Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nickel

Τιμοκατάλογος χ.κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Recommended Posts

Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.

Μας πη..νε και μάλιστα στεγνά, φωνάζουμε λίγο και ύστερα τρέχουμε σαν τα ζώα μόλις ανοίξει το χιονοδρομικό, τους λέμε και ευχαριστώ, πληρώνουμε τον καφέ λές και αγοράσαμε ολόκληρη την φυτεία (μαζί με τις βραζιλιάνες) , τρώμε στο Λιβάδι φαγητό ακριβότερο από την Ελβετία και στο τέλος της σαιζόν ευχόμαστε σε εαυτούς και αλλήλους και του χρόνου ώστε να μας ξαναπη..ξουν.

Χθές το βράδυ έκανα ένα πρόχειρο λογαριασμό και είδα ότι αν ξόδευα σε ταξείδια στις Άλπεις τα χρήματα που ξοδεύω εδώ, ενοίκιο σπιτιού στην Αράχωβα, κάρτες,φαγητά, βενζίνες κλπ., θα έκανα 9 φορές περισσότερα χιλιόμετρα σκί και φυσικά απείρως καλύτερης ποιότητας.

Μήπως είμαι μα..κας?

H αλήθεια ειναι, πως οταν βλεπεις τετοια, compimg0783rq5.jpg (!!!δειτε την τιμή ενηλικα πριν 4μερες, ΠΟΥ?...στο Les Gets-ΓαλλοΕλβετια!!! ;) )

..κ μετα αντιλαμβανεσαι την ελληνική πραγματικοτητα (ναι αυτη που ζουμε τις μερες αυτες σε ΟΛΑ τα φασματα [συστηματικα αυξανομενη ακριβεια, εκφυλισμενη δημοκρατία κοκ]), σκεφτεσαι ποσο πιο σατανικά θα μπορουσε να αυτοοργανωθει ο ιδιος ο πολίτης εναντια στο _ανυπαρκτο_ κοινωνικό προσωπο των κυβερνησεων που ΕΜΕΙΣ οι ιδιοι ψηφίζουμε!!

<_<

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Σας παραθέτω link τoυ περυσινού thread που αναφέρεται

στον Τιμοκατάλογο 2007-2008 και δείτε την αντιμετώπιση των πραγμάτων

από ορισμένους.

Στη συνέχεια συγκρίνετε με το φετινό.

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...=7947&st=20

Μυριζει μπαρουτι για αλλη μια φορα.

Τεο, επειδη οχι μονο εγω, αλλα και ενδεχομενως και αλλοι, δεν εχουμε ορεξη ουτε χρονο

να σκαλισουμε τα αρχεια (που πολυ σωστα αναφερεις), δεν μας λες ποιο ειναι το συμπερασμα σου ?

Θενκς

temporary info: Σπύρος Καββαδίας

Γιατί μόνο στον τιμοκατάλογο του ΧΚΠ λύνεις σταυρόλεξο για να βγάλεις άκρη?

Καλά, κάνουν έκπτωση στο γονιό με δύο παιδιά κατά 7€ και ανεβάζουν την παιδική κατά 10€? :)

Κοιτα να δεις που το ΧΚΠ κατάφερε να γίνει η καλύτερη διαφήμιση του ΧΚΚ !

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

40x (20 αργίες) = 360€

:)χ (40 αργίες) = 400€

με 40€ διαφορά είναι λίγο βλακεία να πάρεις τις 20 αργίες... εκει εχουν στηριχτεί και αυτοί... να πουλήσουν όσες ετήσιες είχαν πέρσι με 350€ να της δώσουν 400€ φέτος, 14,3% αυξηση... στην χειρότερη θα πάρεις την 360€ +10€ και αν δε σε φτάσουν οι 20 αργίες (το πιο πιθανό) ή θα αναγκαστείς να χρυσοπληρώσεις της υπόλοιπες μέρες ή θα σταματήσεις να πηγαίνεις :) και όλα αυτά στους πιστούς πελάτες.

δεν θελουν οικογενειες,δεν θελουν μαθητες, δεν θελουν φοιτητες,δεν θελουν αθλητες τι θέλουν τελικά να πηγαίνεις 5-10 φορές? ε αυτό θα πάρουν για να μην πω τιποτα αλλο.

Ρε μήπως έχετε μπερδευτεί εκει πάνω? μήπως νομίζετε ότι διοικείτε άλλο χιονοδρομικό σε άλλη χώρα?

Μα ούτε καν ετησια δεν ειναι πλέον η κάρτα...

Η ΕΤΑ μας ξέσκισε...

όμοροι δήμοι ΑΥΞΗΣΗ 62,5% από 200€ -> 320€ !!!

Το νυχτερινο χρεωνεται. 15 €, κατηγορία Υβ

Δωρεαν ειναι μονο αν εχεις ημερησια καρτα για το Σαββατο ή πολυημερη και την χρησιμοποιησεις το Σαββατο πρωι. Αν πας μονο για το νυχτερινο θα πληρωσεις κανονικα.

Το γεγονος οτι πρωτα εδωσαν τον τιμοκαταλογο στον Συλλογο και δεν τον εχουν δημοσιευσει στο site ακομα, μηπως σημαινει οτι τον εδωσαν για δουν τι αντιδρασεις θα υπαρξουν και να κανουν τις αναλογες διορθωσεις; (λεω εγω τωρα...)

Φυσικα και οχι... απλώς περίμεναν να τον δημοσιεύσουν οσο πιο αργά γίνεται για να μην προλάβουν να έχουν αντιδράσεις...

Η ΕΤΑ μας ξέσκισε...

να πάμε να κλείσουμε την πρόσβαση στο Χκ

δεν κάνω πλάκα . να φωνάξουμε και κάνα 2 καναλάκια..

και αν δεν μας θελουν 1 εμεις δεν τους θελουμε 10

έχει και άλλου Βουνά με χιόνι εεεεε

Απαράδεκτοι

Σωστός !!!

Η ΕΤΑ μας ξέσκισε...

Πέρσυ υπήρχε έκπτωση από κάποια ωρα και μετά, φέτος ισχύει κάτι τέτοιο.?

Επίσης αναφορικά με τους κατοίκους όμορων δήμων πως αποδεικνύεται αυτό.........λογαριασμός ΔΕΗ,ΟΤΕ ?

Πρέπει να είσαι μόνιμος κάτοικος (βεβαίωση Δήμου) αλλά τι νόημα έχει πλέον... πέρσυ η ετήσια είχε 200 ευρώ και φέτος οι :) μονάδες 320 !!! δηλαδή πάνω από 60% αύξηση !!!!!

Η ΕΤΑ μας ξέσκισε...

Spy τον συμφέρει τον επιχειρηματία, θα πληρώνει το ΙΚΑ μετρήτα και μετά θα εκπιπτει ολο τον μισθο (που δεν θα δινει)+ΙΚΑ απο την εφορία... με κέρδος θα βγεί!

συν οτι θα του δώσουμε και 100€ αχαχα

Ναι και μετά θα φορολογηθείς με 20% για τα 3000 που θα έχεις εισπράξει από την εφορία ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Η ΕΤΑ μας ξέσκισε...

πριν 2 χρόνια οι "πιστοί" πελάτες το στήριξαν ανεβαινοντας συνεχεια και πληρωναν τις πανακριβες ετησιες που δεν ειχε χιονι και καναμε σε μια λωριδα τα ιδια ατομα καθε φορά... Φέτος αποφάσισε να μας γράψει στα φρύδια του,

Αχαριστία,αλαζονεία

Αν και αποφεύγω να ποστάρω στα συγκεκριμένα topics έχω μια σχετική παρατήρηση να κάνω...

Είδα ότι έχει ξεκινήσει η κατασκευή κάποιου καφε-μπαρ-καντίνας στο τερματικό του Αίολου κάτω από τον Περικλή...

Αν ισχύει η χρήση του Αίολου από τους επισκέπτες (σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο) τότε ετοιμαστείτε να δείτε κόσμο... ('οχι χιονοδρόμους..) να χρησιμοποιεί τον Αίολο και το χειρότερο (ελπίζω όχι...) να βολτάρει εκεί πάνω.... :):):lol:

Μάλλον προς εκμετάλευση του ΑΚΤΩΡ η καντίνα... σίγουρα με κάποιο αντάλλαγμα στον εκμισθωτή του κεντρικού σαλέ στα Κελλάρια... :P

Φιλικά

Τεο...

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Έχουν πολύ περπάτημα μέσα στη κύρια πίστα του χκ. Αποκλείετε να ανεβαίνουν πεζοί.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Για 4-5 ΣΚ θα υποστούμε το γδάρσιμο, ελέω τόσων φίλων πάνω.

Αλλά καιρός να κάνουμε 3ήμερα βόρεια, το κλίμα εδώ κάτω βρώμισε.

vae victis

.... επειδή βλέπω ότι τραβάτε ζόρια, οι Παρνασσιστές, για να υπολογίσετε τι θα πληρώσετε φέτος .....

σας βάζω εδώ την κάρτα της κυρίας Βαίτσας, μπας και σας βοηθήσει ..... :P

άντε ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, καλό χειμώνα και πολλά χιόνια !!! :lol::)

Vaitsa.jpg

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

post-1260-1228948288_thumb.jpg

1. Η απόδειξη να περνάς κάτι νύχτα,
  2. Έχει ήδη περάσει και τα ξύδια ξεκίνησαν ή
  3. Προσγείωση ούφο

Τί είναι;

Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Φερνω κοντα σας προσωπα που σας εγκατελειψαν... Χαχαχαχα καλο! :lol:

... τι είναι ... " Το Άγιο Φως " !!!

...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...?

Είναι εμφανές ότι το ΧΚΠ θέλει να κρατήσει τους πελάτες των 2 έως 5 ΣΚ τη σαιζόν, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατι να θέλει να διωξει τους υπόλοιπους........

Σωστή κίνηση να βγάλεις πακέτα. Εμένα πέρυσι τα 10 σκί στον Παρνασσό μου κόστισαν 300 ευρώ, φέτος θα μου κοστίσουν 240. Δηλαδή 24 ευρώ το σκί......δεν είναι και άσχημα.

Η ετήσια βασικά υπάρχει.......:) καθημερινές ή 40 αργίες ποιος θα καταφέρει να πάει ρε παιδιά????

Μα δεν βγαίνουν τα ΣΚ, άμα πας και 1 εβδομάδα εξωτερικό, που ουσιαστικα σου τρώει 2 ΣΚ, βάλε και κανά άκυρο λόγω καιρού, βάλε και καμιά μέρα που δεν θα μπορέσει ο σκιέρ να ανέβει.......

Απο αυτούς που πήρανε πέρυσι ετήσια πόσοι ανεβήκανε 20 ΣΚ στο βουνό και κάνανε φουλ σκί και τις 2 ημέρες?????

Τώρα με τις ηλεκτονικές καρτες μπορούνε να βγάλουνε στατιστικά, τα οποία εμείς δεν μπορούμε.......

Ο Nickel ανέβηκε 50 φορές πέρυσι, ο Lappas με το ζόρι έβγαλε την αξία της κάρτας σε σκι......

Φέτος απλά πήρανε τον μέσον όρο.......και φυσικά την αυξήσανε, κατά 50 ευρώ.......

Βγάζεις πακέτα ρε φιλε, και μπράβο σου.......θα προσελκύσεις εμένα που ανεβαίνω το πολύ μέχρι 10 αργιες στο βουνό......

Τον αθλητή, τον "πιστό" σου πελάτη που μεχρι πέρυσι είχε ετήσια, τον οικογενειάρχη γιατί τους σκίζεις??????????

Βγάλε πακέτα μέχρι 10 αργίες όπως και πολυ καλά έκανες, και μετά κράτα την ετήσια στην ίδια τιμη με πέρυσι για παράδειγμα.....η μεγαλύτερη μαγκιά ακόμα θα ήταν να την κατέβαζες και κανά 50 άρικο........

Εαν το ΧΚΠ έβγαζε μαζί με τα πακέτα και μία ετήσια με 300 ή 320 ευρώ θα γινότανε σφαγή......

Τώρα είμαι περίεργος να δώ πόσες 400άρες θα πουλήσει.....

Φιλικά

Σπύρος :lol:

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Τώρα είμαι περίεργος να δώ πόσες 400άρες θα πουλήσει.....

Φιλικά

Σπύρος :rolleyes:

Κάτσε και θα δεις μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα κόψει λιγότερες θα κόψει τις ίδιες και με καλύτερους πελάτες από εμάς/εσάς .και όποιος θέλει να του το εξηγήσω αν δεν κατάλαβε τη λέω

Μου αρέσει που γελάγαμε με την vip και εφέτος είναι η μοναδική ετήσια που έχει το ΧΚΠ (περιλαμβάνει και το parking) άλλη μια παγκόσμια πρωτοπορία.

Πάντως πολύ θα ήθελα να μάθω το σκεπτικό, γιατί να θέλεις να διώξεις τις οικογένειες και τους αθλητές σε εποχές ισχνών αγελάδων, ειδικά τις οικογένειες που είναι καταδικασμένες να καταναλώσουν στα σαλέ (μπαμπά πεινάω ? διψάω κλπ) εμείς πέρσι ήταν πάρα πολλές οι φορές που φάγαμε στο σαλέ της Φτερόλλακας γιατί πεινούσαν τα μικρά (και για να στηρίξουμε το καινούργιο σαλέ) ενώ υπάρχουν πολλές ταβέρνες στην περιοχή με πολύ καλύτερο φαγητό και τιμή.

Τελικά ευτυχώς που έχω νοικιάσει και όχι αγοράσει σπίτι στην περιοχή και στεναχωριέμαι γιατί γκρεμίζονται οι προσδοκίες της περσυνής χρονιάς για ορθολογική διαχείριση και εκσυγχρονισμό του κέντρου.

Σε mail μου προς τον Κ. Δρίβα πρότεινα την δυνατότητα μεταφοράς ημερών των οποίων δεν θα γίνει η χρήση την περίοδο 2008-2009 και σε επόμενες χρονιές.

Νομίζω ότι με το μπάχαλο που έγινε με τον νέο τιμοκατάλογο η πρόταση αυτή μπορεί να είναι μία καλή λύση.

Θα ενημερώσω σχετικά με την απάντηση του Κου Δρίβα.

...

Δεν νομίζω να σου απαντήσει. Του είχα στείλει πριν από ένα μήνα αλλά δεν απάντησε.

Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Δεν νομίζω να σου απαντήσει. Του είχα στείλει πριν από ένα μήνα αλλά δεν απάντησε.

Θα δούμε αγαπητέ φίλε.

Φιλικά πάντα

Χρίστος

...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. best-ever
      best-ever
      (41 years old)
    2. Georgelogo
      Georgelogo
      (48 years old)
    3. joannaki
      joannaki
      (37 years old)
    4. sabsab
      sabsab