MakisM 3,965 Report post Posted January 15, 2009 Ο κυβος ερριφθει... αυριο θα χιονιζει στο ΧΚΠ, οποτε φευγω αυριο το απογευμα για Πολυδροσο. Δεδομενου οτι ο μειραξ εχει διαγωνισματα και η κυρα θελει να μεινει να τον προσεχει να μην κ@λ...βαραει (πολυ... ) ανεβαινω σολο. Εαν ενδιαφερεται κανεις να ανεβουμε με το φορτηγο μου για ΣΚ, δηλωστε εδω... θα τηρηθει αυστηρη σειρα προτεραιοτητος, με τις προβλεπομενες διαδικασιες μοριοδοτησης (κατι σαν τον ΑΣΕΠ ενα πραγμα να πουμε ). Θεσεις κεναι 3! 4 αν βρεθουν 3 πολλοι αδυνατοι(ες) φιλοι(ες) να μοιραστουν το πισω καθισμα . Εξτρα χωρος πισω απο την πλατη του οδηγου ΔΕΝ διατειθεται/παραχωρειται, βρεστε καποιον κοντο(η) Αυτονοητο οτι θα αναλαβω την μεταφορα προς και απο ΧΚΠ... αλλα καταλυμμα θα βρειτε μονοι σας Εγω ροχαλιζω...λενε οι κακες γλωσσες... . Ωρα αναχωρησης, η ωρα που σχολαει ο τελευταιος απο τη δουλεια του(της). Καλυτερα δεν γινεται!! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted January 15, 2009 Άλλος για τη βάρκα μας που έλεγε και η Αλίκη :) Να περάσετε καλά στο ΧΚΠ σας και γω στο ΧΚΠ μου Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 15, 2009 Ραντεβού το Σάββατο Μάκη Μην ξεχάσετε τα αντηλιακά σας!! Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted January 15, 2009 Εννοείται! Μένει να δώσουμε ένα ραντεβού κάπου για να γνωριστούμε με τα σκιερικά μας! (όσι δεν γνωριζόμαστε...) CU ! Βιβ Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted January 15, 2009 Θα τα πούμε πάνω Μάκη. να βάλουμε ωρα και μέρος... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 15, 2009 Ραντεβου στις 1200 Σαββατο εξω απο την πορτα του ισογειου που βλεπει προς Ηρακλη. PMR στο 8/20 φυσικα Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
treeeellaaaa! 0 Report post Posted January 15, 2009 Ραντεβου στις 1200 Σαββατο εξω απο την πορτα του ισογειου που βλεπει προς Ηρακλη. PMR στο 8/20 φυσικα Φιλικα ΜακηςΜ Δηλαδή, αν κατάλαβε καλά η ξανθιά αρχηγέ, η ομάδα πάει το Σ/Κ με τρελλή τρέεεεεεεελλααααααααα Παρνασσό! θα τα πούμε πάνω! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Heater 0 Report post Posted January 15, 2009 Μετα την πρωτη εμπειρια φετος στο ΧΚΠ (ομιχλη και κοντρα αερας = ναυτια ), αν παρω το εξοδοχαρτο απο την κορη λεω να ανηφορησω προς τα πανω το σαββατο. Ελπιζω να τα πουμε επανω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 15, 2009 Δηλαδή, αν κατάλαβε καλά η ξανθιά αρχηγέ, η ομάδα πάει το Σ/Κ με τρελλή τρέεεεεεεελλααααααααα Παρνασσό! θα τα πούμε πάνω! Ε...οχι και αρχηγε... Επανω θα ειμαστε, με λιακαδα, ανταξια της ξανθοτητας σας... Μετα την πρωτη εμπειρια φετος στο ΧΚΠ (ομιχλη και κοντρα αερας = ναυτια ), αν παρω το εξοδοχαρτο απο την κορη λεω να ανηφορησω προς τα πανω το σαββατο. Ελπιζω να τα πουμε επανω. Αντε να γεμισουμε τον τοπο με Subaru! Μαυρο Impreza ετσι; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted January 15, 2009 Μόλις χθες έγινα μέλος...το Σ/Κ έχω κανονίσει κι εγώ για Παρνασσό.Με την ευκαιρία λοιπόν θα ήθελα να γνωρίσω κι εγώ όσους ανέβουν στο χ/κ από εδώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted January 15, 2009 Από αύριο πρωί, δε με ενοχλεί η χιονόπτωση, αρκεί να μην είναι βροχόπτωση Ελευθερία δεν έγραψες.....πώς ήταν σήμερα το χιόνι;; μαλακό , πολύ μαλακό ή μαλακοπατάτα;; Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted January 16, 2009 Δηλαδή, αν κατάλαβε καλά η ξανθιά αρχηγέ, η ομάδα πάει το Σ/Κ με τρελλή τρέεεεεεεελλααααααααα Παρνασσό! θα τα πούμε πάνω! Ναι! αγαπητή "ξανθιά" κατάλαβες πολύ καλά (η μόνη που βγήκες σαν άνθρωπος στις προχθεσινές φωτογραφίες...) και πληροφοριακά σας λέω ότι έβαλα το ραντεβού: "12:00 στην πόρτα του ισογείου του ΧΚΠ που βλέπει τον Ηρακλή", στο status μου FaceBook για να μην πουν μερικοί μερικοί ότι δεν το ήξεραν και δεν μας βρήκαν! και Α! και Ου! ... Εμείς, Ελένη, η γνωστή 4-δα θα είμαστε στο Ski Bus (η Μυρτώ έκλεισε πριν λίγο θέσεις) και θα μιλήσουμε και στα κινητά! Άρα: ΔΕΝ χανόμαστε με τίποτα! Φιλιά Βιβ Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
elia 8 Report post Posted January 16, 2009 Ελευθερία δεν έγραψες.....πώς ήταν σήμερα το χιόνι;; μαλακό , πολύ μαλακό ή μαλακοπατάτα;; το πρώτο μάθημα λοιπόν ήταν, σε γενικές γραμμές, ΚΑΛΟ, όπως είπε και ο δάσκαλος!!βέβαια εισέπραξα και σχόλια (από άλλο δάσκαλο) του τύπου "κάποιες χορεύουν και κάνουν σκι ταυτόχρονα"....όχι και πολύ ενθαρρυντικά, αλλά δεν το βάζω κάτω! το χιόνι όπως πολύ ΣΩΣΤΑ μου 'χες πει δεν ήταν και το καλύτερο (δεν γλιστρούσα εύκολα), αλλά anyway, πήρα την πρώτη κρυολουσία με το 2ωρο μάθημα που έκανα..από ισορροπία όλα καλά, στις στροφές, μη με δεις καλύτερα... ίσως ανέβω την Κυριακή, θα τα πούμε λοιπόν... φιλιά πολλά, elia P.S. ίσως έπρεπε να είχα πάει, τελικά, στα μαγαζιά σήμερα (πρώτη μέρα εκπτώσεων), αλλά με έφαγε η χιονοδρομία!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted January 16, 2009 θα βρίσκομαι και γω αύριο Παρνασσό για το πρώτο σκι της χρονιάς μετά αδερφού (έμπειρου) και φίλης (αρχάριας) πάλι θα κάνω τη δασκάλα!!!! 12 στη βάση Ηρακλή εεε? μια χαρά.. έχω και καιρό να σας δω! μου λέιψατε βρε! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 16, 2009 Χρισα!!! Βρε μηπως εχω flashbacks???.... Στη συναντηση ειδα την ΙΤ, εδω εσυ, πηρε καπου το ματι μου τη Λιανα... αντε σε λιγο θα εμφανιστει και ο Πανιος Μπανιος Καλως ορισες ξανα, και συ μας ελειψες! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
treeeellaaaa! 0 Report post Posted January 16, 2009 Ναι! αγαπητή "ξανθιά"κατάλαβες πολύ καλά (η μόνη που βγήκες σαν άνθρωπος στις προχθεσινές φωτογραφίες...) και πληροφοριακά σας λέω ότι έβαλα το ραντεβού: "12:00 στην πόρτα του ισογείου του ΧΚΠ που βλέπει τον Ηρακλή", στο status μου FaceBook για να μην πουν μερικοί μερικοί ότι δεν το ήξεραν και δεν μας βρήκαν! και Α! και Ου! ... Εμείς, Ελένη, η γνωστή 4-δα θα είμαστε στο Ski Bus (η Μυρτώ έκλεισε πριν λίγο θέσεις) και θα μιλήσουμε και στα κινητά! Άρα: ΔΕΝ χανόμαστε με τίποτα! Φιλιά Βιβ Τέλεια!Εγώ ξεκινάω τώρα για Αράχωβα και ευελπιστώ να μείνω μέχρι τη Δευτέρα!Θα τηλ!ΔΕΝ χανόμαστε με τίποτα!Φεεεεύγω με τρέεεεεελλααααααααααα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted January 16, 2009 Μίλησα πριν λίγο με φίλο μου που σήμερα ήταν στο Χ/Κ.Μου είπε λοιπόν ότι η ποιότητα και η ποσότητα του χιονιού είναι πολύ καλή,χωρίς πέτρες στις πίστες τουλάχιστον.Συν του ότι αύριο προβλέπεται λιακάδα και κρύο.Αυτό σημαίνει καλή ποιότητα χιονιού.Αύριο θα είμαι πάνω και στις 12.00 στην πάνω είσοδο του σαλέ και ελπίζω να γνωρίσω αρκετά μέλη! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 16, 2009 Aυριο θα ανεβω και εγω (σιγα μη το εχανα )...Θα εχω το νου μου 12 :00 να ειμαι στον τοπο συναντησης να πω ενα γεια και εγω.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted January 16, 2009 Δεν πάει άλλο...με βλέπω να δηλώνω παραίτηση Άλλοι θα κάνουν ski το Σάββατο και άλλοι θα λιώνουν στη δουλειά . Τουλάχιστον ρίξτε καμιά κατεβασιά και για μας. Πάλι καλά που υπάρχει και η Κυριακή Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 16, 2009 Προβλέπω να βουλιάζει το βουνό από κόσμο αύριο. Και δεν μπορώ να ξεκινήσω και πολύ νωρίς ρε γμτ. Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted January 16, 2009 Σάββατο θα ειμαι και εγω παρνασσο, θα τα πουμε επανω Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted January 18, 2009 με (πολυ) λιγα λογια , "ζουμερο" και "πληρες" απο καθε αποψη το Σαββατο μου στο ΧΚΠ διαφορετικες - ενδιαφερουσες - ποιοτητες χιονιου ,καιρος ,απολαυση ,χαρα ,ικανοποιηση , προσωπικες προσδοκιες τεχνικης που πραγματοποιηθηκαν ,παρεα ,προσωπα που ειχα καιρο να δω ,εκμαθηση (ισως δεν το καταλαβες Χρηστο , μονο και μονο (παρ)ακολουθωντας καποιον πολυ καλυτερο απο εσενα........ευχαριστω) Quote Share this post Link to post Share on other sites
PID 0 Report post Posted January 18, 2009 Καταπληκτική η χθεσινή μέρα στον Παρνασσό με τις θερμοκρασίες να θυμίζουν Απρίλη και το χιόνι να είναι παγωμένο και να προκαλεί για πολλά γκάζια αλλά ταυτόχρονα να κάνει τις τούμπες επώδυνες ... Ευτυχώς δε ''σούπιασε'' το μεσημέρι παρά τον πάρα πολύ κόσμο και τη ζέστη. Το snowclub, με πολλά νέα μέλη, έδωσε δυναμικό παρών (τα pmr είχαν πάρει φωτιά) παρά τις προς Γαλλία διαρροές Προσωπικά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ (επιτέλους έκανα φέτος σκι χωρίς ομίχλη) ενώ μετά το παραδοσιακό ''λιτό'' ξαναπήγα πάνω για το νυχτερινό της Φτερόλακκας που περίμενα να έχει περισσότερο κόσμο. Μερικές από τις πολλές φωτό που τράβηξα....θα δείτε κάποιους από τους γνωστούς-αγνώστους χωρίς κουκούλα όπως και μέλη του συλλόγου (Porfirio, Chrisstem) να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία... Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted January 18, 2009 Πολύ ωραίες φωτό Πάνο! ευτυχώς που το σκέφτηκες εσύ και φωτογράφησες, γιατί εγώ που άργησα να 'ρθω στο ραντεβού ... δεν... πρόλαβα! Οπότε προσθέτω και μια από τον καφέ ... Μόνο οι 3 Χάρητες (εκ των 4), γιατί οι άλλοι αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν... Άντε και το επόμενο με τους La Tani-ες και τις περιγραφές - εμπειρίες - συγκρίσεις ! Καλώς ήρθατε παιδία! Τα είδαμε τα.. "χαΐρια" σας Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 18, 2009 MakisM προσεξα στη φωτο που ανεβασε ο PID ( δεν μπορεσα να κανω quote τη φωτογραφια οτι σου πανε τα σανιδια Ταιριαζουν και με το χρωμα της στολης Σε ειδα που κατεβαινες τη πιστα και σου φωναζα αλλα ησουν πολυ συγκεντρωμενος σ' αυτο που εκανες και δεν ηθελα να σε τρομαξω. Αν και δε φοραγα τον σκουφο του τρομοκρατη (με τετοια ζεστη ουτε σκουφο δε φοραγα στο τελος) Quote Share this post Link to post Share on other sites