batsav 0 Report post Posted April 16, 2008 Διάβασα σε περιοδικό πρόσφατα ότι ακόμη και το Ντουμπάϊ προσφέρεται για χιονοδρομία... Έχουν φτιάξει λέει, χιονοδρομικό κέντρο εν μέσω της ερήμου! Καλά μου λέει ο άντρας μου να ξενιτευτούμε στην αραπιά. Εκεί έχει καλή κονόμα με τις τρέλες και τις φούρλες που χτίζουν οι άραβες... Ρένα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 16, 2008 Διάβασα σε περιοδικό πρόσφατα ότι ακόμη και το Ντουμπάϊ προσφέρεται για χιονοδρομία... Έχουν φτιάξει λέει, χιονοδρομικό κέντρο εν μέσω της ερήμου! μάλλον αναφέρεσαι στο κλειστό ΧΚ, Ρενα..η εικόνα πάντως είναι αυτή ..πλακα θα'χει (καημένοι άραβες ) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
batsav 0 Report post Posted April 16, 2008 Καλά, είσαι καταπληκτική Όλγα! Που τις βρήκες μάνι μάνι τις φωτογραφίες; Και είχα και μια τεράααστια περιέργεια να δω πως είναι... Φιλικά, Ρένα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 16, 2008 μου τις στείλανε( ) πριν κανα χρονο όταν δόθηκε στη λειτουργία ..σου λεει θα τσιμπήσουμε πελάτη/ισσα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted April 16, 2008 Το "χιονοδρομικό" του Dubai έχει απασχολήσει και παλαιότερα το snowclub. Δες εδώ. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 16, 2008 Snowboardας Al Qaeda!! Σκεψου να σου τυχει δαυτος στο βουνο!!... Al Yo! Panagioooootissssss κοψε στυλακι!... Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted April 16, 2008 247 και σημερα Αχ μανα μου,δεν περνανε οι ατιμες!!!!!!!!!!!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted April 16, 2008 Στάθη δεν πέφτεις σε ...θερινή νάρκη και να ξυπνήσεις κατά το Νοέμβριο να μη βασανίζεσαι Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted April 16, 2008 Στάθη δεν πέφτεις σε ...θερινή νάρκη και να ξυπνήσεις κατά το Νοέμβριο να μη βασανίζεσαι Ασεμε ρε Χρηστο,ασχημα τα πραγματα,ουτε απο χειμεριες ναρκες καταλαβαινω ουτε απο στρατιωτικες,ουτε απο τιποτα!!!! Αλλα θα του δειξω εγω του βρωμοκαλοκαιρίου,θα αρχισω να κανω προπονηση με πατινια οπως ο Ιπποκρατης μεσα στον καυσωνα!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted April 16, 2008 Προπόνηση με πατίνια κάνει ο Ιπποκράτης, ή με πιπίνια; Μήπως δεν άκουσες καλά; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 16, 2008 Προπόνηση με πατίνια κάνει ο Ιπποκράτης, ή με πιπίνια; Μήπως δεν άκουσες καλά; προβληματιζομαι για το ειδος των ασκησεων που θα εχει επιλεξει για αυτα τα σπορ (των "καλοκαιρινων" εννοω) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted April 16, 2008 Yes, for rafting whenever!! Sorry for the english, I have to choose between english & greeklish & since greeklish is forbidden by the LAW .... My kisses & respect from Baltic sea, Gdynia, Poland P.S. Summer is also great for people with wide horizons like US !!! Too many interesting things to do with much less cloths on!!!! Monsieur Lappas & monsieur Makalu pls, remind me to change my avatar into something more....summer like!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted April 17, 2008 Αιντε 246 και σημερα,μεινανε!!! Τον τρωμε σιγα σιγα τον γαιδαρο Αχ αχ. Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 17, 2008 προειδοποιηση/quizακι προς υπολοιπα μελη (εξαιρειται ο κ. spyder) τον ρωτησα χθες αν θα μετραει καθε μερα μεχρι τελους........ γιατι μας αγχωνει Τι νομιζετε οτι μου απαντησε ???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
TZIM 0 Report post Posted April 17, 2008 προειδοποιηση/quizακι προς υπολοιπα μελη (εξαιρειται ο κ. spyder) τον ρωτησα χθες αν θα μετραει καθε μερα μεχρι τελους........ γιατι μας αγχωνει Τι νομιζετε οτι μου απαντησε ???? Κύριε Κύριε να το πώ! (Αν και ήμουν μπροστά) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted April 17, 2008 Snowboardας Al Qaeda!! Σκεψου να σου τυχει δαυτος στο βουνο!!... Al Yo! Panagioooootissssss κοψε στυλακι!... επ! κάπου εδώ κολλάω και γώ Τι το έχουμε το nick.. Βρε μπας και να πάω και γω εκεί? προβληματιζομαι για το ειδος των ασκησεων που θα εχει επιλεξει για αυτα τα σπορ (των "καλοκαιρινων" εννοω) [/quoteασκήσεις carving εννοείται! τι αλλο? Να σας αγχώσω λίγο? 21254400 δευτερόλεπτα και σήμερα αντεε! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted April 17, 2008 παιδια προχθές που ήμουν σε πολυκατάστημα ειδα το wii fit που μεσα σε αλλα ειχε και "πορτες" με σκι... ψήνομαι σας λέω να κάνω Αυγουστιάτικα ασκήσεις.... το φάρμακο.. Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted April 18, 2008 Αιντε 245 μερουλες και σημερα!!! Αξεπεραστες ειναι γμτ μου!!!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted April 18, 2008 Αν μπορέσεις και γράφεις κάθε μέρα πόσες μέρες έχουν μείνει μέχρι την πρώτη μέρα της επόμενης χρονιάς, θα σου κάνω δώρο ότι πέδιλα θέλεις '09...... Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted April 18, 2008 21168000 δευτερόλεπτα και σήμερα.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted April 18, 2008 Και δε μου λέτε, έχετε κάνει συμφωνία με τον Υψιστο για το πότε θα ανοίξουν τα Ελληνικά χιονοδρομικά την επόμενη περίοδο; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 18, 2008 Αν μπορέσεις και γράφεις κάθε μέρα πόσες μέρες έχουν μείνει μέχρι την πρώτη μέρα της επόμενης χρονιάς, θα σου κάνω δώρο ότι πέδιλα θέλεις '09...... Ok, επειδή η δική μου πρώτη φορά θα είναι σε συγκεκριμένη ημερομηνία στο εξωτερικό πριν ανοίξουν τα Ελληνικά θέλεις να το παίξουμε και μαζί? Quote Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted April 18, 2008 ψήνομαι σας λέω να κάνω Αυγουστιάτικα ασκήσεις.... το φάρμακο.. Το γιατρικό τον Αύγουστο (3 μήνες στερημένος ήδη + 3-4 μήνες μέχρι ν αρχίσει η σεζόν εδώ) είναι το Zermatt (ή Cervinia). Στα 3.800 να βλέπεις χιονοθύελα και πούδρες στις 20 Αυγούστου !!!!!!!! ααααααααχχχ Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted April 19, 2008 244 και σημερα , μεινανε ακομα, λεμε!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted April 19, 2008 Ποιο Ντουμπαι και ποιες παραλιες μου λετε παιδια? Το μελλον της αναμονης δεν ειναι ουτε καν το Pro και οι μπυρες. Oυτε καν το Euro. Ειναι αυτο Xωσε στυλ ατοφιο Ή ακομα καλυτερα καθιστε αναπαυτικα και απολαυστε Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites