fomin 0 Report post Posted October 27, 2008 χαιρετω ολα τα μελη του forum.Λεγομαι Δημητρης και ειμαι απο Λαρισα.Διαβαζω καιρο τωρα το forum και βρηκα πολυ χρησιμα στοιχεια.Ειμαι αρχαριος στο snowboard και πιστευω οτι εδω μεσα θα μου λυθουν πολλες αποριες.Ειδικα τωρα σττην αρχη εχω πολλες!!! Μερακι να υπαρχει(και χιονι!) και ολα θα πανε καλα Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted October 27, 2008 Καλημέρα, καλώς όρισες και καλή διαμονή. Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου εχθές!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 27, 2008 καλως ηρθες Δημητρη στην παρεα μας Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
vanu 0 Report post Posted October 27, 2008 καλώς μας ήρθες και χρόνια πολλά για την γιορτή σου χθες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 27, 2008 καλως ηρθες Δημητρη Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted October 27, 2008 Welcome, χρόνια πολλά και από πληροφορίες μπόλικες.. όρεξη να 'χεις να διαβάζεις Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 27, 2008 Καλωσήλθες στο forum του snowclub! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
snowbill 0 Report post Posted October 27, 2008 Καλως ηρθες Δημητρη στην παρεα μας... Χρονια πολλα για εχθες...ο,τι επιθυμεις να το 'χεις! να εισαι σιγουρος οτι θα λυθουν ολες σου οι αποριες για οτι αφορα το βουνο και το snowboard... μιας και εισαι αρχαριος στο snowboard δεν κοιτας να αλλαξεις αθλημα και να το γυρισεις στο ski??? ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 27, 2008 Αφήστε τον κόσμο να κάνει τις επιλογές του λέμεεεεεεε! Άσε που χρειαζόμαστε περισσότερους snowboarders στον σύλλογο! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted October 27, 2008 Καλωσήλθες στο forum! +1 σανιδάς για την παρέα. Αντε σιγά σιγά να γινόμαστε πολλοί. Χρόνια πολλά και για την γιορτή μας!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 28, 2008 μιας και εισαι αρχαριος στο snowboard δεν κοιτας να αλλαξεις αθλημα και να το γυρισεις στο ski??? ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...!!! +1 και ασε τον Λαππα να λεει Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
royale 375 Report post Posted October 28, 2008 Καλωσήρθες Δημήτρη. Μην ακούς τις "σειρήνες" που σε οδηγούν στο σκι. Σε θέλω βράχο, εστιασμένο στο στόχο σου! Quote The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding... Share this post Link to post Share on other sites
snowbill 0 Report post Posted October 28, 2008 Προς αποφυγην παρεξηγησεως εννοειτε πως αστειευομαι...!!! Σαφως και χρειαζομαστε περισσοτερους snowboarders στο συλλογο γιατι η αληθεια ειναι πως ειναι ειδος προς εξαφανιση στο συλλογο μας!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted October 28, 2008 snowboarders του snowclub μαζευτείτε και ενωθείτε! Ερχονται δύσκολες μέρες... πρέπει να φανούμε δυνατοί και αντάξιοι απέναντι στις προκλήσεις των επιτήδειων σκιέρ! Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε εμείς το άθλημα που μας αρέσει, αλλά οι άλλοι να ξανασκεφτούνε τι πραγματικά τους αρέσει και όχι τι νομίζουν ότι τους αρέσει! Μπορεί να είμαστε λίγοι αλλά ΚΑΛΟΙ ! ps. Η αλήθεια όμως είναι ότι "η χρυσή τομή" όλων μας, δηλαδή η αγάπη για το χιόνι-φύση-εκδομές μας κάνει να μπορούμε να βρεθούμε στην ίδια παρέα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 28, 2008 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
snowbill 0 Report post Posted October 28, 2008 ps. Η αλήθεια όμως είναι ότι "η χρυσή τομή" όλων μας, δηλαδή η αγάπη για το χιόνι-φύση-εκδομές μας κάνει να μπορούμε να βρεθούμε στην ίδια παρέα!!! ...Πολυ σωστος... Quote Share this post Link to post Share on other sites
royale 375 Report post Posted October 29, 2008 Και ειδικά τα ταξίδια ρε παιδιά! Σκέφτομαι πόσες εκδρομές έχω κάνει με αφορμή το snowboard, που υπό διαφορετικές συνθήκες δε θα ήξερα καν αυτά τα πανέμορφα μέρη. Το θέμα του ταξιδιού (κοντινού ή μή) είναι αναπόσπαστο συστατικό του αθλήματος για μένα και φυσικά ένας απο τους λόγους που το αγαπώ τόσο πολύ. Εξάλλου, όπως λέει κι ένα ξένο ρητό, "nobody remembers staying home" Quote The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 29, 2008 εγω και να με πληρωνεις sb ΔΕΝ κανω Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 29, 2008 Αντίθετα εγώ θέλω να δοκιμάσω και σε κάποια στιγμή θα το τολμήσω. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 29, 2008 κοιτα να σε πληρωσουν ομως πρωτα ;) :LOL: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 29, 2008 Σώπα μωρέ, απλά θα διαλέξω μια καλή πουδρομέρα και θα δανειστώ την σανίδα του Άρη. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 29, 2008 μην ξεχασεις να κανεις και μαθηματα χεχεχε Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites