elgreco 32 Report post Posted May 25, 2008 Η ομάδα εκδηλώσεων (παράρτημα Αθήνας) μεταξύ άλλων προτείνει να γίνει ένα πάρτυ ανάλογο του "Pray for Snow" για πρώτη φορά φέτος ώστε να μην χανόμαστε τελείως το καλοκαίρι. Για τον λόγο αυτό ζητάμε την άποψή σας. Αν θέλετε μπορείτε -ειδικά- για εκτός Αθήνας να προτείνετε και περιοχή / μέρος. Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted May 25, 2008 Σαν πρόταση δικιά μου προτείνω τον Ιππόκαμπο στις Αλυκές Χαλκίδας Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted May 25, 2008 εγω θα προτεινα αντι για κλαμπ να γινει σε παραλια pray for beach party να πεσουν και τιποτα κοψιδια να φερει και ο Γιωργος ο μαιναλος εκεινο το πονηρο λουκανικο και να γινει Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ!!!! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted May 25, 2008 Κανα beachομπαρο Xalkidikos για τους βορειοελλαδιτες....? Αντε παιδια οργανωθειτε.Εχουμε και καλο Dj....Ε σταθουcada? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 25, 2008 Σαν πρόταση δικιά μου προτείνω τον Ιππόκαμπο στις Αλυκές Χαλκίδας +1 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted May 25, 2008 να με και εγώ!! Μιας και πείρα αναβολή για τον αύγουστο λέω να σας έχω και πάλι κοντά... Ναι ναι ναι καλά ακούσατε μην ξινίσετε... Στο διαταύτα τώρα, Ως "χαλκιδαίος" και πολύ καλο παιδί τις νύχτας μπορώ να βοηθήσω και εγώ για κάτι καλοκαιρινό off the record όμως γιατί δεν είμαι σε ομάδα εργασίας αλλα ούτε μπορώ να μπω γιατί όπως προ είπα μπαίνω φανταράκι τον αύγουστο... αν κάποιος από το Δ.Σ. θέλει να με υπολογίσει σε κάτι τέτοιο παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου γιατί θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να βοηθήσω σε κάποια εκδήλωση του συλλόγου... φιλικά AlexC Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 25, 2008 Θα τα πουμε αυριο Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted May 25, 2008 ερώτηση κρίσεως δέχεστε;;; γιατί ''Αθηναικό'' πάρτυ να γίνει στη Χαλκίδα;;;; Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 25, 2008 και η Γλυφάδα εκτός Αθήνας δεν είναι ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted May 25, 2008 ...χρόοοοοονια τώρα........ ...αλλά συνεχίζει να μαζεύει Αθηναίους.......... Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 25, 2008 Προτιμώ Χαλκίδα από Γλυφάδα αν και όπου αποφασιστεί, αν είμαι στα πέριξ είμαι μέσα. Απλά, Γλυφάδα, αυτή την περίοδο και μέχρι τέλη Ιουλίου, για να κατεβείς βράδυ παραλιακή αποτελεί άθλο, θες και κανένα δίωρο...πιό σύντομα πάμε Χαλκίδα! Χώρια που είναι πιό δροσερά, δίπλα στη θάλασσα, πας και για κανένα ουζάκι πιό πριν και για μπανάκι το ξημέρωμα! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted May 25, 2008 ερώτηση κρίσεως δέχεστε;;; γιατί ''Αθηναικό'' πάρτυ να γίνει στη Χαλκίδα;;;; Δεν μου αρέσει ο όρος "Αθηναικό" μιας και δεν είμαι Αθηναίος (ούτε κι εσύ από ότι γνωρίζω) Θα προτιμούσα νοτίων μιας και περιμένουμε κι άλλους φίλους από την νότια Ελλάδα και για αυτό το λόγο εκτός Πρωτευούσης. Εξάλλου περιμένουμε προτάσεις σας Υ.Γ. Το Νοτίων δεν έχει καμία σχέση με φυλετικό διαχωρισμό οποιασδήποτε μορφής Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted May 25, 2008 πας και για κανένα ουζάκι πιό πριν και για μπανάκι το ξημέρωμα! ...άγριες διαθέσεις..... Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 25, 2008 ...άγριες διαθέσεις..... Έ, άμα είναι να κάνουμε μιά δουλειά, να την κάνουμε σωστά!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted May 25, 2008 Έ, άμα είναι να κάνουμε μιά δουλειά, να την κάνουμε σωστά!! Ευρωπαική, παρά Αθηναική αντίληψη για τη δουλειά........ Μπράβο, ωραία...!!! Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted May 25, 2008 Μετά από εκδηλώσεις τύπου καρτ, paintball, μπαράκια, καφετέριες κλπ καιρός είναι ένας σύλλογος χιονοδρομίας να κάνει κάτι σε βουνό πέραν του σκι. Προτείνω να ανέβουμε σε κανένα βουνό να κάνουμε το "πάρτυ" μας. Σκηνάκια, διανυκτέρευση, άνοδο σε κορφή, επαφή με την φύση κλπ κλπ γιατί βλέπω σε λίγο να στήνετε και καρέ για μπιριμπα. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 26, 2008 μην τρέχεις ετοιμάζεται για αργότερα... θέλεις να μπεις στην ομάδα εκδρομών/εκδηλώσεων? φαίνεται ότι έχεις τις ίδιες σκέψεις με τα παιδιά και μπορείς να τους βοηθήσεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted May 26, 2008 Κανα beachομπαρο Xalkidikos για τους βορειοελλαδιτες....? Κατι θα κανονίσουμε. Περσι ειχε πεσει σχετική πρόταση, μπορεί φέτος να την πραγματοποιήσουμε... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted May 26, 2008 θέλεις να μπεις στην ομάδα εκδρομών/εκδηλώσεων? φαίνεται ότι έχεις τις ίδιες σκέψεις με τα παιδιά και μπορείς να τους βοηθήσεις. Θα το είχα ζητήσει αν ήθελα. Ευχαριστώ. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 26, 2008 Μην σε μπερδευει η υπογραφη του ...Δεν ειναι ενας απο μας! Μαλλον για νυφη ψαχνει και κανει marketing. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted May 26, 2008 ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! (:PPPP) Εγω παντος voted να μην γινει (ο θεος του βουνου παρακολουθει τους προδοτες της θαλασσας) Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted May 26, 2008 Εγώ λέω αφού δεν έγινε η ΓΣ στην Οστρακίνα να κάνουμε το παρτυ στο καινούργιο μαγαζί του Mainalou στο Άστρος .Αρκεί να είναι παραλιακό. (Μπορεί να προηγηθεί και ποδηλατάδα στο Μαίναλο ) (Ο Μαίναλος θα με βρίζει τώρα) Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted May 26, 2008 εγω θα κανονισω ενα mini snowclub beach party με την μαυρογατα εδω στην καλαματα που εχει και απεραντες πεντακαθαρες παραλιες, θα φωναξουμε και τον Τιμο (apoplanitarxh)που ειναι και πατριωτης και κατι αλλους δικους μας εδω κατω οχι και πολυ ενεργους του συλλογου και θα γινει της ΜΑΥΡΟΓΑΤΑΣ το καγκελο :LOL: θα πεσουν κοψιδια τσιτα παγωμενες μπυρωινες κρασισια και πολλα αλλα οσοι πιστοι προσελθετε για διημερο θα γινει της μουρλης Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 26, 2008 Αν εχεις την μαυρογατα μαζι προβλεπω βροχη τσουναμι κλπ :LOL: Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted May 27, 2008 λες να εχουμε τετοιες εκπληξεις; Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites