kostasbmw 989 Report post Posted July 3, 2008 εχει περιεργα συμπτωματα ωρες ωρες ξεχναει που αφηνει το μαγιω του λολ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted July 3, 2008 θα σου δανείσει η Υοτα ένα παρεό Τίμο μην ανησυχείς. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted July 3, 2008 θα σου δανείσει η Υοτα ένα παρεό Τίμο μην ανησυχείς. Ευχαρίστως!!! Για τον Τίμο μου; Μόνον παρεό; όποιο τάγκα μπικινάκι μου θέλει ή στριγκάκι είναι στη διάθεσή του!!! Μόνο Τίμο μου, πες το μου εγκαίρως, να σου το δώσω την προηγούμενη εβδομάδα γιατί μάλλον την Παρασκευή 18, θα φεύγω διακοπές....γιαυτό δεν έχω δηλώσει και συμμετοχή.. Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted July 3, 2008 νομίζω πως τα off topic χοντρίνανε πολύ... κανένας mod εδώ κοντά? (εννοήται πως διαγράφετε και τα δικά μου. thnx) Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted July 3, 2008 Παρών και εγώ μιας και θα βρεθούμε στα μέρη μου, ίσως και με παρέα. 1.Όλγα 2. Μaro 3. AlexC 4. Λάππας 5. kostasbmw 6. peni 7. nickel & family 8. Τίμος 9. Ιωάννα 10. Ρούλα 11. MIK 12. Amoula 13. pies (υπό τον όρο να πιείς με μέτρο αυτή τη φορά ή να φέρεις και τα πατατάκια σου ) 14.kostakiskal 15. // 16. Pefto_Kai_Matheno 17.Anthoula 18.Tzim 19. Vouli 20.Snowflake + ...........!!! 21. Ηλίας Αδάμ Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted July 3, 2008 Μια παράκληση, να μην το πολυχοντραίνουμε παιδιά. Άλλο η πλάκα που κάνουμε μεταξύ μας, άλλο τι γράφουμε στο δημόσιο forum Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted July 3, 2008 1.Όλγα 2. Μaro 3. AlexC 4. Λάππας 5. kostasbmw 6. peni 7. nickel & family 8. Τίμος 9. Ιωάννα 10. Ρούλα 11. MIK 12. Amoula 13. pies (υπό τον όρο να πιείς με μέτρο αυτή τη φορά ή να φέρεις και τα πατατάκια σου ) 14.kostakiskal 15. // 16. Pefto_Kai_Matheno 17.Anthoula 18.Tzim 19. Vouli 20.Snowflake + ...........!!! 21. Ηλίας Αδάμ 22.korn 23.Νasia Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted July 4, 2008 Κορνήλιε έτσι έλεγες και για την ποδηλασία ,οτι θα έρθει και η Νάνσυ αλλα........!!! Κοίτα λοιπόν να πάρεις το μαγιουδάκι σου και να έρθεις πάλι μόνος !!!! Θα έρθει και η Νάνσυ με το μαγιουδάκι της...και........καλού-κακού πάρτε και ένα μπετονάκι βενζίνη...... !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted July 4, 2008 μαλιστα κα. Πενυ οτι θελει ο λαος Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted July 4, 2008 1.Όλγα 2. Μaro 3. AlexC 4. Λάππας 5. kostasbmw 6. peni 7. nickel & family 8. Τίμος 9. Ιωάννα 10. Ρούλα 11. MIK 12. Amoula 13. pies (υπό τον όρο να πιείς με μέτρο αυτή τη φορά ή να φέρεις και τα πατατάκια σου ) 14.kostakiskal 15. // 16. Pefto_Kai_Matheno 17.Anthoula 18.Tzim 19. Vouli 20.Snowflake + ...........!!! 21. Ηλίας Αδάμ 22.korn 23.Νasia 24.dimitra Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowspirit 0 Report post Posted July 4, 2008 1.Όλγα 2. Μaro 3. AlexC 4. Λάππας 5. kostasbmw 6. peni 7. nickel & family 8. Τίμος 9. Ιωάννα 10. Ρούλα 11. MIK 12. Amoula 13. pies (υπό τον όρο να πιείς με μέτρο αυτή τη φορά ή να φέρεις και τα πατατάκια σου ) 14.kostakiskal 15. // 16. Pefto_Kai_Matheno 17.Anthoula 18.Tzim 19. Vouli 20.Snowflake + ...........!!! 21. Ηλίας Αδάμ 22.korn 23.Νasia 24.dimitra 25.Tάσος (Snowspirit) Και εγώ μέσα!! Η Χαλκίδα μπορεί να περιμένει μία μέρα Φυσικά το επαναλαμβάνουμε και την επομένη στον Ευβοϊκό Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted July 4, 2008 1.Όλγα2. Μaro 3. AlexC 4. Λάππας 5. kostasbmw 6. peni 7. nickel & family 8. Τίμος 9. Ιωάννα 10. Ρούλα 11. MIK 12. Amoula 13. pies (υπό τον όρο να πιείς με μέτρο αυτή τη φορά ή να φέρεις και τα πατατάκια σου ) 14.kostakiskal 15. // 16. Pefto_Kai_Matheno 17.Anthoula 18.Tzim 19. Vouli 20.Snowflake + ...........!!! 21. Ηλίας Αδάμ 22.korn 23.Νasia 24.dimitra 25.Tάσος (Snowspirit) Και εγώ μέσα!! Η Χαλκίδα μπορεί να περιμένει μία μέρα Φυσικά το επαναλαμβάνουμε και την επομένη στον Ευβοϊκό Αρχίζει να μαζεύεται κόσμος και για ρακέτα!!!! Μήπως να φύγω για τις διακοπές μου το Σάββατο;;;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted July 4, 2008 απο ρακέτα έλα πιο νωρίς Υοτα και μην σε νοιάζει θα σου κάνω μια λιποαναρρόφηση δωρεάν Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowspirit 0 Report post Posted July 4, 2008 Έχεις φύγει το Σαββάτο και δεν το ξέρεις !!! Δεν φανταζόμουν ότι περίμενες το φεγγάρι για να παίξεις ρακέτες...... Respect!!!!! Πάρε και το κράνάκι σου....ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ Quote Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted July 6, 2008 Παρακαλώ θερμά να μην αναφέρετε την λέξη ΡΑΚΕΤΑ. Μισάσαμε το καλοκαίρι και ... μόνο μπλέ πίστες έχουμε κάνει. Συνεννοηθήκαμε ?? Φιλικά g tsap ΥΓ. Το κράνος έρχεται δεύτερο. Πρώτο αξεσουάρ ασφαλείας είναι τα goggles (εκτός και εαν το κράνος είναι full face). Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted July 6, 2008 τι ωρα θα αρχισει να μαζευεται ο κοσμος; και ρωταω γιατι αν ειναι απογευμα και ερθω φυσικα, να φερω και γω την ρακετα μου να γινει μαχη σημερα εκλεισα σχεδον τριωρη προπονηση 80 80 εχουμε κανεναν καλο για να προκαλεσω; Nickel κατι πηραν τα αυτια μου Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted July 6, 2008 1.Όλγα 2. Μaro 3. AlexC 4. Λάππας 5. kostasbmw 6. peni 7. nickel & family 8. Τίμος 9. Ιωάννα 10. Ρούλα 11. MIK 12. Amoula 13. pies (υπό τον όρο να πιείς με μέτρο αυτή τη φορά ή να φέρεις και τα πατατάκια σου ) 14.kostakiskal 15. // 16. Pefto_Kai_Matheno 17.Anthoula 18.Tzim 19. Vouli 20.Snowflake + ...........!!! 21. Ηλίας Αδάμ 22.korn 23.Νasia 24.dimitra 25.Tάσος (Snowspirit) 26.skimad & family Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted July 7, 2008 αν ειμαστε εκει κατα τις 18.00 εχουμε περιθωριο για 4 ωρες ρακετα αφου θα ψηνει ο κωστακης λολ κωστακη μην ανυσηχεις το κρασι μπαινει απο σημερα στο ψυγειο λολ επειδη ομως πρεπει μολις φτασω εκει να μπει στο παγο παλι να κανονισεις αν θελεις να πιεις κρασι λολ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted July 7, 2008 Κωστα, το ραντεβου θα είναι γύρω στις 18,00 στα διόδια της Ελευσίνας για να είμαστε εκει κατά τις 19,00 – 19,15 θα βγει ανακοίνωση σύντομα για το πρόγραμμα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted July 7, 2008 οκ σε αναμονη της ανακοινωσης Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted July 7, 2008 εγώ θα είμαι απο νωρίς, gtsap δε βλεπω το ονομα σου στη λίστα... Το αυτοαποκαλούμενο αστερι μας ειναι ο apoplanitarxis με τις πιο παχυλες δηλώσεις στη ρακέτα.... Υοτα μην ακούς, εσύ πάρε κράνος ο gtsap δεν εχει δει τους τροπους που μπορείς να χτυπήσεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted July 7, 2008 Δεν έχετε σκεφτεί κάτι που είναι πολύ σημαντικό, οτι είναι Παρασκευή που σημαίνει οτι όλοι δουλεύουμε και πολλοί απο εμας δουλεύουμε σίγουρα μεχρι τις τις 4-5 οπότε καλό θα ήταν να δωθεί ενα περιθώριο χρόνου έτσι ώστε να προλάβουμε χωρίς να αγχωθούμε ή να στήσουμε καποιον!! Το λέω πριν βγεί η ανάλογη ανακοίνωση Ευχαριστώ !!! !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted July 7, 2008 εμεις οι τεμπεληδες τι να κανουμε ? να περιμενουμε ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted July 7, 2008 Το αυτοαποκαλούμενο αστερι μας ειναι ο apoplanitarxis με τις πιο παχυλες δηλώσεις στη ρακέτα....το εχουμε εμεις οι μεσσηνιοι αυτο δηλωνουμε πολυαλλα οι δηλωσεις μας γινονται και πραξεις Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted July 7, 2008 Δεν έχετε σκεφτεί κάτι που είναι πολύ σημαντικό, οτι είναι Παρασκευή που σημαίνει οτι όλοι δουλεύουμε και πολλοί απο εμας δουλεύουμε σίγουρα μεχρι τις τις 4-5 οπότε καλό θα ήταν να δωθεί ενα περιθώριο χρόνου έτσι ώστε να προλάβουμε χωρίς να αγχωθούμε ή να στήσουμε καποιον!! Πενυ, το εχω σκεφτεί και αυτο και αλλα πολυ σημαντικά ..το θεμα ειναι να είμαστε στην παραλία κατα τις 20,00, το αργότερο 20,30..ειναι καποια πραγματα τα οποια καλο ειναι να γίνουν στο φως της ημέρας...δεν ειμαστε διπλα πιστεύω οτι θα ειναι κάποια παιδιά απο νωρίς εκει (βλεπε ρακετες, μπανιο κλπ) για να διαλέξουν ενα μερος μακριά απο μαγαζιά και οπου δεν θα εχουμε πρόβλημα με τη μουσική ξερει κανεις τι προβλέπει η νομοθεσία (υπάρχει?). nickel έχουμε καμιά γνωριμία στο τοπικό τμήμα? μήπως να ενημερώσουμε? μπαααα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites