Al_Foutzin 1,418 Report post Posted March 9, 2009 http://www.rockwavefestival.gr/home/ Αυτό είναι μέχρι στιγμής το line up του Rockwave: Σάββατο 27 Ιουνίου TERRA STAGE PLACEBO MOBY GOGOL BORDELLO Κυριακή 28 Ιουνίου TERRA STAGE THE KILLERS (Alternative Rock - Post Punk Revival) DUFFY (Pop Soul) Δευτέρα 29 Ιουνίου CRUEFEST STAGE (TERRA STAGE) Motley Crue Monster Magnet Arch Enemy Lauren Harris VIBE STAGE W.A.S.P. Voivod Περιμένουμε να ανακοινωθει και η δευτερη σκηνη (stage) των 2 πρώτων ημερων!!! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 9, 2009 To ΣΚ εκπληκτικό! Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 9, 2009 Πλακα κανουν με τους motley????? Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
estenough 101 Report post Posted March 9, 2009 μπααααα....... 28 Μαη έχει καλύτερη συναυλία.... :LOL: Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted March 9, 2009 μπααααα....... 28 Μαη έχει καλύτερη συναυλία.... :LOL: Εμείς οι παλιότεροι, we salute you Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted March 9, 2009 μπααααα....... 28 Μαη έχει καλύτερη συναυλία.... :LOL: AC/DC!!!! Δλδ.λέτε να φτιάξουμε καμμιά παρέα και να πάμε all together; Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
estenough 101 Report post Posted March 9, 2009 Εμείς οι παλιότεροι, we salute you έτσι για να πορωθούμε λιγάκι Μητσάρα εγώ εκεί θα είμαι..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted March 9, 2009 Αλλά Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ,θα είναι στις 22-7 09 στο Terravibe με τους DEEP-PURPLE!!Πώπώωω!...πάω να κόψω λίγη φλέβα! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted March 9, 2009 έτσι για να πορωθούμε λιγάκι Μητσάρα εγώ εκεί θα είμαι..... Να έρθει και ο ΜάκηςΜ . Μας έχει ζαλίσει με τον ''μαύρο πάγο''.Ας τον απολαύσει λοιπόν. :LOL: Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
estenough 101 Report post Posted March 9, 2009 Αλλά Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ,θα είναι στις 22-7 09 στο Terravibe με τους DEEP-PURPLE!!Πώπώωω!...πάω να κόψω λίγη φλέβα! Τους είδα και πρόπερσυ (νομίζω) που είχαν έρθει στο θέατρο βράχων!!! Θα ξαναπάω και φέτος όμως!!!! καμιά άλλη καλή συναυλία έχει ????? .....μάλλον είμαι και για depeche mode 12 Μαίου Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 10, 2009 12 Mαιου Η συναυλια Depeche Mode Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 10, 2009 πολύ ωρααιο τοπικ.. αλλάξτε μονο τον τιτλο. δεν είναι μονο rockwave αλλα συναυλίες γενικώς Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 10, 2009 πολύ ωρααιο τοπικ.. αλλάξτε μονο τον τιτλο. δεν είναι μονο rockwave αλλα συναυλίες γενικώς μήπως αυτός που το ξεκίνησε σαν καλός mod να διαγράψει όλα τα off topic?? (η αλήθεια είναι πως και ac/dc, deep purple, depeche mode ήταν favorite μια φορά κι έναν καιρό στο γυμνάσιο/λύκειο, αλλά τώρα θα ήθελα πολύ ν'ακούσω live το Mr. Brightside και το Slipping away) Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted March 11, 2009 Σε όλες τι όμορφες ανακοινώσεις για συναυλίες να έρθω να προσθέσω μια σχεδόν οριστική μη συναυλία. Υπήρχε έντονη φημολογία ότι φέτος θα είχαμε επίσκεψη από γνωστό μεγάλο γκρουπ που μόλις κυκλοφόρησε νέο δίσκο (παρεπιπτόντως είναι πολύ καλός). Με δύο γράμματα το όνομά του. Ξεκινά από U και τελειώνει σε 2. Οι φήμες δεν ήταν απλά φήμες, υπήρξε προσπάθεια από διοργανωτή και μάλιστα είχε κλειστεί ημερομηνία στο ΟΑΚΑ το Σεπτέμβριο. Δυστυχώς όλη η προσπάθεια ναυάγησε και είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο πλέον να βρεθεί ημερομηνία ανοιχτή. Νομίζω πάντως πως η συναυλία της χρονιάς είναι οι ac/dc, ασχέτως μουσικών προτιμήσεων. Μιλάμε για ένα συγκρότημα που έχει κάνει τεράστια καριέρα και ένα δίσκο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών πίσω από το thriller του Μιχαλάκι (Back in Black). Οι Depeche μας έρχονται με την έλευση νέου album (τρομερό πρώτο δείγμα το νέο single), το ίδιο και οι Placebo (πρέπει να είναι η 5η φορά που έρχονται Ελλάδα). Όσο για τους killers αν μη τι άλλο έχουν μερικά κομμάτια διαμάντια στις βαλίτσες τους. Για τους πιο metal του είδους νομίζω πως το θαύμα της χρονιάς είναι οι voivod. Έπεται και συνέχεια ανακοινώσεων οπότε μας βλέπω να μαζεύουμε τα surf και να τρέχουμε στις αρένες. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted March 11, 2009 Σε όλες τι όμορφες ανακοινώσεις για συναυλίες να έρθω να προσθέσω μια σχεδόν οριστική μη συναυλία.Υπήρχε έντονη φημολογία ότι φέτος θα είχαμε επίσκεψη από γνωστό μεγάλο γκρουπ που μόλις κυκλοφόρησε νέο δίσκο (παρεπιπτόντως είναι πολύ καλός). Με δύο γράμματα το όνομά του. Ξεκινά από U και τελειώνει σε 2. Οι φήμες δεν ήταν απλά φήμες, υπήρξε προσπάθεια από διοργανωτή και μάλιστα είχε κλειστεί ημερομηνία στο ΟΑΚΑ το Σεπτέμβριο. Δυστυχώς όλη η προσπάθεια ναυάγησε και είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο πλέον να βρεθεί ημερομηνία ανοιχτή. Και εγώ το είχα ακούσει ότι γινόταν προσπάθεια να έρθουν οι U2... δεν είχα μάθει όμως το αποτέλεσμα της ... κρίμα -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted March 11, 2009 Αμα γράψω τιμες εισητηριων για το rockwave θα θεωρηθει διαφημιση; mods?? Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
estenough 101 Report post Posted March 11, 2009 Σάββατο 27 Ιουνίου TERRA STAGE PLACEBO MOBY GOGOL BORDELLO Αλήθεια ποιοι είναι headliners εδώ??? γιατι..... αν κλεισουν οι placebo ή οι gogol bordello ούτε που το σκέφτομαι..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 11, 2009 Αμα γράψω τιμες εισητηριων για το rockwave θα θεωρηθει διαφημιση; ... γράψε να ξέρουμε πόσα να αποταμιεύσουμε Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted March 11, 2009 Σάββατο 27 Ιουνίου TERRA STAGE PLACEBO MOBY GOGOL BORDELLO Αλήθεια ποιοι είναι headliners εδώ??? γιατι..... αν κλεισουν οι placebo ή οι gogol bordello ούτε που το σκέφτομαι..... οι placebo θα κλεισουν μάλλον.. γράψε να ξέρουμε πόσα να αποταμιεύσουμε TICKET PRICES – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ Από τις 17 έως και τις 31 Μαρτίου 45 euro Aπό την 1 Απριλίου έως και ως την μέρα του Rockwave 50 euro Box Office 55 euro ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (αφορά στην 1η και 2η μέρα του φεστιβάλ) Από τις 17 Μαρτίου έως και ως την μέρα του Rockwave 85 euro-εδω ειμαστε! ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ Από τις 17 έως και τις 31 Μαρτίου 100 euro Από την 1 Απριλίου ως τη μέρα του Rockwave 120 euro Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 11, 2009 ... ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (αφορά στην 1η και 2η μέρα του φεστιβάλ) Από τις 17 Μαρτίου έως και ως την μέρα του Rockwave 85 euro-εδω ειμαστε! ... exactly μια χαρά ...και πολύ φτηνό θα έλεγα, τόσο κόπο θα κάνουν οι άνθρωποι να τραγουδήσουν μες τον καύσωνα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted March 16, 2009 φέτος το rockwave παει να μας τρελάνει τελειως!!! :LOL: Ανακοινώθηκε και 4η μερα! Τρίτη 30 Ιουνίου TERRA STAGE SLIPKNOT MASTODON TBA VIBE STAGE TBA Και έχει ακουστει πως θα ερθουν και οι oasis! (*ΤΒΑ=To Be Announced) Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted March 16, 2009 φέτος το rockwave παει να μας τρελάνει τελειως!!! Ανακοινώθηκε και 4η μερα! Τρίτη 30 Ιουνίου TERRA STAGE SLIPKNOT MASTODON TBA VIBE STAGE TBA Και έχει ακουστει πως θα ερθουν και οι oasis! άκυρο.. (*ΤΒΑ=To Be Announced) Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted March 24, 2009 Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
VaL 0 Report post Posted March 27, 2009 (edited) AC/DC θα είμαι στη "καλή" κερκίδα. Σίγουρα θα είμαι και Motley. Παίζει κ για Depesh Mode. Παίζουν κ άλλα φεστιβάλ ακόμα καλύτερα. Ειδη ανακοινώνονται για το eject festival... Επίσης για οποιον τον νοιάζει---> Skorpions- Β. Παπακωσταντίνου Edited March 27, 2009 by VaL Quote Ανήκω παντού και πουθενά Seriusly Playful Share this post Link to post Share on other sites
Eddie 0 Report post Posted March 27, 2009 AC/DC!!!!Δλδ.λέτε να φτιάξουμε καμμιά παρέα και να πάμε all together; Μέσα!!! AC/DC θα τα σπάσουν όλα και βέβαια depeche θα είναι όπως και πριν δύο χρόνια (νομίζω) τέλεια!!! Παιδιά πάντως το rockwave σούπα φέτος. Placebo Mobιδες και άλλα ντ' άλλα... Άσχετα με το ότι όλοι έρχονται για μια ακόμα αρπαχτή, αλλά αυτό είναι μεγάααααλη κουβέντα. Τέσπα μάλλον υποκειμενικό είναι το θέμα και δεν θέλω να καταστροφολογώ Quote Share this post Link to post Share on other sites