Jump to content

Recommended Posts

Το ΔΣ του ΕΣΤΟΥΧ σας ενημερώνει ότι εστάλη η κάτωθι επιστολή προς τον κ. Υπουργό, την ΕΤΑ (κ. Αλεβιζατο, κ. Κοκκοση) με κοινοποίηση στους Ι. Καματερου,Π. Δριβα,Ι. Φλουσκου, Σ. Βλαστο.

 

''Το ΔΣ του ΕΣΤΟΥΧ, ενημερώθηκε από μέλη του για τις εργασίες διάνοιξης του συνδετικού δρομου μεταξύ 1750 και 1950 στα Κελλάρια. Η ενημέρωση αυτή συνοδεύτηκε απο έντονη φημολογία περι επικείμενης ασφαλτόστρωσης του ανωτέρου δρόμου. Ο ΕΣΤΟΥΧ και οι χιλιάδες χιονοδρόμοι που εκπροσωπεί, θα ήθελαν να ενημερωθούν για τις προαναφερθείσες εργασίες και αν ευσταθούν τα σενάρια ασφαλτόστρωσης.

Δηλώνουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην προοπτική ασφαλτόστρωσης του συγκεκριμένου δρόμου.

Εκτιμούμε οτι δεν εχει να προσφέρει καθόλου στο χιονοδρομικό πεδίο των Κελλαρίων. Απεναντίας, η δυνατότητα μετάβασης με οχήματα στο επίπεδο 1950 θα επιφέρει επιπλέον περιβαλλοντική όχληση στο βουνό και μάλιστα σε μεγάλο υψόμετρο. Εκτός των άλλων, η δημιουργία αυτού του δρόμου και η ανάγκη αποχιονισμού του σε καθημερινή βάση θα στερήσει απο το ΧΚ μια -πολύτιμη -πίστα αρχαρίων που χρησιμοποιείται για την κάθοδο των χιονοδρόμων, συμβάλλοντας στην αποσυμφόρηση της τηλεκαμπίνας ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες.

Εκτιμούμε επίσης, οτι το όποιο ποσό που θα διατεθεί για τις ανωτέρω εργασίες δεν θα συμβάλει στην οικονομική βιωσιμότητα του ΧΚ , ούτε και στην βελτίωση του ελλιπούς χιονοδρομικού προϊόντος. Κάλλιστα, αυτά τα κονδύλια μπορούν να διατεθούν για την εγκατάσταση καινούριων αναβατήρων / συρόμενων.

Σημειωτέον ότι η τελευταία εγκατάσταση νέου αναβατήρα (Ηρακλής) έγινε το 1992.

 

Επί πλέον, ζητάμε να μας ενημερώσετε για τα κάτωθι:

 

1) Σήμα λειτουργίας - από πέρσι είχε μείνει σε εκκρεμότητα το σήμα λειτουργίας του ΧΚΠ. Θα εκδοθεί φετος σήμα λειτουργίας, εξασφαλίζοντας έτσι οτι τα μέλη μας και οι οικογένειες τους χρησιμοποιούν ενα ασφαλές χιονοδρομικό το οποίο πληροί τους όρους λειτουργίας θεσπισμένους απο την ΕΕ;

 

2) Αδειοδοτηση και βαθμός περαίωσης έργων - εχουμε πληροφορηθεί οτι στο ΧΚΠ τελούν υπό κατασκευήν διάφορα έργα. Ζητάμε να ενημερωθούμε εαν αυτα έχουν γίνει βάσει μελετών οι οποίες εξασφαλίζουν την αρτιότητα και ασφάλεια των εγκαταστάσεων και φυσικά αν έχουν τις κατα νόμων άδειες.

 

Επίσης, θα θέλαμε να ενημερωθούμε, εαν αυτά τα έργα θα περαιωθούν πριν την έναρξη λειτουργίας του ΧΚΠ και οι οποιεσδήποτε μεταβολές αναγκαίες για την ολοκλήρωση των έργων θα αποκατασταθούν, ώστε να μην διακυβευτεί η ασφάλεια των χιονοδρόμων.

 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του ΕΣΤΟΥΧ''

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για το θεμα που εχουν στεναξει τα fora τιποτα ?

Γνωμη μου πως ειναι ολιγον .... εκδικητικη η επιστολη.


temporary info: Σπύρος Καββαδίας

Share this post


Link to post
Share on other sites
Για το θεμα που εχουν στεναξει τα fora τιποτα ?

αυριο


"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η επιστολή δεν περιέχει το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις χρεώσεις. Θα στείλετε δεύτερη; Είναι αστείο.

Αλήθεια γιατί εστιάζετε στο ΧΚΠ και δεν συμπεριλάβατε το ΧΚ Καλαβρύτων που κάνει αντίστοιχα έργα και το ΧΚ Βασιλίτσας για την κοπή των δέντρων; Η μονομέρεια αυτή, μαζί με μια εμφανή επιθετικότητα στην επιστολή δίχνει αν τμη τι άλλο εμπάθεια.

 

Φώτης

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οντως....έχει δίκιο ο Φωτης.

Δλδ....προτείνω ΜΙΑ επιστολή που θα περιλαμβάνει όλα τα προβλήματα που αφορούν την πελατεία των χιονοδρομικών με έμφαση βέβαια τον τιμοκατάλογο του ΧΚΠ.....αλλά επίσης με μεγάλη έμφαση στις συνθήκες «καρτέλ» (εκεί εγώ) που δημιουργούν τα δύο μεγάλα Νότια Χιονοδρομικά.


ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ fire3zc6.jpg

 

http://www.e-achaia.gr/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η επιστολη αυτη γραφτηκε πριν προκυψει το θεμα του τιμοκαταλογου,για το οποιο οπως σας ειπε και η αντιπροεδρος θα υπαρξουν λεπτομερειες ειτε σημερα το βραδυ,ειτε αυριο το πρωι και φυσικα θα ανακοινωθουν στο forum.

Δεν καθομαστε με σταυρωμενα χερια μην στεναχωριεστε.Για το θεμα της Βασιλιτσας εχουμε ενημερωσει ηδη Φωτη ,παραθετοντας την απαντηση των υπευθυνων.

 

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=10115

 

Θα καταδικαζουμε καθε κακως κειμενα οπως και θα επικροτουμε καθε σωστη ενεργεια,ασχετως με το ποιο χ/κ αφορα.Μας αφορα το συνολο της ελληνικης χιονοδρομιας και το πως θα βελτιωθει αυτη.

 

Λεξεις οπως "εμπαθεια" μακρια απο εμας...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για το θεμα "τιμοκαταλογος" τι θα προκυψει σημερα, αν επιτρεπεται ?

Και αν μαγειρευεται κατι, γιατι να μην περιμενετε τι θα βγει και να σταλει μια επιστολη μετα ?

 

Ο χρονος και το υφος της επιστολης (κυριως ο χρονος) με κανει να διακρινω μια διαθεση εκδικησης,

η για να το πω πιο κομψα, μια διαθεση να ερθει σε δυσκολη θεση ο μοναδικος ανθρωπος απο τα μεγαλα

χιονοδρομικα της νοτιας Ελλαδας που ασχοληθηκε με την ενημερωση οχι μονο στην εδω διαδυκτιακη

κοινοτητα, που εχει δειξει και εργο και ηθος και οραμα.

 

Για σκεφτειτε σας παρακαλω, την αντιμετωπιση απο αλλα χκ οπως και προηγουμενες διευθυνσεις του

χκπ.


temporary info: Σπύρος Καββαδίας

Share this post


Link to post
Share on other sites
Για το θεμα "τιμοκαταλογος" τι θα προκυψει σημερα, αν επιτρεπεται ?

Και αν μαγειρευεται κατι, γιατι να μην περιμενετε τι θα βγει και να σταλει μια επιστολη μετα ?

Οι δρασεις μας εχουν δρομολογηθει.Θα ανακοινωθουν σημερα το βραδυ ή αυριο το πρωι.Δεν περιμενουμε καποιο "μαγειρεμα" ή καποια αλλαγη.

 

Λιγο υπομονη!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τιποτα το μυστικό Spy,

 

Εχει κανονισει ο ΣωτήρηςΓιανν (sotogiann) να παει 2-3 ατομα από το snowclub κ εκπροσωπους της Αραχωβας στο συμβουλο του Υπουργου (κ.Βλαστό) να «μιλησουν»..

 

Ενας ανθρωπος—Ένα χ/κ από ΟΛΗ την Ελλαδα΄ εχει αναπτυξει τετοιες σχεσεις (διαλογου) με το συλλογο…ε αυτό πυροβολουμε ΟΛΟΙ, επειδη δε μας κανει το χατιρακι που μας συμφερει/βολευει!?!? (καποιοι μαλιστα θυμωνουν κ το παιρνουν προσωπικα, επειδη δεν τους απανταει στο κινητο…καταλαβαινετε για τι επιπεδο μιλαμε.. :rolleyes: :rolleyes: )

 

Αν το ιδιο ζητημα ειχε σκασει για τη Βασιλιτσα ή το ΧΚΚ (εντελως τυχαιο το δευτερο παραδειγμα), κ ο κοσμος αντιδρουσε ετσι, θα ειχαν βγει 4-5moderators&admins να ‘προστατευσουν’ την καλη εικονα του συλλογου, κοπτοραπτοντας («επιμελώς παντα») τα γραφομενα οσων δεν τους αρεσαν…(δε χρειαζεται να το παραδεχτειτε οι ευαισθητοι θιγομενοι, απλα το βλεπουμε ΟΛΟΙ, ειτε γραφουμε στο φορουμ, ειτε οχι [κοιτα να δεις που θα πιασουν το μηνυμα μου κ θα το σταξουν στο editing..]).

 

Τον τελευταιο καιρο, βλεπουμε παντου γυρω μας’ στοιχεια εγωιστικων συμπεριφορων σε όλα του παρακλαδια: φιλαυτια, υπερηφανεια, επαρση, τιτλους, προβολη (ειτε στις προσωπικες μας ζωες, ειτε στα ΜΜΕ, στην καθημερινοτητα μας, ακομα κ εδώ στο φορουμ).

Εδώ, στην συγκεκριμενη περιπτωση, εχουμε φαινομενο ατομων, που αφου χαρηκαν, απολαυσαν κ ξοδεψαν τα μοναδικα δωρα της ειλικρινειας/σεβασμου του ΠΔριβα, σημερα -μολις κατι δεν συνεφερε τους ΙΔΙΟΥΣ- τον προσπερνανε, τον αγνοουνε, του γυριζουνε την πλατη κ στηνουνε θεωρίες ότι δεν υπαρχει…οτι δεν υπηρξε ποτε!!

Για οσους εχουν παιδακια (κ τους υπολοιπους φυσικα), φανταστειτε να τα ταΐζεται, ντυνεται κ χαιδευεται ολη μερα κ τελικα να γυρισει να σας πει «εγώ…εμενα…δικο μου…μονος μου…» θα γελασετε, θα πονεσετε, θα συγχωρεσετε κ φυσικα θα δωσετε την ευκαιρια να μετανοησει, αναγνωρισει κ επιστρεψει!!!

 

Αν νιωθουμε ότι το ΧΚΠ εγινε μια (1) φορα προκλητικό (που ακομα ψαχνω την προκληση, μεσα στο χιουμορ του ανθρωπου / μα τοσο απονηρευτος ειμαι!!)…ε ας ΜΗ γινεται ο συλλογος δεκα (10) φορες προκλητικοτερος.

Oυτε εσεις κ το επιπεδο σας το αξιζει, ουτε ενας ανθρωπος (δουλεια/θεση του) που βαζει ακομα κ τα παιδακια του, όταν τον επισκεπτονται στο ΧΚΠ, να πληρωνουν εισιτηριο..

(οταν με το που σας βλεπει στο ΧΚΠ, σας καλει στο γραφειο του, για σοκολατακι, κουβεντουλα κ σχολιασμο των στραβων κ αστειων που σας/μας ενοχλουν)

 

Ελπιζοντας για καλυτερο αυριο,

Κωστής :D

 

 

 

Σημ1. θυμαμαι περυσι που στο Σελι τα ατομα που σημερα γραφουν τετοιες εκδικητικες επιστολες (ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΚΠ εχει σημα λειτουργιας σε ολη την Ελλαδα!!..καντε λοιπον την ιδια ερωτηση κ στα υπολοιπα 18χ/κ της χωρας..γκουχου..γκουχου.. :rolleyes::rolleyes: ) ηταν αυτοκολλητοι πισω από τον Πανο. Λιγους μηνες μετα τον παρακαλουσαν να τους κανει εκπτωσεις για να αγορασουν μαζικα καρτες ετησιες, λιγο αργοτερα τον παρακαλουσαν να τους ανοιξει την 6-7 εν μεσω χιονοθυελλας για να εντυπωσιασουν το φορουμ με τα βιντεακια τους, λιγο αργοτερα τον παρακαλουσαν να τους ανοιξει τα λιφτς για νυχτερινο σκι κοκ κοκ (ε ο Πανος στο 70% τα πραγματοποιουσε κ με χαρα, γιατι ΘΕΛΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ/ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!!)

Σημ2. Δεν ωφελουμαι από το ΧΚΠ…ιδιες καρτες πληρωνω με ΟΛΟΥΣ/ΕΣ σας…απλα βλεπω την επομενη ημερα με διευθυντη αυτόν που ξερουμε κ ελπιζω (ενω σκεφτομαι εφιαλτικα σεναρια για αυτους που καμακωνουν τη θεση του.. :P ) – ας μη βιαστει κανεις να πει ότι εχω συμφερον από εκειπανω…οσο συμφερον εχετε κ εσεις εχω. Τους χαιρετησα ολους εκειπανω, για να εχω την ελευθερια μου, να γυρναω ΟΠΟΙΟ βουνο ΛΑΤΡΕΥΩ και μου αρεσει κ οποτε θελω..!

Σημ3. No further comments..αγαπατε αλληλους (ή τουλαχιστον τους καλους ανθρωπους..που πλεον ειναι ελαχιστοι!)


Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

 

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν γνωρίζω προσωπικά τα παιδιά στο σύλλογο, δεν έχω καμία ιδιαίτερη σχέση με το χκπ εκτός απο αυτή του χιονοδρόμου/πελάτη αλλά μου κάνει εντύπωση η επιθετικότητα ,ίσως και εμπάθεια προς το χκ και έμμεσα προς τον κ.Δρίβα.

 

Ειδικά αυτό με το σήμα λειτουργίας μου φαίνεται πολύ κακό φίλοι μου. Αν δεν κάνω λάθος το χκπ είναι από τα λίγα χκ στην Ελλαδα που έχουν σήμα, αν όχι τι επιδιώκετε...........να βάλει λουκέτο ο παρνασσός συν όλα τα χκ της χώρας που δεν έχουν σήμα ?

 

Μου φαίνεται οτι.........πάμε να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας.


Κωστής

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για την ταμπακιέρα κανείς από τους υπερασπιστές. Θα πονέσει ή όχι η τσέπη του μέσου χιονοδρόμου-snowboarder; Υπάρχουν βάσεις καλής πίστης(πλέον) ή όχι; Κι αυτό το ρωτάω γιατί ανεβαίνοντας από το '92 και ύστερα από 16(!!!) χρόνια, έχουν γίνει ελάχιστα. Ή μήπως μας φυλάνε εκπλήξεις για του χρόνου οπότε να ο λόγος των υψηλών τιμών; Αν ναι, γιατί δεν βγαίνει να μας πει "ναι μεν ψηλές τιμές αλλά υπάρχουν(ΠΛΕΟΝ!) σχέδια για την καλυτέρευση του προϊόντος" οπότε να πούμε "οκ χαλάλι, ας κλείσουμε 17 χρόνια αλλά θα δούμε αλλάγες, ένα καινούργιο Lift βρε αδερφέ". Μέχρι αυτή τη στιγμή όμως τι συμβαίνει; Τίποτα, ότι ήταν πέρσι είναι και τώρα, εκτός από τις τιμές και την ανελαστικότητα του τιμοκαταλόγου. Γιατί να μην υπάρχει αντίδραση και καχυποψία; Είναι αδικαιολόγητη; Που να ελπίζεις; Σε έναν άνθρωπο που σου λέει ότι είναι δίκαιο αυτό που συμβαίνει; Απέναντι είναι, όχι δίπλα μας. Έτσι δεν μας συνήθισαν άλλωστε;

 

ΥΓ Ασχέτως ότι και να λέω, ότι και να λες, ότι και να λένε, η τσέπη θα πονέσει ή όχι; Ιδού η Ρόδος...


Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Share this post


Link to post
Share on other sites
..Ενας ανθρωπος—Ένα χ/κ από ΟΛΗ την Ελλαδα΄ εχει αναπτυξει τετοιες σχεσεις (διαλογου) με το συλλογο…ε αυτό πυροβολουμε ΟΛΟΙ, επειδη δε μας κανει το χατιρακι που μας συμφερει/βολευει!?!? (καποιοι μαλιστα θυμωνουν κ το παιρνουν προσωπικα, επειδη δεν τους απανταει στο κινητο…καταλαβαινετε για τι επιπεδο μιλαμε.. :(:o )

 

Κωστη εσυ γραφεις τετοια πραγματα που εχεις γυρισει ολου του κοσμου τα χιονοδρομικα? Που εισαι απο τους εμπειροτερους χιονοδρομους στην Ελλαδα? Θεωρεις οτι ειναι χατιρακι και βολεμα που ζηταμε να επανελθουν οι ετησιες καρτες? :blink: Οι καρτες για φανταρους κτλ?Εχεις δει σε κανενα χ/κ να μην υπαρχει ετησια καρτα? :blink: Οι επαγγελματιες της περιοχης τι προβλημα εχουν τοτε?Οι δημαρχοι των γυρω περιοχων? Μονο το sc εχει προβλημα και θελει να βολευτει?

Το σχολιασμο για το επιπεδο τον αφηνω στην ακρη...δεν ξερω σε ποιον απευθυνεσαι,ας σου απαντησει ο παραληπτης.

 

Αν το ιδιο ζητημα ειχε σκασει για τη Βασιλιτσα ή το ΧΚΚ (εντελως τυχαιο το δευτερο παραδειγμα), κ ο κοσμος αντιδρουσε ετσι, θα ειχαν βγει 4-5moderators&admins να ‘προστατευσουν’ την καλη εικονα του συλλογου, κοπτοραπτοντας («επιμελώς παντα») τα γραφομενα οσων δεν τους αρεσαν…(δε χρειαζεται να το παραδεχτειτε οι ευαισθητοι θιγομενοι, απλα το βλεπουμε ΟΛΟΙ, ειτε γραφουμε στο φορουμ, ειτε οχι [κοιτα να δεις που θα πιασουν το μηνυμα μου κ θα το σταξουν στο editing..]).

 

Θες να βαλουμε στοιχημα?

 

Τον τελευταιο καιρο, βλεπουμε παντου γυρω μας’ στοιχεια εγωιστικων συμπεριφορων σε όλα του παρακλαδια: φιλαυτια, υπερηφανεια, επαρση, τιτλους, προβολη (ειτε στις προσωπικες μας ζωες, ειτε στα ΜΜΕ, στην καθημερινοτητα μας, ακομα κ εδώ στο φορουμ).

Εδώ, στην συγκεκριμενη περιπτωση, εχουμε φαινομενο ατομων, που αφου χαρηκαν, απολαυσαν κ ξοδεψαν τα μοναδικα δωρα της ειλικρινειας/σεβασμου του ΠΔριβα, σημερα -μολις κατι δεν συνεφερε τους ΙΔΙΟΥΣ- τον προσπερνανε, τον αγνοουνε, του γυριζουνε την πλατη κ στηνουνε θεωρίες ότι δεν υπαρχει…οτι δεν υπηρξε ποτε!!

Για οσους εχουν παιδακια (κ τους υπολοιπους φυσικα), φανταστειτε να τα ταΐζεται, ντυνεται κ χαιδευεται ολη μερα κ τελικα να γυρισει να σας πει «εγώ…εμενα…δικο μου…μονος μου…» θα γελασετε, θα πονεσετε, θα συγχωρεσετε κ φυσικα θα δωσετε την ευκαιρια να μετανοησει, αναγνωρισει κ επιστρεψει!!!

 

Αν νιωθουμε ότι το ΧΚΠ εγινε μια (1) φορα προκλητικό (που ακομα ψαχνω την προκληση, μεσα στο χιουμορ του ανθρωπου / μα τοσο απονηρευτος ειμαι!!)…ε ας ΜΗ γινεται ο συλλογος δεκα (10) φορες προκλητικοτερος.

Oυτε εσεις κ το επιπεδο σας το αξιζει, ουτε ενας ανθρωπος (δουλεια/θεση του) που βαζει ακομα κ τα παιδακια του, όταν τον επισκεπτονται στο ΧΚΠ, να πληρωνουν εισιτηριο..

(οταν με το που σας βλεπει στο ΧΚΠ, σας καλει στο γραφειο του, για σοκολατακι, κουβεντουλα κ σχολιασμο των στραβων κ αστειων που σας/μας ενοχλουν)

 

Ποιος σου/σας ειπε οτι εχουμε καποιο προβλημα με τον Πανο Δριβα?Ισα ισα που ολοι γραφουν οτι ειναι ο ικανοτερος διευθυντης ή εστω απο τους ικανοτερους που εχουν περασει απο χ/κ.Ποιος αμφισβητει το εργο του μεχρι σημερα?ΚΑΝΕΙΣ.

Που ειναι η προκληση στην επιστολη?Που γιναμε εμεις προκλητικοι?Επειδη ζηταμε τα αυτονοητα?Να ξερουμε αν το χ/κ που πηγαινουμε πληρει τις προυποθεσεις ασφαλειας?Ειναι εκδικητικο αυτο?Το να μας ενημερωσουν αν θα πεσει ασφαλτος στο βουνο ειναι εκδικητικο?Επειδη λοιπον ο ικανοτατος Πανος Δριβας κερναει σοκολατακι και ενημερωνει (αν και εδω και μηνες του το ειχαν απαγορεψει-που ζουμε!!!),εμεις θα του χαιδευουμε τα αυτια σε ο,τι κι αν κανει?Θα κλεισουμε τα στοματα μας για να συνεχισουμε να εχουμε ενημερωση?Η πιστευεις οτι αν μας δωσει εκπτωση-οπως καλη ωρα στη cybex-θα το βουλωσουμε?Σε διαβεβαιω πως σε καμια περιπτωση δεν θα γινει κατι τετοιο αποδεκτο,οσο ειμαι εγω προεδρος στον ΕΣΤΧ.

Εμεις οτι ζηταμε ,το ζηταμε για ΟΛΟΥΣ.

 

Ελπιζοντας για καλυτερο αυριο,

Κωστής :mellow:

 

Ολοι σε αυτο ελπιζουμε,γιαυτο ειμαστε εδω,γιαυτο δινουμε ολον τον ελευθερο μας χρονο.

 

Σημ:Καλυτερο αυριο θα δουμε αν φερουμε τον κοσμο στο βουνο και αναπτυξουμε τα χ/κ ωστε να γινουν ανταγωνιστικα.

Εμεις αφου δεν αναπτυξαμε τα χιονοδρομικα μας τωρα διωχνουμε και τον κοσμο....Αστειο.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φίλε Κωστή,

 

Στο forum γράφουμε ακόμη και "κάποιοι" που ίσως τους έχει απαντήσει ήδη σε προσωπικό επίπεδο ο Πάνος (κ. Δρίβας) διότι θεωρούμε απαράδεκτες τις αυξήσεις και ειδικά για ορισμένες κατηγοριες χιονοδρόμων και σκοπός δεν είναι να πάρουμε μία free κάρτα.

Ποτε δεν είχαμε παράλλογες απαιτήσεις ίσα ίσα που προσπαθούσαμε να προσφέρουμε στο έργο του το κατα δύναμην...

 

Αυτό δεν σημαίνει οτι σταματήσαμε να τον συμπαθούμε και να αναγνωρίζουμε τα όσα έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει.

 

Αυτό που ζητάμε είναι να υπάρχει μία οικονομική πολιτικη που να μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τον Παρνασσό όπως κάναμε τόσα χρόνια, όπως είναι σίγουρο οτι τα έργα που έχουν γίνει στον Παρνασσό είναι ελάχιστα και πιστεψτε με, ανεβαινω σταθερά από το 1982 !!!

 

Υ.Γ.

Θα ήθελα να συμπληρώσω οτι κι εγώ είμουν ένας από τους λίγους τυχερούς που βρέθηκαν στην Φτερόλακκα τη μέρα της "χιονοθύελλας" που "κάποιοι" οπως αναφέρεις παρακαλούσαν να ανοίξει το χιονοδρομικό, χωρίς όμως να έχω παρακαλέσει κανέναν και θα ήθελα να επισημανω οτι ήταν μία από τις καλύτερες χιονοδρομικές ημέρες που έχουμε περάσει στον Παρνασσό και σίγουρα θα ήθελα να επαναληφθεί!

Είναι βέβαιο οτι το Χ.Κ.Π. θα έπρεπε να έχει ανοιξει ΧΩΡΙΣ παρακάλια και ΧΩΡΙΣ "κάποιοι" να μπλοκάρουν τους δρόμους λέγοντας οτι είναι κλειστά ενώ λειτουργούσε...

Edited by arvii

Η ΕΤΑ μας ξέσκισε...

 

όμοροι δήμοι ΑΥΞΗΣΗ 62,5% από 200€ -> 320€ !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα πρεπει να ειναι καποιος οχι επιεικως, αλλα ανελεητα ηλιθιος αν πιστευει οτι μπορει να παει σε μια Διευθυνση (την ΕΤΑ επι του προκειμενου) με ενα καταναλωτικο αιτημα και να προσπαθησει να το προωθησει ζητωντας το κεφαλι επι πινακι ενος υπαλληλου της! :blink:

 

Θα μου επιτρεψεις Κωστη, να εχω μια πιο εγωϊστικη ιδεα για τον βαθμο ηλιθιοτητας που πιθανον με δερνει :mellow: .

 

Ειναι σαν να μην λειτουργει το πλυντηριο που αγορασες και να πας στο καταστημα και αντι να ζητας να το παρουν πισω να ζητας να απολυσουν τον διευθυντη του καταστηματος... Ελεος!

 

Μου κανει εντυπωση οτι εχω γραψει επανηλλειμενα οτι στοχος μας και αιτημα μας ειναι η επαναφορα των ετησιων καρτων για ολα τα γκρουπ και το προσπερνατε σαν να μην το εγραψα. Γιατι; :(

 

Ο κ. Δριβας εκανε δυο επικοινωνιακα λαθη. Προσπαθησε να μας πεισει οτι ο καινουριος τιμοκαταλογος μας 'συμφερει' γιατι περιεχει 'εκπτωσεις' λες και δεν καταλαβαινουμε οτι περιεχει αυξησεις και δευτερον μας απαξιωσε με τον 'καθε πικραμενο' και το ιστορικο πλεον 'καντε περισσοτερα παιδια' (γ@μ@τε γιατι χανομαστε... :(:o:lol: που ειπε και ο ανεκδιηγητος Metero).

 

Το πρωτο ειναι η δουλεια του, το ειπε... τα ακουσε. Το δευτερο ηταν γκαφα για την οποια πιθανον να επρεπε να ζητησει συγνωμη (εγω το περιμενα τουλαχιστον απο τον κ. Δριβα που ξεραμε περσι). Ισως οι πιεσεις των ημερων να μην του αφησαν αποθεματα... τελος παντων.

 

Η μπηχτη σου για την κοπτορραπτικη του Moderating Team ειναι τελειως αδικη... Σου παραθετω τον σκουπιδοτενεκε των τελευταιων ημερων για την ενημερωση σου. (Metere αν κανεις κιχ... :blink: )

 

post-614-1229539812_thumb.jpg

 

Οπως βλεπεις, απο τις 10 Δεκεμβριου δεν υπαρχει καμμια κοπτορραπτικη, εαν πιστευεις οτι εγινε κοπτορραπτικη στο trashcan θα σε υποχρεωσει φανταζομαι το Admin Team με τα logs. Πιστεψε με, το Moderating Team εχει κανει τεραστια βηματα απο την παλια εποχη που ξεκινησε το φορουμ. Moderator ησουν και Global Moderator εισαι. Εδω καταβαλλουμε συλλογικες προσπαθειες σαν Moderating Team και σαν Admin Team να ειμαστε δικαιοι και να αποφευγουμε προσωπικες αυθαιρεσιες.

 

Φιλικα

 

ΜακηςΜ

Share this post


Link to post
Share on other sites
Εχει κανονισει ο ΣωτήρηςΓιανν (sotogiann) να παει 2-3 ατομα από το snowclub κ εκπροσωπους της Αραχωβας στο συμβουλο του Υπουργου (κ.Βλαστό) να «μιλησουν»..

 

 

Κωστή στο κ.Βλαστό πήγαμε μόνο εγώ, η Όλγα, ο ΜαkisM και ο Nickel. Κανένας εκπρόσωπος της Αράχωβας δεν ήταν μαζί μας.

 

Στο ραντεβού αυτό πήγαμε για να ζητήσουμε κάποιες αλλαγές στον τιμοκατάλογο του Παρνασσού που εμείς (ο ΕΣΤΟΥΧ) θεωρούμε άδικες. Δεν ξέρω εάν το αίτημά μας θα έχει θετική κατάλληξη, θα το δούμε.

Ομως νιώθω την ανάγκη να διευκρινήσω ότι τόσο εγώ όσο και η αντιπροσωπεία του συλλόγου που μετείχε στο ραντεβού αυτό δεν έχει κανένα παράπονο με τον κ. Δρίβα και ούτε αυτή η πρωτοβουλία γίνεται εναντίον του.

Αντιθέτως πιστεύαμε, πιστεύουμε και θα πιστεύουμε (ανεξαρτήτως αποτελέσματος) ότι ο Παναγιώτης Δρίβας είναι ένας πολύ άξιος δ/της χιονοδρομικού κέντρου και οτι ο Παρνασσός είναι τυχερός που έχει έναν τέτοιο άνθρωπο στο τιμόνι του.

Υπάρχει μια διαφωνία ως προς κάποιες παραγράφους του τιμοκαταλόγου (κατά την ταπεινή άποψή μας), και προσπαθούμε με τις επαφές μας να τις διορθώσουμε. Από κει και πέρα δεν υπάρχει τίποτα άλλο περιέργο και ύποπτο!

Στο κάτω κάτω ο κ. Δρίβας είναι ένα στέλεχος της ΕΤΑ αλλά δεν είναι αυτός που αποφασίζει. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑ αποφασίζει και σε αυτόν πλέον πέφτει η ευθύνη εαν θα αλλάξει κάτι ή όχι. Ο δ/ντης του ΧΚΠ δεν έχει καμμία αρμοδιότητα σε αυτό αρά και καμμία ευθύνη. Γιατί λοιπόν η κίνησή μας αυτή στρέφεται κατά του κ. Δρίβα?

Και κάτι τελευταίο, εμείς οφείλουμε να εκθέσουμε τις απόψεις μας στην ΕΤΑ (και θα το κάνουμε) από κει και πέρα μπορεί να αλλάξει κάτι, μπορεί και τίποτα. Ε, δεν θα τα βάψουμε και μαύρα ούτε θα χαλάσουμε τις σχέσεις μας εδω μέσα αλλά ούτε και με τον Πάνο Δρίβα ο οποίος θα εξακολουθεί να είναι για μας ένας καλός φίλος.

 

 

Υ.Γ. Για το τι υπόθηκε στο ραντεβού θα βγάλλει αργότερα επίσημη ανακοίνωση ο Σύλλογος

Share this post


Link to post
Share on other sites

..βρε βρε αλλαγες που βλεπω στη διαθεση σας υπερ του Πάνου μετα απο 1-2 τηλεφωνηματα!!! :blink:

 

Γιαυτο δεν μπορω να ξεκολλησω απο αυτον το συλλογο :blink::mellow:


Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

 

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
..βρε βρε αλλαγες που βλεπω στη διαθεση σας υπερ του Πάνου μετα απο 1-2 τηλεφωνηματα!!! :blink:

 

Γιαυτο δεν μπορω να ξεκολλησω απο αυτον το συλλογο :blink::mellow:

 

Εμενα δεν με πηρε κανενας τηλεφωνο! :(

 

Το trashcan ενταξει;

 

Φιλικα

 

ΜακηςΜ

Share this post


Link to post
Share on other sites
..βρε βρε αλλαγες που βλεπω στη διαθεση σας υπερ του Πάνου μετα απο 1-2 τηλεφωνηματα!!! :blink:

 

Γιαυτο δεν μπορω να ξεκολλησω απο αυτον το συλλογο :blink::mellow:

Απαντησεις στο κειμενο με τα κοκκινα παραπανω υπαρχουν?

 

Ευχαριστω

 

Φιλικα,

 

Ανεστης

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από απαντησεις’ ΒΑΡΕΛΙΑ! Πες μου ειλικρινα ομως βρε Ανέστη, θεωρείς ότι αξιζει να τις μοιραστω? :unsure:

 

Σε 14ημερες μπαινουμε στο 6 ετος ζωής του snowclub (ημερολογιακα) κ αυτό που εχω διδαχθει 12 χρονια τωρα που γραφω σε χιονοδρομικα fora, (όπως κ αλλοι 2-3 πρωτεργατες της αρχικης ?τοτε- ιδεας του συλλογου, που οποτε γραφουν, αν γραφουν ή παρακολουθουν θλιβονται), είναι οτι οσο περισσοτερο δοθηκαμε κ προσπαθησαμε με την καλυτερη -τοτε- διαθεση να μοιραστουμε τα οποια χιονοδρομικα μας βιωματα, εμπειριες, εικονες κ στιγμες απο τη μικρη μας ιστορια, τελικα μονο σκορπιστηκαμε με υβρη, πνευμα κ πισώθονες (aka πισωπλατες) κακοηθειες.. :(

Αξιζει τελικα να το υποστεί κανεις κ να φτασει κ ο ιδιος στο σημειο να το κανει σε αλλους!?? :huh:

 

Θελεις πραγματικα να σου απαντησω γραπτώς εδώ (με τον γνωστο ΥΠΕΡΚΙΝΔΥΝΟ να παρεξηγηθεί μεχρι κ η ελλειψη τονων που ΔΕ βαζω..) ή να βρεθουμε σε μια συναντηση μας στο βουνό ή σε καμια αιθουσα συνελευσης κ να σας πω (με διαλογο φυσικα) οοοτι μου ζητησετε?

 

Μπορουμε να ειμαστε δικαιοι???---ουτε με τον DrMakis [εμ καλα να παθεις :P ] εχω το παραμικρό (μια χαρα ανθρωπος κ τυπικοτατος οικογενειαρχης ειναι :rolleyes: ), ουτε με τον μαλακακο τον Νικελ B) εχω κατι (πωπω..ποσες σε φορες ανταλλαξαμε αυτή την φιλοφρονηση σημερα!?? :lol: ), ουτε με κανεναν?Εχω όμως [όπως το 90% από εσας] ζητημα με το ΣΩΣΤΟ & ΛΑΘΟΣ , ΔΙΚΑΙΟ & ΑΔΙΚΟ?κ νιωθω ότι λειπει σημερα από το συλλογο, η ?ισως λιγο σατανικη :rolleyes: - τακτικη στο να πετυχαινει αυτά που συχνα ΟΛΟΙ συμφωνουμε ότι πρεπει να αλλαξουν!!

 

(..νομιζω ότι παρατραβηχτηκε το σχοινι κ εκει εκει που ο ανθρωπος εχει προσφερει 25 καλα κ 1 στραβο, ε το βαρος επεσε στο 1 στραβο’ με αποτελεσμα, να παμε ΟΛΟΙ για μαλλι με τετοιες κινητοποιησεις/επιστολες/συναντησεις κ μη βγουμε -φοβαμαι- κουρεμενοι)

 

Φιλικα κ καλο ξημερωμα συναγωνιστες,

Κωστής :)

Edited by makalu

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

 

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για να ξαναγυρίσω στο ζητούμενο, η παραπάνω επιστολή αναφέρετε σε εργασίες στο χιονοδρομικό και εάν αυτές είναι σύννομες κλπ κλπ

Εξακολουθώ να έχω απορία γιατί δεν συμπεριλάβατε τις αντίστοιχες εργασίες του ΧΚ Καλαβρύτων σε αυτή, όπως και της Βασιλίτσας ασχέτως απαντήσεων που έχουν δοθεί από πλευράς διοίκησής της.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Για να ξαναγυρίσω στο ζητούμενο, η παραπάνω επιστολή αναφέρετε σε εργασίες στο χιονοδρομικό και εάν αυτές είναι σύννομες κλπ κλπ

Εξακολουθώ να έχω απορία γιατί δεν συμπεριλάβατε τις αντίστοιχες εργασίες του ΧΚ Καλαβρύτων σε αυτή, όπως και της Βασιλίτσας ασχέτως απαντήσεων που έχουν δοθεί από πλευράς διοίκησής της.

Φωτη σου ξαναλεω οτι υπηρξε επισημη ενημερωση απο την Βασιλιτσα οπου και απευθυνθηκαμε.Ολα εγιναν με σχετικες αδειες.Παει αυτο.

 

Σας ενδιαφερει ή οχι για την πορεια των εργασιων (ασφαλτοστρωση ή μη)?Επι μερες φαγωνοσαστε τι θα κανουμε και τι δεν θα κανουμε.Σελιδες ολοκληρες γραφτηκαν για τον δρομο.Αντιδρασαμε αμεσα με αποστολη επιστολης σχετικα με το θεμα ωστε να ενημερωθουμε σωστα και οχι με λογια "του αερα" ή απο "εγκυρες" πηγες.Θελουμε επισημη ενημερωση.Τωρα σε νοιαζουν τα Καλαβρυτα?Στον Παρνασσο προεκυψε το θεμα-απορια με το δρομο απο δεκαδες χιονοδρομους ,στον Παρνασσο απευθυνθηκαμε.

 

Επιτελους γιατι δεν κοιτατε την ουσια και σας ενδιαφερει μονο το παρασκηνιο?

 

Κανουμε μια διαμαρτυρια για το συνολο των χιονοδρομων (οχι μονο για τον ΕΣΤΧ),για τις τιμες και αντι να επικροτησετε,εχετε φανταστει εκατο χιλιαδες σεναρια με ιντριγκες,εμπαθειες,ερωτες,διευθυντες,σοκολατακια και γω δεν ξερω τι αλλο.

 

Απλοποιηστε τα πραγματα.Εμπαθεια δεν υπηρξε ουτε θα υπαρξει για κανενα χιονοδρομικο,εδω μεσα.Δεν ειναι αντιπαλοι μας τα χιονοδρομικα και οι διευθυντες τους.Μαζι τους ειμαστε στο δυσκολο εγχειρημα της επιβιωσης-βελτιωσης της ελληνικης χιονοδρομιας.Οπως ειπε και καποιος προεδρος χ/κ περισυ στην ΓΣ,συμπορευομαστε. Δε σημαινει ομως αυτο ,οτι θα κανουμε τα "στραβα ματια " σε κινησεις που ειναι αντιθετες ως προς τους σκοπους του Συλλογου μας.

 

Ενα χιονοδρομικο για να αυξησει την πελατεια του κραταει ευχαριστημενους τους πιστους πελατες του και κοιταει να τραβηξει αλλους που πηγαινουν αλλου.Εδω εχουμε την παγκοσμια πρωτοτυπια να εκδιωχνονται οι πιστοι πελατες σε αλλα χ/κ και εσεις θεωρειτε πως το προβλημα μας ειναι ο Πανος Δριβας. Τι να πω,δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.

 

Εμεις ως Ελληνικος Συλλογος Τουριστικης Χιονοδρομιας, δρουμε βαση του καταστατικου μας. Δεν ζητουμε να συμφωνησετε με αυτο. Οι πραξεις και οι ενεργειες μας ειναι αρρηκτα συνδεδεμενες με αυτο ομως. Κωστη οτι κανουμε αυτες τις μερες δεν ειναι αυτο που λεει το καταστατικο? Εσυ δεν ησουν σε αυτους που το συνεταξαν? Προς τι λοιπον τα αδικα σχολια περι θλιψης ?

 

Άρθρο 2 - Σκοπός

 

Ο σύλλογος έχει ως σκοπό την προβολή, προάσπιση και προώθηση των συμφερόντων των φίλων χιονοδρόμων σε όλους τους τομείς και προς όλες τις κατευθύνσεις με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της χιονοδρομίας στην Ελλάδα. Στους σκοπούς του συλλόγου εντάσσονται:

 

1. Η τακτική παρακολούθηση και κατά περίπτωση παρέμβαση όπως και η σχετική ενημέρωση των μελών του σε θέματα που αφορούν στον εν γένει χώρο της χιονοδρομίας.

 

2. Η εκπροσώπηση των μελών για θέματα που αφορούν στη χιονοδρομία, στις Αρχές και στους παρέχοντες τις σχετικές υπηρεσίες στο κοινό.

 

3. Η ανάληψη ή ενθάρρυνση πρωτοβουλιών που αναφέρονται στην ποιότητα και αποτελεσματικότητα της τουριστικής χιονοδρομίας.

 

4. Η λειτουργία της τουριστικής χιονοδρομίας μέσα στα πλαίσια των νόμων και κωδικών στην χιονοδρομική δεοντολογία και ηθική καθώς και η γνωμοδότηση επί σχετικών θεμάτων.

 

5. Η ενημέρωση από και προς τις αρμόδιες κρατικές αρχές ή κρατικούς φορείς σχετικά με θέματα νομοθεσίας, κανονισμών και οδηγιών επί θεμάτων που αφορούν την χιονοδρομία.

 

6. Η συμμετοχή ή συνεργασία με κάθε φορέα που δραστηριοποιείται για το χειρισμό και την αντιμετώπιση συναφών με τους σκοπούς του συλλόγου ζητημάτων και την επεξεργασία προτάσεων αντιμετώπισης θεμάτων ειδικού ή γενικού ενδιαφέροντος.

 

7. Δοθέντος ότι ο σύλλογος είναι μη κερδοσκοπικό Σωματείο του Αστικού Κώδικα αποκλείεται των σκοπών του συλλόγου οιαδήποτε συνδικαλιστική ή πολιτική ανάμειξη και ιδίως η διαπραγμάτευση ή σύναψη συλλογικών συμβάσεων.

 

8. Η προστασία και ο σεβασμός του ορεινού φυσικού περιβάλλοντος.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να συμπληρώσω κι εγώ οτι φυσικά και ΔΕΝ υπάρχει κανένα θέμα με τον Πάνο (κ. Δρίβα), που προσωπικά πιστεύω οτι προσπαθεί όσο καλύτερα μπορεί, χωρίς φυσικά να έχει χτυπήσει ούτε το δικό μου τηλέφωνο :rolleyes: :rolleyes: :unsure:


Η ΕΤΑ μας ξέσκισε...

 

όμοροι δήμοι ΑΥΞΗΣΗ 62,5% από 200€ -> 320€ !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Την ουσία κοιτάζω και η ουσία λέει πως στείλατε μια μονομερή επιστολή στον Υπουργό και ρωτώ να μου εξηγήσετε το αίτιο της μονομέρειας.

Έργα γίνονται παντού, δεν μπορείτε να εστιάζετε σε συγκεκριμένα. Αν κάποια από αυτά "βγάζουν μάτι" μπορεί να είναι αφορμή για να γραφτεί μια επιστολή αλλά με αναφορά όλων. Διότι ο δρόμος (και σωστά) έγινε αντικείμενο συζήτησης, αλλά η επιστολή εμπεριέχει επερωτήσεις και για τα υπόλοιπα έργα που σημαίνει ότι γενικεύσατε και γενικεύσατε μονομερώς, καθώς δεν μιλάτε για τίποτα άλλο.

 

Άρθρο 2 - Σκοπός

 

Παράγραφος 8. Η προστασία και ο σεβασμός του ορεινού φυσικού περιβάλλοντος.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρατηρώ οτι πια δεν χρειάζεται να πλένω με σαπούνι το στόμα μου πρωτού ασκήσω κριτική στόν κ. Δρίβα.

ΔΕΝ είναι όμως ευθήνη του κ. Δρίβα ότι τον είχατε κάνει θεό....

Τό θέμα ειναι ο τιμοκατάλογος ( το πνευματικό του παιδί) ο οποίος είναι χειρότερος απο πέρσι και από πρόπερσι, που ήρθε ο κ. Δρίβας στο ΧΚΠ. Αρα αντικειμενικά το έργο του οσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική του ΧΚΠ είναι αρνητικό.

Τώρα σαν άνθρωπος... εχουμε ανταλλάξει 2-3 καλημέρες πιο πολύ πρόπερσι, του έχω δώσει 2-3 συγχαρητήρια, πιο πολύ πρόπερσι, τον έψαχνα πέρσι για μια δυο παρατηρήσεις, και του έκανα και μία γραπτώς αλλά δεν απάντησε...

Μίζερο δεν τον είπα...

Ενα χόμπι έχω, απο το οποίο βγάζει καί τον μισθό του....

Υπάρχουν επαγγελματίες που σέβονται τους πελάτες τους και άλλοι που τούς εκμεταλεύονται..

Αν απάντηση του κ. Δρίβα είναι οι χιονισμένες πλαγιές του ΧΚΠ ( στο στύλ οτι και να πείς εδώ θα ερθεις μίζερε)

τότε περιτεύει η υπεράσπιση του απο τρίτους....


<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο Nickel είναι γνωστός με τον ΠΔριβα.

Ο Αλεξης με τον Τσεκουρα

ο Ανέστης με τον Γιοβανοπουλο

ο Αρης με τον Γλαρακη

Ο Σωτηρης με την Τσαλικη (και οχι μονο)

ο Sirios με Ταμπουρη/Παππα

Ο Βατucada με τον Τεγο

Ο Γρηγορης με τον Προσοτσανη

Ο ταδε με τον ταδε και δεινα με τον δεινα...

 

άρα να το κλείσουμε παιδιά είναι όλοι φίλοι μας και δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε με καμία διοικηση χιονοδρομικού... :lol:

Δυστυχώς αυθαίρετα βγάζετε συμπεράσματα και τα περνάτε στο φόρουμ, δεν σας ενδιαφέρει να μάθετε τι γίνεται και τι κάνουμε ουτε καν πως το κανουμε και γιατί...αρκεί να γράψουμε φορτισμένοι συναισθηματικά.

Ο σύλλογος είναι υποχρεωμενος να ασχολειται με κάθε χιονοδρομικό θέμα που προκύπτει και μάλιστα οπως απέδειξε είναι υποχρεωμενος να δινει απαντήσεις επίσημα σε κάθε ερώτημα των μελών του (βλ.δεντρα βασιλιτσας,ασφαλτοστρωση χκπ κ.α.)

Ο τιμοκατάλογος του χ/κ Παρνασσού σωστά ή λάθος ,αλλά μόνο αυτό ισχύει, θεωρήθηκε σε συγκεκριμένα σημεία του ότι έχει λάθος και επηρεάζει αρνητικά συγκεκριμένους πελάτες,επαγγελματίες, ακόμα και το ιδιο το χιονοδρομικό αλλά και γενικά την ευρύτερη περιοχή.

Είναι υποχρεωμένος να προσπαθήσει να βρεθεί η χρυσή τομή για όλους. αν είναι να κάνουμε μούγκα στην στρουγκα δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του, υπάρχουν άλλα φόρα για να ανεβάζουμε τα βιντεακια μας για να εντυπωσιάσουμε το φόρουμ.

Όποιος διαφωνεί με την γραμμή που δίνει η εκλεγμένη διοικηση του ,που πάντα κινείται πλειοψηφικά για το πως θα χειρίζεται τα θέματα που απασχολούν την χιονοδρομιία υπάρχουν τρόποι διαμαρτυρίας, αίτηση διαγραφής,μη εγγραφή,μέχρι και υπογραφές να συγκληθεί ΓΣ και ανάληψη της διοικησης, ολα ειναι δημοκρατικά φτιαγμένα.

 

Δείξτε και δημόσια την υποστηριξή σας και την εμπιστοσύνη σας, οχι μονο μέσω sms,και τηλεφωνημάτων.

Το ΔΣ και η ΟΕ κινείται συλλογικά με μόνο στόχο την βελτιωση του τιμοκαταλόγου δεν παρασύρεται απο προσωπικα και φιλίες αλλά διατηρεί έντονα το δίκαιο και την ηθική σε κάθε της κίνηση.

 

Σημ1. θυμαμαι περυσι που στο Σελι τα ατομα που σημερα γραφουν τετοιες εκδικητικες επιστολες (ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΚΠ εχει σημα λειτουργιας σε ολη την Ελλαδα!!..καντε λοιπον την ιδια ερωτηση κ στα υπολοιπα 18χ/κ της χωρας..γκουχου..γκουχου.. ) ηταν αυτοκολλητοι πισω από τον Πανο. Λιγους μηνες μετα τον παρακαλουσαν να τους κανει εκπτωσεις για να αγορασουν μαζικα καρτες ετησιες, λιγο αργοτερα τον παρακαλουσαν να τους ανοιξει την 6-7 εν μεσω χιονοθυελλας για να εντυπωσιασουν το φορουμ με τα βιντεακια τους, λιγο αργοτερα τον παρακαλουσαν να τους ανοιξει τα λιφτς για νυχτερινο σκι κοκ κοκ (ε ο Πανος στο 70% τα πραγματοποιουσε κ με χαρα, γιατι ΘΕΛΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ/ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!!)

 

Αν τα χιονοδρομικά δεν βγάζουν σήμα λειτουργίας δεν φταιει η διοικηση τους φταιει το νομικο καθεστώς που υπάρχει στη χώρα μας που μπερδευει τα αυγα και τα πασχαλια και προσπαθουμε και εμεις μαζι με τα χκ να βρεθεί λύση. Αν καταφέρει έστω και ένα χιονοδρομικό να πάρει σήμα τότε σημαίνει οτι ανοιγει ο δρόμος για όλα, μεχρι τοτε υπομονη.

Οταν ενα χιονοδρομικο δεν έχει σήμα κρατάει "ομηρο" την διοικηση του και παρακαλαμε και εμεις και αυτοι να μην γινει κανενα σοβαρο ατυχημα γιατι τοτε αναλογως το ατυχημα θα "κλαψει" πολύς κόσμος.

Αν καποιον συμφερει πρωτα απ΄ολα να πάρει σήμα είναι τα ιδια τα χιονοδρομικά γιατί τότε θα έχουν λυθεί πολλά προβλήματά τους και θα μπορέσουν να κάνουν ένα βημα προς την αναπτυξη τους και όχι να μπορεί να συμβουν γεγονότα τυπου Μαιναλου ή να έρχεται ο "καθενας" να σου σταματάει το οποιο εργο αναπτυξης.

 

Ο σύλλογος ζήτησε πέρσι απο τα ΕΤΑ να αγοράσει τέλος Δεκεμβρίου επώνυμα 28(αν θυμαμαι καλά) ετησιες κάρτες των 350€ στην τιμή που θα πουλιόντουσαν 11μέρες μετά στις 7/1 (300€). Μας απάντησαν ότι δεν μπορούν τα ΕΤΑ να δώσουν τετοιους είδους εκπτώσεις γιατι η αρχή της ισότητας θα τους αναγκαζε να δώσουν σε όλους... τώρα γιατί πήρε φέτος η cybex γενική εκπτωση 20% ανεξαρτήτου αριθμου καρτων χωρίς διαγωνισμο (αν ήταν μονο για εναν φορεα) ή γιατί σήμερα δεν ισχυει η αρχή της ισότητας ,θα το ρωτήσουμε στα ΕΤΑ να μαθουμε ... και μακάρι κάθε επαγγελματιας να μπορει να πουλαει με τις ιδιες εκπτωσεις αφου εδωσε το δικαιωμα η ΕΤΑ.

 

ορίστε η φωτογραφία της επικής μέρας που χρησιμοποιησε το χκπ για να γράψει οτι είναι παντός καιρού ο αναβατήρας. (αρχικο ποστ στην φωτοενημερωση καλοκαιρι 2008)

image005.jpg

Στην φωτο ειναι ο Nickel με τον MIK οι μονοι πελάτες του Σαββάτου (οχι της κυριακης arvii) που φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Δρίβα, και την τράβηξε απο το απέναντι καρεκλάκι ο ΠάνοςΔριβας με τον Makalu. Με μεγάλη μας χαρά ξεχιονίσαμε την αφετηρία της 7 όση ωρα ετοιμαζαν το τερματικό της.

μακάρι να μην χρειαζόταν να γίνει κανένα τηλέφωνο και να είχαμε μαζί μας και τους φίλους μας που επιναν καφέ στο λιβάδι.

Την επόμενη μέρα λειτούργησε απο το πρωί και έστω και για ένα λιφτ ανέβηκε αρκετός κόσμος για το χιονοδρομικο πάρτυ που φαινεται στο video του ΜΙΚ και παρακινει τον κόσμο να μην "καίει" μέρες που μπορουν να αποδειχτούν απο τις καλυτερες χιονοδρομικά. Δεν κάνουμε σκι μονο όταν έχει ζέστη και ήλιο... θελουμε να είμαστε παντός καιρού οπως οι αναβατήρες του Παρνασσού.

 

@Fotski σε επιστολή προς τα ΕΤΑ και τον υπουργό μπορούμε να αναφερθούμε μόνο στα χιονοδρομικά που είναι υπευθυνος/"ιδιοκτήτης" δεν μπορούμε να στείλουμε για τα δέντρα της Βασιλίτσας αυτά "ανήκουν" σε άλλες υπηρεσίες.

 

Vro για της κινήσεις μου ως μέλος της ΟΕ χιονοδρομικών την τελική ευθύνη την έχει το ΔΣ και οχι εγώ, αυτό με παυει,αυτό μου δινει εντολές/κατευθυνει,αυτό μου εγκρίνει το έργο μου ή όχι, αυτό θα βάλει την υπογραφή του απο κάτω. Το ίδιο ισχύει και για τον διευθυντη του χκΠ.

Ξεκολήστε και οι μεν και οι δε... Μόνο κακό κάνετε. Το προβλημα μας είναι άλλο και οχι αν αγαπάτε ή όχι τον Πανο Δρίβα ελεος!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...