Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted November 8, 2006 Χρονια Πολα ΜΙΚ και ΣΙΑ...¨) Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted November 8, 2006 Πολύχρονοι και πάντα χιονισμένοι!!! Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted November 8, 2006 ΜΙΚ χρόνια πολλά ....τσίου τσίου...κοίτα σήμερα να βάλεις καμιά καλή πτησούλα μέρα που είναι. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 8, 2006 Χρονια πολλα σε ΜΙΚ και Μοτσενιγο... αλλους δε θυμαμαι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
grousso 0 Report post Posted November 8, 2006 Γειαα χρόνια πολλά σε όλους... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted November 8, 2006 ΜΙΚαλάκη χιλιόχρονος ρε παλλίκαρε, να ζήσεις σα τα ψηλά βουνά !!! (είσαι και Aψηλός σα το Μatterhorn...φτου-φτου.. ) Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted November 8, 2006 Χρονια πολλα και καλα στους εορταζοντες Μιχαληδες! Πολλες πουδρες στα ποδια σας παιδια! Αγγελους και Αγγελες δεν εχουμε; Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted November 8, 2006 Χρόνια πολλά σε όλους σας..Άγγελο έχουμε εναν τον arma σίγουρα Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted November 9, 2006 Χρόνια πολλά ΜΙΚ τρελέ εσώ και καθυστερημένα! Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 9, 2006 Ο Αρμα ειναι Αριστοτελης. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 9, 2006 Νεκτάριε, Nek70 και όλοι οι άλλοι εορτάζοντες, ό,τι επιθυμείτε, πάντα χιονισμένοι χειμώνες Φιλικά Γιώτα Νεκτάριε, στο σωστό μέρος είσαι Όλοι εδώ δίαιτα κάνουμε...τη δίαιτα του σκιέρ!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 9, 2006 Νεκτάριε, στο σωστό μέρος είσαι Όλοι εδώ δίαιτα κάνουμε...τη δίαιτα του σκιέρ!!!! ....που σημαίνει οτι τρώμε οτιδήποτε, εκτός απο...skiers!! Ά ρε Γιώτα!!! Γι' αυτό δεν...τρώγεσαι κι εσύ! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 9, 2006 Ά ρε Γιώτα!!! Γι' αυτό δεν...τρώγεσαι κι εσύ! Με ΤΙΠΟΤΑ όμως!!!!............ Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted November 9, 2006 Όχι ρε τρώμε τα πάντα και μετά κάνουμε τους σκιέρ Ευχαριστώ πολύ Γιώτα μου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 9, 2006 Όχι ρε τρώμε τα πάντα και μετά κάνουμε τους σκιέρ Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
TANNIS 0 Report post Posted November 9, 2006 Όχι ρε τρώμε τα πάντα και μετά κάνουμε τους σκιέρ Ευχαριστώ πολύ Γιώτα μου. Εγώ συνήθως πρώτα κάνω το σκιέρ και μετά τρώω τα πάντα. Χρόνια πολλά και από εμένα Νεκτάριε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted November 9, 2006 ....που σημαίνει οτι τρώμε οτιδήποτε, εκτός απο...skiers!! : Όχι σημαίνει ότι δεν τρώμε μέχρι να πεινάσουμε Πολύχρονοι όλοι οι εορτάζοντες Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 9, 2006 Όχι σημαίνει ότι δεν τρώμε μέχρι να πεινάσουμε Αλλά και να πεινάσουμε, αν το menu έχει μόνο....Γιώτα, πάλι θα μείνουμε νηστικοί. Αυτή η κοπέλλα φροντίζει για την καλή μας φόρμα! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 9, 2006 Του Αγιου Νεκταριου/Αγιας Νεκταριας εε; Κοιτα τι μαθαινω κανοντας moderating στο φορουμ... Χρονια Πολλα Νεκταριε! Αμφιβαλλω αν υπαρχει αλλος/η Νεκταριος/α, αλλα και σ'αυτους Χρονια Πολλα Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted November 9, 2006 Αντιπροσωπεύοντας τους Νεκτάριους και τις Νεκταρίες σας ευχαριστώ για τις ευχές Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted November 10, 2006 Του Αγιου Νεκταριου/Αγιας Νεκταριας εε; Κοιτα τι μαθαινω κανοντας moderating στο φορουμ... Χρονια Πολλα Νεκταριε! Αμφιβαλλω αν υπαρχει αλλος/η Νεκταριος/α, αλλα και σ'αυτους Χρονια Πολλα Φιλικα ΜακηςΜ Μάκη, δεν υπάρχει Αγία Νεκταρία... Φιλικά Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 10, 2006 Μάκη, δεν υπάρχει Αγία Νεκταρία... Φιλικά Νανά και οι Νεκταριες απο που πηραν τ'ονομα τους; Τεσπα, με τα αγιοτικα εγω δεν τα παω καλα, κοντεψα να μεινω μετεξεταστεος στα Θρησκευτικα στην εκτη γυμνασιου (με 7/20 τελικο διαγωνισμα περασα, αν θυμαμαι καλα...την Αγια Νεκταρια θα θυμαμαι; ) Αγιος Γερασιμος (μεγαλη η χαρη του ) υπαρχει βεβαια, εχουμε ιδωθει κανα δυο φορες στο νησι...Αυτο μου φτανει Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted November 10, 2006 ...αν και καθυστερημένα (λόγω απουσίας) ΜΙΚάλη Χρόνια πολλά και χιονισμένα!!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 13, 2006 Ας ξεκινήσω εγώ τις ευχές φίλε μου, κι ας μη σε γνωρίζω προσωπικά. Εύχομαι λοιπόν υγεία, ευτυχία και....χιόνια πολλά! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted November 13, 2006 ΟΕΟ Austriakos!! Χρόνια πολλά και καλά με υγεία φίλε μου!!! Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites