Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
elgreco

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΡΤΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΡΤΥ (αν και που να γίνει?)  

50 members have voted

1. 1. Να γίνει ή όχι?

• ΝΑΙ
      51
    • ΟΧΙ
      3
  2. 2. Στην Αθήνα ή εκτός Αθήνας (κοντά)

• ΑΘΗΝΑ
      25
    • ΕΚΤΟΣ
      29

Recommended Posts

οι φωτο που ειναι;καηκαν επειδη ειχαν μεσα τον Κωστακη; :P :P :D

Αλήθεια !! Που είναι;;;;

Μπορούμε να φτάσουμε ώς την άκρη του σύμπαντος. Το θέμα είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Αλήθεια !! Που είναι;;;;

voila :D

νομίζω οτι περάσαμε τοοοοσο καλα ώστε θα το καθιερώσουμε καθε 15 μερες τωρα το καλοκαιράκι να βρισκόμαστε σε μπαρακια, ταβέρνες, club-ακια κλπ δίπλα στη θάλασσα..

και για του λόγου το αληθές...

θα προσπαθήσω να αναφέρω και τα ονόματα και τα nicknames για να καταλαβαινόμαστε :P

Βασίλης(vvlah),Τιμος (apoplanitarxhs), Ρουλα(snowcat) και Κωστας(kostasbmw)

DSC03438.jpg

ce moi + Τιμος + Λάππας

DSC03439.jpg

Οlga, Στάθης (skister), Τιμος

DSC03440.jpg

Τιμος, Peni, kostasbmw

DSC03441.jpg

kostasbmw, Λαππας, Ρουλα

DSC03442.jpg

Ρουλα, Ηλιας (Pefto kai mathaino), Ανθη, Όλγα

DSC03443.jpg

Ηλιας Αδάμ, Χρήστος (christosz) συνοδευόμενοι

DSC03444.jpg

Τιμος, Σταθης, Κωστας, Ηλιας

DSC03445.jpg

Γιωργος (gtsap), η συμπαθέστατη σύζυγος του Lamprini και ο bmw

DSC03446.jpg

Λένα, Ολγα, Τιμος, Ρουλα

DSC03447.jpg

Mαρια (legmar), Λενα, Ολγα

DSC03450.jpg

Χρηστος, Τζιμ, Ιωάννα (diva), Βιβή

DSC03451.jpg

Ρουλα, Ρανια, Λενα

DSC03452.jpg

Γιώργος, Μαρω, Ολγα, Αλέξανδρος

DSC03453.jpg

Κωστης (nifadas), Αννα

DSC03454.jpg

Λουκας (fileasfog), Ασπα, Ολγα, Διονύσης (dipanou)

DSC03458.jpg

Μαρια, Γιάννης Ντουμας

DSC03459.jpg

ο Λαππας και τα κορίτσια του (ολο και πληθαίνουν σε καθε εκδήλωση)

DSC03460.jpg

Γιαννης, Ολγα, Nickel, Κατερινα

DSC03461.jpg

το snowclub περναει καλα

DSC03463.jpg

DSC03465.jpg

DSC03466.jpg

DSC03467.jpg

το δίδυμο της συμφοράς :D

DSC03468.jpg

φτου κακα..φερτε τα σκόρδα :P (τον πήγα και σπιτι και έφτασα και σπιτι μου χωρίς να τρακάρω, λετε να την γλίτωσα?) Κώστας (kostakiskal) και Ολγα

DSC03469.jpg

Ιρα (snowflake), Ολγα, kostakiskal,Κατερίνα, Δημήτρης (free)

DSC03470.jpg

η βραδιά συνεχίστηκε με κρέπες σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής εως τις μικρές ώρες που πηγαμε επιτέλους για ύπνο. καλα ηταν

για την επόμενη συνάντηση θα χρειαστείτε μαγιό και πετσέτα :D ....βραδινό μπανακι στην παράλια του Σχοινιά...

υπόσχομαι να καθαρίσω τον φακό της μηχανής την επόμενη φορά :lol:

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Λοιπόννννν, περάσαμε πάρα πολύ ωραία και βγάλαμε και παρά πολλές και ωραίες φωτογραφίες (??... μπράβο Όλγα :D ) Συνεπώς, δεν νομίζω πως κάηκε καμοία φωτογραφία και φυσικά κατανοώ τη ζήλια μερικών-μερικών που δεν κατάφεραν να έρθουν και περίμεναν απεγνωσμένα να δουν τις φωτό :lol:

Εκ μέρους της ομάδας εργασίας εκδηλώσεων σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε και ελπίζω να περάσατε ένα ευχάριστο καλοκαιρινό βραδάκι με τη δροσιστική(=οι συζητήσεις για ΧΚ δεν έλειψαν ούτε αυτή τη φορά) παρέα του snowclub! Συνολική προσέλευση ατόμων=60minimum από τα οποία 38=μέλη =>pas mal :D (η ονομαστική καταμέτρηση έγινε το πρωί συνοδεία καφέ, οπότε τα αποτελέσματα θεωρούνται έγκυρα :P)

Τα ενδυματολογικά ζητήματα εξελήχθηκαν θετικά... Η άμμος ήταν καλοστρωμένη, οι ρατρακιές της έλειπαν... Η μαργαρίτα φράουλα ήτανε γρανίτα, η caperinia όμως σ' έστελνε κατευθείαν στη Βραζιλία :P κοινώς τα ποτά ήταν από μολότοφ και πάνω :P και έτσι αρκετά αγνά μέλη του συλλόγου μας άρχησαν να κάνουν περίεργες δηλώσεις του στυλ "μέθυσα πήγαινε (=ποιός άλλος το παιδί/γατί για τα θελήματα )στο μπαρ και φέρε μου πατατάκια" :P:P , "γυναίκα σου δίνω τα κλειδιά, εσύ θα οδηγήσεις σπίτι" ...Οι κρεπούλες apres AKANθUS νοστιμότατες, αλλά ανίκανες να νικήσουν τις μολότοφ :P Guest stars της βραδίας ήταν η Λένα από Θεσσαλονίκη και ο Κώστας από Καλαμάτα :D Κάποιοι είχαν έρθει με τις συζύγους τους, κάποιοι άλλοι τις είχαν αφήσει σπίτι :P Δύσκολος ο ρόλος να είσαι έτερον ήμισυ μέλος του συλλόγου μας τελικά :D

...The good? news: ζητήθηκε από πολλούς να καθιερωθεί τώρα που είναι και καλοκαίρι συναντήσεις αυτού του στυλ, οπότε όσοι δεν ήρθατε χθες μη στεναχωριέστε θα υπάρξει και συνέχεια :P

Αυτά :D

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

πολυ στριμωξιδι βλεπω ρε παιδια ελπιζω να μην κολλησατε τιποτα :P :P

Ρουλα ασε τις μπηχτες ,ενταξη ζηλευω :P :P

ειχα στειλει ομως ανθρωπο σκετο φυντανι απο καλαματα ετσι; :D :D

ελπιζω να πηγατε ολοι σωοι και αβλαβες σπιτια σας χωρις απροοπτα

μου φαινεται πρεπει να του αλλαξουμε παρατσουκλι του φιλου μας του Κωστα αφου χιλιομετρα με τα ποδηλατα δεν ειχαμε καμια πτωση. παρτυ με ποτα και συνοδια μετα στο σπιτι του απο την Ολγα χωρις τιποτα τρελα. παλι καλα

οποτε;μια χαρα ειναι ο ανθρωπος και αφηστε τις κακιες

Αλεξη εσυ να τα βλεπεις που τον εχεις αποπαρει τελειως:D:lol::P

στο επομενο meeting ελπιζω να ειμαι εκει με την skimadissa αν τα καταφερουμε με την μικρη αλλιως....

DALTONS POW ROBBERY.....

Μπράβο ρε παιδιά, μπράβο και στην ομάδα που δουλεψε για την συνάντηση αυτή.

Βλέπω οτι ο bmw ήταν πανταχού πάρόν. Μηπως καμια θέση στις Δημ, Σχεσεις του συλλόγου κυριε Κωστα μας??? :P

Κυριε Λάππα τα κοριτσάκια ξέρουν σκι ή θα τα διδάξετε λιαν συντόμως?

Νά μιά καλή ερώτηση που πρέπει ν΄απαντηθεί οπωσδήποτε!Οχι τπτ άλλο αλλά,μη χρησιμοποιούμε τα κονέ, :P μόνο στας παραλίας.

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

...Περιμένατε να φύγω για να πάτε για κρέπες ε;...

Ηθικό δίδαγμα: δεν απομακρύνεσαι από την παρέα σου ποτέ και για κανένα λόγο ούτε στο βουνό ούτε στις συναντήσεις :D ...σωστά δεν τα λέω kostasbmw?? Καλά τί της έλεγες όλο το βράδυ και ξέχασες να της πεις το σημαντικότερο? :P

@skimad οι προληπτικοί άνθρωποι εν έτη 2008 προκαλούν γέλιο, άσε που είναι και είδος υπό εξαφάνιση, οπότε ας τον άνθρωπο να εκφραστεί :D:D

...Βλέπω οτι ο bmw ήταν πανταχού πάρόν. Μηπως καμια θέση στις Δημ, Σχεσεις του συλλόγου κυριε Κωστα μας??? :P

Άσε τον άνθρωπο στην ησυχία του, είναι μυστικός πράκτορας της ΟΕ εκδρομών :lol:

Ό,τι περνάει από το χέρι μου για να εμφυσήσω στις νέες γενιές την αγάπη για την φύση, κύριε Σταθucada.

Make Parnassos Great Again!

Μέθυσα... ποιος θα πάει για πατατάκιααααα??? ΟΕΟ? :P

Συγχαρητήρια στην ομάδα εκδηλώσεων! Να επαναληφθεί πάραυτα η σύναξις.

+1 στην ιδέα για ταβερνοσυνάντηση (το Ακάνθους δε σέρβιρε ούτε ένα πασατέμπο :P Α ρε Θεσσαλονίκη με τα ωραία σου!!!)

Και εις άλλα με υγεία!

Οι φωτογραφίες ΑΨΟΓΕΣ.

Συμφωνώ και ψηφίζω απο τώρα ΝΑΙ για:

1. Το νυχτερινό μπάνιο.

2. Εξόρμηση σε ταβερνείο.

3. Να καθιερωθούν οι μαζώξεις κάθε 15 μέρες.

και τέλος....

... ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να μην απομακρυνθώ ξανά απο την παρέα γιατί μ' αρέσουν οι μεταμεσονύκτιες κρέπες !! :P

(εξελίσσομαι σε party animal νομίζω αλλά δεν με χαλάει καθόλου!!) :P

Μπορούμε να φτάσουμε ώς την άκρη του σύμπαντος. Το θέμα είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα.

batucada

στο παρτυ με τοποθετουσαν σε κομβικα σημεια οσοι δεν ειχαν καλο φλας στις ψηφιακες γιαυτο και με βλεπεις ισως λιγο παραπανω απο το νορμαλ

μαρω

αλλο κρεπες και αλλο κρεπαλη λοοοοοοοοοοοοοοοοολ μην τα μπερδευουμαι

ρουλα προσεχε βρε παιδακι μου τι λες και μπορει να τα παρει στραβα κανεις

ρανια

μηπως δεν προσεξες οτι ειχε και κρυα πιατα το μαγαζι ? που κοιταζες και συ βρε καμαρι ? η σου αποσπουσαν τη προσοχη τα φλας ? λολ

ο Λαππας σταθηκε στι υψος των περιστασεων , πραττει οτι λεει ενω αντιθετα μια φιλη ονοματα δε λεμε κοπαδι ειπε θα φερει και εφερε ζυγουρακι(κατα τη βλαχικη ορολογια)

μεχρι το επομενο .........

...o κύριος Λάππας είναι κλεισμένος απο τώρα για την χειμερινή σεζόν!!!!! :P:P

...τα περάσαμε ομορφά, τα περασαμε ομορφα,....... αντε να το ξανακάνουμε!!!!

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

τώρα ή εγώ ξεσυνηθισα ή ήταν ολίγον μπομπέ οι βότκες... :P

με το πρώτο την άκουσα το δευτερο δε το πηρα χαμπαρι προχωρησα γρηγορα στο τρίτο και μετα είχα ένα νέφος μόνιμα μπροστά μου.

...o κύριος Λάππας είναι κλεισμένος απο τώρα για την χειμερινή σεζόν!!!!! :P:P

...τα περάσαμε ομορφά, τα περασαμε ομορφα,....... αντε να το ξανακάνουμε!!!!

μην δείτε άνθρωπο να προκόψει.... τς τς τς

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

(αρκεί να μην φάμε κανένα βρομόξυλο)

δεν αντέχεις τις μελανιές ε?

...ρουλα προσεχε βρε παιδακι μου τι λες και μπορει να τα παρει στραβα κανεις...

ό,τι γράφω είναι για καλό σκοπό, όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό his... problem λοολ

Λοιπόν ¨ολα ήταν μια χαρ'αααααααααααα! :lol:

Χάρηκα που σας είδα, περάσαμε πολύ ωραία (αν και έφθασα κάπως αργά, αλλά την άλλη φορά θα επανορθώσω, θα είμαι απο τους πρώτους), ωραίο το μαγαζί, ωραίος ο κόσμος του snowclub (και οι Guest stars :angry: ), ακόμα καλύτερες οι κρέπες αλμυρές και γλυκές, όλα ωραία μόνο μια παρατήρηση ρε παιδιά :χαθήκαμε εκεί μέσα!νομίζω οτι την άλλη φορά θα πρέπει ή να κλείσουμε κανένα πατάρι να είμαστε όλοι μαζί ή ακόμα καλύτερα η επόμενη εκδήλωση να είναι ταβερνοκατάσταση!τι λέτε για την παρασκευή 11/7;

Nickel, σε τέτοια μαγαζιά μόνο εμφιαλωμένα ποτά και να στα ανοίγουνε μπροστά σου :angry:

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

Λοιπόν ¨ολα ήταν μια χαρ'αααααααααααα! :D

Χάρηκα που σας είδα, περάσαμε πολύ ωραία (αν και έφθασα κάπως αργά, αλλά την άλλη φορά θα επανορθώσω, θα είμαι απο τους πρώτους), ωραίο το μαγαζί, ωραίος ο κόσμος του snowclub (και οι Guest stars :lol: ), ακόμα καλύτερες οι κρέπες αλμυρές και γλυκές, όλα ωραία μόνο μια παρατήρηση ρε παιδιά :χαθήκαμε εκεί μέσα!νομίζω οτι την άλλη φορά θα πρέπει ή να κλείσουμε κανένα πατάρι να είμαστε όλοι μαζί ή ακόμα καλύτερα η επόμενη εκδήλωση να είναι ταβερνοκατάσταση!τι λέτε για την παρασκευή 11/7;

Nickel, σε τέτοια μαγαζιά μόνο εμφιαλωμένα ποτά και να στα ανοίγουνε μπροστά σου :blink:

Γειά σου Κώστα!!! Πάντως όπου και να είμαστε την ερχόμενη φορά θα φέρω κρασάκι :angry: !!!! Δεν το ξεχνώ :angry: !!! ,

Πάντως κάτι ανέφερε η Όλγα κάτι για βραδυνό μπάνιο στο Σχοινιά!!!.......( Ολγα ακούειιιιιιι???!!! , give us more information about your idea!!)

Ωραία πρόταση και αυτή!!!

Πάντως οτι και να κάνουμε με τέτοια διάθεση που υπάρχει σίγουρα θα ξαναπεράσουμε καλά!!

βρε την πενυ το παιδι το δικο μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :rolleyes::P

ευτυχως που θαναι βραδυ και δεν θα φαινονται οι ατελειες μου :P

@ kostasbmw

Είτε κρέπα, είτε κραιπάλη.... εγώ άλλη φορά δεν ξαναφεύγω νωρίς.... όσο κι αν με δουλεύει ο Τίμος....

Οσο για την ημερομηνία 11/7 συμφωνώ και προτιμώ το νυχτερινό μπάνιο στο Σχοινιά που πρότεινε η Ολγα.

Δεν αρχίζουμε να το κανονίζουμε γιατί είναι μόνο 2 βδομάδες μπροστά μας... (μ' αρέσει που δεν πάταγα στα Φλο και τώρα βιάζομαι κι όλας!!!)

δεν το κάνουμε Ψάθα... είναι κοντά και το σπίτι να φέρω τα κάρβουνα,σχάρες,κρεατα, κλπ :rolleyes:

θα φέρω και guest star την Νεφέλη...

και αν σταθουμε πολύ τυχεροί θα φέρω και κανα τέτοιο :P να ταισουμε όλη την παραλία... :P

post-592-1214852376_thumb.jpg

Παραλία νάναι, κατάλληλη για νυχτερινό μπάνιο (μη σκοτωθούμε σε τίποτα βράχια κι όλας....) κι όπου νάναι.

Ηδη συμφωνεί και η peni.

Για να βλέπουμε συμμετοχές !!!