Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
serJ

ATOMIC 2004-2005 NEW COLLECTION!!!

Recommended Posts

Είναι εντυπωσιακή η νέα σειρά της Atomic!!!

Επισκευθήτε το site για να τη δείτε.....

http://www.atomicsnow.com/english/home2.php

Άντε να μαζεύουμε από τώρα χρήματα :!: :!:

P.S. Με πόσα αλπικά τριτωνάκια αγοράζω ένα ζευγάρι "Metron b5"????

Slowly the Much Oil !!!

ωραια χρωματα τα καινουργια πεδιλάκια αλλά εχουν ουσιαστικές διαφορές με τα φετινά αλπικά?? :?

Αtomic Tele Daddy 173cm και ξερό ψωμι!

ZOX, Salto, fidelio ή οποιος γνωρίζει κατι παραπανω!

Τι ‘ν τούτο ? http://www.birdos.com/

K. :(

P.S. Με πόσα αλπικά τριτωνάκια αγοράζω ένα ζευγάρι "Metron b5"????

..με το κεφάλι ενος γυμναστή στο πιάτο..! :) :wink:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

SUPRIZE

Ελπίζαμε να το καθυστερήσουμε λίγο αλλά μιας και το αναφέρετε τώρα λέμε να κάνουμε τα εξής απλά πραγματάκια:

1. Προσωπική καταγραφή των κατάληλων σκι για σας και συμβουλή στο τι σκι θα ήταν καλό να παίρνατε σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με όλες τις brochures των εταιριών

2. Παραγγελία μαζική κατευθείαν από τα εργοστάσια

3. Εύρεση οικονομικών λύσεων σε περσινά και προπέρσινα μοντέλα

Πως σας φαίνονται σαν ιδέες του συλλόγου :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Ε ρε και να φτάσει το φορτηγό με τη παραγγελία στην Αθήνα

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Nέα σειρά Atomic εεε???Να γιατί έκοβα βόλτες όλη την ώρα στα μαγαζιά του St .Anton....

Τα Metron λογικά αντικατέστησαν τη σειρά R. Ίσως είναι από τα πιο τολμηρά σχέδια που θα φορεθούν του χρόνου.Η Atomic κάνει το πρώτο βήμα και προσφέρει freeride πέδιλο με sidecut αγωνιστικού sl.Στο epicski έχει ένα πολύ ενδιαφέρον thread για τα εν λόγω πέδιλα.

Τα sl9 -αν εξαιρέσουμε τα graphics-ε νομίζω να έχουν αλλάξει.That is good....

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

:):(:X:shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: :!: :!:

ΠΩ-ΠΩ :!: :!:

ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ :!: :!:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΕΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ :!: :!:

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΑΤΟΜΙC ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ :!:

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ, ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ:

- Η ΣΕΙΡΑ C (ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΣΚΙ ΠΙΣΤΑΣ) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ, ΤΟ C-11 ΛΕΙΠΕΙ ΦΕΤΟΣ :evil: . ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ C-9 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ 8,7 ΚΑΙ 5

- ΤΑ RACING ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΜΑΡΚΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΣΚΙΕΡ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ :!: :!:

-Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥΠΕΡΚΡΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:

ΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ SX-9 KAI TOY ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥ SX-11 HΡΘΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ SX-10 ΠΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ (ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΣΙΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ :?: ) :!:

ΣΕ ΟΤΙ ΤΕΣΤ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ 10 ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ, ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΔΙΛΟ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ

ΚΑΛΟΥΣ ΕΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΣΚΙΕΡ :!: :!:

ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ SX-B5 TO OΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ SX-11. ΕΔΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ :shock::shock: .........ΗΔΗ ΤΟ 11ΑΡΙ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ :!: :!: ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ :!: :!: :!: ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΣΤ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ :!: :!:ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ :!: :!:

-ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΛΠΑ :!: :!: :!:

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΙΡΑ METRON :?: :?: MAΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ :!: :!: ΠΙΣΤΕΣ, ΠΟΥΔΡΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ :!: :!:

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΜΗ:

http://www.skiersjournal.com/reviews.php?o...owcontent&id=95

ΑΛΛΗ ΜΙΑ:

http://www.ski-review.com/content/view/44/30/

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ:

http://www.skiwelt.de/index.php?newsid=8317

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΜΑΘΕΙΣ:

http://www.glisshop.com/dyn_site/php/fiche...che=pack&id=168

http://www.glisshop.com/dyn_site/php/fiche...che=pack&id=165

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΚΙ ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 122/74/108 ΓΙΑ ΤΟ Μ9, ΝΑ ΕΧΕΙ RADIUS 13,5 :shock: ΓΙΑ 171 ΥΨΟΣ :shock::shock::shock: :?: :?: :?: :?:

ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΕΔΙΛΑ ALL AROUND ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ Γ@%#^&Ε :!:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ATOMIC ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ :D:D:D:D:D :!:

ΦΙΛΙΚΑ

ΣΠΥΡΟΣ 8)

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

ΣΑΣ ΜΙΣΩ, ΣΑΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ LINK

Όταν μπήκα στο site μου έπεσαν τα μούτρα με το ΜΕΤΡΟΝ. Εντάξει τα υπόλοιπα πέδιλα τα ήξερα (Σειρές GS,SL,C έμειναν ίδιες, εντάξει η SX έβγαλε το 10 και το Β)....

Αλλά τα ΜΕΤΡΟΝ? Ήμαρτον. Γιατί με τις ταπεινές μου γνώσεις νομίζω (και έχει δίκιο και ο ΖΟΧ και ο Porfirio) ότι μιλάμε για ένα πέδιλο που καρβάρει με τρέλα (κοιτάχτε τα turn radious) που το ξεπερνάνε μόνο αγωνιστικά μοντέλα και πάλι μόνο απο συγκεκριμένες εταιρείες (Volkl P60 Sc Racing ενώ είναι καλύτερα από τα Volkl P60 RC Racing, είναι καλύτερα από τα Volkl Supersport, εφάμιλλα των Dynastar Omecarve 9 & 10 και Dynaster Omeglass 64, ελάχιστα υποδεέστερα των Fischer RC4 Worldcup SC racing plate , εφάμιλλα των RC4 Race SC racing booster και καλύτερα των Fischer RX 8 FTi railflex).

Και με sidecut που προδιαθέτει και για πολύ καλές off-piste επιδόσεις, μεγαλύτερο από όλα τα προαναφερθέντα πιστιάρικα και σχεδόν πιστιάρικα πέδιλα...

Να το πω με κοινά λόγια....

Η ATOMIC θα μας πάει αίμα φέτος...

Τα λεφτά τα έχω, πότε ετοιμάζεται το task force να συζητήσουμε, να διαπραγματευθούμε, να ικετέψουμε, να δαγκώσουμε? Τα θέλω στην ντουλάπα μου μέχρι το Σεπτέμβρη... (4 μήνες δεν μου αρκούν να τα κοιτάω)

Κάποιος να με συνεφέρει γιατί λάλησα.... Κικιρίκουυυυυυυυυυυυυ

Αγκουακγκογκακγκα

Ο κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

m:9 puls & m:10 puls-ti

Υ.Γ. http://www.ski-review.com/content/view/39/34/

Η νέα σειρά της Salomon, StreetRacer μία σειρά ανάμεσα στην Equipe Race Line και τα γνωστά μας Crossmax. Με radious πολύ κοντά (ελάχιστα καλύτερα από τα ATOMIC αλλά με μικρότερο waist sidecut άρα ίσως χειρότερη off-piste συμπεριφορά)

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Υπάρχει μια αρχαία ρήση νομίζω "Παν μέτρον άριστον".Από ότι βλέπω υπάρχει μια τάση να το κάνουμε "παν Metron άριστον".

Λοιπόν,προτείνω ψυχραιμία.

Η αλήθεια είναι ότι η σειρά Metron όχι απλά είναι μια νέα σειρά στο όνομα,αλλά είναι και νέα όσον αφορά το σχεδιασμό.Ίσως για πρώτη φορά συναντούμε ένα τόσο ακραίο sidecut σε πέδιλο γενικής χρήσης.Και εξηγούμαι.

Το μεγάλο sidecut ήταν μέχρι πρότινως αποκλειστκό χαρακτηριστικό των αγωνιστκών SL πεδίλων.Το μεγάλο sidecut έχει σαν συνέπεια τη μικρή ακτίνα στροφής.Φαντάζομαι όμως(και διορθώστε με αν κάνω λάθος)ότι έχει μεγάλες απαιτήσεις ως προς την στρεπτική ακαμψία του πεδίλου.Δηλαδή με ένα τόσο ακραίο sidecut το πέδιλο πρέπει να είναι ιδιαίτερα άκαμπτο,όχι ίσως στο flex,αλλά στις στρεπτικές ανοχές.

Τα αγωνιστικά πέδιλα είναι προσανατολισμένα για χρήστες που κάνουν αθλητικό(ή τέλοσπάντων δυνατό σκι),οπότε τα υλικά που χρησιμοποιούνται έιναι τέτοια που τους προσδίδουν υψηλή στρεπτική ακαμψία.Αυτά τα υλικά συνήθως προσδίδουν και σκληρό flex.Δεν θέλω να ανακατεύω τις δύο έννοιες,αλλά μέχρι τώρα τα αγωνιστικά πέδιλα έπρεπε να είναι και σκληρά στο flex και στην στρεπτική ακαμψία.

Τα freeride πέδιλα από ότι ξέρω δεν είναι τόσο σκληρά στο flex,όσο τα αγωνιστικά και αυτό γιατί είναι τέτοια η χρήση τους,που χρειάζονται μαλακότερο flex.

Η atomic με το να λανσάρει τέτοιο sidecut σε freeride πέδιλα δοκιμάζεται στο αν μπορεί να κατασκευάσει πέδιλα σχετικά μαλακά στο flex και ιδιαίτερα σκληρά ως προς τη στρεπτική ακαμψία.

Για φανταστείτε τα metron να μην είναι αρκούντως στρεπτικά άκαμπτα...σε πάγο ή σκληρό χιόνι,θα χάνουν το δρόμο.

Αυτός ο σχεδιασμός επιχειρείται για πρώτη φορά.Μέχρι τώρα τα freeride είχαν μικρότερο sidecut από τα on-piste.Μέσα στην πίστα συμπεριφέρονταν σαν gs.Μάλιστα οι εταιρείες υποστήριζαν ότι στο εκτός πίστας δεν χρειαζόμαστε τόσο το κοφτό carving,όσο το gs carving.Ενώ για να κάνουμε κοφτές στροφές στο απάτητο βολεύει η παλία παραδοσιακή τεχνική με τα pivot και τα hop-hop.Τελικά δεν το χρειαζόμασταν ή μήπως απλά δεν μπορούσαν τόσο καιρό οι εταιρείες να μας το δώσουν και τώρα η Atomic κάνει το θαύμα της και μας λέει "ορίστε κύριοι το SL Freeride πέδιλο".

Η Atomic κάνει το πρώτο βήμα.Έχει αποδείξει ότι έχει την τεχνογνωσία,αλλά και την τόλμη για νέες(επαναστατικές)λύσεις.Η επόμενη σεζόν θα δείξει αν το πείραμα πέτυχε...Αν ναι θα δούμε κι άλλες εταιρείες να υιοθετούν αυτόν το σχεδιασμό.

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

SUPRIZE

Πως σας φαίνονται σαν ιδέες του συλλόγου :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  

Προσωπικά μου φαίνεται μαι χαρά!! :(

Θυμήσου με όταν θα έρθει η ώρα της υλοποίησης! οκ?? :)

O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ...

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.

Καουμπόικες και να 'χουν και σπιρούνια.... :evil::X:lol:

With great mountains, comes great skiing!

Υπάρχει μια αρχαία ρήση νομίζω "Παν μέτρον άριστον".Από ότι βλέπω υπάρχει μια τάση να το κάνουμε "παν Metron άριστον"...

Χωρίς το "παν" :!: :wink:

Make Parnassos Great Again!