Jump to content

pilio

Χρήστης Forum
  • Content Count

    137
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by pilio

  1. Προφανώς το Πήλιο εντάσσεται στα 6 Χ.Κ. εθνικής σημασίας που πρέπει να δημιουργηθούν όπως είπε ο πρόεδρος: https://www.facebook.com/snowclub.gr/videos/3664414237013527/?__so__=permalink&__rv__=related_videos Θα είναι το 2ο μετά τον Παρνασσό και θα έχει δύο 4θέσια και ένα 2θέσιο. Καλάβρυτα (3θέσιο - 2θέσιο), Βασιλίτσα (3θέσιο - 2θέσιο), Πηγάδια (2θέσιο) και Καϊμακτσαλάν (2θέσιο) αν γίνει αυτό το σχέδιο για τα Ελληνικά Χ.Κ. μάλλον θα είναι τα υπόλοιπα 4 που ίσως κάποτε γίνουν επενδύσεις. Μέχρι στιγμής και από του χρόνου που θα ανοίξουν τα Χ.Κ. το Πήλιο θα είναι το 2ο σε υποδομές στην Ελλάδα (...ίσως μαζί με το Καρπενήσι). Θα πρέπει όμως να επεκταθεί και να προσφέρει αντάξιο των υποδομών και των επενδύσεων χιονοδρομικό προϊόν. Περιμένουμε να μας διαφωτίσει και ο Σύλλογος!
  2. Τι μέτρα έχει εκεί πάνω? εγκλεισμός? πρόστιμο? Μάσκες πόσοι φοράνε? Ποια καραντίνα φίλε μου? Όλοι έξω είναι? Η καραντίνα δεν υπάρχει πλέον, οι δε θάνατοι σταθεροι.
  3. Μιά είδηση από το snowreport: Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο 19/12/2020 11:17 Παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 17,8 εκατομμυρίων ευρώ προβλέπει ο σχεδιασμός της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, στοχεύοντας στην παράταση της λειτουργίας του καθ? όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι δύο από τους τρεις αναβατήρες θα αντικατασταθούν με νέους τετραθέσιους, ενώ θα γίνουν καινούργιοι σταθμοί επιβίβασης ? αποβίβασης, εγκατάσταση νέου συρόμενου αναβατήρα αρχαρίων (baby lift) και θα δημιουργηθούν καινούργιοι χώροι αποθήκευσης φορείων, ηλεκτρικοί σταθμοί τροφοδοσίας, χώροι ιατρείου και πλήρη συστήματα ελέγχου εισιτηρίων. Το θέμα βέβαια ήταν ήδη γνωστό από το καλοκαίρι με 2 συνεντεύξεις της αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας. Έχουν γίνει γνωστές στον Σύλλογο οι βασικές αρχές του έργου, δηλαδή πού θα μπουν οι αναβατήρες, αν θα περνά ο δρόμος, αν θα συρρικνωθεί και άλλο το Χ.Κ.Πηλίου κτλ. ? Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση αναβάθμισης στην Ελλάδα μετά αυτή του Παρνασσού πριν μερικά χρόνια. Ή μήπως ταυτόχρονα και η μεγαλύτερη ζημία σε ένα Χ.Κ?
  4. αν δε μπορώ να γράψω και σβήνετε τα μνήματά μου και με συκοφαντείτε τότε δεν μπορώ να είμαι μέλος του φόρουμ
  5. Δεν θα πάμε στο Εβερεστ, αλλά αν ο καιρός προβλέπεται ευμετάβλητος για κάποιο ΧΚ ας μείνει κλειστό εκείνη τη μέρα. Ή αν κάποιοι έχουν παιδιά και φοβούνται ας μην ανέβουν καθόλου...θα αποσυμφορηθούν και τα ΧΚ που τόσο πολυ επιδιώκουμε. Εξάλλου θα είναι γνωστό ότι τα σαλε είναι κλειστά. Θα έχεις μέριμνα, θα φύγεις εγκαίρως αν δεις τον καιρό να χαλάει.
  6. Λάθος προσέγγιση. Τίποτα απόλυτα ασφαλές, ούτε το διάστημα, αλλά σε ένα ΣΚ, 10.000 χιονοδρόμοι, θα κολλήσουν x. Αν κάτσουν στην πόλη πόσοι? Το σύνολο κρουσμάτων στη χώρα μας ενδιαφέρει. Ψυχραιμία. Δεν θα αφανιστεί το ανθρώπινο είδος. Η Κίνα έχει μηδενικούς θανάτους. Οι συνολικοί θάνατοι στην Ελλάδα (όπως και οι γεννήσεις) για το 2020 θα είναι ίδιοι με πέρυσι, δεν αλλάζουν αυτά, η φύση έχει τους δικούς της κανόνες και όταν αποφασίσει να μας ''εκδικηθεί'' θα το καταλάβουμε όλοι, και χωρίς δημοσιογράφους, τα lockdown θα τα επιβάλλουμε μόνοι μας ως ένστικτο αυτοσυντήρησης. Αλλοίμονο αν η μέριμνα της φύσης βασίζονταν στην tv και τους πολιτικούς.
  7. Όσα ΧΚ δεν έχουν σύστημα ηλεκτρονικών εισιτηρίων, πώληση σε κεντρικό κιόσκι στην πόλη ή στα γραφεία του φορέα διαχείρισης όλες τις ώρες/ημέρες. Το 2004 γέμιζε γήπεδο 20.000 χωρίς ουρές. Μπορεί να καθιερωθεί για πάντα ώστε να διαφημίζονται και τα χειμερινά σπορ. Το λογικό για τα σαλέ είναι πώληση με take away ή/και με κανόνες s/m. Αλλά και εντελώς κλειστά δεν μας πειράζει καθόλου.
  8. Αν κρατούσες τον προηγούμενο τίτλο δεν χρειαζόταν καμία πρόταση.? Γιατί να ψάχνουμε λύσεις εκει που δεν υπάρχουν προβλήματα? Τώρα λέμε εμείς οι χιονοδρόμοι ότι μειώνεται η διαδoση του ιού όχι με outdoor δραστηριότητες αλλά με πεντικιούρ, κομμωτήρια, ψώνια, επισκέψεις σε σπίτια, ανέβα/κατέβα στην πολυκατοικία, συναθροίσεις στα παγκάκια, στις παιδικές χαρές κτλ. Αν δεν ανοίξουν τωρα, θα ανοίξουν όταν έρθει το 3ο κύμα πανδημίας ή όταν έρθει η πρώιμη άνοιξη? ...νωρίς τα χιόνια, νωρίς και η άνοιξη. Τα βίντεο αποδεικνύουν ότι οι ιοί έρχονται για να μείνουν? Κινδυνολογίες του '08 που δεν επαληθεύτηκαν. Στόχος να μας πείσει να μην καταναλώνουμε ζώα. Ο sars ήταν κορονοιός. Αν δεν κανω λάθος ο 1ος και τωρα είναι ο 4ος. Οι άλλοι τρεις γιατί έφυγαν?
  9. link? Ηταν απάντηση στις προσωπικές συνθήκες υγιεινής. Κάνεις δεν βαζει γάντια σε στομα/ματια, ειδικά με buff. Νοτισμένες μασκες υπάρχουν και στiς ουρες των atm π.χ. Μετακινήσεις? Όχι συναθροίσεις? Τα Χ.Κ. δεν δρουν ανταγωνιστικά ως προς τον ιό. Δεν κλείνουμε τα Χ.Κ για να εξοικονομήσουμε χρήματα π.χ για εντατικές. Κατα τ άλλα συμφωνω.
  10. Τι συνειρμός είναι αυτός? Η μετάδοση του ιού έχει σχέση με τις χιλιομετρικές αποστάσεις? Αυτός είναι ο λόγος των κλειστών Χ.Κ.? Ή υπάρχει πρόβλημα με μια τηλεκαμπίνα στην Ελλάδα, με ανύπαρκες ουρές στα περισσότερα Χ.Κ. και σε όλα τις καθημερινές, με τα σαλέ που θα είναι κλειστά, με τις προσωπικές συνθήκες υγιεινής φορώντας γάντια/buff, με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες 5' από το πάρκινγκ και όχι στο Εβερεστ ? Από που φαίνεται?
  11. Προτάσεις και θέσεις για τα αυτονόητα? ότι πρέπει να περνάμε περισσότερες ώρες σε ανοιχτούς χώρους παρά σε κλειστούς? ότι είναι καλύτερα να πάμε στα Χ.Κ. παρά να στείλουμε sms για σωματική άσκηση και να πάμε στο σπίτι του φίλου, γνωστού, συγγενή, ή για πεντικιούρ, s/m, ψώνια κτλ? Το μόνο μετρο που πρέπει να πάρουν είναι κίνητρα και ανεμπόδιστη μετακίνηση προς καθε Χ.Κ. βουνό, ύπαιθρο, εξοχή για αποσυμφόρηση των πόλεων. Ο εγκλεισμός σύμφωνα με τη λογική αλλά και τον Δρ. Ιωαννίδη παρατείνει το πρόβλημα: 3:00 - 4:15 https://www.youtube.com/watch?v=dWz2ad63IlI Θέσεις για την αναβάθμιση του ΧΚΠηλίου? Έχουμε έστω μάθει πού/πώς θα τοποθετηθούν οι αναβατήρες? Βγήκε ανακοίνωση?...έχω χάσει επεισόδια.
  12. Eδώ είμαστε, ένα βήμα πριν: https://www.youtube.com/watch?v=oFD7dcbp8zk Kοροϊδευόμαστε αν επιμένουμε οτι όλα αυτά τα αστυνομικά μέτρα που μας επέβαλαν είναι υγειονομικά μέτρα. Όσο για τα ''σκληρά'' lockdown έξω: https://www.mixcloud.com/Focusfm/focus-στη-1-ακροατεσ-041220/
  13. 33εκατ. σίγουρα? Αποσυμπλεκόμενοι εναέριοι αναβατήρες κλειστών φορείων Όνομα Αριθμός οχημάτων (8/θέσιες καμπίνες) Μήκος (m) Υψομετρική διαφορά (m) Μέγιστη ταχύτητα (m/sec) Δυναμικότητα μεταφοράς (άτομα/ώρα) Αφροδίτη 32 781 168 6 2300 Ήρα 9 1581 210 4 480 Αποσυμπλεκόμενοι εναέριοι αναβατήρες τύπου Combi(συνδυασμός ανοιχτών και κλειστών φορείων) Όνομα Αριθμός οχημάτων (8/θέσιες καμπίνες – 6/θέσιες καρέκλες) Μήκος (m) Υψομετρική διαφορά (m) Μέγιστη ταχύτητα (m/sec) Δυναμικότητα μεταφοράς (άτομα/ώρα) Βάκχος 15/45 1468 305 5 2100 Ερμής 5/20 1131 150 5 1029 Ηνίοχος 4/20 881 314 5 1191 Αποσυμπλεκόμενοι εναέριοι αναβατήρες ανοιχτών φορείων Δηλαδή αν αυτά εξομοιωθούν με 8θεσιες καρέκλες και αφαιρέσουμε 20% του κόστους για τα επιπλέον συρόμενα, baby κτλ, το κάθε ''8θεσιο'' λιφτ μέσου μήκους (m) 1168 και μέσης υψομετρικής διαφοράς (m) 229 κόστισε 5.28 εκατ. ευρώ. Αν το κάθε 4θεσιο του Πηλίου μέσου μήκους (m) 800? και μέσης υψομετρικής διαφοράς (m) 200? υπολογιστεί στο 60% - 70% του κόστους σε σχέση με αυτά τα Παρνασσού, τότε και τα 2 θα κοστίσουν προσεγγιστικά 6.86 εκατ και άρα περισσεύουν σχεδόν 11 εκατ για τα παρελκόμενα.
  14. 1.Προεκλογική περίοδο δεν έχουμε. 2. Χάντρες για τους ιθαγενείς μάλλον έχουμε: https://www.thenewspaper.gr/2020/06/15/stelios-limnios-ta-apotelesmata-tis/ χθες είπε stand by 3/4 ακόμη κλίβανοι. Με 1 χθες 2:00 μυριζε καρβουνο...το πρωι επίσης. πετ κοκ μαλλον καινε τωρα.
  15. προφανως δεν ακουσατε τη συνεντευξη: 2021 το ΧΚ έτοιμο, και ήταν και ο Αγοραστός επάνω με τους μελετητες
  16. αμα ειναι για κακο βρισκονται (δυστυχως)
  17. Αλλη ενημέρωση δεν πρόκειται να βγει. Οι κατευθύνσεις έχουν δοθεί στη μελετητική εταιρία και τωρα συντάσσει τη μελετη. Το Σεμπτέμβριο όπως ακουσαμε θα βγουν τα τευχη δημοπράτησης. Η μελέτη που θα δημοσιευτεί στα τευχη δημοπράτησης το Σεπτέμβριο δεν πρόκειται μετά να αλλάξει. Αμέσως θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για ευρεση αναδόχου. Αρα ότι γίνει πριν την δημοσιευση της μελετης. Πολύ σωστα! Όπως επίσης και έναν θεσμό/φορεά από ειδικούς που θα σχεδιάζουν Χ.Κ. Εδω ακουσαμε μόνοι τους έκαναν το σχεδιασμό, οριοθέτησαν πίστες και αποφάσισαν για τεχνικά θεματα, και θεματα ασφαλείας. Δεν άφησαν τους μελετητές να κρίνουν. Το πόσα μετρα απόσταση πρέπει να απέχει ένας δρόμος από μια πίστα το αποφάσισε η κυρία στο ραδιόφωνο! Ακουστε το ηχητικό! Εκεί δεν πρέπει να παρέμβει ο Συλλογος? Είναι σοβαρό το ζητημα. Υγ. Προφανώς μόνοι τους αποφάσισαν και 2 4θεσια αποσυμπλεκόμενα (δηλαδη από 4 εως 8 διθέσια Π3). Εσεις ξέρετε το Πηλιο, ξερουμε από μεσα τί συνωστισμός υπάρχει, τι όργωμα... Μπορούν οι πίστες ν αντέξουν τέτοιο φόρτο? Πείτε τη γνώμη σας?
  18. Ενα ΧΚ όχι δεν θα βγάλει τα λεφτά του, όπως και ένα κολυμβητήριο, ένα γυμναστήριο, ένα γηπεδο, ένα αλσος, ένα παρκο, μια παιδική χαρά... Εμενα με ρώτησαν για το τελεφερικ σε Παρνηθα/Λυκαβητό, για την αναπλαση Φαλήρου, για την πλατεία Ομονοίας, τις ζαρντινιέρες των 550ευρω, το Μεγάλο Περίπατο?, το τραμ, Αττική οδο, Ολυμπιακούς Αγώνες, μετρό Θεσσαλονίκης, καρναβάλια στη Πατρα...? Και αυτά εσύ τα πληρώνεις: https://diavgeia.gov.gr/doc/6ΙΒ17ΛΡ-Λ7Σ?inline=true https://diavgeia.gov.gr/doc/ΨΗΘΨ7ΛΡ-ΗΨΙ?inline=true Αλλά εσύ, απλά δεν θες ΧΚ. Σκεψου και να μην ήσουν μελος... Το θέμα μας όμως δεν είναι να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα αλλά τα 15μυρια με την εξης πρόταση: 1. 4θεσιο (5-6m/sec)στο Πηλιο που θα ξεκινά τερμα κατω διπλα απ το Π3 για να παίρνει και τις κλίσεις Πανοράματος, θα κανει στάση στο Π1 και θα συνεχίζει κορυφή. Π3 ξήλωμα. 2. 4θεσιο στον Οδυσσέα ή κορυφή Δια προς Σαχάρα. 3. 4θεσιο Κρέμαση ή Ελατοχώρι κορυφή. Με ενα τετοιο 4θεσιο που θα σε ανεβάζει σε 3.5' και ισοδυναμεί με 4-5 Π3 μπορείς αντί για την οικολογική καταστροφή: 1. 3ο παρκινκ - σαλε 2. τελείωμα Πανοράματος και Φαλκονέρας 3. παρκινκ στη βάση ...να ανοίξεις νέα πιστα ανατολικά (σχεδόν επιβάλλεται) και να πας το ΧΚ σε άλλο επιπεδο κρατώντας ανεπηρέαστες και τις υπαρχουσες πιστες. Με 2 4θεσια που σχεδιάζουν (και το κόψιμο πιστών) είναι σα να βάζεις μηχανή Bugatti σε smart. Είναι σκανδαλο και εξαιρετικά επικύνδυνο για τους χιονδρόμους. Όπως επίσης και να περνά πανω από το χώρο εκμάθησης ή τις ''Πλειάδες'' (το ωραιότερο μπαλκόνι) λιφτ ...εκει θα δυσκολευτούν πολύ.
  19. Ως μέλος εισηγήσου στο Σύλλογο: 1 λιφτ στο Πήλιο (6m/sec) αντικαθιστώντας τα 2 μονά (με στάση) και το άλλο ΧΚΚ ΧΚΒασ...και γυαλινος πυργος + παρκινκ ένα ακόμη οπουδήποτε. Καλυτερο και για Πηλιο.
  20. Είτε αρέσει είτε όχι τα 15 εκατ. θα δοθούν στο Πηλιο. Διότι εκεί θα πιάσουν τόπο. Ετσι αποφάσισε η πολιτεία, και ορθώς αποφάσισε. Το θέμα είναι να δοθούν για να αναπτυχθεί ή για να υποβαθμιστεί? Οι κινήσεις δείχνουν ότι πάει για υποβάθμιση και τα 15εκατ στο βρόντο. Σε αυτό συμφωνεί ο Σύλλογος? Εχει να κανει μια πρόταση για τα αυτονόητα ή επιθυμεί την υποβάθμιση και την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος?
  21. Εμείς φίλε μου δεν έχουμε την δυνατότητα να κανουμε κατι. Γραφουμε εδώ για να αντλήσει επιχειρήματα ο Σύλλογος και να επεμβει σε μια κατασταση στην οποία αποφασίζουν την καταστροφή ενός χ.κ. άσχετοι ανθρωποι λεγοντας και ευθαρσώς ''τις αποφάσεις τις παίρνουμε εμεις, οχι οι μελετητές'' (το ομολογούν και οι ίδιοι). Όχι για να καταλήξουμε ποιός έχει την μεγαλύτερη σεζόν.
  22. Ιούνιο έχεις κανει σκι Παρνασσο ? Οχι. Εντάξει...επειδη ευνοήθηκε περσι προπερσι ο Πανρασσός δεν σημαίνει ότι είναι παντα ετσι. Εναμιση μήνα? κοψε κατι. σακουλες ριγανη θυμαρι γιαγιαδες...☹️ λυπαμε ρε παιδιά τι να πω άλλο. Κατα τ άλλα συμφωνώ με amiklon Υγ. Και όταν όλα σχεδόν τα Χ.Κ δυσκολευονται ν ανοίξουν το Πήλιο κανει Πρωτοχρονιά με 1 μετρο. Και υπαρχουν πολλά άλλα 2000μ που κλείνουν νωρίτερα, και όταν κλείνει, κλείνει γιατί στις εισόδους εξόδους των λιφτ δεν έχει χιόνι και δεν κανουν καμιά προσπάθεια. Περσι Φλεβάρη έβαζαν φωτο στο fb απο το φθινόπωρο στην κορυφη, και μετα απο ένα χιονι έδειχναν μπροστα απο τα σπιτάκια τις ξερες για να το δυσφημίσουν. Και καθ όλη την περιοδο το απότομο στο παρκιν προς το δρόμο είχε πέτσα, ενώ το πλακόστρωτο και ο δρόμος ήταν εντάξει, τόσα χρόνια δεν το έχω ξαναδεί αυτό! Τι άλλο να πουμε, που δώσαν εντολη περσι να παρουν το χιονι απ το δρόμο ενω χιόνιζε, αφησαν μια πετσα στο τελος για να περάσει το ρατρακ να ''σκουπισει'' για να αφησει κοτλέ*, και καλά ότι είναι πατημενο 1 εκ. χιόνι και να μη φανεί η παγαποντιά...? Αλλά δεν το υπολόγισαν, τελειώσε πιο νωρίς η χιονοπτωση και έλιωσε επι τόπου με τα γνωστά καραγκιοζηλίκια. * κρατώ μόνο μια επιφύλαξη, να περασε το ρατρακ για καποιο άλλο λόγο και να ακουμπουσαν κατω τα μάκτρα, αλλα μου έκανε εντύπωση ότι ήταν επιμελώς ακόμη και στις ακρες του δρόμου. Αυτα γιατί κλείνει ''νωρίς''' Υγ1. Σε περίπτωση που μπουν πιο κατω οι έξοδοι λόγω ''γυάλινου πύργου'' το Π1 δεν θα μπορεί να εξηπηρετεί Ιασων Πανόραμα, δεν βγαίνουν οι κλίσεις, ειδικά για σανίδια. (πράξη όχι θεωρία). Το Π1θα δουλευει μόνο για Πυλώνες Θετις. Αρα αν το κατω είναι κλειστό (συνηθως και μεσα στην εορταστικη περιοδο) από τις 4 μισές πίστες, μενουν μόνο δυο μισές. Αλλά και όλο να δουλεύει χάνονται 2 επιλογές στο Π1. Πρεπει να κανεις εναλλαξ λιφτ / καταβασεις.
  23. Βρε παιδια μη τα λετε αυτά. Ζωή στα Χ.Κ δίνουν μόνο οι χιονοδρόμοι. Λίγοι είναι αυτοι που πανε μόνο για καφε. Περσι μεσα/τελος Απριλίου που είχα παει Παρνασσό είχε τόσο κόσμο σε μια μερα όσο δεν είχε το Πήλιο όλες τις μερες των Χριστουγέννων. Και όλοι ήταν για σκι. Το ότι στο Πηλιο ανεβαίνουν πολλοί μόνο για καφε αυτό είναι καταντια του ΧΚ, και μια ιδιαιτερότηται που πρέπει να αντιστραφεί, όχι να την αποδεχτούμε σαν κοινωνικό φαινόμενο. Είδα μια μερα καποιοι οικονομικοί μετανάστες δεν καθόταν ουτε για καφε, γελούσαν με τους αρχάριους και παίζαν χιονοπόλεμο. Μια ερευνα εδειξε ότι διασκεδαση για τον Ελληνα αποτελεί και το σουπερ μαρκετ. Αυτό είναι καταπτωση. Κίνητρα για αθληση δίνουμε? Αποδεχτήκαμε το οραμά μας να είναι έργα για καφε και όχι για σκι?
  24. Αυτό λαμβάνεται ως εχθρική ενέργεια σ ένα κοινωνικό συνολο της κεντρικής Ελλάδας και όχι μόνο. Ενα από τα 10 οργανωμένα Χ.Κ. της χώρας, και ιστορικό Χ.Κ, δέχεται επισκεπτες και απο το εξωτερικό, στο λιφτ εχω μιλησει με κατοίκους Ε.Ε που έχουν σπίτια στη Μαγνησία, εχω δει Ασιάτες να κανουν σκι, γκρουπ από Γαλλία κτλ. Γιατί να πάμε άλλου? 15 εκατ. γιατί δίνονται? Για 500 χωριάτες που θελουν να γλιτώσουν 1ευρω βενζίνη? Υποτίθεται ότι κάνεις μια δαπανη για να επεκτείνεις και να βελτιώσεις ένα Χ.Κ, όχι για να το μικρύνεις και να το καταστρέψεις. Αν θέλουν να παμε αλλου να το κλείσουν τελειώς να γλιτώσουμε και τα 15εκατ. Αλλωστε άλλη διασκεδαση και λόγος να μείνει καποιος νέος στο Βόλο δεν υπαρχει. Δουλειές δεν υπαρχουν, εχουν κλείσει και όλα τα κεντρα διασκεδασης, μόνο ένα μπουζουκτσίδικο έχει μείνει κ άλλο ένα στη θαλασσα για ποτό που Σαββατο δεν πέφτει καρφίτσα και Κυριακή είναι άδειο γιατι δεν μπορείς να ξαναπας στο ίδιο μέρος. Πολιτισμός δεν συζητώ. Η μόνη διασκεδαση είναι το φαί. Τραπεζάκια στην άμμο, στην ασφαλτο, στα πεζοδρόμια, δίπλα στην κίνηση, παντου φαί και στις 11:00 για ύπνο, οι τελευταίοι 3.000 νεοι που πηγαν το βράδι στην ΑΓΕΤ πριν 2μηνο φαγαν το ξύλο της χρονιάς τους. Όλοι δρόμο απ το Βόλο λοιπόν, λίγοι έμειναν, κλείσαν όλοι οι διέξοδοι και αποδράσεις, θα καίνε τα σκουπίδια της Ευρώπης και οτι άλλο απόβλητο υπάρχει πυρηνικό ή μη χωρίς να χρειάζεται να ρίχνουν ξύλο, διότι Αθηνα Θεσσαλονίκη δυσκολο να τα πάνε χωρίς αντιδράσεις. Και θέλουν και λιμάνι. Τι άλλο να πιστέψω? Οτι εμπιστεύτηκαν σε μια ξανθιά 15 εκατ και αυτή αντί να μεταφέρει το δρόμο, μεταφέρει το Χ.Κ? Αντί να αναβαθμίσει το Χ.Κ και ν αποθεωθεί απ όλη τη Θεσσαλία κοιτάζει έναν κολόδρομο για να πάρει 10 ψήφους από το χωριό και να χάσει χιλιάδες? Πρέπει να είσαι πολύ βλημα...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά μόνο ο Ερντογάν.
×
×
  • Create New...