arcas 1 Report post Posted April 23, 2010 Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργηδες του Συλλόγου (είναι κάμποσοι). Όπου Γιώργος και μάλαμα. αναφέρω μερικούς... Alcatraz, Snowholic, koumbaros(from Edessa).... προσθέστε και τους υπόλοιπους ρε παιδιά. Στράτο καλως ήρθες στο club των τριαντάριδων. να τα εκατοστήσεις φίλε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted April 23, 2010 Χρόνια πολλά και ΚΑΛΑ στους υπέροχους Γιώργους του Συλλόγου μας: Snowholic Alcatraz Κουμπάρος T-Driver Γεροντόπουλος Υγεία, Ευτυχία, πολλά χιόνια ... ότι επιθυμείτε ο καθένας ξεχωριστά !!! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 23, 2010 Χρόνια πολλά και ΚΑΛΑ στους υπέροχους Γιώργους του Συλλόγου μας: Snowholic Alcatraz Κουμπάρος T-Driver Γεροντόπουλος Υγεία, Ευτυχία, πολλά χιόνια ... ότι επιθυμείτε ο καθένας ξεχωριστά !!! ...και ολοι μαζι (μπας και χιονισει καλυτερα του χρονου... ) Xρονια Πολλα κι απο μενα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted April 23, 2010 Χρόνια πολλά και πολύ καλα σε όλους σας! και στο δάσκαλο gtsap που ξέχασαν οι παραπάνω!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted April 23, 2010 και στον Γιώργο Λευκαδίτη που έχει γιορτή ΚΑΙ γεννέθλια !!! και στον Στράτο που έχει μόνο γεννέθλια ότι καλύτερο παιδιά! ... και πάντα Val Garden-ες Η μέρα των πολλών "χρόνιων πολλών" Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
vvlah 2 Report post Posted April 23, 2010 Χρόνια Πολλά και καλά σε όλους τους εορτάζοντες Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted April 23, 2010 χρονια πολλα στους εορταζοντες! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted April 23, 2010 (edited) κ. Λευκαδίτη χρόνια σας πολλά x 2 Υγεία, ευτυχία και ό,τι καλύτερο επιθυμείς! Στράτο happy birthday! snowholic, koumparos, gtsap, alcatraz, Γεροντόπουλος, T-Driver (είμαστε και γείτονες??) πολύχρονοι! Edited April 23, 2010 by snowcat Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted April 23, 2010 Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted April 23, 2010 Χρόνια πολλά παιδιά...και πολύ καλά! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted April 23, 2010 Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες Να εισαστε ολοι καλα και ευτυχισμενοι. Χρονια καλα συνονοματοι Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted April 23, 2010 Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σε όλους τους εορτάζοντες Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted April 24, 2010 Χρόνια Πολλά κι από εμένα σε όλους τους εορτάζοντες ονόματα και γενέθλια! Να είστε πάντα υγιείς και χαρούμενοι! Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 24, 2010 Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Χρόνια πολλά στους/στις συνονόματους/τες. Να είμαστε όλοι καλά με υγεία. Εκτός απροόπτου θα τα πούμε στην ΓΣ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexiaS 0 Report post Posted April 24, 2010 Καλησπέρα!!!!! Χρόνια Πολλά σε όλους όσους γιόρταζαν εχθες. Να είστε καλά παιδιά και του χρόνου με υγεία!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 24, 2010 Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά που γιόρταζαν χτες Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted April 24, 2010 ευχαριστώ όλους για τις ευχές και εύχομαι υγεία σε όλους σας και ότι καλύτερο!! Σε αναμονή της κρασο-κατάνυξης στο "Πέραν" να γνωρίσω και άλλα παιδιά του Συλλόγου!!! Φιλικά Γιώργος Υ.Γ Snowcat είμαστε μάλλον γείτονες, μένω πάνω από την Πλατεία!! Quote ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted April 27, 2010 Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές και ανταποδίδω με έμφαση στις κοινές επιθυμίες όλων μας (υγεία και έτη πολλά και λευκά). Φιλικά gtsap ΥΓ. Γράφω καθυστερημένα μιας και ανήμερα στις 23-4 ο ΟΤΕ αποφάσισε να μου κάνει ένα δώρο για την γιορτή μου, συγκεκριμένα με "αναβάθμισε" από 8Mbps σε 24Mbps. Αποτέλεσμα: ήμουν 6 μέρες χωρίς ΝΕΤ και σήμερα ο τεχνικός με ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ σε 2Mbps προκειμένου να συντονίσει το modem. Και να σκεφθεί κανείς ότι με την 8άρα έπιανα περίπου 6 και stable !! Το πάθημα μου θύμισε τα windows, πας από τα 98 στα millenium και χάνεται ο κόσμος. Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted April 27, 2010 gtsap & Mitsaras να τα εκατοστήσετε!!!!!!!!!!!!! Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted April 27, 2010 Χρόνια πολλά και στους δυο σας!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted April 27, 2010 Χρόνια πολλά και καλά Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted April 28, 2010 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted April 28, 2010 χρονια πολλα στους δημογεροντες του κλαμπ :rolleyes: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted April 29, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted April 30, 2010 Λένα και Δημήτρη happy birthday!!!!! Ό,τι καλό επιθυμήτε και εύχομαι να σας δούμε σύντομα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites