Odie 869 Report post Posted December 30, 2008 ετοιμαζομαστε να παραγγειλουμε το παρακατω πμρ η τιμη που θα το παρουμε ειναι στα 59ε οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ ενδεικτικα στα μαγαζια πωλειται στα 72ε εμεις θα το προμηθευτουμε απο εδω Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 30, 2008 1 Νιckel 2 τεμαχια 2 Nek70 2 τεμαχια με handsfree και τα 4 έ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted December 30, 2008 Το G7-G8 τι διαφορες εχουν?Τα μικρομεγαφωνα νομιζω ειναι πιο πρακτικα απο τα handsfree!! Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted December 30, 2008 τα handsfree εχουν εξτρα χρεωση θα το ξερω αυριο το πρωι Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted December 30, 2008 Το G7-G8 τι διαφορες εχουν?Τα μικρομεγαφωνα νομιζω ειναι πιο πρακτικα απο τα handsfree!! Tίμο, τo G8 είναι λίγο ελαφρύτερο και μικρότερο από το G7. Επίσης η κατασκευή του G8 είναι λίγο πιο προσεγμένη (π.χ. το πλαστικό καπάκι που σκεπάζει την υποδοχή για το handsfree ξεκολλάει μόνιμα στο G7, στο G8 τo έχουν αλλάξει προς το καλύτερο). Οι λειτουργίες τους είναι σχεδόν οι ίδιες, η μόνη διαφορά που είδα (στα χαρτιά, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το G8 στο βουνό) είναι ότι στο G8 η Vox λειτουργία ρθμίζεται ως προς την ευαισθησία. ενεργοποίησης. Αμφότερα παραδίδονται τουρμπισμένα από 0,5 --> 3. Αυτά Fιλικά gtsap Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted December 31, 2008 τα handsfree κοστιζουν 12.50ε Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted December 31, 2008 πορφιριο 3 τεμαχια Ηλιας 2 τεμαχια Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted December 31, 2008 Πανος PID 3 τεμαχια Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted December 31, 2008 Το topic μεταφέρθηκε στα "Αλλα θέματα". Al_Foutzin The Moderating Team Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 1, 2009 πηρα το δικο μου πολυ ωραιο μηχανακι συντομα θα δοκιμαστει και στο βουνο Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted January 1, 2009 πηρα το δικο μου πολυ ωραιο μηχανακι συντομα θα δοκιμαστει και στο βουνο Ισχύει ακόμα η ομαδική αγορά; Ενδιαφέρομαι και εγώ. Θέλω 1 τεμάχιο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted January 2, 2009 Εγώ πήρα 20 ευρώ το τεμάχιο & με handsfree, Midland, δεν θυμάμαι μοντέλο, θα το δω και θα σας πω, τα έχω σε άλλο σπίτι! Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted January 3, 2009 ειναι πολυ καλο το εχω παρει ηδη το χρησιμοποιησα τα χριστουγεννα στο καιμακτσαλαν εχει πολυ καθαρο ηχο. εγω το ειχα αγορασει απο το http://www.e-galaxy.eu/midland_g8.htm 60 ευρω +φπα στην σελιδα μπορειτε να δειτε και τα αξεσουαρ του Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 3, 2009 1 Νιckel ---- 2 τεμαχια 2 Nek70 ----- 2 τεμαχια με handsfree και τα 4 έ... 3 πορφιριο ----- 3 τεμαχια 4 Ηλιας ----- 2 τεμαχια 5 Πανος PID ---- 3 τεμαχια 6 arcas ----- 1 τεμάχιο. 7 ChristosZ ---- 2 τεμαχια Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted January 3, 2009 Τελικά έκανα λάθος. Πιο φθηνά τα πήραμε. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=330295554686 Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 3, 2009 Telxinas γιατι έχω την εντύπωση πως αυτα που πήρες λειτουργουν σε διαφορετικές συχνότητες από οτι τα pmr.. Eίναι GMRS με συχνότητες μόνο για τις ΗΠΑ.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted January 3, 2009 Δεν ξέρω και δεν βάζω τα δάχτυλο στη φωτιά, ο πρώτος λόγος που τα πήρα ήταν για να συνεννοούμε με την κοπέλα μου που είναι παντέλως άσχετη με βούνα, χιόνια και σκι. Για αυτό πήραμε και σετάκι βέβαια. Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 3, 2009 απο το site της midland: GXT300VP3 * Pair of Radios * Charger & Batteries included * 3 Watts of power * Up to 10-Mile Range * 22 Channels * 38 CTCSS * Vox * Call Tones * Scan * Water resistant * 3 year Warranty * Works with all FRS/GMRS * Keylock * Roger Beep Tone * Power High/Power Low Option * Auto Squelch * Durable Belt Clip * Optional Headsets, AVP-1 * Also works on 4 AA Batteries Οχι! Δουλευουν σε διαφορετικες συχνοτητες (GMRS/FRS): Τα PMR εχουν τις ακολουθες συχνοτητες: 446.00625 MHz 446.03125 MHz 446.05625 MHz 446.08125 MHz 446.01875 MHz 446.04375 MHz 446.06875 MHz 446.09375 MHz Φιλικα ΜακηςΜ Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 3, 2009 Τελικά έκανα λάθος. Πιο φθηνά τα πήραμε. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=330295554686 μιλας για τελειως διαφορετικο pmr Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 3, 2009 Βασικά δεν λέγονται καν PMR, και η χρήση τους δεν είναι νόμιμη στην Ε.Ε καθώς οι συχνότητες στις οποίες εκπέμπουν είναι κατειλημμένες για άλλες χρήσεις. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 3, 2009 Βασικά δεν λέγονται καν PMR, και η χρήση τους δεν είναι νόμιμη στην Ε.Ε καθώς οι συχνότητες στις οποίες εκπέμπουν είναι κατειλημμένες για άλλες χρήσεις. τι τσιγαρα είπαμε καπνίζεις Telxinas ?? ...(για το κελί) Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted January 4, 2009 Βασικά δεν λέγονται καν PMR, και η χρήση τους δεν είναι νόμιμη στην Ε.Ε καθώς οι συχνότητες στις οποίες εκπέμπουν είναι κατειλημμένες για άλλες χρήσεις. Τέλεια! Λοιπόν, ακούστε τώρα σοβαρά. Όταν πριν από 2 χρόνια περίπου είχαμε παραγγείλει από Κίνα ένα τηλεφωνικό κέντρο, στα σύνορα είχε κοπεί επειδή η συσκευασία δεν έφερε το χαρακτηριστικό δίγραμμα CE που ξέρετε τι είναι. Αυτά τώρα τα ασυρματάκια, αν ήταν παράνομα για την Ελλάδα, το σίγουρο ήταν ότι θα κοβόντουσαν και δεν θα τα είχα ποτέ στα χέρια μου. Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 4, 2009 (link από την Wikipedia.) Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PID 0 Report post Posted January 5, 2009 Εξαιρετικές οι πρώτες εντυπώσεις από τα νέα PMR. Κατ΄αρχήν κανένα πρόβλημα με το κρύο και την μπαταρία τους όπως και με την αδιαβροχοποίησή τους. Δούλευε κανονικά παρ'ότι ήταν μούσκεμα. Ο ήχος πολύ καθαρός αν και με τον αέρα που είχε ήταν προτιμότερη η χρήση με hands free. Ως προς την εμβέλεια τώρα, εντός ΧΚΠ οπύτε λόγος για πρόβλημα. Για την ισχύ της κάναμε δοκιμή με τον Chrisstem. Αφού φάγαμε παρέα στην Αγόριανη, φύγαμε προς αντίθετες κατευθύνσεις. Εμείς προς Σουβάλα και ο Χρήστος προς Λιβάδι. Μιλάγαμε για τουλάχιστον 15 λεπτά με πολύ καθαρό ήχο, με την απόσταση μεταξύ μας να αυξάνεται συνεχώς. Δεν μπορώ να την υπολογίσω ακριβώς, αλλά σίγουρα ήταν αρκετή και χωρίς οπτική επαφή μεταξύ των δύο σημείων. ΥΓ Ξέχασα να ευχαριστήσω βέβαια τον Πορφίριο και τον Κορν που κανόνισαν τα της παραγγελίας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα! Thanx guys! Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted January 5, 2009 Σήμερα το παρέλαβα από το κατάστημα. Μόλις τους ανέφερα ότι είμαι από snowclub, με εξυπηρέτησαν αμέσως Τους ενημέρωσα ότι ενδιαφέρονται και άλλα μέλη του συλλόγου για αγορά και μου είπαν ότι έχουν αρκετά κομάτια ακόμα. Σημείωση για όσους το αγοράσουν από εδώ και πέρα ..Αυτό που μου τόνισαν, είναι ότι η πρώτη φόρτιση πρέπει να κρατήσει 8-10 ώρες.. ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. Quote Share this post Link to post Share on other sites