Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
snowcat

Antivirus

Recommended Posts

Ποιό θεωρήτε πως είναι το αποτελεσματικότερο?

1. panda

2. norton

3. kaspersky

4. nod 32

5. κάποιο άλλο=name and shame :blink:

ο web browser παίζει ρόλο στα θέματα ασφάλειας? ...αν ναι, συνεπώς?

1. internet explorer

2. mozilla

3. ??

Thnx προκαταβολικά!

Ρούλα :blink:

Details: 11 χρόνια χρησημοποιούσα pc, notebooks χωρίς antivirus, με internet pstn και δεν κόλησα τίποτα ...και τώρα που έχω adsl και antivirus μάλλον πάω για recovery, εκτός κι αν σηκώσουν το τηλ από την antivirus και μου πουν πώς να διαγράψω τo infected file... που προέκυψε μετά από ξαφνικό shut down μετά από άνοιγμα της σελίδας yahoo/email και snowclub/forums από explorer

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

εγω εχω αυτο και ειμαι ευχαριστημενος

4 nod 32

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Ρούλα μου,

Τώρα τελευταία έχουμε 2 τέτοια. Το τελευταίο είναι το nod 32 κι ένα ακόμη που μου διαφεύγει.

Αυτό που μπορώ να πω εκ πείρας και όχι λόγω γνώσης του θέματος είναι για web browser, mozilla και ξερό ψωμί. Από τότε που εγκατέλειψα τον explorer μου λύθηκαν τα χέρια σε κάποια πραγματάκια.

Φιλικά,

Ρένα

thnx Κορνήλιε και Ρένα! Ελπίζω η σύμπτωση να μην είναι τυχαία... Αν χρειαστεί να κάνω system recovery, σκέφτομαι σοβαρά να πετάξω το panda internet security παρ' ότι έχω άλλους 8 μήνες και να πάρω nod 32

Ακόμα δουλεύει η τοστιέρα ευτυχώς :blink:

nod32 και mozilla firefox ΔΑΓΚΩΤΑ

DALTONS POW ROBBERY.....

να ' στε καλά όλοι σας! σας ευχαριστώ πολύ! η ομοιομορφία στις απαντήσεις σας μου δίνει κουράγιο σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνω system recovery :blink:

Χμμ..ας σπάσω αυτή την ομοιομορφία.. :blink:

Avira AntiVir Personal και φυσικά..Mozilla Firefox 3 !! :blink:

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Details: 11 χρόνια χρησημοποιούσα pc, notebooks χωρίς antivirus, με internet pstn και δεν κόλησα τίποτα ...και τώρα που έχω adsl και antivirus μάλλον πάω για recovery, εκτός κι αν σηκώσουν το τηλ από την antivirus και μου πουν πώς να διαγράψω τo infected file... που προέκυψε μετά από ξαφνικό shut down μετά από άνοιγμα της σελίδας yahoo/email και snowclub/forums από explorer

Στο site της εταιρίας ή στο Internet γενικότερα εψαξες μήπως βρεις λύση στο πρόβλημα που προέκυψε;

Χμμ..ας σπάσω αυτή την ομοιομορφία.. :(

Avira AntiVir Personal και φυσικά..Mozilla Firefox 3 !! ;)

Ορέστη τώρα δημιουργείς διλήματα... :) αν βρεις χρόνο αιτιολόγησε το pls για να ξεκαθαρίσει το τοπίο :(

Στο site της εταιρίας ή στο Internet γενικότερα εψαξες μήπως βρεις λύση στο πρόβλημα που προέκυψε;

Έχω στείλει email στην τεχνική υποστήριξη (χωρίς να έχω λάβει απάντηση ακόμα). Η λύση δεν βρήσκεται μέσα στα FAQs.

Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, το story είναι αυτό που περιγράφω και στο email που τους έστειλα:

Dear All,

I have 1 or 3 viruses and no option to delete them or disinfect them...

The report in chronological order is:

1. I had received an email from Panda a few weeks/months ago, in order to update my "Panda Internet Security-Mega Detection 2008" with the "Panda Service Pack 2008". I ignored it... up until yesterday, when I run the SP.

2. Last Monday= 28/7, an unexpected shutdown occured just a few minutes after openning my computer and the internet explorer at yahoo/mail (I have windows vista and adsl connection to the internet=not wireless for max. security...)

3. After this incident, I switched on the computer and I had a message that I had an infected file with path.... somewhere in Program Files that I was advised not to open.

4. I scanned all my computer and it said on top: malicious software found and the description below was 1 infected file and further below it said Virus: Trojan... In the end it gave me two options: 1. report, 2. ok/close

5. However, Panda->Status says:

Threats detected in the last month:

Viruses 3, Spyware 1447, Unknown threats 0

Protection against known threats: viruses, spyware, trojans, etc. OK

Thus, the virus(es) are neither disinfected, nor deleted from the system at the moment.

What should I do? Please give me viable alternatives to system recovery, if possible. I am afraid that if I do system recovery now, I may have to do it again and this is time consuming. In other words, I have lost my trust in Panda Internet Security and I hope I will get an immediate solution from you a.s.a.p.

Many thanks,

Roula Tarina

Ορέστη τώρα δημιουργείς διλήματα... huh.gif αν βρεις χρόνο αιτιολόγησε το pls για να ξεκαθαρίσει το τοπίο biggrin.gif

:( To Αntivir το χρησιμοποιώ τα τελευταία 3-4 χρόνια σε αντικατάσταση του (ανουσια) βαρύ Norton AntiVirus..

Έχω την free έκδοση η οποία τα πηγαίνει μια χαρα και με το παραπάνω θα έλεγα! Το πρόγραμμα έχει καθημερινά updates με ενημερώσεις ασφαλείας (παρόμοιο σύστημα με το windows update). Εχει πάρει και καλά reviews από pclabs ανα τον κόσμο.. Αυτά!

το site εδώ

5. However, Panda->Status says:

Threats detected in the last month:

Viruses 3, Spyware 1447, Unknown threats 0

Protection against known threats: viruses, spyware, trojans, etc. OK

1447 spyware??? :):(

Κατέβασε και τρέξε το spybot search and destroy καθώς και το ad-aware (κατέβασε το free). Ίσως να ξεφορτωθείς το πρόβλημα με αυτά.

Thnx! Θα το κατεβάσω κι αν χρειαστώ κάτι θα καλέσω το Lappas hotline για βοήθεια :D

1447 spyware??? :):(

Τώρα έχει 1601 spyware!! Αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα άτιμα ;) Στο μεταξύ έχω κάνει το back up μου και έχω κάνει deny access σε όλες τις επιλογές χρηστών στα documents (ελπίζω να είμαι καλυμένη από πρόσβαση/τροποποιήση?/file sharing, etc, σωστά?)

Thnx και πάλι σε όλους για την πολύτιμη συμπαράσταση και βοήθειά σας :(

γιατι ολα αυτα μου φαινονται κινεζικα; :):(

DALTONS POW ROBBERY.....

Of course dear... έκανα 2 back up: 1. σε dvd και 2. σε ένα καταπληκτικό (=γρήγορο, 25MB/sec γράφει) flashάκι της Τranscend :(

Xρήστο-skimad, για να σου φένονται κινέζικα, πάει να πει ότι είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος (κομπιουτερικά τουλάχιστον) :) Φτου-φτου :(

γιατι ολα αυτα μου φαινονται κινεζικα; :):(

Πως σε νιώθω......πως σε νιώθω!!! :(;):D

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Of course dear... έκανα 2 back up: 1. σε dvd και 2. σε ένα καταπληκτικό (=γρήγορο, 25MB/sec γράφει) flashάκι της Τranscend ;)

Xρήστο-skimad, για να σου φένονται κινέζικα, πάει να πει ότι είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος (κομπιουτερικά τουλάχιστον) :P Φτου-φτου :D

Ρουλα καλα καταλαβες.αλλα γενικα ειμαι ευτυχισμενος ανθρωπος οτι και αν συμβαινει.αν δεν το κανω αυτο θα γερασω γρηγορα και δεν θα μπορω να κανω σκι

Μητσαρα με νιωθεις; :lol: :LOL: :lol: :LOL: :lol:

DALTONS POW ROBBERY.....

τελικά... είπα να κάνω system restore με τα recovery discs, αλλά δεν πέτυχε παρά τις 6-7 προσπάθειες (και το complete και για C: drive) Τηλ στην τεχνική υποστήριξη μήπως και γινόταν από το hidden part του σκληρού και με τα πολλά πολλά αφού δεν γινόταν τίποτα το έστειλα διακοπές στο Βέλγιο (βλ. service vaio) όπου θα αλλάξουν το σκληρό.

Το αντιμετώπισα ψύχραιμα, σύμφωνα με τις συμβουλές σας (αφού είχα κάνει και το back up μου :lol: αλλιώς...) κατά τ' άλλα έχω αποφασίσει να μη σκάω για άψυχα, αν καταφέρω να μη σκάω και για έμψυχα θα γίνω κι εγώ πανευτυχής :lol:

παλι κινεζικα διαβαζω :lol: :LOL:

DALTONS POW ROBBERY.....

το έστειλα διακοπές στο Βέλγιο (βλ. service vaio) όπου θα αλλάξουν το σκληρό.

τώρα μάλιστα.. :lol: δεν θέλω να σε απογοητεύσω Ρούλα μου αλλά από την εμπειρία φίλου που έστειλε laptop εις Βέλγιον δεν είχα ακούσει και τα καλύτερα λόγια κυρίως ως προς το χρόνο επιστροφής (βέβαια στην περιπτωσή του ήταν αλλαγή οθόνης.. :lol: )

Ελπίζω να μην στο καθυστερήσουν οι Βέλγοι! :lol:

System Restore έκανες με τις 6 δισκέτες?

Δευτέρα τηλ στη vaio link, Τρίτη το πήρε DHL και Παρασκευή=σήμερα το επέστρεψε. Νοt bad... μου είχαν πει για 10 εργάσιμες max, κλάφτηκα λίγο, τους είπα να σημειώσουν επείγον και έτσι οι 10 μέρες έγιναν 3 :) ...αρκεί όταν πάω σπίτι το απόγευμα να είναι στο δέμα το σωστό notebook και όπως ήταν την πρώτη μέρα. Πολύ μεροκάματο το ΣΚ να ξαναπεράσω τα s/w :D Tο είδα το Αvira στο download.com. Στο μεταξύ, πήγα μια βόλτα κι από Πλαίσιο και μου είπαν καλύτερα να περιμένω ένα μήνα να βγει το καινούριο version του kaspersky (8 νομίζω). Είδομεν... όσο είμαι στην εγγύηση θα κάνω δοκιμές με τα antivirus :D

Thnx και πάλι Ορέστη και όλους για την υποστήριξη τεχνική και ψυχολογική :P

(Ορέστη system restore προσπάθησα να κάνω με τα 3 dvd, αλλά δεν γινότανε με τίποτα, όλο κόλαγε και μου πέταγε errors)