Jump to content

koukouroukou

Χρήστης Forum
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by koukouroukou

  1. καλημερα, εγω φοραω 48, αυτο που εκανα για να βρω την σωστή, και φυσικα πηγα σε wide, είναι να μετρήσω πχ το 48 ειναι 31cm, το waist wιδτη πρεπει να ειναι εκει με μικρη διαφορα. οποτε δες το 44 της μποτας σου, και συγκρινε με το σανιδι αυτο.
  2. σκοπια εχω μπει 2-3 φορες χωρις θεμα. απλα εβλεπαν το ονομα μου στην πρασινη και ταυτοτητα και ολα οκ. θα κανω και εξουσιοδοτηση καλου κακου, μην την πατησουμε...
  3. θελω να παω κοπαονικ σε 2 βδομαδες, ξερει κανεις αν υπαρχει προβλημα στα συνορα επειδη το αμαξι δεν ειναι στο ονομα μου? Στην πρασινη καρτα είμαι δηλωμένος οδηγος. θα χρειαστώ κάποιο άλλο χαρτί?
  4. τι ακριβως εχει γινει και σε ποια πιστα?
  5. Οποιος παει αυριο ας ενημερωσει για την κατασταση ? μην φαμε τα καινουρια σανιδια μας.
  6. στο facebook, νομιζω στο xionodromika.gr διαβασα για μεσα της βδομαδος! μακαρι να ανοιξει κυριακη να ανεβω κ γω!
  7. Καλησπέρα, όποιος έχει παει οδικως κοπαονικ, μπορει να μου δωσει μερικες πληροφοριες. Θέλω να παω οδικώς μαλλον μεσα ιανουαριου- αρχες φεβρουαρίου. 1) διαμονη? Με ενδιαφερει κατι φθηνο και να εχει ιδωτικο parking.(αν κάποιος ξέρει κατι δοκιμασμένο και καθαρο) 2) φαγητό κόστος-ποιότητα? 3) νυχτερινό πότε έχει? 4) φοράω ήδη χειμερινα στο αυτοκινητο,χρειάζεται κατι αλλο να εχω μαζι(ενδεχόμενο έλεγχο)? Ευχαριστώ!
  8. Παρασκευες ανοιγουν ολα τα λιφτ? ξερει καποιος που πηγαινει συστηματικα? λεω να ανεβω παρασκευή με exposivo , αλλα αν ειναι να μην ειναι ολα ανοιχτα, τοτε καλυτερα λεω για σαββατο..
  9. για σανιδι αξιζει να παω αυριο?
  10. κανεις για βασιλιτσα την κυριακή? απο θεσαλλονικη, τσονταρω φυσικα σε βενζινες και διοδια!
  11. την πρωτη διαδρομη. προσοχη στο χωριο ελατοχωρι σε καποια σημεια ΔΕΝ εχει ασφαλτο και περνας λιγα μετρα χαλικοδρομο με τρυπες.
  12. κ η βασιλω ειναι δημοσιο, αλλα εκει σκιζονται με πολυ λιγοτερες υποδομες...
  13. δεν πατανε καθε μερα, τις περισσοτερες μερες την βδομαδα ετσι ειναι. Οταν εκανα αυτην την συζητηση στο fβ στο snowreport, βγαιναν ολοι οι καλοθελητες(εργαζομενοι χιονοδρομικου, υπαλληλοι σαλε, δασκαλοι σχολων) και τα παρουσιαζαν ολα τελεια! Θελω να πω προσοχη στο fb απο που ενημερωνεστε. Αυτα που λες να παραπανεθουν τα εχω ακουσει απο πολλους, και οτα διαμαρτυρηθηκαν οτι ειναι επικυνδυνο, τους ελεγαν, αυτο ειναι αμα θελετε....
  14. εχει κανεις εικονα απο της συνθηκες? αξιζει να παω με explozivo,? εχει φρεσκο χιονί ή ειναι τσιμέντο?
  15. Παρασκευή ή σαββατο κανεις για ελατοχώρι ? (κιλκις-πολυκαστρο) ή ενναλακτικά περνάω απο βαθύλακο- αγ. αθανασιο.
  16. πως εινι η κατάσταση? να παω αυριο ή να προτιμησω ελατοχωρι? εννοω, αν εχει πετρες κτλ
  17. για κυριακη κανεις απο κιλκις-πολυκαστρο για ελατοχωρι ή καιμακ?
  18. http://www.skikozuf.com.mk/index.php?optio...=34&lang=en χαζευα εδω.. 40 ευρο το δωματιο!! μεχρι 4 ατομα! και με wifi!... οι εγκαταστασεις, τελειες φαινονται..
  19. περαστικα! υπαρχει αντιγριπικο εμβολιο παντως... οσοι ερχονται γενικα σε επαφη με πολυ κοσμο καλο θα ηταν να το κανουν.
  20. χιονονερο εδω σε μας το βραδυ.. τωρα απλα βρεχει. το απογευμα θα παω προς σερρες. θα δω, στις βουνοκορφες αν εριξε τιποτα...
  21. ποιο μου προτεινεις εσυ ωστε να ειμαι οκ? σε τιμη μεχρι 190-200 πολυ βαρια.. εδιτ http://www.blue-tomato.com/en/Snow-Jackets...oduct=300411381 100% polyester mesh linings are a key part of a 2-layer jacket’s ability to wick away sweat and heat-robbing moisture. It also protects the coating or lamination to ensure top-level waterproofing and breathability day after day.
  22. δηλαδη με ενα ισοθερμικο και ενα φουτερ/fleece θα κρυωνω? το παλικαρι στο μαγαζι που πηγα μου ειπε οτι κανει snowboard μονο με ισοθερμικο και ενα τετοιο μπουφαν...
  23. περασα μια βολτα απο μαγαζια στην θεσσαλονικη και ξεχωρισα 2 μπουφαν που μου αρεσαν http://www.blue-tomato.com/en/Snow-Jackets...oduct=300183226 http://www.blue-tomato.com/en/Snow-Jackets...oduct=300411483 και τα 2 τα βρηκα 160 ευρο. το δευτερο μου αρεσει το σχεδιο περισσοτερο.. μπορω να το φορεσω και σαν μπουφαν με φορμες... απλα το Breathability ειναι 5000 στο δευτερο. θα κρυωνω με αυτο? γενικα νομιζω το burton μου εκατσε καλυτερα!
  24. πολυ καλο. αν και δεν ειχα γεννηθει τοτε... μονο που δεν μαθαινουμε απο τα λαθη μας...
  25. αν και δεν γνωριζω πολλα, τα αναλυεις πολυ ομορφα! μπραβο! το ξερω οτι εχουμε θεμα περιεργο με το κρυο. βαλε και τους βοριαδες, ψοφος κανονικος. συνηθως οταν ειναι να χιονισει πολυ ειναι μαλακος ο καιρος... δηλαδη αν ειναι να χιονισει σε 1-2 μερες.. ποιο πριν μπορει να κανει παγωνια για αρκετες μερες .. απο 0 μεχρι -5 ... παλιοτερα, εριχνε πολυ χιονι συστηματικα καθε χρονο... τα τελευταια 2 χρονια ψιλοπραγματα... το αξεχαστο , ηταν ο χειμωνας, αν θυμαμαι καλα, του 2001 ή 2002.. μαθητης ημουν ακομα. πριν λιγο σταματησε ενα ψιλοβροχο παντως... ενω στο μετεο κτλ εδειχνε συννεφια... ο καιρος ειναι μαλακος. δεν εχει κρυο... αλλα τα πρωινα εχουμε αρκετη ομιχλη που σιγα σιγα φευγει... το πρωι σημερα πηγα σερρες. και εκει τα ιδια... τρελη υγρασια στο δρομο...
×
×
  • Create New...