Yota 472 Report post Posted August 4, 2006 Κωνσταντίνε μου, τι λες τώρα; Τριαντάρισες κι εσύ;;; Και πώς θα κάνουμε τώρα παρέα;;;; Ευχές πολλές για ό,τι επιθυμείς, υγεία, καλή τύχη και πολλές, πολλές, πολλές χιονοκαταβάσεις !! Πολύχρωμος κι εντοιχισμένος!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted August 4, 2006 Κωνσταντίνε χρόνια πολλά και καλά... Όσο για σας τους υπόλοιπους...καλώς να τον δεχθείτε στα 30+... Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted August 4, 2006 Χρόνια πολλά Κωσταντίνε. 30 ε? χεχεχεχε. Περιμένουμε κέρασμα by the sea Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted August 4, 2006 ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙΣ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 4, 2006 Κωνσταντίνε χρόνια πολλά και καλά... Όσο για σας τους υπόλοιπους...καλώς να τον δεχθείτε στα 30+... Αλέξη μου, είδες πώς μεγαλώνουν και σοβαρεύουν όλοι; Μόνον εσύ κι εγώ μου φαίνεται θα μείνουμε για να παίζουμε...και δεν σας έχω δείξει ακόμη τα καινούρια μου κοτσιδάκια.....είναι....της παραλίας... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted August 4, 2006 ...είδες πώς μεγαλώνουν και σοβαρεύουν όλοι;Δηλαδή κι εγώ στην ηλικία σας έτσι θα καταντήσω ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted August 4, 2006 Ναι, καλα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 6, 2006 Σωτήρη, και ιντερνετικά σου εύχομαι... χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά με υγεία κυρίως και πολλές επιτυχίες σε ό,τι κάνεις.. Καλές διακοπές, να χαίρεσαι την οικογένεια και να σε χαιρόμαστε όλοι.. Φιλιά πολλά Γιώτα Επίσης χρόνια πολλά σε όσους άλλους Σωτήρηδες, Σωτηρούλες του φόρουμ δεν γνωρίζω ή μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted August 6, 2006 Χρόνια πολλά και καλά και από μένα σε όλους τους Σωτήρηδες.Ο Θεός να χαρίζει υγεία και ευτυχία σε όλους Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted August 6, 2006 Χρονια Πολλα κι ευτυχισμενα κι απο μενα Σωτηρη Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted August 7, 2006 Χρόνια πολλά, σαν τα ψηλά βουνά. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted August 7, 2006 Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας παιδιά. Καλά να περνάτε. Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted August 7, 2006 Σωτήρη χρόνια πολλά με υγεία και πολλές αντοχές για ατελείωτες καταβάσεις.. Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted August 7, 2006 Κωνσταντίνε χρόνια πολλά ,να τα εκατοστήσεις! Καλώς ήρθες στην παρέα των... ώριμων και... σοβαρών 30+άρηδων. Εφ' όσον επιθυμείτε ο μέσος όρος ηλικίας του κλαμπ να παραμείνει χαμηλός, προτείνεται όπως ο Αλέξης εγγράψει μέλη όλους τους πιτσιρικάδες και μαλλιάδες ,σαν εκείνον, φίλους του Αργίτες! Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted August 9, 2006 Νανά χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία... και πολύ σκι φέτος Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 10, 2006 Νανά χρόνια πολλά κι από μένα, ό,τι επιθυμείς, πάντα με υγεία και καλή τύχη. Πολλά φιλιά, να περνάς πάντα καλά. Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted August 10, 2006 Χρόνια πολλά , καλά και γερά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted August 11, 2006 Κωνσταντίνε χρόνια πολλά, και μακριά απο τις κακές συναναστροφές..... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted August 15, 2006 Χρονια πολλα ρε!! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted August 15, 2006 Χρονια πολλα και καλα παιδια!! Να ρωτησω κατι.... Δε γιορταζουνε και οι Μαριες σημερα;... σοβαρα, δε θυμαμαι στα σιγουρα και δεν ξερω αν πρεπει να ευχηθω σε κατι Μαριες που εχω η οχι... για βοηθηστε... Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted August 15, 2006 Να σας χαιρόμαστε βρε και σιδεροκέφαλοι!!! Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted August 15, 2006 Χρονια πολλα και καλα παιδια!! Να ρωτησω κατι.... Δε γιορταζουνε και οι Μαριες σημερα;... σοβαρα, δε θυμαμαι στα σιγουρα και δεν ξερω αν πρεπει να ευχηθω σε κατι Μαριες που εχω η οχι... για βοηθηστε... Και οι Μαρίες και οι Μάριοι και οι Δέσποινες και ο ...μισός ελληνικός πληθυσμός Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σε όλους παιδιά! Και η χάρη της Μεγαλόχαρης να σας σκεπάζει! Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted August 15, 2006 Χρονια Πολλα παιδια.Να ειστε πανω απ ολα γεροί και οτι επιθυμειτε.. Ειστε και πολλοι.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 15, 2006 Χρονια πολλα ρε!! Ορέ, όχι ΡΕ!!!! Ευχαριστούμε πολύ (από εμένα και τον κο αντιπρόεδρο, που όπως με ενημέρωσε, δεν τον αφήνει η παρέα του - μαντέψτε ποιοί (ά) - να ανοίξει το φόρουμ στις διακοπές ). Κι εγώ με τη σειρά μου εύχομαι χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους εορτάζοντες καθώς και όσους έχουν δικούς τους που γιορτάζουν, δηλαδή σε όλους!!!! Να' μαστε πάνω από όλα γεροί, δυνατοί, με καλή διάθεση κι όλα γίνονται!!!! Καλό μας υπόλοιπο καλοκαίρι και.... ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted August 17, 2006 ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!! Και χιονισμένο να προσθέσω Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites