Jump to content

Stratos_sfe

Χρήστης Forum
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by Stratos_sfe

  1. οταν λες κατι εξαιρετικο να περιμενουμε χιονια ακομα και στα πεδινα αν και ειναι νωρις...
  2. δηλαδη αν εχεις σπιτι στη λουτσα με λογαριασμο δεη,μπορεις να αγορασεις diesel νομιμα?>?>
  3. Εχετε διαβασει τι λεει το χαλαζι??καλα ολα αυτα μπορουν να σταθουν>?>?>?δενν νομιζω να γινει κατι τετοιο.. πρεπει να ναι πολυ αισιοδοξοι αυτοι στο χαλαζι,.................ποια ειναι τα τελευταια στοιχεια-μοντελα?
  4. δημιουργησα αυτο το topic γιατι 1ον δεν βρηκα παρομοιο στο forum και 2ον εχω διαφορες ερωτησεις για τις οποιες λογικα καποιος θα μπορει να δωσει καποια απαντηση.... ερωτηση1-εχω εναν μετεωρολογικο σταθμο ο οποιος μετραει την βαρομετρικη(ατμοσφαιρικη )πιεση..ποια ειναι η φυσιολογικη ατμοσφαιρικη πιεση?ξερω ποσο ειναι στη θαλασσα ,ειναι ιδια και στη στερια>?λογικα ναι ..αφου μεταβαλλεται με το υψος και το γεωγραφικο πλατος...απ οτι ξερω!!επηρεαζεται καθολου απο τις συνθηκες που επικρατουν στο σπιτι μεσα??λ.χ. το καλοριφερ.. ερωτηση2-σε πολλους δεν αρεσουν οι davis..μπορει να μου βρει καποιος ενα αρνητικο σ αυτον τον σταθμο ??εγω τον θεωρω απο τους καλυτερους.. ερωτηση3-τριποδα για τον davis που θα βρω στην αθηνα???????ολοι οι αλλοι ειναι σχετικα κοντοι σε υψος.. ερωτηση4-ξερει κανεις ποσο διαφερουν οι μετρησεις του davis με τον 24solar-radiation-shield και εκεινου που δεν εχει>>??? αν και σας τα ριξα ολα μαζιι πιστευω να μου απαντησει καποιος... και κατι ασχετο--γιατι να μην υπαρχει(αναφερομαι στον administrator) στο site ενα chatroom για να μιλαμε live??δεν ειναι δυσκολο!!ειδικα για κατι κρυες νυχτες με χιονι ειναι οτι πρεπει αν δεν μπορεις να πας βεβαια στα βουνα..προτιμαμε το δευτερο!! τι λετε??
  5. ρε παιδια γιατι ενω εχω γινει μελος με δειχνει ως επισκεπτη<?ετσι ειναι ή δεν εχω κανει σωστα την εγγραφη??
  6. καλα ειναι σιγουρο πως πρεπει να χει κοντα στο 100%feedback..για το τελωνειο εχω διαβασει πολλα -σεννοειται πως πρεπει να στο στειλει με usps γιατι ειναι το ταχυδρομειο και οχι ιδιωτικη εταιρεια courier οπως ειναι ι ups!οι εταιριες αυτες ασφαλιζουν τα προιοντα-ασφαλιση σημαινει και τελωνειο ακομα και για 50 ευρω..μια λυση ειναι το gift αλλα το σκεφτομαι πολυ γιατι ο davis π-ου θελω να παρω κοστιζει 500 ευρω συνολικα!!με gift ασφαλιση δεν υπαρχει ο πωλητης δεν φερει καμια ευθυνη και ετσι αν χαθει στο δρομο τα λεφτα εφυγαν!!λεμε τωρα αν περασει τελωνειο θα μου ερθει σπιτι μου ή θα πρεπει εγω να το παρω απο το τελωνειο???για το αν γινεται αποστολη σε ελλαδα πρεπει να ρωτησεις τον πωλητη πριν κανεις προσφορα(τους davis παντως τους στελνουν..)αν εχει καποιος davis να μας πληροφορησει και εμας πως απο που το αγορασε και τις εντυπωσεις του απο το εργαλειο..
  7. τελικα που χιονισε ρε παιδια?μας εφαγαν οι νοτιαδες ..καλα δεν πειραζει ειναι ακομα νωρις..ο χψειμωνας ειναι μπροστα μας!περιμενουμε τιποτα προς το τελος της εβδομαδας?
  8. ιδιο το σκηνικο και στην αθηνα..νεο ψυχικο αυτη την ωρα 14,9οC ,ισχυρη καταιγιδα,72%υγρασια. φανταζομαι τι γινεται στα ορεινα..γιαυτο οσοι ειναι κοντα ας μας μεταφερουν την εικονα απο τις ορεινες περιοχες..σιγουρα θα χιονιζει αν και μου κανει εντυπωση ο παρνασσος..
  9. Από Αμερική στέλνουν έχω ρωτησει...το hotmail μου είναι stratos_sfetsioris@hotmail.com
  10. οπ ναι ...ζητω συγγνωμη βρισκομαι ακομα σε φαση προσσαρμογης στο φορουμ και επειδη εχω συνηθισει απο αλλα φορουμ εγραψα στα αγγλικα..θα το συνηθισω!! ναι ειμαι τρελος για το καιρο γενικοτερα..εχω 3 μετεωρολογικους(εναν oregon και 2 la crosse) και σκεφτομαι πλεον κ κατι πιο αξιοπιστο οπως εναν davis ερασιτεχνικος μεν,αλλα απο τους καλυτερους στο ειδος και σε καλη τιμη ..ειδικα στο ebay..και παλι συγγνωμη για τα γραμματα πριν..
  11. kalispera se olous...re paidia exei agorasei kaneis apo ebay amerikis??an nai ti akrivws??epeidi thelw na agorasw enan metewrologiko stathmo davis..(exw enan oregon alla den exei metafora twn metewrologikwn dedomenwn sto pc-den exei software me alla logia)!!opote oti kserete sxetika me to ebay grapste to..gia na mathoume k emeis xexe!!einai aksiopisto genika me tin plirwmi kai tin metafora?? καλησπερα σε ολους...ρε παιδια εχει αγορασει κανεις απο ebay αμερικης??αν ναι τι ακριβως??επειδη θελω να αγορασω εναν μετεωρολογικο σταθμο davis...(εχω εναν oregon αλλα δεν εχει μεταφορα των μετεωρολογικων δεδομενων στο pc-δεν εχει software με αλλα λογια)!!οποτε οτι ξερετε σχετικα με το ebay γραψτε το..για να μαθουμε κ εμεις χεχε!!ειναι αξιοπιστο γενικα με την πληρωμη και την μεταφορα?? Καταρχην καλως ηρθες στο forum,αποτι φαινεται σoυ αρεσει ο καιρος..Εχει πολλους εδω μεσα με "τρελα" για τον καιρο.Ας πουμε ο ΜΙΚ και ο Αρης κανουν τελειες προβλεψεις.... Θα σε παρακαλουσα να μην χρησιμοποιεις greeklish συμφωνα και με τους κανονες χρησης,αλλα περα απο αυτους και για να μην κουραζονται τα ματακια μας
  12. Κοιτα..αν ηταν προβλημα του υπολογιστη θα ειχες προβλημα ακομα κ στην συνδεση σου στο δικτυο..οποτε το πψ δεν φταιει..λογικα..βεβαια εσυ ξερεις πολυ καλυτερα απο ολους μας..ομως δοκιμασε μια να ανοιξεις ενα blog η οπως τουλαχιστον εφτιαξες το site για να δεις τι φταιει..!!μην το υπερφορτωσεις ομως με βιντεο και φοτογραφιες..ειδικα στα ελευθερα blogs το upload δεν ειναι περιορισμενο !!δεν ξερω ακριβως κ ποια διαδικασια ακολουθησες αρα περιμενω νεα σου..κ τι μετεωρολογικο εχεις!ο καθενας εχει κ δικο του software..καλα αν εχεις davis δεν υπηρχε περιπτωση να σου παρουσιαζε προβλημα!!φανταζομαι εχεις la cross technology h oregon οι οποιοι ειναι οι πιο διαδεδομενοι στην Ελλαδα..
  13. metallica κανεις/????scorpions?απο ελληνικα ακουω πυξ λαξ , κατσιμιχαιους τερμιτες ξυλινα σπαθια γενικα εχω δεν αντεχω την συγχρονη ελληνικη μουσικη..μονο μητροπανο ...
  14. ξερει κανεις αν χιονισε καθολου πανω στο χιονοδρομικο κεντρο????γενικα εχουμε κανεναν φιλο απο καρπενησι??
  15. πολυ καλη ιδεα απλα αν μπορεις και το θετω ως προταση να μην βαζεις στην αρχικη σελιδα χαρτες με προβλεψη καιρου (καταιγιδας,ομιχλης κ.λ.π)..προσωπικα θα προτιμουσα κατι πιο γενικο οπως ο καιρος τωρα σε διαφορες περιοχες και χ.κ. αλλα θελει ψαξιμο γιατι χωρις προγραμματακια δεν γινεται τιποτα..καλη επιτυχια και αν χρειαζεσαι βοηθεια ζητα την ..χαχα..
  16. Για να σας γνωρισω σιγα σιγα μικ ειναι καποιο ψευδωνυμο π ειναι μελος στο συλλογο?? αρη, επειδη ανοιξσα το site σου ,ειναι πλ καλο αλλα επρεπε να εχεις βαλει και καποιες πληροφοριες για τον μετεωρολογικο ..αληθεια??τι μαρκα ειναι??davis?
  17. παντως σημασια εχει και η υγρασια...με 95+% υγρασια χιονοπτωση δεν υφισταται.........ειδικα οταν η θερμοκρασια ειναι κοντα στο 0..δεν μιλαμε για θερμοκρασιες -5 και κατω.. απ οτι θυμαμαι στη γκιωνα ειχε χιονισει γτ ειναι εκει το χωριο μου και ειχε χιονι τον οκτωβρη..για καιμακ δεν ξερω..αλλα σιγουρα θα χιονισε..
  18. χαιρετω τους φαν του αθληματος...εγω ειμαι ενας εξ αυτων...δυστυχως εχω την ευκαιρια να πηγαινω στα βουνα μονο 5-6 φορες το χειμωνα για σκι.. ειμαι 15 χρονων 1.80 67 κιλα..μενω στο νεο ψυχικο!μακαρι να μενα καπου πιο βορεια ... ασχολουμαι ερασιτεχνικα με την μετεωρολογια εδω και 2 χρονια ..εχει κανεις απο εδω μεσα μετεωρολογικο σταθμο??και συγχαρητηρια για το φορουμ ειναι ο,τι καλυτερο εχω συναντησει κ αφορουν το σκι και το χιονι!
×
×
  • Create New...