Jump to content

Vatsou

Χρήστης Forum
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by Vatsou

  1. Τα μοντέλα της Coreupt βασίζονται σε ορισμένα freeski της Dynastar, τα οποία θεωρώ πολύ καλά σκι... Τώρα αν η γεωμετρία τους συμπίπτουν με κάποια άλλα, λογικό να έχουν παρόμοιες συμπεριφορές. Και ναι, ένα freestyle-backcountry δεν είναι για να καρβάρεις με το αυτί. Χάνεις από κάπου, κερδίζεις κάπου αλλού! Εξάλλου αυτό δε συμβαίνει με όλα τα πέδιλα της αγοράς;
  2. καλησπέρα! τα τελευταία 3 χρόνια φοράω αποκλειστικά το coreupt candide pow μου με waist 92 (backcountry freestyle το δίνει η coreupt). γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένη από το πέδιλο, θα το χαρακτήριζα all mountain καθώς στην πίστα συμπεριφέρεται πάρα πολύ καλά, ενώ στην πούδρα φυσάει! είναι άκρως παιχνιδιάρικο, του αρέσει η ταχύτητα και οι ανοιχτές στροφές. εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά βέβαια haters gonna hate! εσύ τι ακριβώς ψάχνεις; edit: το πεδιλάκι φαίνεται πιο κάτω..
  3. Λιστα συμμετοχών: 1. olga 2. Peni 3. Tιμος 4. Φούκας 5. Χρήστος 6. Afrodite (κατα % θα ερθω...το αλλο 20% θα windsurfarei smile.gif Αν δεν ειμαι κομματια...) 7. pies 8. Χρήστος Λάππας 9.T-driver 10. Barbie 11. Βάσω (κατά πάσα πιθανότητα)
  4. χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! (με έστειλες αδιάβαστη!)
  5. άρα τι προτείνεις, να βάλω τη φιλιππινέζα στη τσάντα μου; :P για να μην ξεφύγουμε, ωραίο το μενού σου γιάννη, εγώ πάντως θα το δοκίμαζα και στο private chalet μου στο home mountain αλλά και στην πόλη!
  6. δε μου λες, μήπως το μενού συνοδεύεται με φιλιππινέζα που κουβαλάει ταπεράκι ή (κατά προτίμηση ) σουηδό chef?
  7. δεν πείθετε κύριε Λάππα, σας έχω δει πώς τα λυμπίζεστε στην ουρά για το λιφτ :P
  8. Εύγε Σωστές επιλογές! Σαν αίσθηση θα σου αρέσουν και τα πιο φαρδιά, ειδικά στο φρέσκο χιονάκι , ίιιισως χάσεις λίιιιγο το καρβάρισμα στη στρωμένη πίστα. Εξαρτάται τι θες να κάνεις με τα σκι σου...μην αποκλείεις τίποτα πάντως!
  9. και τα δικά μου που βλέπετε πιο κάτω είναι πολύ πολύ εύκολα πεδιλάκια...αλλά με 92μέση και 90 τα armada και τα S3 ίσως του φανούν λίγο φαρδιά...εναλλακτικά, προτείνω μερικά σκιζ με μέση 84-85 Line Chronic CoreUPT Candide Yard Movement El Loco K2 Extreme
  10. Ευκαιρία τώρα να μάθεις butters και ski switch! :LOL: Τα δικά μου έχουν 92 μέση και τα έχω δέσει 1,5cm πίσω από το true center (που ορίζουν για freestyle) και είναι μια χαρά. Όχι ότι είμαι ειδική σε αυτά, αλλά δεν με έχει δυσκολέψει, ούτε στην πίστα ούτε εκτός. Ειδικά την Κυριακή πέρασα από φρεσκοχιονισμένη Σαχάρα και εκεί που νόμιζα ότι θα θαφτούν οι μύτες, επέπλευσαν μια χαρά! Tα S3 έχουν rocker, σωστά; Τι εννοείς ότι έχει αλλάξει στη συμπεριφορά του;
  11. Σε ευχαριστώ πολύ για τα ινφο Γιάννη! Για αρχή λέω να ξεκινήσω με το recreational τύπου fitness skate (i guess! ), φαίνεται ότι είναι το πιο διαδεδομένο για ξεκίνημα. Όσο για βολτούλες, το ΟΑΚΑ φαίνεται ωραίο μέρος, με άπλες και λίγο κόσμο χεχεχεχε Αυτό το aggressive το φοβάμαι βρε παιδί μου...Ωραία τα κόλπα αλλά μάλλον θα περιοριστώ στο χιόνι :P Τα έχω δει αυτά που μου πρότεινες, θα ψάξω να τα δω και να τα δοκιμάσω από κοντά σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα. Συγκεκριμένα τα Roces και Powerslide τα φέρνουν και στην Ελλάδα (για τα Κ2 δεν έχω βρει κάτι), έχουν και κάτι σχεδιάκια κόλαση...! Εν αναμονή λοιπόν να τελειώσουμε με τα σκι να το γυρίσουμε στο σκέιτ...!
  12. Και μπορεί να γίνουμε και περισσότεροι! 80 Μιας που είδα το ποστ, και επειδή με ενδιαφέρει αυτό τον καιρό να ξεκινήσω ιν λάιν. βρήκα το παρακάτω site με μια απλή αναζήτηση στο νετ: In Line Skating Academy Γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται; Αν κατάλαβα καλά κάνουν και μαθήματα...; Θα μπορούσα να σε ρωτήσω και για εξοπλισμό, αλλά το να ψάχνω όσο μπορώ μόνη είναι μια χαρά που δεν θέλω να μου τη στερήσω! Φυσικά όποια πρόταση έχεις είναι δεκτή με pm!
  13. Η Κυριακή ήταν όντως καταπληκτική μέρα σε όλα της! Ξεκίνησε ωραία, εξελίχθηκε υπέροχα, και τελείωσε χμ...περιπετειωδώς! Ήταν η πρώτη μου φορά που πέρασα από την πουδροΣαχάρα και το λούκι του Ηρακλή και ομολογώ πως τα λάτρεψα τα spots! Τα σημεία με ανέγγιχτο φρέσκο χιονάκι ήταν , τα σκαμμένα ήταν... Να ευχαριστήσω τους φανταστικούς fellow snowclubbers για τα tips που μου έδωσαν και πραγματικά με βοήθησαν! Ουσιαστικά ήταν η πρώτη μου επαφή με "εκτός πίστας". Όσο περνούσε η μέρα, δεν ξέρω γιατί, αλλά το χιόνι άρχισε να γίνεται πιο σκληρό στις πίστες και το ευχαριστήθηκα, το πρωί δυσκολεύτηκα ακόμα και στις κεντρικές μπλε. Bora ήταν και πέρασε...! Ως συνεπιβάτης οφείλω να ομολογήσω ότι φρίκαρα στην αρχή, δεν είναι και λίγο να μένεις σε στροφή χωρίς καθόλου φωτισμό Ο κος Λάππας το χειρίστηκε με απόλυτη ψυχραιμία (ή έτσι φάνηκε!). Ακολούθησε τουρνέ στη Θήβα, μέχρι που εμφανίστηκε ο απομηχανής θεός ΜΙΚ και μας γύρισε επιτέλους σπίτι. ΜΙΚ σου χρωστάω χάρη! Overall...απίστευτη μέρα, και δεν ξενερώνουμε ποτέ, σωστά κε Λάππα;
  14. "υπάρχουν φορές που το off piste απλά δεν σου βγαίνει" σου θυμίζει κάτι αυτή η φράση;
  15. παιδιά κρίμα όντως! και να πεις ότι είχε πολύ κόσμο...! την επόμενη φορά! είσαι σίγουρος ότι άκουγες "λάππας λάππας" και όχι "μπανάνα μπανάνα";;; :P
  16. Να προσθέσω ότι ο αέρας ξύριζε οτιδήποτε παρέμενε εκτεθειμένο...! Παρόλα τα θέματα καιρού και ορατότητας το ευχαριστηθήκαμε, οι ουρές μηδαμινές, το ίδιο και ο κόσμος στις πίστες Χάρηκα που γνώρισα κι άλλους snowclubίτες και σίγουρα θα ανέβω σύντομα πάλι...! Σαχάρα rocks (κυριολεκτικά και μεταφορικά...!) Χρήστο, ευχαριστώ για τα ωραία βοντεάκια! (και εκτιμώ το μαρτύριο της αφαίρεσης γαντιού υπό χιονοθύελλα χαχαχαχα)
  17. να'ρθεις...και να δεις που στο τέλος θα σ'αρέσει!
  18. χαμός σου λέω. αφού θα ζητηθεί να αλλάξει θέση η τριγύρω θέα για να μην χάνουμε τον προσανατολισμό μας οι ράιντερς...
  19. δεν συχνάζεις καλάβρυτα, ε; Παιδιά γράφω σπάνια στο φόρουμ, αλλά μιας και άνοιξε αυτό το thread και έχω προσωπική εμπειρία, θα ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου πάνω στα twintips. Καλώς ή κακώς υπάρχει όλο αυτό το hype με το newschool...δεν στέκομαι σε αυτό. Τα τουίν-τιψ είναι παιχνιδιάρικα, γι'αυτό άλλωστε δημιουργήθηκαν. Και επειδή το προσπαθώ τελευταία, το switch skiing είναι ότι πιο διασκεδαστικό έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής Δεν παύω όμως να κάνω αξιοπρεπές σκι πάνω σε αυτά, και τολμώ να πω με πολλή περισσότερη αυτοπεποίθηση απ'ότι πάνω στα παλιά μου πέδιλα. Οκ, δεν θα βολέψουν κάποιον που ενδιαφέρεται για ορειβατικό σκι, όπως αντίστοιχα κάποιος που θέλει να κάνει κόλπα δεν θα επιλέξει all-around carver πέδιλο. Bottom line: στην αγορά υπάρχουν άπειρα πέδιλα για όλες τις κατηγορίες και τα στιλ, που είναι πλέον αδύνατον να μη βρει κανείς αυτό που πραγματικά ψάχνει! Και μην τρελαινόμαστε με τα τεχνικά specifications, όλα σκι κάνουν! Και αυτό το λέει μια αναποφάσιστη τρελέντζω που της πήρε ένα χρόνο να καταλήξει στο πεδιλάκι της! Cheers to all!
  20. χαχαχα! γεια σου βιβή! (ήταν η δεύτερη φορά που ήρθα σε συνάντηση ) ωραία τα περνάτε πάντως...μάλλον θα σας ξανάρθω! :P συμφωνώ!!!
  21. προσεύχομαι έτσι κι αλλιώς...γιατί κάθε φορά που λέω θα ανέβω, κάτι τυχαίνει και μένω πίσω!
  22. Vatsou

    Volkl Bridge

    θενκς!!!!!
  23. ilia-zak, έχεις συνάψει κάποια συμφωνία με τους από πάνω; γιατί απ'ότι φαίνεται οι προσευχές σου εισακούστηκαν (επιτέλους)
  24. Vatsou

    Volkl Bridge

    να ρωτήσω, volkl (freeski) πού βρίσκουμε στην ελλάδα; με ενδιαφέρει το bridge ή το αντίστοιχο γυναικείο, το cosmo... :wub:
×
×
  • Create New...