skimad 665 Report post Posted July 14, 2008 και γω συμφωνω στις πιτσες για το λογο του οτι αμα πεσει ψησημο καποιοι θα ταλαιπωρηθουν περισσοτερο απο καποιους αλλους και το ζητουμενο ειναι να περασουμε ΟΛΟΙ καλα (και γλιτωνουμε και απο τα κρεμμυδια του bmw λολ) Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted July 14, 2008 καλαααααααααααααα εγω τη παρεα μου που θα φαει κρεμμυδια την εχω ετοιμη αλλα μετα τα κρεμμυδια θα εχει και αλλα πραγματακια και μπορει να ζηλεψεις ασε που εφερα και αλλα 5 κιλα κρασι και ειναι στο ψυγειο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted July 14, 2008 Μάκη,...επέστρεψες και...,επέστρεψες δριμύτατος μου φαίνεται! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted July 14, 2008 Και αν σου πω οτι εχω μαγιω ιδιο με τον τυπο; Την κοιλια την παλευω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted July 14, 2008 Εγώ δεν την παλεύω. Έχω πάρει 2,5 κιλά μέσα σε μια εβδομάδα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted July 14, 2008 παλι για καινούργιο αλεξίπτωτο σε βλεπω Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted July 14, 2008 Μην μου λες τέτοια (και μιλάμε για δύο χήνες κάθε φορά). Καταστραφήκαμε! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted July 14, 2008 δεν εχεις αναγκη εσυ εισαι ο Λαππας Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted July 14, 2008 όποτε ΟΧΙ ψησίματα ..παμε για πίτσα, μπίρα, Καλομοίρα bmw να φέρω το κρασί που περίσσεψε? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted July 14, 2008 εχω 15 λιτρα στο ψυγειο για τη παρασκευη αν δεν αντεχεις να πιεις το ενα κιλο που εμεινε τι να πω καλεσε τις φιλες σου και κανετε ενα meeting με συνοδεια τυριων και κρασιου Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted July 14, 2008 αφου δεν παιζει λοιπον ψησιμο Ολγα δεν θα φερω λουκανικα με πρασο θα τα φαμε την επομενη που θα εισαι καλαματα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted July 15, 2008 φαγώθηκες ρε με το πράσο είπαμε προτιμάμε τοπικά προιόντα! Πάντως όντως καλύτερη ιδέα να τη βγάλουμε με πίτσες (κανένα σουβάτζίδικο έχει κοντά Νικελ Απλώς κάποιοι να φέρουν κανένα φορητό ψυγειάκι για να υπάρχουν συνέχεια παγωμένες μπύρες. Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted July 15, 2008 στην Ψαθα απλα οι μπυρες να ειναι σε μια σακουλα μεσα στο νερο και πιστεψε με θα ειναι δροσερες!! Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted July 15, 2008 έχει Κωστάκη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted July 15, 2008 φαγώθηκες ρε με το πράσο είπαμε προτιμάμε τοπικά προιόντα!Πάντως όντως καλύτερη ιδέα να τη βγάλουμε με πίτσες (κανένα σουβάτζίδικο έχει κοντά Νικελ Απλώς κάποιοι να φέρουν κανένα φορητό ψυγειάκι για να υπάρχουν συνέχεια παγωμένες μπύρες. Εσυ ρε Κωτσο για σουβλακια θα πας ή για σουβαδες???????????? 80 Αχαχουχα Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted July 15, 2008 Να ανανεώσουμε την λίστα.... Οργάνωση: (συμπληρώστε παρακαλώ τη λίστα με ότι νομίζετε ότι θα μας χρειαστεί) - ψυγειάκια με παγοκίστες (οσοι εχετε φερτε) ΝΑΙ Η ΟΧΙ πλαστικά πιάτα,ποτήρια, χαρτοπετσέτες (εχω παρει εγω 100 από το καθένα) ΝΑΙ Η ΟΧΙ - πλαστικά σερβίτσια (μαχαιροπήρουνα) ΝΑΙ Η ΟΧΙ - 10 φραντζόλες ψωμί- ???? - 50 μπιρες - 8 με 10 λίτρα κρασί (μας βλέπω να επιστρέφουμε μετα το πρωϊνό στην Αθηνα..θα πάρουμε και τον υπνάκο μας στην παραλία να φύγει το οινόπνευμα) (kostasbmw) - κάρβουνα (ένα σακί φτάνει? πρεπει να εχω στο υπόγειο, όποτε δεν αγοράζουμε ..θα δω και το σημειώνω) - σχάρες (πολλλλλές ) - λάδι (1 l φτανει?) - 3 κιλά φετα - 20 ντομάτες - 10 αγγούρια - 10 κρεμμύδια - 40 μπριζόλες χοιρινές - μπούτι και στήθος κοτόπουλου (από 10? ) Ρούλα γλύτωσες τα κρεμμύδια... - καμια τυρόπιτα / σπανακόπιτα (εδώ να δουμε τις καλές νοικοκυρές ) ??? - 10 μπουκάλια Coca Cola ??? - πολλες σόδες (θα μας χρειαστούν ) ???? - πατατάκια, ξυροκάρπια? ??? - γλυκά – δίπλες (kostasbmw) ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ !!! και τωρα τα δύσκολα: - ηχοσύστημα για τη μουσική (που εισαι βρε Σταθη?...αλήθεια, η συμπρωτεύουσα θα στείλει εκπρόσωπο?) - κιθάρα (αν δεν παίζει το προηγούμενο) - ψάθες (στην Ψαθα ), πετσέτες, ρακέτες και μπόλικη καλη διάθεση όποτε ΟΧΙ ψησίματα ..παμε για πίτσα, μπίρα, Καλομοίρα bmw να φέρω το κρασί που περίσσεψε? Σίγουρα autan, fenistil και τα λοιπά αντικουνουπικά και εντομοαπωθητικά θα τα πάρουμε από το σπίτι μας... Τα αναψυκτικά και τις μπίρες να τις φέρουμε από το σπίτι ή θα τα πάρουμε από το διπλανό μαγαζάκι - ψιλικατζίδικο - εστιατόριο???? -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted July 15, 2008 θα πάρουμε απο εκει 2 τελάρα μπύρες και ειμαστε οκ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted July 15, 2008 ενα μικρο εμποδιο αναγκαζει τη μαμα να απεχει απο τη κουζινα θα εχω ομως σαραγλι και γιαννιωτικα πιστευω να ειναι οκ Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted July 15, 2008 ...θα εχω ομως σαραγλι και γιαννιωτικα πιστευω να ειναι οκ ε όχι πάλι... τα βαρεθήκαμε λοοοολ άσε που δεν τρώγονται με τίποτα... χάλια μαύρα... μη φάτε Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted July 16, 2008 ασε Ρουλα..εγω ακομα να τα καταφέρω (και αν καταβάλλω προσπάθειες – ουφ, ολη μερα ).. Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
estenough 91 Report post Posted July 16, 2008 1.Όλγα 2. Μaro 3. AlexC 4. Λάππας 5. kostasbmw 6. peni 7. nickel & family 8. Τίμος 9. Ιωάννα 10. Ρούλα 11. MIK 12. Amoula 13. pies (υπό τον όρο να πιείς με μέτρο αυτή τη φορά ή να φέρεις και τα πατατάκια σου ) 14.kostakiskal 15. // 16. Pefto_Kai_Matheno 17.Anthoula 18.Tzim 19. Vouli 20.Snowflake + ...........!!! 21. Ηλίας Αδάμ 22.korn 23.Νasia 24.dimitra 25.Tάσος (Snowspirit) 26.skimad 27.MAC 28. g tsap 29. ChristosZ + 3 (οικογενεια)(Μπορώ να είμαι εκεί από 17:00 περίπου) Tελικά δεν θα μπορέσω Καλή διασκέδαση Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowspirit 0 Report post Posted July 16, 2008 1.Όλγα 2. Μaro 3. AlexC 4. Λάππας 5. kostasbmw 6. peni 7. nickel & family 8. Τίμος 9. Ιωάννα 10. Ρούλα 11. MIK 12. Amoula 13. pies (υπό τον όρο να πιείς με μέτρο αυτή τη φορά ή να φέρεις και τα πατατάκια σου ) 14.kostakiskal 15. // 16. Pefto_Kai_Matheno 17.Anthoula 18.Tzim 19. Vouli 20.Snowflake + ...........!!! 21. Ηλίας Αδάμ 22.korn 23.Νasia 24.dimitra 25.skimad 26.MAC 27. g tsap 28. ChristosZ + 3 (οικογενεια)(Μπορώ να είμαι εκεί από 17:00 περίπου) Παιδιά και εγώ 'έσκασε' να πάω σε κάτι γενέθλια.... Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να σας έρθω αργά αλλά μην με υπολογίζετε στο φαγητό.... Πόση ώρα - χιλιόμετρα είναι η Ψάθα από Αθήνα το βράδυ; Ξέρει κανείς; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted July 16, 2008 Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να σας έρθω αργά αλλά μην με υπολογίζετε στο φαγητό.... Ωχ! Δεν θα φέρεις δηλαδή φαγητό;;;; Πόση ώρα - χιλιόμετρα είναι η Ψάθα από Αθήνα το βράδυ; Ξέρει κανείς; Ειδικά τα χλμ το βράδυ περισσοτερεύουν!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted July 16, 2008 Γιωτα αναποδα τα λες.το βραδυ τα χιλ.λιγοστευουν μην αποθαρρρυνεις τον φιλο μας ελα κολλητε μη μασας πουθενα η διαδρομη απο Αθηνα ειναι 45 λεπτα με 1 ωρα βαση τα λεγομενα του Νickel. Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted July 16, 2008 η διαδρομη απο Αθηνα ειναι 45 λεπτα με 1 ωρα βαση τα λεγομενα του Νickel. Αν μένεις εκεί που μένει ο Νίκελ....αν μένεις Γλυφάδα, είναι 1,5 ώρα κατ' ελάχιστον....περίπου 45 λεπτά είναι μέχρι Ελευσίνα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites