Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
elgreco

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΡΤΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΡΤΥ (αν και που να γίνει?)  

50 members have voted

1. 1. Να γίνει ή όχι?

• ΝΑΙ
      51
    • ΟΧΙ
      3
  2. 2. Στην Αθήνα ή εκτός Αθήνας (κοντά)

• ΑΘΗΝΑ
      25
    • ΕΚΤΟΣ
      29

Recommended Posts

εβαλα και ένα ψαρακι στο παραπάνω ποστ :rolleyes:

Αντε κι εγώ θα φέρω δάδες (για να κάνουμε ατμόσφαιρα) και λάδι για το άναμά τους !!!

Μπορούμε να φτάσουμε ώς την άκρη του σύμπαντος. Το θέμα είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Ηλία δεν έχω πρόβλημα για ψάθα αλλά λογικά πριν τις 5-6 δεν μπορώ να έρθω εκτός αν έχει ήπια θερμικά η μέρα :P . Με μελτεμάκι κατά τις 7 θα έχω φτάσει :rolleyes:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

το πάρτυ ήταν τέλειο!! χαίρομαι πάρα πολύ που δεδομένων των συνθηκών μπόρεσα να είμαι Αθήνα και να βρεθώ κι εγώ εκεί.. και επειδή κατεβαίνω κάθε 15 ημέρες μην νομίζετε ότι θα με ξεφορτωθείτε εύκολα.. θα είμαι και στο άλλο πάρτυ.. αν είναι σε παραλία να πάρετε γυαλιά ηλίου να μην τυφλωθείτε από το αψεγάδιαστο κορμί μου.. :rolleyes::P

bones heal , glory is FOREVER!

Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!!

για νυχτερινό μπάνιο θα πάμε Λένα :rolleyes::P

να κανονισουμε να εχει απολυτο σκοτος να μη δημιουργηθει κανενα ποβλημα με τους κοιλιακους του τιμου και τους δικους μου λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

ανοιγω καινουργιο τοπικ

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Τελικά η ιδέα να βρισκόμαστε κάθε 15 μέρες έτσι κάπου κοντά στην θάλλασα ή...... και μέσα σε αυτήν B):P .......έπιασε τόπο και συγκεντρώνει ένθερμους υποστηρικτές!!! I like it....!!! Μπράβο στην Vice President......και στην ομάδα εκδηλώσεων( βλέπε Ρούλα......*****αυτή τη φορά πάντως σίγουρα μην πας μόνη σου να βρείς παραλία νυχτιάτικα.....(βλέπε Ακάνθους...)....το πολύ-πολύ θα βάλω μουστάκι θα το παίξω βαρύμαγκας και θα έρθω μαζί σου ;):P:P:rolleyes: !!!!!))

Don't worry... όπως κι όπως έχουμε αρκετούς άντρες στο σύλλογο (ακούει κανείς??) :P ... ας κάνουν κάτι κι αυτοί

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

λοιπον

θα διωξω τον Κωστακη απο καλαματα ενα διημερο για να κανουμε ενα παρτυ στην παραλια της

ετσι θα ερθετε ολοι και θα φυγετε σωοι και αβλαβεις :P :P :P

DALTONS POW ROBBERY.....

αρχιζεις και μπαινεις στο νοημα μου φαινεται Χρηστο :P :P :P

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

λοιπον

θα διωξω τον Κωστακη απο καλαματα ενα διημερο για να κανουμε ενα παρτυ στην παραλια της

ετσι θα ερθετε ολοι και θα φυγετε σωοι και αβλαβεις :P :P :P

φάσκεις και αντιφάσκεις Χρήστο μου φαίνεται... Αθήνα θα είναι και αυτό το "πάρτυ" του συλλόγου :P

οπως ολα δηλαδη

εγω απλα κανω προτασεις

DALTONS POW ROBBERY.....

αρχιζεις και μπαινεις στο νοημα μου φαινεται Χρηστο :P :P :P
Κορνηλιε εγω που τον εχω καθε μερα εδω κατω εχω μαθει και τον αντιμετωπιζω

αλοιμονο σε αυτους που τον βλεπουν σε διαφορες συναντησεις και σε διαφορα παρτυ :):D:P

τις προαλλες που εγραψα οτι ειναι μια χαρα πλακα εκανα για να του δωσω λιγο θαρρος :P :P :lol: :LOL: :lol:

DALTONS POW ROBBERY.....

οπως ολα δηλαδη

εγω απλα κανω προτασεις

Χρήστο, λογικό είναι οι πιο πολλές εκδηλώσεις του συλλόγου (βλ. όλα τα πάρτυ) να γίνονται Αθήνα και Θεσ όπου βρίσκεται η πλειοψηφία των μελών, αντικειμενικά δεν συμφωνείς?

τις προαλλες που εγραψα οτι ειναι μια χαρα πλακα εκανα για να του δωσω λιγο θαρρος :):D:P :P :P

άσε τις καλωσύνες :lol: και δες πώς θα έρθεις κι εσύ στο bbq μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, αλλιώς μη στεναχωριέσαι γιατί η θάλλασα μπορεί να είναι κρύα, το βράδι να μας φάνε τα κουνούπια, τα φαγητά να είναι μουχλιασμένα, το κρασί παλιό, κτλ. Α και το καλύτερο κάποιοι... θα ροχαλίζουν :lol:Προτεραιότητα έχει να μη χάσει τη βολή του το skimadάκι, όλα τα άλλα είναι ασήμαντα!

Φιλικά,

Ρούλα :lol:

λογικο ειναι δεν παραπονιεμαι

τωρα οσον αφορα το εαν ερθω ,δεν το ξερω γιατι καπου κοντα θα μπω στο νοσοκομειο για μια μικροεγχειρηση στο μπουτι μου και αυτο θα κανει να περασει καμια 20αρια με 30 μερες

και επειδη ειναι στο πισω μερος του ποδιου δεν θα μπορω να οδηγησω

το μονο καλο ειναι οτι θα πρεπει να πηγαινω στην θαλασσα τουλαχιστον 3 φορες την ημερα για να κλεισει η πληγη γρηγοροτερα

εχω ηδη χορτασει την θαλασσα στο τελος θα την σιχαθω :P :P

DALTONS POW ROBBERY.....

Περαστικά εύχομαι όλα να πάνε καλά και να είναι έτοιμο για το χειμώνα :P

ποιο χειμωνα ;μιλαμε για 20 μερες το πολυ θα ειμαι καλα

θα προσπαθησω να το προγραμματισω για τις 21-24 ιουλιου οποτε μαλλον παιζει να ερθω. θα μαθω συντομα

DALTONS POW ROBBERY.....