Aris 0 Report post Posted July 18, 2006 Σωτηρη Χρονια Πολλα.. Να σαι παντα γερός και γεματος ορεξη για το βουνο και το χιονι.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted July 19, 2006 Σωτηρη, Χρονια Πολλα κι απο μενα. Σου ευχομαι να κατακτησεις οποια κορφη επιθυμεις. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted July 19, 2006 Χρόνια πολλά Σωτήρη, ότι επιθυμείς... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted July 19, 2006 Χρόνια πολλά και καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και όσους αγαπάς! Επιτυχίες σε όλους τους τομείς!!! Πολύ φιλικά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted July 19, 2006 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Ειλικρινά δεν με στεναχωρεί καθόλου 1 ακόμη χρόνος στη πλάτη μου. Πιστεύω ότι στα 42 μου (κλεισμένα πια) ζω την πιο ενδιαφέρουσα χρονιά της ζωής μου. Να δούμε τις υπόλοιπες που θα έρθουν!!! Και πάλι σας ευχαριστώ όλους. Σωτήρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted July 19, 2006 Και πάλι σας ευχαριστώ όλουςΤί εννοείς όλους κυρ-Σωτήρη ; Εγώ δεν ασχολήθηκα μαζί σου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted July 19, 2006 χρονια πολλα γειτονα... να σε χαιρομαστε γενικως... Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted July 19, 2006 Χρόνια πολλά Σωτήρη, με υγεία και όσο το δυνατόν περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή σου και τη ζωή των δικών σου ανθρώπων. Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted July 20, 2006 Και έχουμε και μπόλικους Ηλίες!!!! Παιδιά, χρόνια πολλά σε όλους, ό,τι καλύτερο εύχομαι, υγεία πάντα, καλή τύχη, πολλά χιόνια, μεγάλοι χειμώνες, τρελές κατεβασιές!!!!!! ...και για την ώρα καλές βουτιές.... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted July 20, 2006 Παιδιά μην τον ακούτε τον πρόεδρο, ασχολήθηκε και παρα... ασχολήθηκε. Με πήρε τηλέφωνο πρωί πρωί!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted July 20, 2006 Χρονια Πολλα παιδια! Αν και ο Προφητης Ηλιας δεν ειναι ο αγαπημενος μου Αγιος (εχουμε βλεπετε την εκκλησια στην αλλη ακρη του τετραγωνου και το καμπαναριο της μεσα στο σπιτι μας και εχει πανηγυρι μπροστα στο δρομο μας και εχει μαζευτει η μιση Νιγηρια και πουλαει σωβρακα και CD στη μιση Ελλαδα. Παρκαρα 5 τετραγωνα απο το σπιτι μου χθες το βραδυ ) Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted July 20, 2006 Χρόνια Πολλά σε όλους τους Ηλίες του συλλόγου! Εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή τους, να αποκτήσουν ένα σπίτι και δουλειά δίπλα σε ένα χιονοδρομικό (να καλούν και εμάς φυσικά) και να ευχαριστιούνται ανέμελοι το σκι. Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted July 20, 2006 ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ Epesa kai xtipisa (kai mialo den evala) Χρόνια πολλά και καλά κεράσματα... Κάνας άλλος είναι ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted July 20, 2006 Χρόνια πολλά, παίδες... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted July 20, 2006 χρονια πολλα,καλα και χιονοδρομικα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted July 20, 2006 Κάνας άλλος είναι ; Ε,δεν είναι?? Ο ilias, ξέρετε ο ένας εκ των τριων που πάνε πακέτο Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά και υγεία υγεία υγεία Φιλικά, Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted July 20, 2006 Χρονια πολλα παιδια κι απο μενα! Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted July 20, 2006 Χρόνια Πολλά - υγεία - γέλιο Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted July 20, 2006 Στον ενα Ηλια(Αδαμ) ευχομαι μια Ευα,ο αλλος(που ολο πεφτει και μυαλο δεν βαζει) εχει την "Ευα" να ειναι καλα μαζι ο τριτος ποιος ειναι γιατι εγινε stop στο μυαλο μου...?Παντως ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!! Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted July 20, 2006 Εκ μέρους των Ήλιων… σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας Είμαστε 3 στον σύλλογο… • Εγώ • Αδάμ • estenough Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted July 20, 2006 Α... Μάλιστα... Χρόνια Πολλά Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted July 20, 2006 Εκ μέρους των Ήλιων… σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας Είμαστε 3 στον σύλλογο… • Εγώ • Αδάμ • estenough + Ηλίας Τσόγκας (δεν θυμάμαι nickname) Χρόνια πολλά και στο Κο Ηλία Σιελλή, τον φοροτεχνικό που μας βοήθησε στην υποβολή της δήλωσης του συλλόγου, χιονοδρόμος και ο ίδιος. Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά να είστε πάντα καλά. Εγώ πάντως αποφάσισα τι δώρο θέλω για φέτος. Χ Ι Ο Ν Ι !!!! Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted July 21, 2006 Χρόνια πολλά και στο Κο Ηλία Σιελλή, τον φοροτεχνικό που μας βοήθησε στην υποβολή της δήλωσης του συλλόγουΚατάλαβα...τί του χρωστάμε ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted July 21, 2006 Χρονια Πολλα παιδες.. Αλεξη ντροπη να αφησεις τον ανθρωπο απληρωτο..Α πα πα.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted August 3, 2006 Σημερα καλωσοριζουμε ενα μελος του ΔΣ στο κλαμπ των 30+.... Καλως ηλθες Κωνσταντινε.. Πολυχρομος και οτι επιθυμεις!!! Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites