Atomic, Fisher, Salomon, Head, Blizzard. Αυτές είναι οι σίγουρες και πιθανόν να συμμετάσχουν και άλλες 4 ακόμη. Είδωμεν! νομιζω πως θα εχουν nordica & volkl Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted March 19, 2008 Να λύσω την απορία για το ποιοί θεωρούνται ειδικοί για το σκι τεστ. Είναι οι καλεσμένοι των διοργανωτών-εταιρειών εισαγωγής σκι στη χώρα μας και είναι κυρίως παλαιοί αθλητές και δάσκαλοι σκι. Ετσι λοιπόν το τεστ τις 3 πρώτες μέρες δεν αφορά εμάς τους τουρίστες σκιέρ παρά μόνον το Σαββατοκύριακο όπου μπορούμε να δοκιμάσουμε τα σκι των εταιρειών που λαμβάνουν μέρος. Βέβαια οποιος θέλει να παρακολουθήσει τη διαδικασία ή να διατυπώσει απορίες προς τους αρμοδίους θα μπορεί να το κάνει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 19, 2008 ΕΡΩΤΗΣΗ (ΑΣΧΕΤΟ): ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ..........ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ??? ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ , ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΤΕ!!! Κάτι θα γίνει και για εσένα! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted March 19, 2008 sotogiannop ευχαριστω πολυ για την απαντηση....Ελπιζω να καταφερω να ανεβω πανω το ΣΚ Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted March 19, 2008 Σωτηρη, θα καταφερω/ουμε να τα πουμε εκεινο το Σ/Κ, η παλι στην ΓΣ ????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted March 20, 2008 το κανανε σε καταλληλη ημερομηνια βλεπω!καλα μας δουλευουν?μεχρι τοτε δε θα υπαρχει ουτε νιφαδα.αυτα επρεπε να γινονται φεβρουαριο ωστε να εχει χιονι(α) ,καλης ποιοτητας(β) ωστε οτι σου αρεσει να αγορασεις κιολας και να εχει μπροστα σου και κανα μηνα σκι Quote Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted March 20, 2008 Αριστοτέλη, θα τα πούμε πιθανόν στο SKI TEST. Εγώ θα είμαι Παρασκευή και Σάββατο επάνω. Αλλιώς στη ΓΣ ...να τηρήσουμε και το έθιμο. το κανανε σε καταλληλη ημερομηνια βλεπω!καλα μας δουλευουν?μεχρι τοτε δε θα υπαρχει ουτε νιφαδα.αυτα επρεπε να γινονται φεβρουαριο ωστε να εχει χιονι(α) ,καλης ποιοτητας(β) ωστε οτι σου αρεσει να αγορασεις κιολας και να εχει μπροστα σου και κανα μηνα σκι Φίλε μου το SKI TEST δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα και θα σου εξηγήσω το λόγο. Οι αντιπρόσωποι των εταιρειών στην Ελλάδα δεν είχαν τα νέα μοντέλα του 2009, τουλάχιστον οι περισσότεροι. Επειδή η αγορά μας είναι τραγικά μικρή, η εταιρείες μας θυμούνται τελευταίους. Πάλι καλά πριν μερικά χρόνια τα καινούρια μοντέλα σκι στην Ελλάδα έφταναν τον Οκτώβριο!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted March 20, 2008 διαφορες 08 κ 09 και τετοια ειναι κατα 90% για εμπορικους σκοπους η αλλιως "για να χουμε να λεμε". ιδιαιτερα στην ελλαδα ποιος ειναι αυτος που αλλαζει ή εχει λογο να αλλαζει εξοπλισμο καθε χρονο σαν τα μπλουζακια?ελαχιστοι αν οχι κανεις. θα ηταν εποικοδομητικο λοιπον να γινονται skitest εστω και με μοντελα φετινα μη σου πω και μοντελα stock απο προηγουμενες χρονιες σε ελκυστικες τιμες.φεβρουαριο ομως που ο αλλος το σκι και το χιονι θα το ευχαριστηθει.και να μην περιοριζοτανε μονο σε ενα χιονοδρομικο.ας πουμε να πανε παρνασσο καλαβρυτα για νοτια ελλαδα και καιμακτσαλαν βασιλιτσα για βορεια,κατι σαν γιορτη.ενα μηνα θα γινοτανε το ελα να δεις.και απο πωλησεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted March 21, 2008 Κοίτα τέτοιου είδους σκι τεστ που λες γίνονται λίγο πολύ σε όλα τα ελληνικά ΧΚ, όχι όμως από τους αντιπροσώπους των εταιρειών αλλά από τα κατα τόπους μαγαζιά. Αν γυρίζεις τα χκ της χώρας θα δείς οτι καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν τα μαγαζιά ενοικίασης δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να δοκιμάζουν νέα μοντέλα, με σκοπό την αγορά βεβαίως, κάτι σαν το test drive που γίνεται στα αυτοκίνητα. Παράδειγμα η Αλπική Ζώνη στη Βασιλίτσα με τα HEAD, το SKI FUN GIORAS στο Καιμάκ με την ίδια εταιρεία, ο Γραμματικόπουλος στο Πήλιο με τη ROSSIGNOL, ο Πάππος Μπαλτούμης στον Παρνασσό με τα STOCLΕY, o Κοσμάς Mάντσιος στη Νάουσα με διάφορες εταιρείες κ.ά. Συμφωνώ μαζί σου ότι στην Ελλάδα δεν αγοράζει κανείς κάθε χρόνο σκι. Ακριβώς λοιπόν επειδή η αγορά στη χώρα μας είναι εξαιρετικά περιορισμένη είναι λογικό οι εταιρείες να μην μπαίνουν και σε περιττά έξοδα προβολής για να πουλήσουν 100-200 σκι παραπάνω. Πιστεύω οτι και το SKI TEST που γίνεται είναι too much για τη χώρα μας και να λες πάλι καλά που γίνεται. Πάντως εαν θέλεις να δοκιμάζεις σκι κατά τη διάρκεια της σεζόν ακολούθα τη μέθοδο που σου είπα με τα τοπικά μαγαζιά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted March 21, 2008 κοιτα αν κανω ενα τεστ με ενα πεδιλακι που μου αρεσει περισοτερο απο το δικο μου σιγουρα θα μπω στο τρυπακι και θα το αγορασω. το ζητημα ειναι να σε βαλουν στο τρυπακι ... δεν μπορεις να ζητας απο τον καθε μαγαζατορα να σου δωσει 3-4 ζευγαρια να δοκιμασεις και να του πεις ασε ευχαριστω. Πιστευω οτι εστω και τωρα που τελειωνει η σεζον ειναι μια καλη ευκαιρια για να κανουμε τα σχεδια μας για του χρονου Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted March 25, 2008 Τυχεροί οι βόρειοι... σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα το χιονάκι καλά κρατεί εκεί στο καιμάκ... Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα γίνει και για εμάς τους νότιους.... -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted March 25, 2008 Τυχεροί οι βόρειοι... σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα το χιονάκι καλά κρατεί εκεί στο καιμάκ... Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα γίνει και για εμάς τους νότιους.... Το Καιμάκ υστερεί μπροστά στη Βασιλίτσα νομίζω,η οποία έφαγε χθες 70 ολάκερους πόντους,...ούτε καταχείμωνο να ήταν! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 26, 2008 απο χιονι φετος δεν πηγαμε ασχημα ασχημα πηγαμε απο θερμοκρασιες με αυτο που βαζει αυτες τις μερες ισως κρατησει μεχρι την ημερομηνια του σκι τεστ παραγγελια το εκαναν οι εταιριες; λοολ Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 28, 2008 και η αλλη εβδομαδα θα εχει πασπαλισματα και θα κρατηθει με χαμηλες σχετικα θερμοκρασιες, φαινεται οτι το σκι τεστ παει τελικα να γινει σε μια πραγματικα καλη εβδομαδα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 28, 2008 Πανο ειναι επειδη θα ανεβω εγω πανω κατα 99% για πρωτη φορα φετος επιτελους δηλαδη απο κοσμο ποιος θα ειναι πανω την αλλη εβδομαδα; Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted March 29, 2008 Για τους φίλους μας βορειοελλαδίτες θα υπάρχει ανάλογο SKI TESΤ, ελεύθερο για το κοινό, στο χ/κ Καϊμάκταλαν το προηγούμενο Σ/Κ 29 & 30 Μαρτίου 2008. Κατόπιν τα σκι θα κατηφορήσουν στη Φτερόλακκα, για τη διεξαγωγή του κυρίως μέρους του event. Παρακαλούνται οι φίλοι-οπαδοί του event να μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Που ηταν ΟΕΟ? Εκτος αν εμφανιστουν αυριο.... Ηταν ενας απο τους λογους που προτιμησαμε σημερα το Καιμακ,αλλα.... Του χρονου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted March 31, 2008 Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ενημερώσω έγκαιρα αλλά το SKI TEST στο Καιμάκ αναβλήθηκε λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος του διοργανωτή, του κ. Αργύρη Λογοθέτη. Ο Αργύρης είναι ο ιδιοκτήτης του Snowbar 2069 και είναι χρόνια τώρα ένας εκ των συνδιοργανωτών του ΤΕΣΤ. Εύχομαι στον Αργύρη όλα να πάνε καλά και του χρόνου, πρώτα ο Θεός, εδώ είμαστε! Τώρα κανονικά θα γίνει στον Παρνασσό το 4ο GREEK SKI TEST μετά τα τελευταία χιόνια. Ο τόπος διεξαγωγής παραμένει η Φτερόλακκα. Οι σίγουρες εταιρείες που θα συμμετάσχουν είναι: Atomic, Rossignol, Stockli, Volkl, Blizzard kai Dynamic. Παίζεται μεχρι την τελευταία στιγμή να συμμετάσχουν και οι Head και Fisher. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 31, 2008 θα γίνει και το Σα και την Κυ? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites