Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Lancista

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ...

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΠΟΡ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ...

ΕΙΜΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ..ΚΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΙ, ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΝΗΠΙΑ..

ΦΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΥ..

ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ BLIZZARD ΜΕ ΔΕΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ SALOMON..ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 6 ΕΤΩΝ ΣΧΕΔΟΝ...

ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1.79 ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 73 ΚΙΛΑ..ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ..ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΕΔΙΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΨΟΣ 1.85......ΛΑΘΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙΣ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΠΟΤΕΣ ,ΠΕΔΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΣΤΡΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ..

τα atomic sl9 τι σας λενε..? δεν ξερω αν μπορω να τα βρω γιατι ειναι παλιο μοντελο..

γεια σου φιλαρακι καλως ηρθες στο snowclub

για SL9 κοιτα ΕΔΩκαι ΕΔΩ

και οι δυο ειναι πολυ καλες περιπτωσεις διαλεξε υψος και παρε :D

DALTONS POW ROBBERY.....

Αν και δεν ειμαι ο ειδημων εδω μεσα... μου φαινεται περιεργο να σε κουραζουν τα σκι μολις 6 εκ. ψηλοτερα απο σενα. Μηπως ειναι σκληρα για σενα, οι μποτες μαλακές; Τι να πω...

Παντως αν σε κουραζουν γιατι ειναι σκληρα και παλευεις συνεχεια μαζι τους... τα SL9 μαλλον δεν ειναι για σενα. Κοιταξε να συνδεθεις με τα παιδια απο την Β. Ελλαδα και να δεις αν μπορεις να τα δανειστεις απο καποιον σε 1,65 περιπου. Δοκιμασε τα για αρκετες ωρες!

Φιλικα

ΜακηςΜ

1.50 δεν ειναι κοντο?
το 1.50 ειναι

το 160 ειναι καλυτερο για σενα

εγω απλα τα εβαλα να τα δεις

DALTONS POW ROBBERY.....

1.65 - 1.68 χρειάζεσαι.

Τώρα αν μπορείς να πας τα SL9 μόνο εσύ μπορείς να το εκτιμήσεις μετά από τόσα χρόνια σκι και αφού δεν σε έχουμε δει! :D

Καλώς ίορισες και καλή διαμονή!

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

αν πας σε καθαροαιμο σλαλομ θα ελεγα 1.60-1.63

αν πας σε allmountain 1.65-1.68

αν θες εκτος πιστας αλλαζει το θεμα.......

πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι!

δεν μπορς να πς πςσ δεν τα πηγαινα τα blizzard..κανονικα πηγαινα,και slalom εκανα απλα απο ενα σημειο και μετα δεν ευχαριστιομοθν τι σκι..ισςσ να φτεγαν και οι μποτες..απλα θελς με τα πεδιλα που θα χς να κανω το σκι

χαλαρο αλλα και τα σλαλομ μου χωρισ να κουραζομαι..κανω χωρισ μπατον δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο...γενικα τι επιλογες εχω δεν ξερω,και δω στη λαρισα δεν ειναι να δειχνεισ και πολυ εμπιστοσυνη...

Ποιες μποτες εχεις; Αν ειναι μαλακες, θα απορροφουν τη δυναμη που βαζεις χωρις να μεταδιδουν την παραμορφωση στο σκι. Οποτε τζαμπα παιδευεσαι...

Πες μας μοντελο και για την μποτα και για το σκι.

Φιλικα

ΜακηςΜ

Βασίλη, Εγώ θα κάνω μια πρόβλεψη να πω ότι το επιπεδό σου δεν είναι για SL9, ουτε SL10 ουτε γενικά κανένα μοντέλο SL σε οποια εταιρεία θέλεις.

Για να έχεις σκι 1,85 Blizzard εδώ και 6 χρόνια σίγουρα δεν έχεις φτιάξει σλάλομ τεχνική και πόσο μάλιστα όταν δεν χρησιμοποιείς και μπατόν. (με 1.85 η ακτίνα στροφής θα είναι πάνω απο 20μετρα υποθέτω. άρα ή έχεις φτάσει στο επίπεδο να κάνεις GS Στροφές και μάλιστα χωρίς μπατόν ή τεχνική σου έχει πολλά ψεγάδια που ένα sl σκι θα σου κάνει την ζωη δύσκολη)

Το ατομικ είναι ένα παρα πολυ καλό σκι αλλα πρεπει να έχεις ένα ανάλογο τεχνικό υπόβαθρο.

Θέλεις μαλακότερο

Rossignol ZENITH Z5

Atomic Metron 10

Nordica Gransport 14, Speedmachine mach 2 power

dynastar Contact 8

Fischer Progressor 8

και χιλιάδες άλλα μοντέλα σε όλες τις εταιρείες αλλα λιγο πιο σκληρα αλλα λιγο πιο νευρικά ,απ'ολα έχει.... πάνω απο 160cm θα κοιτάς και κάτω απο 1.70

ακτίνα στροφής 12μ με 15μ

Μπότες :rolleyes: flex+ σε οποια εταιρεία θέλεις ( οι καλύτερες μπότες είναι αυτές που σου ταιριάζουν στο πόδι)

Lange,Dalbelo,Salomon,Nordica,Tecnika είναι για μένα οι 5 καλύτερες εταιρείες.

Παιδια ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες..

τα πεδιλα μου ειναι..blizzard CT Hitech performance

δεστρες..Salomon Equipe 997

μποτες..Salomon 43?

To Google δεν βγαζει τπτ γι'αυτα.... :o

Οι μποτες πρεπει να εχουν καποιο ονομα μοντελου/σειρας (Performa, Foil, Idol, κατι...)

Φιλικα

ΜακηςΜ

καλησπερα..δοκιμασα στο μπανσκο τα συγκεκριμενα πεδιλα και πραγματικα με αφησαν με ανοικτο το στομα.SALOMON EQUIPE GC Series + Z10 2008

εστριβα πολυ ανετα και εκανα αρκετα κοντα αλλα και μεγαλα σλαλομ με μεγαλη ευκολια..

η μονη ισωσ αστοχια ηταν η μποτα που φορουσα μια nordica speedmachine με flex130..πραγματικα με πονουσε αρκετα η μποτα..

πρεπει να σας πω πως ολοσ ο εξοπλισμος ηταν καινουριος και ειχε φορεθει ελαχιστες φορες.

μου τον πουλουσε ολο τον εξοπλισμο 1000 λεβα..με δεδομενα αυτα τα πεδιλα εσεις ποια nordica μποτα θα μου προτεινατε?

Kαταρχήν καλώς ήρθες Βασίλη.

Η σειρά equipe της Salomon είναι η "αγωνιστική" της σειρά, κατι αντίστοιχο της sl - gs atomic, αλλά το gc υποδηλώνει οτι μιλάμε για τo GS και οχι για το σλάλομ μοντέλο. Σε τι υψος το δοκίμασες?

Τη μποτα για ποση ώρα τη φόρεσες?

Τα 1000 λεβα (500 ευρώ) είναι καλή τιμή για το σετ και η μποτα η συγκεκριμένη εχει πολλές καλές κριτικές. Το 130 στο φλεξ ίσως ειναι αρκετό για τα κιλά σου μια και εισαι αρκετά ελαφρύς. Δες στην ιδια σειρά στα 100 φλεξ, ισως ειναι καλυτερα.