SaTuRn 0 Report post Posted November 7, 2008 Σας χαιρετώ και εγώ! Με λένε Κώστα είμαι 26 ετών και είμαι καλά! LOL!!! Είμαι φίλος του Ηλία (estenough) και είμαι άσχετος με το άθλημα, 1 φορά έχω κάνει σκι μόνος μου και γούσταρα!!!!! Ο Ηλίας μου είπε θα μου μάθει! (για να δούμε!). Καλός σας βρήκα και άντε να χιονίσει δεν μπορώ να περιμένω άλλο λέμε!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
estenough 101 Report post Posted November 7, 2008 Καλώς ήρθες λοιπόν!! αλλά αν περιμένεις να σε μάθω εγώ... ...σώθηκες!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted November 7, 2008 Με λένε Κώστα είμαι καλά!Είμαι φίλος του Ηλία (estenough) Χάλια είσαι και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 7, 2008 Καλα μιλάμε για τρελή υποδοχή από τον τέως!!! Μου αρέσει Αλέξη που ενσαρκώνεις τα οράματα του συλλόγου για προσέλκυση νέων μελών! Καλώς ορισες στην παρέα Κώστα και μακριά από την εξουσία!.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted November 7, 2008 Να με συγχωρεί η χάρη σας κυρία μου, αλλά υπάρχει πρόβλημα...άκου φίλος του Ηλία και είναι και καλά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
estenough 101 Report post Posted November 7, 2008 Αλέξη γι'αυτό έχει και το LOL δίπλα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 7, 2008 Αφού με ειπες κυρία σε συγχωρώ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted November 7, 2008 Αφήστε τη φλυαρία και υποδεχθείτε τον άρρωστο...αρκετά προβλήματα έχει το παιδί...μήν του δημιουργείτε κι άλλα. Κώστα, όπως βλέπεις ο μόνος σοβαρός εδώ μέσα είμαι εγώ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted November 7, 2008 Κώστα, όπως βλέπεις ο μόνος σοβαρός εδώ μέσα είμαι εγώ... Καλώς ήλθες Κώστα στην παρέα μας. Για σκι δε ξέρω αν θα μάθεις αλλά από σοβαρότητα άλλο τίποτα Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
pest 0 Report post Posted November 7, 2008 Καλώς ήρθες Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 8, 2008 Καλώς ήρθες στο snowclub θα καταλαβες τι γινεται εδω περα λογικα χεχεχε αλλα θα μαθεις και σκι γρηγορα κιολας Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted November 9, 2008 ...αλλα θα μαθεις και σκι γρηγορα κιολας Μόνο μην αλλάξεις άθλημα γιατί την έκατσες τη βάρκα! Καλώς ήλθες! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
SaTuRn 0 Report post Posted November 10, 2008 Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!! Απ’ ότι βλέπω καλά θα περάσουμε... καλά… Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 10, 2008 και που εισαι ακομα … καλως ηρθες Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted November 10, 2008 Μη σε απασχολεί φίλε μου και εγω αυτά έλεγα κάπου αρχές Μάρτη.....αλλά τώρα ετοιμάζομαι για τρελλές κατεβασιές!!! Είδες πως αλλάζουν τα πράγματα!! Αρκεί θέληση να υπάρχει...γιατι απο καλή παρέα και συμβουλές ο σύλλογος τα διαθέτει σε αφθονία cu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 10, 2008 Καλωσήρθες! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites