Ράνια 616 Report post Posted December 11, 2012 Μπράβο Ολγα 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 12, 2012 Η φωνή της ακούγεται διαφορετική στο ράδιο! διαφορετικα καλη η……..? ευχαριστω παιδια. λιγο άγχος το ειχα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 12, 2012 Mπράβο Όλγα μπράβο ΣΤΧ. Εγώ από τη φωνή σε ερωτεύτηκα πάντως 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 12, 2012 να συμβαίνει και χωρίς εικονα μονο με τον ηχο της φωνής..θαυμα παιδια 1 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 581 Report post Posted December 12, 2012 Μπράβο Όλγα. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση οι γρήγορες απαντήσεις σου και ο ενθουσιασμός με τον οποίο μιλούσες για το χόμπι που αγαπάς. Και πάλι μπράβο. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted December 12, 2012 πολυ ωραια.... περιττο να πω οτι νιωθω περηφανος που ανηκω εστω και στο φορουμ του συλλογου Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 12, 2012 Μπράβο Όλγα. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση οι γρήγορες απαντήσεις σου και ο ενθουσιασμός με τον οποίο μιλούσες για το χόμπι που αγαπάς. Και πάλι μπράβο. εχει παψει πια να ειναι χομπι. ειναι τροπος ζωης πια 3 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted December 12, 2012 Μπράβο Όλγα είσαι εξαιρετική και στον τόνο της φωνής και στην ταχύτητα της ομιλίας, και ιδιαίτερα περιεκτική στο περιεχόμενο της συνέντευξης. ....πάμε για το e-radio snowclub.gr 3 Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 12, 2012 διαφορετικα καλη η……..? Απλά διαφορετική. Προτιμώ να σε ακούω ΚΑΙ να σε βλέπω πάντως! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 12, 2012 καλα να ειμαστε, θα βλεπομαστε συχνα 1 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted December 12, 2012 (edited) Mπράβο Όλγα μπράβο ΣΤΧ. Εγώ από τη φωνή σε ερωτεύτηκα πάντως χαχαχα... Ερωτιάρη εσύ... Απορώ πως δεν είστε όλοι ερωτευμένοι σε αυτόν το σύλλογο με την προεδρίνα σας ! Όλγα (σοβαρά) μήπως να ξεκινήσεις μια ραδιοφωνική εκπομπή με το δικό σου ξεχωριστό ύφος σχολιάζοντας την χιονοδρομική επικαιρότητα με βοήθεια από της αγαπημένες σου μουσικές επιλογές. Κάτι σαν radioskireport, δυο τρεις φορές την εβδομάδα κυρίως βράδυ. Φανταστείτε παρασκευή βράδυ να ακούμε εκπομπή της Όλγας με ειδήσεις και σχόλια από όλα τα χιονοδρομικά της χώρας. Edited December 12, 2012 by Wipika 3 Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 12, 2012 Τρύφωνα, μην μου βαζεις ιδεες 1 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted December 12, 2012 - Καλησπέρα είστε συντονισμένοι στον …FM στους και στην εκπομπή Χιονοφρένεια (τον τίτλο αν θέλεις μπορείς να τον αλλάξεις) με την Ολγα Κοτσινα για άλλη μια βραδινή χιονοπεριπλάνηση στις πίστες και όχι μόνο των χιονοδρομικών μας κέντρων. (ακούγεται μουσική) - Από την περασμένη εκπομπή σας είχα ήδη υποσχεθεί 4 δωρεάν κάρτες για το ΧΚ Παρνασσού και δεν πρόκειται να αθετήσω την υπόσχεση μου (ακούγεται μουσική) - Δυο υπερτυχεροί θα κερδίσουν από 2 κάρτες εισιτήριων αξίας 60€ (πολλά τα λεφτά Άρη) για το επόμενο σαββατοκύριακο στο ΧΚ Παρνασσού (ακούγεται μουσική) - Καλεσμένος και πάλι απόψε στην εκπομπή ο Μιχάλης για να μας δώσει τις τελευταίες του εκτιμήσεις για τον καιρό αν και ξέρω ότι πολλοί από εσάς θα θέλατε δυο ‘’λογάκια’’ μαζί του. (ακούγεται μουσική) - Τα τηλέφωνα τις εκπομπής είναι 210… επικοινωνήστε μαζί μας για να μας πείτε εντυπώσεις και σχόλια από την δίκη σας χιονοδρομική εμπειρία αλλά και για να πείτε και τα δυο ‘’λογάκια’’ στον MIK για τα καιρικά φαινόμενα που αντιμετωπίσατε από τις εκτιμήσεις του. - Πάμε να δούμε τώρα ποιες πίστες και ποια lift θα λειτουργούν σε κάθε χιονοδρομικό της χώρας ρίχνοντας παράλληλα και μια ματιά στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στις αντίστοιχες περιοχές. (ακούγεται μουσική) - Για το ΧΚ Παρνασσού αναμένεται να λειτουργήσουν για αύριο Σάββατο τα lift ο διθέσιος Αίολος, ο τριθέσιος Βάκχος…..……Για το ΧΚ Καλαβρύτων θα πραγματοποιηθεί λιτανεία χοροστατώντουντος του αρχιεπισκόπου Αμβροσίου ώστε να ανοίξει το ο διθέσιος αναβατήρας Στυγα…….κλπ, κλπ, κλπ… - Ακολουθει το Perfect Day από τον Lou Reed και το Happy Shiny People από τους REM. Μείνετε πάντοτε συντονισμένοι στον …. FM και στην εκπομπή χιονοφρένια και ετοιμαστείτε για την συνέχεια για βουτιά σε πολύ βαθιές πούδρες. (ακούγεται το Perfect Day) 9 Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted December 12, 2012 Καλο...πολυ καλο Τρυφωνα. Βλεπω η αναμονη του πρωτου σκι σου δινει εμπνευση ...ευγε!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 12, 2012 Η φωνή ήταν και εμένα αυτή που μου έκανε φοβερή εντύπωση.... Αμεση,ζεστή και με ενθουσιασμό γιαυτό που μιλούσες(Δημητρης απόλυτο δίκιο). οσο για την εκπομπή,τι βόμβα επεσε σήμερα???τρομερή ιδέα αλλά θα ήθελε εθελοντές!! 2 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 12, 2012 Τρύφωνα Epic post! Tελευταία φορά που καλέσαμε τον κόσμο να εκφράσει τα παράπονα του για τις προγνώσεις του ΜΙΚ, έγινε αυτό. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
tony_l 98 Report post Posted December 12, 2012 Μόνο εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι τον ΜΙΚ και διαβάζω τα post του με θαυμασμό; Μπράβο κι από μένα Όλγα. Πολύ σοβαρή, μετρημένη και ουσιώδης. Και εις ανώτερα! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted December 12, 2012 Πέρα απο την πλάκα θα ήταν πολυ ωραίο εστω μια φορα την βδομαδα να ακους την εκπομπή των χιονοδρομων. Το ραδιο ειναι μεγαλος αγάπη και οσοι ακουν καταλαβαινουν τι εννοώ. Εισαι τύπος ραδιοφωνικος ; Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites