eirini 0 Report post Posted September 13, 2006 Χρονια πολλα και καλα Μακη! Με ουριους ανεμους το καλοκαιρι και πολλα χιονια το χειμωνα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted September 13, 2006 Χρόνια πολλά γερο- MakisM Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted September 13, 2006 Χρονια πολλα και καλα Μακη να χαιρεσαι την οικογενεια σου και παντα σαν τα ψηλα βουνα... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted September 13, 2006 Σπολατη σου........Καπεταν-Μπαρμπα -Μακη να εχεις υγεια ,μακροζωια και να χαιρεσαι τα χομπι σου με την οικογενεια αλλα και με τους φιλους σου............ Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted September 13, 2006 Μάκη να τα εκατοστήσεις. Την Πέμπτη όχι γλυκά. Τούρτα και κεράκια να φέρεις Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted September 13, 2006 Χρόνια πολλά και καλά και από εμένα Μάκη. Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted September 13, 2006 Χρονια πολλα Μακη! Να σαι καλα κι οτι επιθυμεις! Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted September 14, 2006 τρεχω ,τρεχω να προλαβω οσα posts εχασα...............(με μια μερα καθυστερηση) Μακη μου ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ,ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted September 14, 2006 Εγώ ρουφιάνος δεν είμαι...αλλά κύριε Μάκη δεν μας είπες τί δώρο σου πήρες ? πές τα όλα για να μήν αρχίσω να γράφω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 14, 2006 Εγώ ρουφιάνος δεν είμαι...αλλά κύριε Μάκη δεν μας είπες τί δώρο σου πήρες ? πές τα όλα για να μήν αρχίσω να γράφω Πρόεδρε, πίστεψέ με, δεν θέλεις να ξέρεις .....είναι πολύ....εεεε...πώς να το χαρακτηρίσω.....;;;; Πικάντικο & εμπριμέ ίσως;;;;;;; Σήμερα μου το αποκάλυψε απροκάλυπτα!!!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted September 15, 2006 δεν θέλεις να ξέρειςθέλω δεν θέλω...ξέρω, αλλά ο κύριος Μάκης παίζει με τα νεύρα μας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted September 15, 2006 Χρόνια Πολλά και καλά Μάκη..! Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 15, 2006 Πρόεδρε, πίστεψέ με, δεν θέλεις να ξέρεις .....είναι πολύ....εεεε...πώς να το χαρακτηρίσω.....;;;; Πικάντικο & εμπριμέ ίσως;;;;;;; Σήμερα μου το αποκάλυψε απροκάλυπτα!!!!!! Ρε σουσουραδα, τι ονειρο εβλεπες στις δυομιση τη νυχτα και ξυπνησες να γραψεις αυτο το ποστ; Οχι τιποτ'αλλο, αλλα θα νομιζουν τα παιδια οτι κυκλοφορω τις πρωιμες βραδυνες ωρες στις παιδικες χαρες με καμπαρντινα... Ακου της το αποκαλυψα απροκαλυπτα... Και μας το παιζεις αθωα Κοκινοσκουφιτσα που περιμενει τον ξυλοκοπο να τη σωσει... Τωρα που το σκεφτομαι...ολο το φορουμ περιμενει τον ρημαδη τον ξυλοκοπο μπας και γλυτωσουμε και μεις και ο κακος λυκος δηλαδη... θέλω δεν θέλω...ξέρω, αλλά ο κύριος Μάκης παίζει με τα νεύρα μας. Εσυ ρε πιτσιρικο παιζεις με τα νευρα τα δικα μου... Λοιπον για να τελειωνουμε, η μανα μου μου εκανε δωρο ενα after shave, ο γιος μου τρια μυθιστορηματα και η γυναικα μου μια ωρα μασσαζ σε τοπικο spa της περιοχης και 15 λεπτα reflexology (μασσαζ στις πατουσες). Το μασσαζ μου το εκανε μασσερ, και ουτε αυτος ειναι φλωρος ουτε εγω! Οk??? Λοιπον σκεφτομαι να κανω και γω ενα δωρο στον εαυτο μου, καμμια δεκαρια ψαλιδιες στο φορουμ κι οποιος εχει παραπονα στο αφεντικο (τον adminιτετοιο και το ΔΣ...) ΟK???? Aντε μη με συγχιζετε στην ηλικια μου και σας δειρω με το Πι. Φιλικα (λεμε τωρα...) ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted September 15, 2006 Το μασσαζ μου το εκανε μασσερ, και ουτε αυτος ειναι φλωρος ουτε εγω! Οk??? Τουλάχιστο, τρυφερός ήτανε μαζί σου ???? 'Η μήπως σε κακομεταχειρίστηκε ο ...αγροίκος ?? (πάντως εκει που πάω για κούρεμα, τυχαίνει καποιες φορές λόγω φόρτου εργασίας και με λούζει κομμωτής.... Χαλιέμαι άσχημα ρε γμτ.... ) Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted September 15, 2006 Χρονια Πολλα και καλα Μακη μου..Οτι επιθυμεις.. Και μην δινεις σημασια σε κακοηθειες που διαβαζω εδω απο κατι παλιοχαρακτηρες..Σα δε ντρεπεστε βρε. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 15, 2006 Μάκη να τα εκατοστήσεις. Την Πέμπτη όχι γλυκά. Τούρτα και κεράκια να φέρεις Προς Θεού!!!!Όχι κεράκια στην τούρτα!!!!!! Θα γίνει διάτρητη!!! Τί θα μείνει να φάμε;;;;;;; Για μα μάθεις κε Μάκη να με λες σουσουράδα..... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 16, 2006 Οι καλοι μηχανικοι λυνουν τα προβληματα... ..σε δυο διαφορετικες γευσεις Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted September 16, 2006 Άρα την πέμπτη περιμένουμε δύο τούρτες.... καθόλου άσχημα! Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 16, 2006 Φοβερή ιδέα! Μπράβο Μάκη, σου βγάζω το καπέλο!!! Φέρε και τίποτε αλμυρό, γιατί με τόσα γλυκά θα πεινάσω.... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 17, 2006 Ααα!!! Μμμμ!!! Εσυ δηλωσες προχθες οτι δεν τρως γλυκα! Δεν ειχα βαλει στον προυπολογισμο κανα πεντοκιλο ψαρονεφρια για τη Γιωτα... Λοιπον, δυο παστες για τα κερακια, κανα κιλο κουρκουμπινια για μας τους υπολοιπους και μισο βαρελι λακερδα για την κυρια (αλμυρο, αλλα μπορει ξαφνικα να θελει και κανα θαλασσινο...ξερεις ποτε μ'αυτην; ). Ποτα θαχει το Flocafe, αν θελει η λεγαμενη καμμια μπυριτσα για το μεζε Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted September 19, 2006 Λοιπον, δυο παστες για τα κερακια, κανα κιλο κουρκουμπινια για μας τους υπολοιπους και μισο βαρελι λακερδα για την κυρια (αλμυρο, αλλα μπορει ξαφνικα να θελει και κανα θαλασσινο...ξερεις ποτε μ'αυτην; ). Ποτα θαχει το Flocafe, αν θελει η λεγαμενη καμμια μπυριτσα για το μεζε Σταμάτα Μάκη γιατί ακόμα δεν έχω πάρει πρωινό και μου τρέχουν τα σάλια!!! Πάντως εγώ την Πέμπτη θα έρθω νηστικός Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 20, 2006 Στάθη Zox & Στάθη Batu, εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά με μακρύς χειμώνες και ασφαλείς καταβάσεις.... Ό,τι επιθυμείτε παιδιά, να σας χαιρόμαστε... Αν υπάρχει κι άλλος εορτάζων (-ουσα) που μου διαφεύγει, χρόνια πολλά, πάντα με υγεία και καλή διάθεση Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted September 21, 2006 Χρόνια πολλά και από εμένα, με υγεία και χαρά! Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted September 21, 2006 Πολύχρονοι και πάντα δυνατοί και γεροί. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted September 21, 2006 Χρόνια πολλά, με υγεία και χαρά. Θα τα πούμε σύντομα. Φιλικά Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites