Al_Foutzin 1,418 Report post Posted March 13, 2009 "Σε μια χιονοθύελλα των Αθηνών, νομίζω στα 1906, που το χιόνι μεσ' τη πόλι έφτασε τους 40-50 πόντους, δεν βάστηξα. Τάδεσα και τσούλισα, με δρομολόγιο Κολωνάκι, Κανάρη, Ακαδημίας, Γρηγορίου Ε΄και Πανεπιστημίου, όπου για να γλυτώσω απ' τη μαρίδα που με καταδίωκε, χώθηκα σ' ένα μαγαζί των Χαυτείων." Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 13, 2009 Επειδή δεν με αφήνει να κάνω edit να αναφέρω ότι η πηγή που βρήκα όλα αυτά τα καλούδια είναι το παρακάτω και ευχαριστούμε : Ε.Ο.Σ. Πατρών Αριστοτέλη, εαν το αποφασίσετε εγώ με χαρά βοηθάω..... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted March 13, 2009 Αριστοτέλη, εαν το αποφασίσετε εγώ με χαρά βοηθάω..... εγω.......... δεν (μπορω να αποφασισω) ,η Ομαδα Εργασιας................ να επιληφθει του θεματος Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 13, 2009 Αριστοτέλη, εάν είδες παραπάνω, δεν είπα να το αποφασίσεις εσύ αλλά μιας και συμφώνησες με αυτό που είπα, εξέφρασα την επιθυμία μου κ το ενδιαφέρον μου επί του θέματος.Ας το αποφασίσουν οι αρμόδιοι λοιπόν, και εάν θέλουν μας ενημερώνουν. Τώρα είναι πιο σωστό νομίζω……! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
snow bow 38 Report post Posted March 13, 2009 Μπράβο Χρήστο είμαι περήφανος που σ εχω φιλο κ κολητο για 25 χρόνια.... Ομως θέλω να σημειώσω ότι ο καλός αυτός άνθρωπος δεν μας επηρέασε μόνο στην τεχνική του σήμερα αλλά μας άφησε κι ενα κουσούρι , να νοιώθουμε ενοχές που αφήνουμε την οικογενειά μας πίσω για να πάμε στον έρωτα της ζωής μας....Μίχοι δηλαδή SKING IS BETTER THAN SEX.......... Quote www.alternativeriding.gr POWDER IS BETTER THAN SEX... Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted March 13, 2009 Πριν από το 1881, δεν διδάσκονταν οι τεχνικές του σκι και ο καθένας έκανε σκι όπως μπορούσε. Οταν πήγαιναν πολύ γρήγορα και ήθελαν να σταματήσουν τα σκι, έπεφταν κάτω. Αυτός ο τρόπος σταματήματος ονομάστηκε Brianson. Και γω νόμιζα ότι είμαι άσχeετος με το σκι. Τελικά έχω πολύ καλή τεχνική Brianson :P :LOL: Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
skifx 0 Report post Posted March 13, 2009 Ρε Χρηστο δεν ανοιγουμε κανα περιοδικο για σκι μπας και βγαλουμε κανα φραγκο παραπανω; Παντως εγω προτεινω τον Χρηστο ως επιτημο καθηγητη του συλλογου. Επαθα πλακα με το αρθρο. Αυτο αποδεικνυει οτι ενας καλος σκιερ πρεπει να ειναι και καλα "διαβασμενος" Η ιστορια ειναι ο ποιος βασικος παραγοντας για να κατανοησεις οτιδηποτε. Χρηστο με το αρθρο σου καταφερες να μας βαλεις πιο βαθια στην αγαπη μας για το σκι και απο που ξεκινησε. Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Χρηστο. τα λεμε πανω. Quote a=(velocity^2)/radius Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted June 23, 2011 (edited) Aπο την Ελληνικη εκδοση του SCIENCE ILLUSTRATED ενα απο τα σοβαροτερα και εγκυροτερα εντυπα που κυκλοφορουν science0001.pdf Edited June 24, 2011 by snowholicanonymous Quote Share this post Link to post Share on other sites