Nickel 76 Report post Posted October 10, 2008 κοίταγα λίγο τον back up σκληρό μου και βρήκα μια φώτο απο άλμα στο Courchevel πριν πολλά χρόνια, φαίνονται και τα σκι που ειναι μακρούτσικα, dynastar και μια απο την επική μάχη στο παγοδρόμιο του Meribel... οι πιστοι του καρτ να ετοιμαζονται για πολυ γελιο. διακρίνεται και η κοτσίδα μου... απαπα τόσο παλιά Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted October 10, 2008 Ωραια θα περασουμε μου φαινεται Λαππα ετοιμασου Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 10, 2008 Πανο μηπως θυμασαι την προσγειωση της; δεν σε βλεπω και πολυ καλα στον αερα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted October 10, 2008 Ωραια θα περασουμε μου φαινεται Λαππα ετοιμασου Την ίδια εντύπωση έχω και εγώ Κορνήλιε...θα ξαναζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές....επί πάγου!!! Κύριε Λάππα, μην ξεχάσετε να φορέσετε την ενδυμασία για το κάρτ.... Εγω και η Barbie εχουμε ηδη οργανωθει για κοντρες στο γιουχου! (Μενει μονο να περασω μεχρι αυριο απο τη διασταυρωση του Γερακα να παρω μια ντουντουκα απο τον Πακιστανο... ). Μάκη, μην ξεχάσεις αυτή την φορά να φέρεις την ντουντούκα.... Βρηκατε καθαρο γυρο και γραψατε χρονο ε και...? Στον πρωτο γυρο τι εγινε... ?Ξεκινησα δευτερος και εσυ τριτος...με ποσα χλμ διαφορα τερματισαμε.....καλα οι θεατες δεν μιλανε και αφηνουμε BMW-lover να κατηγορει εναν " επαγγελματια"(ειδες για την διαφορα κιλων δεν αναφερομαι γιατι δεν χρειαστηκε )Την επομενη φορα να το διασκεδασουμε ακομη περισσοτερο....... Έλα Τίμο...αυτή την φορά πρέπει να πάρεις ....το κύπελλο !!! -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 10, 2008 Μάλλον θα πάρει αυτό που πήρε και την προηγούμενη φορά. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted October 10, 2008 Μάλλον θα πάρει αυτό που πήρε και την προηγούμενη φορά. ντροπη κ.Λαππα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 29, 2008 σαν να πασπάλισε λίγο στο La Tania Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted October 30, 2008 σαν να πασπάλισε λίγο στο La Tania Σημερα εβαλε και κατι παραπανω Καλη αρχη, ελπιζω να συνεχισει και αναλογα Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 30, 2008 o Nickel αλλα ελεγε πριν λιγες μερες Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 30, 2008 καλά πάμε Γρηγόρη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hippo 36 Report post Posted October 31, 2008 Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στο http://www.latania.co.uk. Εγώ δεν ξέρω πως να τις ανεβάσω. Εχει και άλλα ενδιαφέροντα συμπεριλαμβανόμενης μιάς περιγραφής των απάτητων της Courchevel. Ελπίζω η ύπαρξη αγγλικού site γιά την LaTania να μην είναι προάγγελος επιδρομής κάφρων. Ιπποκράτης Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 31, 2008 οι κάφροι (γκρουπ άγγλων) για καλή μας τύχη αμέλησαν να καταθέσουν έγκαιρος την προκαταβολή για τα δωμάτια στα οποία ειχαν κανει κράτηση, με αποτέλεσμα να εχουμε μερικά για δική μας χρήση μαζι με την ελπίδα ότι δεν θα τους δουμε να κανουν επιδρομές στις πιστες. Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted October 31, 2008 Τι έγινε, έβαψε κάποιος τη φωτογραφία άσπρη?αλλιώς την έβλεπα... Παρακαλείται ο Nickel να ενημερωθεί κατάλληλα για τα απάτητα της Courchevel!!! Οι τετρακέφαλοι είναι σε φάση προετοιμασίας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 4, 2008 δουλευουμε πυρετωδώς... τι διάολο δεν θα άλλαξε πολύ απο τότε που είχα πάει άνθισε πάλι το βουνό υπομονή απο την άλλη εβδομάδα θα ξαναασπρίσει... είναι νωρίς ακόμα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 4, 2008 αυτη η καμερα σε τι υψομετρο ειναι Πανο; Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 4, 2008 στο χωριό 1400μ περίπου Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 4, 2008 αρα ειναι καλο σημειο αναφορας για να ξερουμε τι συμβαινει παραπανω thanks Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted November 14, 2008 καλημέρα! για δείτε αυτό ...για τους τυχερούς βορειοελλαδίτες.... σαν να μυρίζει χειμώνας.... -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted November 22, 2008 Kαλώς τα δεχτήκανε / με και 360 μοίρες λουκουμάκι Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 23, 2008 δουλευει τιποτα εκει πανω ξερει κανεις; Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted November 24, 2008 Kαλώς τα δεχτήκανε / με και 360 μοίρες λουκουμάκι Ειδικά η 360o σε full screen δεν χορταίνω να την κοιτάζω Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 24, 2008 ποοοοοούδρααααααααά Quote Share this post Link to post Share on other sites
austriakos 0 Report post Posted November 26, 2008 Ωραιο σαιτ πολυ χρησιμο .αγγλικο ειναι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted November 26, 2008 Ωραιο σαιτ πολυ χρησιμο .αγγλικο ειναι? Απ' ότι φένεται ναι Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 9, 2008 η εβδομάδα φαίνεται να αφηνει πολύ χιόνι σε όλο το συγκρότημα... ανεξαρτήτου υψομέτρου. Quote Share this post Link to post Share on other sites