spider 2,124 Report post Posted September 26, 2008 Μια ερωτηση εχω,με τα pmr τα απλα ή τα πιο ετσι,τα του Λαππα,τι γινετε στο αεροδρομιο????? Εαν τα εχεις στο σακκο που βρισκετε στις αποσκευες τους οποιους τους βλεπουν με τα ματια τα παραξενα και αν ειναι απο αυτους που χρειαζονται αδεια,υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω προβλημα????? Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 26, 2008 Στάθη δε φαντάζομαι να θες να μιλάμε με τα pmr μες το αεροπλάνο ...Συνεπώς, καλύτερα στις αποσκευές που θα δωθούν στο check in (δεδομένου ο,τι δε χάνεται ποτέ και τίποτα?:-Ρ, touch wood, fingers crossed, κτλ.) Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted September 26, 2008 Ρουλα μου για να γινω πιο σαφης,ρωταω εαν υπαρχει περιπτωση να εχουμε προβλημα με τα pmr εστω και κλειστα μεσα στους σακκους που πηγαινουνε κατω στις αποσκευες??? Και ειδικα εαν αυτα ειναι καθαρα επαγγελματικα τα οποια για να τα εχεις χρειαζεσε αδεια!! Λοιπον με αυτα μπορει να σε σταματησουνε να σου ζητησουνε αδεια και αν δεν την εχεις τοτε το μηχανημα παπαλα??? Και στην Γαλλια τι γινετε,ψαχνουν οι ξεπλενιδες,μηπως θα εχω προβλημα εκει????? Βοηθεια παιδες................. Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted September 26, 2008 Ρουλα μου για να γινω πιο σαφης,ρωταω εαν υπαρχει περιπτωση να εχουμε προβλημα με τα pmr εστω και κλεισταμεσα στους σακκους που πηγαινουνε κατω στις αποσκευες??? Και ειδικα εαν αυτα ειναι καθαρα επαγγελματικα τα οποια για να τα εχεις χρειαζεσε αδεια!! Λοιπον με αυτα μπορει να σε σταματησουνε να σου ζητησουνε αδεια και αν δεν την εχεις τοτε το μηχανημα παπαλα??? Και στην Γαλλια τι γινετε,ψαχνουν οι ξεπλενιδες,μηπως θα εχω προβλημα εκει????? Βοηθεια παιδες................. Στάθη, δεν απαγορεύεται η κατοχή των κλάσης Λάππα pmr. Αν απαγορευόταν (όπως για παράδειγμα στα όπλα) δεν θα πωλούντο ελεύθερα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό που απαγορεύεται είναι η χωρίς σχετική άδεια λειτουργία των συσκευών αυτών. Άρα δεν πρόκειται να έχεις κανένα πρόβλημα στο αεροδρόμιο αν η συσκευή σου είναι κλειστή. Φιλικά gtsap Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 26, 2008 Ρουλα μου για να γινω πιο σαφης,ρωταω εαν υπαρχει περιπτωση να εχουμε προβλημα με τα pmr εστω και κλεισταμεσα στους σακκους που πηγαινουνε κατω στις αποσκευες??? Όπως είπε και ο Γιώργος, κανένα πρόβλημα Ό,τι πάει στο check in δεν ανοίγεται/ελέγχεται ως συνήθως. btw... μήπως έχεις αρχίσει να φτιάχνεις τη βαλίτσα σου από τώρα??:-Ρ Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted September 26, 2008 Λοιπον,σημερα αγορασα ενα Kenwood TH-F7E απο καταστημα που πουλαει μονο επαγγελματικα τετοιου ειδους,μεχρι εδω καλα.Ρωταω λοιπον τον εν λογω κυριο για το τι γινετε οταν ταξιδευεις με αεροπλανο και εχεις το μηχανημα εστω και κλειστο στις αποσκευες??Μου ειπε επι λεξη, εγω φιλε μου επειδη ταξιδευω συχνοτατα και εχω και την προβλεπωμενη αδεια,δεν το παιρνω μαζι μου διοτι σιγουρα μια μικρη καθυστερηση ισως την εχω.Εσυ που δεν εχεις την αδεια μπορει να εχεις προβλημα ισως και οχι.Και αυτο διοτι περιεχει μπαταρια και μπορει να το εκλαβουνε ισως πιθανη χρηση απο μακρια με κινητο τηλ(δηλ.,τρομοκρατικη ενεργεια).Και ειδικα εσεις που πατε Γαλλια μεσω Ελβετιας,οπου οι Ελβετοι ειναι αρκετα παραξενοι ισως καθυστερησεις παρα πολυ και χωρις την αδεια,με απροβλεπτες συνεπειες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παμε τωρα στα pmr,μου ειπε οτι για αυτα δεν υπαρχει προβλημα αλλα καλο ειναι να εχουμε μαζι μας και το βιβλιαρακι του οπου εκει μεσα αναγραφετε οτι ειναι ΟΚ για την γενικη χρηση τους σε ολη την Ευρωπη,οποτε εαν σας πουνε κατι τοτε τους δειχνετε το manual που συνοδευει τα pmr μεσα στα κουτια πωλησεων τους. Και ρωταω εγω παλι,στις προηγουμενες εκδρομες εξωτερικου που γινανε,αντιμετωπισατε καποιο προβλημα στα αεροδρομια????????????? Τοσοι και τοσοι εχετε παει εξω με αεροπλανο,σιγουρα εχετε περισσοτερη εμπειρια!!!!!! Για πεστε και σε εμας ρε παιδια να μαθουμε μπας και ξεστραβοθουμε.............................. Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 26, 2008 ...Και ρωταω εγω παλι,στις προηγουμενες εκδρομες εξωτερικου που γινανε,αντιμετωπισατε καποιο προβλημα στα αεροδρομια????????????? Τοσοι και τοσοι εχετε παει εξω με αεροπλανο,σιγουρα εχετε περισσοτερη εμπειρια!!!!!! Ουδέν πρόβλημα Πάντως πέρσυ La Plagne καλύτερα έπιανε το κινητό παρά το ρακαλάκι Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted September 26, 2008 Μεγιά ο ασύρματος. Πάρα πολύ καλό κομμάτι, το έχω και εγώ (είναι το μόνο amateur που κράτησα), αλλά στην θέση σου δεν θα τον έπαιρνα μαζί στο εξωτερικό χωρίς άδεια. Πολλά μπορούν να πάνε στραβά. Δεν λέω ότι είναι likely, αλλά σίγουρα είναι possible. Δεν αξίζει το ρίσκο. Πάρε ένα ζευγάρι pmr να κάνεις την δουλειά σου στην Γαλλία και έχε το Kenwood για την Ελλάδα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 26, 2008 κανονικά ουτε τα Pmr σε σακιδιο χειρός όλα στις βαλίτσες, πριν χρόνια με τα μοτορολακια είδα και επαθα για να τα περασουμε απο την Ελβετια για να γυρισουμε Ελλάδα. ανάγκασαν τον καπετάνιο της Αλιταλια να έρθει να τα παραλαβει ο ιδιος για να παρει την ευθυνη... μπουρδες αλλα οι ελβετοί φημίζονται το kenwood δεν θα σου έχει και τόσο μεγάλη διαφορά... εκτός και εαν θες να μιλάς με τα απέναντι βουνα (και αυτα να ειναι αρκετα χλμ μακρυα ) Pmr πάρε μαζί σου, α και σαφως μην περιμενεις να μιλησεις με τον αλλο που ειναι 2 κοιλαδες διπλα έτσι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted September 27, 2008 Ευχαριστω παιδια!!!!!Τελικα ολο και καποιος θα μου δανεισει ενα pmr για την Γαλλια.Το KENWOOD θα το κρατησω για εδω οπως λεει και ο Χρηστος. Νουρεγιεφ,πηρα τετοιο μηχανημα γιατι θελω να μιλαω και να βγαζω ρεπορταζ απο Πηλιο με τον αυστριακο,καποια στιγμη με καλαβρητα με τον Λαππα ή τον τρελο απο την Καλαματα και που ξερεις ισως και Βασιλιτσα με τον Σταθεγκουρα τον batuc. Λογικα παντως πρεπει να ειναι φοβερο μηχανημα!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 27, 2008 Spyder ακουει; Spyder ακουει; ρε Σταθηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη; :LOL: ;) :LOL: τι εγινε ρε δεν πιανει το kenwood; :P καλα θα γινει της μουρλης χεχεχεχεχε Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 27, 2008 θα εχει και τετοια κολπα εκει που θα παμε; ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ!!! :LOL: Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ!!!!!ΧΕΧΕΧΕ Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 27, 2008 Καλά όλοι οι mods έχετε πάει στη συναυλία της Madona?? thnx in advance spinster Roula:-P Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 27, 2008 Καλα ελεγα εγω περσι να σε επιστρατευσουμε για το Moderating Team... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 27, 2008 Καλά όλοι οι mods έχετε πάει στη συναυλία της Madona?? thnx in advance spinster Roula:-P το μισό έπιασες Μάκη (αχ, μάλλον σ' έχει αποροφήσει ο ρόλος του Spielberg/Λαζόπουλος )... το υπόλοιπο είχε να κάνει με το del του url "τα άλλα κόλπα"... Καλα ελεγα εγω περσι να σε επιστρατευσουμε για το Moderating Team... Φιλικα ΜακηςΜ το rotation ευπροσδεκτό για προσεχώς (αν δεν διαφωνεί κι ο Χρήστος ) Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 27, 2008 το μισό έπιασες Μάκη (αχ, μάλλον σ' έχει αποροφήσει ο ρόλος του Spielberg/Λαζόπουλος )... το υπόλοιπο είχε να κάνει με το del του url "τα άλλα κόλπα"... Το επιασα βρε Ρουλα, και το Part 1 και το Part 2 και τα out-takes.... Χρονια στο ΓιουΤουμπ... το κατεω το εργαλειο... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 27, 2008 γιατι βρε παιδια τι εχουν τα αλλα κολπα δηλαδη; ωραια δεν ειναι; Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted September 28, 2008 το rotation ευπροσδεκτό για προσεχώς (αν δεν διαφωνεί κι ο Χρήστος ) Υπήρχε περίπτωση να έχω αντίρρηση; ...πηρα τετοιο μηχανημα γιατι θελω να μιλαω και να βγαζω ρεπορταζ απο Πηλιο με τον αυστριακο,καποια στιγμημε καλαβρητα με τον Λαππα ή τον τρελο απο την Καλαματα και που ξερεις ισως και Βασιλιτσα με τον Σταθεγκουρα τον batuc. Λογικα παντως πρεπει να ειναι φοβερο μηχανημα!!!!!!!!!!!!!!!!! Το δικό μου TH-F7E το χρησιμοποιώ πλέον μόνο στο parapente. Για όλα τα υπόλοιπα κάνω εξίσου καλά την δουλειά μου με ένα από τα καλά pmr που έχω. Το TTi αποδεδειγμένα είναι πολύ καλό στην εκπομπή. Το Yaesu ακόμα δεν έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός στο βουνό. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 28, 2008 ...Το Yaesu ακόμα δεν έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός στο βουνό. Μωρε το κλασσικο βαπτισμα στο νερο να φοβασαι... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 28, 2008 Υπήρχε περίπτωση να έχω αντίρρηση; δεν εννοούσα εσένα dear, αλλά τον skimad (ξέρει αυτός ) Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted September 28, 2008 spyder τι το θελεις βρε καμαρι το πμρ ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 28, 2008 δεν εννοούσα εσένα dear, αλλά τον skimad (ξέρει αυτός ) χεχεχεχεχε!εγκο ντεν ξερει τιποτα ειμι απο χουριο spyderτι το θελεις βρε καμαρι το πμρ ??? Κωστα θελει να εχει ανοιχτη συνομιλια με Καλαματα :LOL: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted September 28, 2008 spyderτι το θελεις βρε καμαρι το πμρ ??? Μήπως εννοείς το amateur; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted September 29, 2008 chris το αματερικο μπορει να φανει χρησιμο αλλα το πμρ μια ραχουλα αλλαζεις η μια ρεματια και γιοκ δουλευει μονο για επικοινωνια απο δωματιο σε δωματιο το βλεπω παρεπιπτοντως να προσεχεις το παρκαρισμα σου στη γωνια λολ Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted September 29, 2008 spyderτι το θελεις βρε καμαρι το πμρ ??? Κωτσο καλημερα ρε φιλε!!!! Το χρειαζομαι για να σου δινω τις τελευταιες πληροφοριες απο la tania ρε φιλε!!!!!!!!! Εγω εκει,εσυ στο μαντρι σου,θα εχουμε τελεια επικοινωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites