Χρήστος Λάππας 25,403 Report post Posted April 5, 2019 Taking off like a boss: https://www.facebook.com/groups/channel.speed/permalink/1200002783492124?sfns=mo 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Kosko 25 Report post Posted May 18, 2019 Μπορει να μου εξηγησει καποιος πως το κανει αυτο;Αφου η σανιδα ειναι καθετη με την πορεια του πανιου.Και να πω οτι το κανει μονο για απογειωση και προσγειωση.Αυτος ακουμπαει κανονικα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted May 18, 2019 (edited) Μπορει να μου εξηγησει καποιος πως το κανει αυτο;Αφου η σανιδα ειναι καθετη με την πορεια του πανιου.Και να πω οτι το κανει μονο για απογειωση και προσγειωση.Αυτος ακουμπαει κανονικα. Δύσκολα, πολύ δύσκολα. Σίγουρα είναι πιλοταράς (πιθανότατα έχει κάνει μπόλικες με σκι) και πολύ καλός με το σανίδι. Υπάρχουν περίπου 10.000 που το κάνουν με σκι και 5-6 με σανίδι. Νομίζω σε μπερδεύει η εικόνα γενικά εγώ τον βλέπω να δίνει μάχη να σκάσει κάθετα το σανίδι. Μάθε σκι που σου λέμε και μετά www.speedriding-school.com 10 μαθήματα σκι Ελλάδα και 5 μαθήματα με αυτούς στη Γαλλία και είσαι έτοιμος για Στύγα. Αν μετά μάθεις και σανίδι και θες γίνεις ο 7ος εύγε, ωραίος και δύσκολος στόχος. Edited May 18, 2019 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Kosko 25 Report post Posted May 18, 2019 Δύσκολα, πολύ δύσκολα. Σίγουρα είναι πιλοταράς (πιθανότατα έχει κάνει μπόλικες με σκι) και πολύ καλός με το σανίδι. Υπάρχουν περίπου 10.000 που το κάνουν με σκι και 5-6 με σανίδι. Νομίζω σε μπερδεύει η εικόνα γενικά εγώ τον βλέπω να δίνει μάχη να σκάσει κάθετα το σανίδι. Μάθε σκι που σου λέμε και μετά www.speedriding-school.com. 10 μαθήματα σκι Ελλάδα και 5 μαθήματα με αυτούς στη Γαλλία και είσαι έτοιμος για Στύγα. Αν μετά μάθεις και σανίδι και θες γίνεις ο 7ος εύγε, ωραίος και δύσκολος στόχος. Σε καμια περιπτωση .Αυτα ειναι για επαγγελματιες.Απλα μου κινησε την περιεργεια και ειπα να ρωτησω.Αυτους μονο τους βλεπεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
herman 1,011 Report post Posted January 18, 2020 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 21, 2020 Και μια δικιά μου ταπεινή προσπάθεια να γίνω σαν τους κυρίους. Την προηγούμενη βδομάδα στο Flaine 6 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites