Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
elgreco

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΡΤΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΡΤΥ (αν και που να γίνει?)  

50 members have voted

1. 1. Να γίνει ή όχι?

• ΝΑΙ
      51
    • ΟΧΙ
      3
  2. 2. Στην Αθήνα ή εκτός Αθήνας (κοντά)

• ΑΘΗΝΑ
      25
    • ΕΚΤΟΣ
      29

Recommended Posts

Τελικα,ποσοι υπολογιζεται να ερθουν?

"Να ζεις την καθε στιγμη πριν γινει αναμνηση"

Λουκά, δεν εχει αναρτηθεί καμια λιστα για συμμετοχές, οποτε το νούμερο ειναι παντελώς άγνωστο...

btw, εσύ θα ερθεις?

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Ναι

"Να ζεις την καθε στιγμη πριν γινει αναμνηση"

:lol:

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

pls note: είσοδος 12€ με ποτό, όχι 15 (ζητούμε συγνώμη για την παραπληροφόριση :P , μόλις το τσέκαρα τηλεφωνικώς)

Κάποιες ενδυματολογικές συμβουλές...

Τα boys...

ΝΑΙ: μπλουζάκι του συλλόγου (αν το φορέσετε υποστηρίξτε το= δείξτε τί πάει να πει snowclubίτης=άνδρας δραστήριος, χορευταράς, εδώ πατάει και εκεί βρίσκεται :D:P

ΟΧΙ: μιτσούκο (αν σας αφήσουν να μπείτε στο club, προβλέπω όλες οι κοπέλες να λυποθημάνε στα πόδια σας :Pδεν τις θέλετε λιποθημισμένες είπαμε :P )

Τα κορίτσια...

ΝΑΙ: ό,τι και να φορέσετε θα είστε κούκλες, φτου-φτου :D

Καλή αντάμωση και καλά να περάσουμε! Καλό δρόμο σε όλους και ιδίως σε όσους θα έρθουν από μακριά.

Ρούλα :)

Λυπάμαι πολύ, που δεν θα μπορέσω να παρευβρεθώ στο πάρτυ.... :P(χωρίς να θέλω να γίνομαι μισητή...θα λείπω τετραημεράκι στην Λευκάδα.... :lol: )

Με ή χωρίς μιτσούκο τα αγόρια και ψηλοτάκουνα τα κορίτσια είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια καταπληκτική βραδιά και θα περάσετε SUPER SUPER ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ

ειδικά όταν την επιμέλεια μιας τέτοιας εκδήλωσης την έχει αναλάβει η Ρούλα....(θα έχει φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια... :D )

-B-

φτου ξελευτερία στους αστακούς...

οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!!

μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!!

ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR

barbie

αν εκανες windsurf θα σε δικαιολογουσα λολ

θα καλυψουν το κενο οι φιλες σου

αν εκανες windsurf θα σε δικαιολογουσα λολ

που ξέρεις μπορεί :lol::)(για το τσέχικο πρωτάθλημα windsurf πάω....)

θα καλυψουν το κενο οι φιλες σου

σε αφήνω σε καλά χέρια... :P

-Β-

κοιταξε εκει να δεις

θα μου τα πεις οταν επιστρεψεις

ας το πιστέψουμε... ένας λιγότερος που θα ανησυχούμε για το πήγαινε/έλα του στο δρόμο :P
ετσι ε;

ΚΑΛΑ... :):lol:

DALTONS POW ROBBERY.....

κοιταξε εκει να δεις

θα μου τα πεις οταν επιστρεψεις

Βεβαίως και θα στα πω όλα το νι και με το σίγμα.... ακόμη και για την νικήτρια του bikini contest :P:P

-B-

May day may day! :P

To mail που μου ήρθε για το πάρτυ έχει τη λάθος τιμή 15 ευρώ...

May day may day! :P

To mail που μου ήρθε για το πάρτυ έχει τη λάθος τιμή 15 ευρώ...

Aχ και βαχ... 12 είπαμε mille pardon :lol:από συνήθεια είμουν σίγουρη πως ήταν 15 κι εδώ... έχθες όμως που τηλ στο μαγαζί να ρωτήσω αν όλα καλά για Παρασκευή, μου ήρθε η ιδέα να ρωτήσω και την είσοδο και μου λέει το παιδί 12 (απλά να σας πω ότι τηλ άλλες 2 φορές να το εξακριβώσω γιατί από τη μια νόμισα πως δεν άκουσα καλά ή πως λάθος μου είπανε και από την άλλη σκεφτόμουν το μπέρδεμα με την ανακοίνωση που είχε τη λάθος τιμή..........περαστικά μας, νέα παιδιά είμαστε και μαθαίνουμε :lol:

Λοιπόν στο θέμα μας τώρα, καθότι έχω λάβει διάφορα τηλέφωνα με ενδυματολογικές απορείες :lol:

Τα αγόρια μια χαρά σας βρίσκω=κομψό αθλητικάκι ή κάτι σε σεμπαγκοειδές και λίγη άμμος να μπεί δε θα πάθετε τίποτα, ευκαιρία να τα καθαρίσετε μετά :D

Τα κορίτσια..............................είναι ένα θέμα η άμμος, αλλά το αγνοούμε=φοράμε ένα φλατ καταρχήν και πέρνουμε και το τακουνέ πεδιλάκι στην τσάντα :lol: Αλλιώς αν δεν μπορούμε να αποχωριστούμε το τακουνέ το φοράμε από την αρχή και επικοινωνούμε με σήματα μορς με τους άλλους που θα είναι στην παραλία, ή τους αγνοούμε και βρίσκουμε άλλες παρέες... Στην τελική το μπαρ στην άμμο είναι το σημείο συνάντησης(=είναι πιο φωτισμένο για να μην ψαχνώμαστε, έχει πιο πολύ άπλα/λιγότερο συνοστισμό και είναι κοντά στις ξαπλώστρες που νομίζω πολλοί θα τις τιμήσουνε :lol: ), δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε καρφωμένοι όλο το βράδι εκεί...

Φιλιά,

Ρούλα :P

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Αντε καλέ! Τι κολλήματα είναι αυτά! Προτείνω πεδιλάκι για τις κυρίες ώσπου να μπούμε στο μαγαζί και ένα βήμα πριν την άμμο το πεδιλο στο χέρι και ....

κι αν ξυπόλιτη χορεύω με σημαία μου μια φούστα.. :P

τι σε τσιμπησε?

μελισσα ?? λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

Σωπάτε και φτου μη το ματιάσω γιατί όλα δείχνουν ότι επιτέλους θα μπορέσω να παραβρεθώ σε εκδήλωση του συλλόγου :P

Με βερμούδα και γραβάτα καλά είναι? :P

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Πολύ στυλάτο σε βρίσκω Χρήστο :lol: Λοιπόν, συμβουλές και πιθανά σενάρια έχουν εξεταστεί, δε συζητάμε άλλο για το τί θα βάλουμε καθότι το έχουμε (έχω) κάνει πρωινάδικο :PΤο ξυπόλητο στην άμμο at your own risk... μην έχει κανένα σπασμένο γυαλί :P

AC_DC.jpg

Φτύσε με :P:P

Παρέα εκτός ΣΤΟΥΧ μπορούμε να φέρουμε φαντάζομαι, έ? (ένας είναι και παλιός αθλητής χιονοδρομίας που έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια)

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Φυσικά, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!

για τους άντρες ένα επίσης ελαφτύ ρούχο, λίγο πιτζάμα-λίγο μαγιώ και ένα κασκολάκι για να το προσφέρουν στις δεσποινίδες γιατί κάπου διάβασα ότι μπορεί να κρυώνουν

nautica.jpg

ωραιοτατα

ετσι ντυνονται στο χωριο μου οι τσοπανηδες οταν πανε για αρμεγμα με το κασκολακι ριγμενο χαμηλα για να σκουπιζονται

οταν λερωνονται η σε περιπτωση φταρνισματος

Θα φέρω κι εγώ παρέα εκτός συλλόγου.

Μία συνάδελφο χιονοδρόμο που θα την ψήσω να γίνει μέλος, και 3 πρώην συναδέλφους που τους ψήνω να γίνουν χιονοδρόμοι. (ελπίζω να έρθουν και να μη με κρεμάσουν).

Αλήθεια πρέπει να πούμε κάτι στην είσοδο ή απλώς μπαίνουμε και πάμε στο μπαράκι που γράψατε πιό πρίν;

Πιστεύω ότι θα περάσουμε super!! :P

Μπορούμε να φτάσουμε ώς την άκρη του σύμπαντος. Το θέμα είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Θα έρθω κι εγώ με μεγάλη παρέα! Πολύ ενδιαφέρουσες παρουσίες για όλα τα γούστα ! :P

Κύριοι, φροντίζω και για εσάς, έχω κάτι κομψότατες φίλες και συναδέρφους και καλές μου κυρίες και για εσάς! :P:P

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........