Ntinos 0 Report post Posted March 5, 2009 (edited) Δεν ξερω τι εχετε δει απο live, απο διαφορα βιντεο σε youtube και αλλου σχετικα με snowboard Προσωπικα, ειχα δει καποια βιντεο που ειχα βρει απο δω και απο "κει", αλλα αυτο το τελευταιο που ειδα ηταν το κατι αλλο... http://www.thatsit-thatsall.com/ Το παραπανω ειναι το επισημο σαιτ, εχει και ενα trailer για την ορεξη. Φιλοι μου, το ειδα σε bluray σε 124 ιντσες, και οτι και να σας πω θα ειναι αδυνατον να το καταλαβετε. Η ταινια κυκλοφορει τοσο σε bluray (δεν ξερω κατα ποσο ειστε familiar με το αντικειμενο) οσο και σε απλο DVD. Kαπου την πηρε το ματι μου και σε torrent...... (κοντα στα 20gb σε BR - γκουχ, γκουχ) Για οποιους γουσταρουν το snowboard πρεπει να την δουν ... χτες !!! Οσο αφορα εμενα, βρηκα μια καλη δικαιολογια να το γυρισω στο σκι (τουλαχιστον να προσπαθησω) Edited March 5, 2009 by Ntinos Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ntinos 0 Report post Posted March 5, 2009 (edited) Μια καλη γευση εδω: http://www.youtube.com/watch?v=KLRuZzoqHeA (εχει καποια κομματια απο την ταινια) (επιλεξτε HD) Edited March 5, 2009 by Ntinos Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ghost 0 Report post Posted March 5, 2009 Μια καλη γευση εδω:http://www.youtube.com/watch?v=KLRuZzoqHeA (εχει καποια κομματια απο την ταινια) (επιλεξτε HD) Πολυ ωραία ταινια με φοβερη εικονα......αλλα δεν ειναι και First Descent. Εγω την βρηκα σε torrent 700mb και μου κατεβηκε σε 15λεπτα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wisdom 0 Report post Posted March 7, 2009 Με αριστα :LOL: :P εγω βαζω :o :o !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
crazy_lkk 0 Report post Posted March 7, 2009 Πολυ ωραία ταινια με φοβερη εικονα......αλλα δεν ειναι και First Descent. Εγω την βρηκα σε torrent 700mb και μου κατεβηκε σε 15λεπτα σε ποιο site? εχει βγει στα videoclub? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wisdom 0 Report post Posted March 8, 2009 Αυτες οι ταινιες snowboard δεν ερχονται εδω στην Ελλαδα φιλε δυστηχως...Εγω δεν εχω βρει πουθενα τουλαχιστον.Μονο παραγγελια μεσο ιντερνετ ή τορρεντσ.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
crazy_lkk 0 Report post Posted March 8, 2009 οκ φιλε.ηδη το κατεβαζω 700μβ απο τορρεντ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted March 9, 2009 Πολυ ωραιο. το ειδα εχτες. υπαρχουν αλλα αντιστοιχα που εχετε να προτεινετε? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kostas T 0 Report post Posted March 9, 2009 υποτιτλοι παιζουν πουθενα ή θα πρεπει να εξασκησω τα αγγλικα μου? Quote Share this post Link to post Share on other sites
crazy_lkk 0 Report post Posted March 10, 2009 τα αγγλικα σου φιλαρακι. εψαξα αρκετη ωρα κ δεν βρικα τιποτα.(αν εντοπισεις κατι ενημεροσε) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted March 10, 2009 Σε rapidshare το εχει βρει κανεις???? Παντως απο οτι ειδα απο το you tube ειναι οντως αρκετα καλο!!!! Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Kostas T 0 Report post Posted March 10, 2009 Σε rapidshare το εχει βρει κανεις????Παντως απο οτι ειδα απο το you tube ειναι οντως αρκετα καλο!!!! Για δες εδω http://www.sinlesslinks.com/Movies/thats-i...ip-xvid-scared/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted March 10, 2009 torrent φιλε jeep οσο για υποτιτλους δεν μου χρειαζονται ιδιαιτερα και δεν το εψαξα αλλα πιστεψε με εχει πολυ περισσοτερο ενδιαφερον το action παρα το μπλα μπλα Quote Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted March 12, 2009 Φοβερό. Το κατέβασα χτές και το άρχισα με σκοπό να χαζεψω 10 λεπτα και να το δω το ΣΚ.... και δε μπορούσα να το σταματήσω Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted March 12, 2009 Τελικα και το rapidshare μια χαρα παιζει. Εχει απιστευτα τοπια και τρελα πλανα.Απο τα καλυτερα που εχω δει. Αυτο αξιζει να το δεις σε blue ray με καλη τηλεοραση!!! Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Gogos87 0 Report post Posted March 14, 2009 Ναι ειναι πολυ καλο και εχει και φανταστικα τοπια η αλασκα ειναι φοβερη αλλα μονο απο κατι ταινιες σαν και αυτην θα την δουμε και ποτε απο κοντα. παρτε και ενα link με ταινιες snowboard και ski snowboard movies Quote Share this post Link to post Share on other sites
gi@nnis 7 Report post Posted October 12, 2009 Φανταστικη ταινια που πραγματικα με πορωσε ακομα περισοτερο! Quote Share this post Link to post Share on other sites