Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
madskier

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Recommended Posts

Εδω και 5 ημερες βρισκομαι εκτος pc,λογω ενος βρωμοιου που κολλησα απο μαιλ-προσοχη,σταλθηκε με περιεχομενο δηθεν για το snowclub απο τη διευθ ligbros@hol.gr και το ανοιξα χωρις antivirus γιατι μου φανηκε γνωστη η διευθυνση.Απο τοτε δεν μπορω να μεινω στο net παραπανω απο 1,5 λεπτο και σε επομενη προσπαθεια μου κολλαει ο υπολογιστης.

Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να κανω καν update στο antivirus μου και ετσι εχω βρεθει σε απελπιστικη κατασταση :cry::cry::cry: -φιλοξενουμαι σε ανηλιαγα νετ καφε και οχι μονο αυτο.Πρεπει να χει πειραχτει γενικα ο υπολογιστης μου και κολλανε mouse κλπ-οποιος εχει προσφατο antivirus ειτε norton ειτε mcafee,παρακαλω ας μου τηλ η ας μου στειλει pm.

Ευχαριστω εκ των προτερων!!

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Εχεις πιθανοτατα καποιον κλωνο του Blaster Worm! Win XP εχεις? σου βγαζει παραθυρο που λεει system shutdown? αν εχω πεσει μεσα, ενεργοποιησε το Firewall και ψαξε στο web και στο site της symantec συγκεκριμενα για το πως θα το καθαρισεις...

φιλικα,

ο γιατρος :cry::cry:

μπορώ και χωρίς ...

Καλά κι εσύ..χάθηκε ένα ηλιόλουστο "net-cafe"? :cry: είναι ανάγκη να τρέχεις στα ανήλιαγα?? :cry:

Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα καλό format είναι μια αξιόπιστη και σίγουρη λύση.

Εγώ στο παρελθόν που είχα παρόμοια προβλήματα σε αυτή τη λύση κατέφευγα.

Για να δούμε τι θα πει και κανείς πιο ειδικός... :cry:

O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ...

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.

Τηλεμαχε δυστυχως εχω τα win98 και δεν μπορω να κανω αυτο που λες-επιπλεον δεν μπορω να κατσω στο νετ πανω απο 1 λεπτο και μετα με πεταει εξω οποτε δεν μπορω καν να κανω update-δεκτες οι βοηθειες.

Αποστολη τα ανηλιαγα ηταν αστειο.... :cry::cry::cry:

Προσοχη στη διευθ αυτη παιδια καθως και σε οσες μιλανε για το snowclub-εχουν ιους!!!

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Λιάνα φοβάμαι ότι την πάτησες.

Έχεις δημιουργήσει bootαριστή δισκέτα με το Antivirus;

Μια από άλλο υπολογιστή δεν σου κάνει αφού πρέπει να έχει το ίδιο λειτουργικό και την ίδια έκδοση του Antivirus. Ακόμα δε κι αν υποθέσουμε ότι ρίχνεις μέσα ενημερωμένο dat αρχείο, η ζημιά έχει γίνει ήδη. Το πιθανότερο είναι να βάλει απλά σε καραντίνα τα αρχεία που έχουν επηρρεαστεί, οπότε ... μηδέν εις το πηλίκον.

Μάλλον δεν γλυτώνεις το format, που είναι η μόνη ριζική λύση. Άντε και ευκαιρία για αναβάθμιση λειτουργικού. Αν ο Η/Υ δε σηκώνει Win XP (που δεν τα προτιμώ να πω την αλήθεια), δοκίμασε Win ME ή στη χειρότερη Win 98 SE.

Πάντως αν θέλεις διαθέτω Win ME (Αγγλικά), Win XP (Ελληνικά), Norton System Works 2003, Norton Internet Security 2003, τα 2 τελευταία περιλαμβάνουν και το Norton Antivirus 2003. Τα αντίστοχα του 2004 δεν τα συνιστώ μου έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

ΜΑΚΡΙΑ από τα Win Me!!!

Μιλάμε για ΤΑ φοβερά προβλήματα!!!

Τα Win98 SE είναι μιά χαρά λειτουργικό (και πολύ «ελαφρύ» σε ανάγκες για πόρους) για τον χρήστη που δεν κάνει τίποτε άλλο από χρήση Office -Ιντερνετ

R.I.P

θα είσαι πάντα μαζί μας!

Εδώ να προσθέσω ότι έφαγα 3 ώρες (Δευτέρα 23:00-02:00) παλεύοντας με το pc της Λιάνας. Το Norton Antivirus δεν έκανε install γιατί είναι παλιός ο Installer των Windows 98 και ζήταγε αναβάθμισή του από το δίκτυο (πράγμα αδύνατο). To Norton Internet Security Professional 2004 το ίδιο. Μόνο το Norton Corporate Edition (που μου είχε δώσει ο Proteusdiver) έκανε εγκατάσταση αλλά ήθελε update virus log files μέσψ του Διαδικτύου (πράγμα και πάλι αδύνατο). Άμα βγάλετε άκρη πείτε καμιά καλή ιδέα (πέρα από format) γιατί εμένα μου τελειώσαν οι καλές ιδέες...

Η τελευταία που είχα ήταν να εγκαταστήσω εγώ το Norton Corporate Edition και να κατεβάσω εγώ τα ανανεωμένα virus lists αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δεν μου κάνει εγκατάστση ορισμένους drivers (ίσως φταίει ότι τρέχω ταυτόχρονα ήδη τα Norton Antivirus & Norton Internet Security Professional 2004).

Κάθε βοήθεια και ιδέα ευπρόσδεκτη.

Φιλικά

Ο κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Πάνο, θα μπεις στο symantec και θα κατεβάσεις τα «πλήρη» αρχεία ενημέρωσης antivirus (είναι περίπου 7,5 ΜΒ).

Μετά από το πλήρες σκανάρισμα (μπορεί να χρειαστεί και δυό και τρεις φορές πλήρες σκανάρισμα) πρέπει (ΧΩΡΙΣ να γίνει REBOOT) να «τρέξετε» και τα αντίστοιχα προγράμματα «εξάλειψης» ιών, που προσφέρει η symantec από το site της.

Δηλαδή: Πρώτα σκανάρετε και βρίσκετε τα ονόματα των ιών και μετά «τρέχετε» τα αντίστοιχα προγραμματάκια «εξυγίανσης».

ΠΡΟΣΟΧΗ: στις ρυθμίσεις του NORTON ΠΡΕΠΕΙ να επιλέξετε τα «άρρωστα» αρχεία να ΣΒΥΝΟΝΤΑΙ και ΝΑ ΜΗΝ μπίνουν στην «καραντίνα». (Αλλιώς το antivirus τα ξαναβρίσκει και τα ξαναβάζει καραντίνα κ.τ.λ.

Εάν δεν έχετε δισκέττα εκκίνησης των win 98, έχω εγώ (και «απλή» των win98 SE και rescue disk του norton 2004 για 98SE).

Η εταιρική έκδοση NORTON είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ που υπάρχει για αποφυγή worm και trojan (οι άλλες δεν τα «βλέπουν» πριν από το Norton2004 και αυτό είναι «βαρύ» και «πειράζει» πολύ το λειτουργικό).

R.I.P

θα είσαι πάντα μαζί μας!

παιδια χρειαζεται ενα καλο firewall-ολα τα αλλα antivirus και δεν συμαζευεται ειναι αχρηστα.το μαιλ που λες λιανα το εχω και εω στις διευθυνσεις μου

πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι!

Θα συμφωνήσω για το firewall - εάν ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ σωστά- και για σωστή ρύθμιση (να μην εμποδίζει δηλαδή περισσότερο από ότι προστατεύει) πρέπει να ξέρει κανείς ΠΟΛΛΑ για το σύστημά του και ΟΛΑ τα προγράμματα που «τρέχει» (interactions, ports κ.τ.λ.)

Και, ναι κυρίες και κύριοι, δηλώνω εδώ επισήμως, ότι εγώ το firewall το ΕΒΓΑΛΑ από τα PC του σπιτιού, καθώς είχε γίνει μεγαλύτερος ΜΠΕΛΑΣ, από τους ιούς (και worms και trojans) από τα οποία ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι προστάτευε τά συστήματά μου. Και το λέω αυτό γιατί με το ρυθμό που τα «καλόπαιδα» «πειράζουν» τα συστήματα, τα firewall (ιδίως τα «καλά» το μόνο που κάνουν, είναι να «απαγορεύουν» την πρόσβαση «για το καλό μας») Δηλαδή με δυό λόγια, Internet ...χωρίς Internet...

Συχνά backup (των ...ευαίσθητων προσωπικών μας δεδομένων), συχνά update στους ...nortonες και δεν είναι ανάγκη βρε αδερφέ να ανοίξουμε όλα αυτά τα τα attachements...

Σκί και snowboard δεν κάνουμε όλοι μας; Ε, ένα worm θα φοβηθούμε τώρα;

R.I.P

θα είσαι πάντα μαζί μας!

Σκί και snowboard δεν κάνουμε όλοι μας; Ε, ένα worm θα φοβηθούμε τώρα;

Σκουλικιάρικες καταστάσεις...

Πάντως χωρίς πλάκα, μακριά από Windows Millennium. Τα είχα πριν από κάποια χρόνια, και είχα τεράστια προβλήματα. Τα XP Professional, είναι η πιο σταθερή πλατφόρμα που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής...

Make Parnassos Great Again!

Και εγώ πιστεύω ότι ειναι τα καλύτερα αλλά αυτό το spell check τρεις φορές μου το χουν φέρει και δεν μπαίνει γιατί κάποιο λάθος version φέρνουν οι άσχετοι

Χρήστο για στείλε αυτό που λέγαμε μπας γλυτώσεις από τις ανορθογραφίες μου διανρισμένες με μαργαριτάρια.

Και αν έχει κανείς κάνα καλό antivirus γιατί έκανα format στο σπίτι και μέχρι του χρόνου θα έχουμε άψογες προβλέψεις καιρού θα είναι ευπρόσδεκτο

Τέλος κάνα καλό παιχνιδάκι για τις μέρες που δεν πετάει ούτε κάνει σκι το καημένο το ΜΙΚ(σήμερα σχεδίαζα σοβαρά να ξεκινήσω και καταδύσεις πριν μου πουν πόσο θα κοστίσει ΚΑΙ αυτό)

Ο SOFTWARE ζήτουλας του forum

Πεταγμένος

Ο ιπτάμενος σε 195 (λίγες είναι αν το σκεφτείς) θα κάνει σκι ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Λοιπόν antivirus όχι ένα αλλά τρία μπορώ να σου δώσω (το ένα προσφορά του proteusdiver). Καλά από παιχνίδια δεν το συζητάμε, άφθονα... Καμιά ιδαίτερη προτίμηση? Action? Rpg? Adventure (εδώ χωλαίνω)? Rally? Strategy? Flight Simulators (και εδώ χωλαίνω)? Space Simulators?

Παλιά, καινούρια τι θες? :D

Φιλικά

Ο κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

Υ.Γ. Από Δευτέρα ότι θες γιατί μόλις έκλεισα το P.C. και για δύο μέρες θα ησυχάσετε (προσοχή, είμαι τηλεπαθητικός και ακούω τις κακόβουλες σκέψεις που τώρα κάνετε για μένα, όχι δεν σκοπεύω να σπάσω κανά πόδι στα rafting, rappel, flying fox του 2μέρου) :twisted:

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

ΜΙΚ από antivirus διαθέτω αυτά που έγραψα και παραπάνω (Norton 2003 & 2004). Από παιχνίδια αρκετά κυρίως στρατηγικής, αλλά να ξέρεις ότι θα πρέπει σε αυτά να τρως πολύ χρόνο. Θα έλεγα ότι μάλλον θα ξεχνιέσαι.

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-