Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted March 31, 2008 Σας βλέπω αγριεμενους και είπα να μοιραστώ μαζί σας τα πέδιλα του 2009 μην ξεχνάτε έχουμε και Ski test... ΕΔΩ Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted April 11, 2008 Αντε... και εδω τα νεα BLIZZARD 08/09 ... Υ.Γ: ...μην βιαζεστε βρε, εχετε καιρο μεχρι τις 14/4 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
maylo 132 Report post Posted May 18, 2008 Γνωριζει κανεις αν οι αλλαγες που εκανε η Fischer στο RX8 για το 2009,οσον αφορα τη κατασκευη του,επιφερουν διαφορες και στη συμπεριφορα του πεδιλου?Και αν ναι, προς ποια κατευθυνση? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 18, 2008 To RX8 είναι ένα πολύ καλό σκι , εδώ και 4-5 χρόνια όμως φαίνεται ότι πέρα απο τα γραφικά δεν έχουν αλλάξει τίποτα ουσιαστικά, επίσης νιώθω ότι η αλλαγή αντιπροσώπου στην Ελλάδα ενδέχεται ότι θα μας φέρει και μια αδικαιολόγητη αύξηση τιμής. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 18, 2008 Ορισμένα πέδιλα είναι τόσο καλά που δεν χρειάζεται να αλλάξουν. Στο μυαλό μου ήρθε το θρυλικό salomon X-scream series που κυκλοφόρησε για πάρα πολλά χρόνια χωρίς την παραμικρή αλλαγή -ούτε καν στα γραφικά- και έλαβε ενθουσιώδεις κριτικές του ειδικού τύπου και των απλών χιονοδρόμων. Δυστυχώς τότε το επίπεδο μου δεν μου επέτρεπε να το πάρω. (ούτε αυτό έχει αλλάξει) Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted May 18, 2008 ποιος πηρε την αντιπροσωπεια της fischer??? Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
maylo 132 Report post Posted May 18, 2008 RX 8 2009 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 18, 2008 αυτός που είχε την Ατομικ. Βασιλόπουλος και η Ατομικ πήγε στην adidas(salomon) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted May 18, 2008 Χμμμ... Έχει και χρώμα μαύρο-λαδί, θα πηγαίνει και με τη φόρμα... Και λέω να αλλάξω και πέδιλα στη νέα περίοδο... Στα υπ όψη. Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted May 20, 2008 επίσης νιώθω ότι η αλλαγή αντιπροσώπου στην Ελλάδα ενδέχεται ότι θα μας φέρει και μια αδικαιολόγητη αύξηση τιμής. Δεν θα έχει και πολλές ελπίδες να πουλήσει σε αυξημένες τιμές.Αν εξαιρέσουμες τους εντελώς ανοργάνωτους(χωρίς internet, αδικαιολόγητος φόβος για αγορές από εξωτερικό κλπ) οι υπόλοιποι βρίσκουν άκρη από online παραγγελίες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted May 20, 2008 ...και μιας και πιασαμε τις αντιπροσωπειες στην Ελλαδα, απ΄οτι γνωριζω και η NORDICA θα αλλαξει φετος χερια. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 20, 2008 Γιωργο εισαι σιγουρος?????? Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted May 20, 2008 Άλλαξε ήδη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 20, 2008 ποιος την εχει??? Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted May 20, 2008 Κάποιος με τον οποίον έχει συνεργαστεί ο σύλλογος άψογα στο παρελθόν και με τις φθηνότερες τιμές ever, από άλλο πόστο.... και ο οποίος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για μελλοντική συνεργασία... (βλ. Θάνος...) Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 20, 2008 Κάποιος με τον οποίον έχει συνεργαστεί ο σύλλογος άψογα στο παρελθόν και με τις φθηνότερες τιμές ever, από άλλο πόστο.... και ο οποίος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για μελλοντική συνεργασία... (βλ. Θάνος...) Πιαστε τον, στριμωχτε τον, πουληστε του μπανερακι (Χωρια οτι θα χρειαστει ο μειραξ μποτες... ) Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted May 20, 2008 Πες μας πες μας Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted May 20, 2008 Nordica δεν ειναι μονο μποτες... αλλα και σκι. Και μαλιστα τα τελευταια χρονια σκι της εταιριας εχουν παρει πολυ καλες κριτικες (εκτος αν το ολο σκηνικο ειναι ενα μεγαλο διαφημιστικο κολπο...). Απ' οσο μιλησα με γνωστο μου που θα εργαστει για την νεα αντιπροσωπεια, σκοπος τους ειναι να προωθησουν και τα σκι ωστε να αποκτησουν αναλογη εκτιμηση απο εμας, οπως εχουν και οι μποτες της εταιριας. Απο Σεπτεμβρη θα εχουμε νεοτερα, και θα ξερουμε και τι προσφορες θα εχουν. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 20, 2008 Τελικα ποιος ειναι ρε παιδια Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 20, 2008 Πάντως για φέτος το Best O θα έχει Nordica πηρα και ρωτησα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
WIND 0 Report post Posted July 29, 2008 μια ματια στα μοντελα 2009 για να ψαχτουμε σιγα σιγα http://www.ski-depot.com/miva/merchant.mvc...y_Code=2009skis Quote Share this post Link to post Share on other sites