asproxioni 0 Report post Posted April 12, 2008 ...καμια φορα πιανεσαι απο μια κουβεντα....και αυτο ηταν!!! ας ειναι καλα ο φιλος μου ο Johny οταν μου ελεγε: (..."φετος τη χρονια αυτη θα την αφιερωσω στον ευατο μου..καθε σ/κ θα ειμαι πανω χκπ"...) Γυρισα μερικα χρονια πισω τοτε που επαιρνα το φορτηγακι με φιλους και κοιμομασταν μεσα στο αυτοκινητο - στο παρκιν στα Κελλαρια - περιμενωντας να ανοιξει το χιονοδρομικο !! Γυρνωντας σπιτι λεω στη γυναικα μου το σ/κ παμε πανω για σκι!! Αφηνω τα πιτσιρικια σε παππου και γιαγια και δροοοομοο!! Μεγαλη χαρα - οταν ομως ειδα μικρους σκιερ τους χαιρομουνα και σκεφτηκα την επομενη φορα θα φερω τα παλληκαρακια μου 4 & 5.5χρονων και ετσι εγινε!! 1ο μαθημα με δασκαλο τελειοι-τρελλαθηκαν!! Οποτε επενδυω για το μελλον - υπομονη του χρονου - ονειρευομαι ποτε θα κατεβαινω μαζι τους πιστες οοολεε !!!!!!!!!!! αυτα σαν ιστορικο απο (asproxioni) babis!! Χαρηκα που το μοιραστηκα μαζι σας!! Y/Γ: μεσοβδομαδα θα τα κανω κοπανα απο παιδικο σταθμο και θα ειμαστε εκει ψηλα (αν βασταει γερα ακομα) Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 12, 2008 Καλως ορισες Asproxioni! Και συ και η κυρα σου και τα πιτσιρικια σου. Σκι η σανιδα; Με τι ασχολεισαι; Που μενεις; Ειμαστε περιεργοι γενικα, αλλα πολυ φιλικοι! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
asproxioni 0 Report post Posted April 12, 2008 Καλως σας βρηκα - ασχολουμε με σκι οχι σανιδα (απο Χριστουπολη) Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted April 13, 2008 Μπάμπη πολύ γλυκό και συγκινητικό το μήνυμά σου! Να είσαι γερός και εσύ και η οικογένειά σου να χαίρεστε τα δημιουργήματα του Θεού! Quote Share this post Link to post Share on other sites
asproxioni 0 Report post Posted April 13, 2008 Σ'ευχαριστω ναμαστε καλα με υγεια και να απολαμβανουμε ολα τα καλα!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 13, 2008 καλως μας ΗΡΘΕΣ/ΑΤΕ Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted April 13, 2008 Kαλώς ορίσατε Μπάμπη και εσύ κι η οικογένειά σου και κάντε όλοι υπομονή για του χρόνου, γιατί από ότι είδα εχθές (και σήμερα από την κάμερα) δεν θα μείνει και πολύ μεσοβδόμαδα ούτε για σένα αλλά ούτε για τα πιτσιρίκια! Χρήστος Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
asproxioni 0 Report post Posted April 13, 2008 μαλλον ετσι θα ειναι τα πραγματα - υπομονη λοιπον - thanks!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
TZIM 0 Report post Posted April 13, 2008 Καλώς ήρθατε Μπάμπη και συ και οι οικογενειά σου! ΤΖΙΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
asproxioni 0 Report post Posted April 13, 2008 ευχαριστω για το καλωσορισμα σας ολους Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted April 13, 2008 Καλωσήλθατε στο forum του snowclub! Με το καλό μέλη και στον σύλλογο, αν και από ότι καταλαβαίνω, τα πιτσιρίκια έχουν ψωμί ακόμα μπροστά τους! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted April 13, 2008 Καλως ορισες Asproxioni Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
snowbill 0 Report post Posted April 13, 2008 Αsproxioni ειμαι 17 χρονων και ο πατερας μου με αναιβαζει στα βουνα απο 4 χρονων... δεν σου κρυβω οτι τον ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου καθε μερα!!! ξεκινησε λοιπον να με μαθαινει σκι απο τοσο μικρο και τωρα εχουμε φτασει στο σημειο να κατεβαινουμε παρεα ασταματητα και να αλωνιζουμε στις πιστες...κατι που σε λιγα χρονακια θα κανεις κι εσυ με τα παιδια σου...να ξερεις οτι τα παιδια καποια στιγμη θα σε ευγνωμωνουν!!! καλως ορισες λοιπον...και καλη διαμονη...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
asproxioni 0 Report post Posted April 13, 2008 Αsproxioni ειμαι 17 χρονων και ο πατερας μου με αναιβαζει στα βουνα απο 4 χρονων... δεν σου κρυβω οτι τον ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου καθε μερα!!! ξεκινησε λοιπον να με μαθαινει σκι απο τοσο μικρο και τωρα εχουμε φτασει στο σημειο να κατεβαινουμε παρεα ασταματητα και να αλωνιζουμε στις πιστες...κατι που σε λιγα χρονακια θα κανεις κι εσυ με τα παιδια σου...να ξερεις οτι τα παιδια καποια στιγμη θα σε ευγνωμωνουν!!! καλως ορισες λοιπον...και καλη διαμονη...!!! ...εισαι πολυ καλος - σ'ευχαριστω!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
batsav 0 Report post Posted April 16, 2008 Μπάμπη και οικογένεια, καλώς ήρθατε! Χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχουν οικογένειες που ανεβαίνουν σύσσωμες στα βουνά. Έχω κι εγώ ένα γιο 4,5 που αρχίσαμε φέτος δειλά-δειλά να τον ανεβάζουμε στα βουνά. Την επόμενη περίοδο λέω να τον γράψω και στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης για να κάνει μαθήματα με δάσκαλο. Αλήθεια, (και συγγνώμη δηλαδή ) προς τα που πέφτει η Χριστούπολη; Φιλικά, Ρένα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted April 16, 2008 γουελκομ! εμενα δεν με ανεβαζε ο μπαμπας μου αλλα ο κολιτος του και μετα απο 17 χρονια ακομα μαζι κατεβαινουμε Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted April 16, 2008 Καλώς ήρθες Μπάμπη, αν εννοείς την Χριστούπολη στα Σπάτα και όχι στην Καβάλα σήμερα έχουμε συνάντηση του συλλόγου στην Αθήνα (δες στις Ανακοινώσεις) οπότε μπορείς να μας γνωρίσεις και από κοντά.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
asproxioni 0 Report post Posted April 17, 2008 Καλώς ήρθες Μπάμπη, αν εννοείς την Χριστούπολη στα Σπάτα και όχι στην Καβάλα σήμερα έχουμε συνάντηση του συλλόγου στην Αθήνα (δες στις Ανακοινώσεις) οπότε μπορείς να μας γνωρίσεις και από κοντά.. .....αυτη τη Χριστουπολη εννοω στα Σπατα!!Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω και απο κοντα - καποια στιγμη θα γινει!! Quote Share this post Link to post Share on other sites