Mitsaras 230 Report post Posted July 2, 2009 Scorpions,θα έλθει κανένας;.... Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
estenough 101 Report post Posted July 2, 2009 Scorpions,θα έλθει κανένας;.... Θα έλθει... θα έλθει... θα έλθει... θα έλθει... (ένα για τον καθένα μας στην αρένα...) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted July 2, 2009 Θα έλθει... θα έλθει... θα έλθει... θα έλθει... (ένα για τον καθένα μας στην αρένα...) Τέτοια ώρα που το θυμηθήκαμε,άντε να βρούμε κερκίδα! Αν τελικά πάμε,να πάρουμε και pmr μαζί για να επικοινωνήσουμε. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
estenough 101 Report post Posted July 2, 2009 Κερκίδες και VIP ειναι sold out..... άρα μόνο αρένα... και περίμενα και 40 λεπτά μέχρι να πάρω τα εισητήρια.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted July 3, 2009 Κερκίδες και VIP ειναι sold out..... άρα μόνο αρένα... και περίμενα και 40 λεπτά μέχρι να πάρω τα εισητήρια.... Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted July 3, 2009 Το πρωί που πήγα στο ticket house στη Πανεπιστημίου, είχε μπλοκάκια απούλητα για αρένα. Θα βρείτε και αύριο εισιτήρια άνετα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted July 6, 2009 Γεια σας rockwaveΟπαιδάκια......! Τελικά οι Scorpions ήρθαν στην Μυτιλήνη, είχε αρκετό κόσμο (όχι βέβαια όσο θα ήθελαν οι ντόπιοι ) η τιμή του εισιτηρίου ήταν 45€ όρθιοι και 85€ καθιστοί. Φυσικά και δεν πήγαμε αφού τους ακούγαμε και από το σπίτι μου αλλά και από την παραλία κάτω από το Κάστρο.Και ευτυχώς που δεν πήγαμε γιατί μείναν στην σκηνή μια ώρα με το ζόρυ......! Φήμες θέλουν την Βίσση να ήταν στην Μυτιλήνη για να παρακολουθήσει την συναυλία.Σε κάποιο σημείο μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και είπε μαζί τους το Wind of Change ενώ το συγκρότημα την φώναξε στην σκηνή ως εθνική τραγουδίστρια της χώρας μας......! Φήμες.....αλήθεια.......δεν ξέρω........! Εμείς πάντως το Wind of Change το ακούσαμε από Scorpions φυσικά χωρίς παρεμβολή Βίσσης και το ευχαριστηθήκαμε. Είδατε μεγαλεία η Μυτιλήνη.......! Μακάρι να περάσουν καλά όσοι πάνε σήμερα....! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted July 7, 2009 Γεια σας rockwaveΟπαιδάκια......! Τελικά οι Scorpions ήρθαν στην Μυτιλήνη, είχε αρκετό κόσμο (όχι βέβαια όσο θα ήθελαν οι ντόπιοι ) η τιμή του εισιτηρίου ήταν 45€ όρθιοι και 85€ καθιστοί. Φυσικά και δεν πήγαμε αφού τους ακούγαμε και από το σπίτι μου αλλά και από την παραλία κάτω από το Κάστρο.Και ευτυχώς που δεν πήγαμε γιατί μείναν στην σκηνή μια ώρα με το ζόρυ......! Φήμες θέλουν την Βίσση να ήταν στην Μυτιλήνη για να παρακολουθήσει την συναυλία.Σε κάποιο σημείο μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και είπε μαζί τους το Wind of Change ενώ το συγκρότημα την φώναξε στην σκηνή ως εθνική τραγουδίστρια της χώρας μας......! Φήμες.....αλήθεια.......δεν ξέρω........! Εμείς πάντως το Wind of Change το ακούσαμε από Scorpions φυσικά χωρίς παρεμβολή Βίσσης και το ευχαριστηθήκαμε. Είδατε μεγαλεία η Μυτιλήνη.......! Μακάρι να περάσουν καλά όσοι πάνε σήμερα....! Μαίρη εσείς τους πληρώσατε και εμείς τους χαρήκαμε. Μακράν η καλύτερη συναυλία των Σκορπιών στην Ελλάδα..Μας είχαν στην τσίτα 2-3 ώρες. Ο ντραμίστας έδωσε ρεσιτάλ.Τι να πούμε για τους κιθαρίστες Αααα και η εκπροσώπηση από το snowclub ΜΕΓΑΛΗ. Μόνο ο Μητσάρας έλειπε Το βράδυ θα ανεβάσουμε και φωτογραφίες.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted July 7, 2009 Μαίρη εσείς τους πληρώσατε και εμείς τους χαρήκαμε.Μακράν η καλύτερη συναυλία των Σκορπιών στην Ελλάδα..Μας είχαν στην τσίτα 2-3 ώρες. Ο ντραμίστας έδωσε ρεσιτάλ.Τι να πούμε για τους κιθαρίστες Αααα και η εκπροσώπηση από το snowclub ΜΕΓΑΛΗ. Μόνο ο Μητσάρας έλειπε Το βράδυ θα ανεβάσουμε και φωτογραφίες.. Μπράβο σας……που περάσατε καλά και τους χαρήκατε……! Τι εννοείς εμείς τους πληρώσαμε…….?Εμείς πέρα από τις μπύρες δεν δώσαμε φράγκο παραπάνω………! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted July 7, 2009 Μπράβο σας……που περάσατε καλά και τους χαρήκατε……!Τι εννοείς εμείς τους πληρώσαμε…….?Εμείς πέρα από τις μπύρες δεν δώσαμε φράγκο παραπάνω………! Ο δήμος που έκανε τη συναυλία έδωσε 500.000 ευρώ μόνο για τα μεταφορικά του συγκροτήματος.Εγινε ολόκληρη βαβούρα αυτές τις μέρες στη Μυτιλήνη. Χρεώσανε το δήμο κάτι εκατομύρια ευρώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted July 7, 2009 Μαίρη εσείς τους πληρώσατε και εμείς τους χαρήκαμε.Μακράν η καλύτερη συναυλία των Σκορπιών στην Ελλάδα..Μας είχαν στην τσίτα 2-3 ώρες. Ο ντραμίστας έδωσε ρεσιτάλ.Γέμιζε το στόμα του με μπύρα και σε κάθε χτύπημα των νραμς,πιτσίλαγε;Τι να πούμε για τους κιθαρίστες Ο Ρούντολφ,ο πανηψηλέας,θα πρέπει να ήταν όλα τα λεφτά! Στήνει τα πόδια του ανοιχτά και λικνίζεται μπρος-πίσω. Αααα και η εκπροσώπηση από το snowclub ΜΕΓΑΛΗ. Μόνο ο Μητσάρας έλειπε Δεν θα επαναληφθεί Το βράδυ θα ανεβάσουμε και φωτογραφίες.. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
estenough 101 Report post Posted July 7, 2009 Επόμενη στάση.... που??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted July 7, 2009 Επόμενη στάση.... που??? Λέω για Deep-Purple,στις 22/7,στο terra vive της Μαλακάσας.Ετσι κι αλλιώς εσείς,συνηθίσατε στο γρασίδι,καιρός να το γευτώ κι εγώ! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
VaL 0 Report post Posted July 8, 2009 Ετσι κι αλλιώς εσείς,συνηθίσατε στο γρασίδι,καιρός να το γευτώ κι εγώ! To ποιό?? Τη σκόνη θέλεις να πείς............ Μη λέμε κ υπερβολές Quote Ανήκω παντού και πουθενά Seriusly Playful Share this post Link to post Share on other sites
oddin 24 Report post Posted September 24, 2009 Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα,μια είδηση που θα ενθουσιάσει τους περισσότερους απο εμάς. Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010 U2 10 August, 2010 Commerzbank Arena Frankfurt DE 12 August, 2010 AWD Stadium Hannover DE 15 August, 2010 Stadium Horsens DK 20 August, 2010 Olympic Stadium Helsinki FI 25 August, 2010 Luzhniki Moscow RU 30 August, 2010 Ernst Happel Stadium Vienna AT 3 September, 2010 Olympic Stadium Athens GR 6 September, 2010 Ataturk Olympic Stadium Istanbul TR 15 September, 2010 Olympic Stadium Munich DE 18 September, 2010 Stade De France Paris FR 29 September, 2010 Olympic Stadium Seville ES 2 October, 2010 Stadium Coimbra PT Quote Scripta Manent Γερναει αυτος που αρχιζει να ζει μονο με αναμνησεις...... Share this post Link to post Share on other sites
VaL 0 Report post Posted September 24, 2009 Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα,μια είδηση που θα ενθουσιάσει τους περισσότερους απο εμάς. Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010 U2 10 August, 2010 Commerzbank Arena Frankfurt DE 12 August, 2010 AWD Stadium Hannover DE 15 August, 2010 Stadium Horsens DK 20 August, 2010 Olympic Stadium Helsinki FI 25 August, 2010 Luzhniki Moscow RU 30 August, 2010 Ernst Happel Stadium Vienna AT 3 September, 2010 Olympic Stadium Athens GR 6 September, 2010 Ataturk Olympic Stadium Istanbul TR 15 September, 2010 Olympic Stadium Munich DE 18 September, 2010 Stade De France Paris FR 29 September, 2010 Olympic Stadium Seville ES 2 October, 2010 Stadium Coimbra PT Ναι ρε Φίλε. Τι ημέρες, συναυλιακά, είναι αυτές που ζούμε επιτέλους?? ερχονται....ερχονται....ερχονται....ερχονται....ερχονται....ερχονται....ερχονται ....ερχονται....ερχονται....ερχονται....ερχονται....ερχονται.... Quote Ανήκω παντού και πουθενά Seriusly Playful Share this post Link to post Share on other sites
estenough 101 Report post Posted September 24, 2009 Καλή είδηση και αυτη!!!!!! Next station.... Σάββατο 24 Οκτωβρίου Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου (TAE KWO DO) ZZ TOP Quote Share this post Link to post Share on other sites
VaL 0 Report post Posted September 24, 2009 Καλή είδηση και αυτη!!!!!! Next station.... Σάββατο 24 Οκτωβρίου Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου (TAE KWO DO) ZZ TOP Χαλαρά......... Εννοείται Quote Ανήκω παντού και πουθενά Seriusly Playful Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted September 24, 2009 Ναι ρε Φίλε. Τι ημέρες, συναυλιακά, είναι αυτές που ζούμε επιτέλους?? ερχονται....ερχονται....ερχονται....ερχονται....ερχονται....ερχονται....ερχονται ....ερχονται....ερχονται....ερχονται....ερχονται....ερχονται.... να σε διορθωσω???? ξανα-ερχονται....... ξανα-ερχονται....... ξανα-ερχονται.......ξανα-ερχονται....... Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
VaL 0 Report post Posted September 24, 2009 να σε διορθωσω????ξανα-ερχονται....... ξανα-ερχονται....... ξανα-ερχονται.......ξανα-ερχονται....... Αθήνα πρώτη φορά. Ασε που κάθε φορά θα είναι σαν πρώτη. Το θέμα μας όμως ρε φίλε ξέρεις ποιο είναι? Οτι όπως φένεται ξεκάθαρα στο εισητήριο που μας έβαλες, τότε πλήρωσες το ποσό των 4.000 δρχ. 12€ με το ζόρι δηλαδή.Ως τα 100€ που θα πληρώσουμε σήμερα ............................τι έγινε ρε παιδιά? Quote Ανήκω παντού και πουθενά Seriusly Playful Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 24, 2009 .... σήμερα ............................τι έγινε ρε παιδιά? Γερασατε κατα 12 χρονια...περαστικα n' welcome to the club!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted September 24, 2009 τα εισητήρια θα είναι από 35 έως 90 ευρώ Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 24, 2009 ΖΖ τοπ... απαπα... τι λες τωρα.... La Grange... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 24, 2009 Το μούσι το έχουν ακόμα ή... τους έπεσε; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted September 24, 2009 Το μούσι το έχουν ακόμα ή... τους έπεσε; Το έχουν. Τωρα αν είναι γνησιο ή ...συνθετικό θα σε γελάσω. Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites