LnA 0 Report post Posted March 24, 2009 Καλημέρα σε όλους!!!! Είμαι η LnA (Ελενα/Life n' Action), από το Ίλιον. Μόλις πριν άπο 4 μήνες κόλλησα το μικρόβιο του σκι, ενώ έψαχνα παρέα για rafting. Τώρα πώς κολλάνε αυτά τα δύο? Το καθένα έχει την εποχή του βέβαια, αλλα και στα δύο υπάρχει δράση. Στο σκι βέβαια είμαι ακόμη αρχάρια θα έλεγα. Εχω κάνει μόλις 4 φορές (Πισοδέρι, Παρνασσός, Gstaad)και από την τελευταία μάλιστα (1η μου κατεβασιά σε μπλε πίστα) αποκόμισα αποτυπωμένο πάνω μου ένα μικρό χάρτη της Ελβετίας και μάλιστα με διαγραμμημένες πορείες!!! Οπως είδα, η παρέα σας είναι αρκετά οργανωμένη και χαίρομαι να γνωρίζω ζωντανούς ανθρώπους με πολλά ενδιαφέροντα, γι΄αυτό επελεξα να γίνω και εγώ μέλος σας. Πολλά είπα, Καλώς σας βρήκα, λοιπόν! Υ.Γ.Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά. Quote Ζησε καλά! Γέλα συχνά! ΑΓΑΠΑ ΤΗ ΖΩΗ! Life n' Action Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 24, 2009 Καλώς ήλθες Ελενα. Αυτή την Πέμπτη θα βρεθούμε στο Φλοκαφέ στο Μαρούσι επί της Κηφισσίας, δίπλα στην Αττική οδό από τις 21.00 και μετά. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά. Συντομα και μέλος του συλλόγου! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 24, 2009 καλως ηλθες Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ANONYΜΗ 5 Report post Posted March 24, 2009 καλως ηρθες Ελενα Quote Ημερα που δεν γελας...ειναι μια χαμενη μερα. Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 24, 2009 και αλλο πατριωτάκι μετά την peni... έχουμε μαζευτεί καμια 10αριά+ τελικά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
LnA 0 Report post Posted March 24, 2009 και αλλο πατριωτάκι μετά την peni... έχουμε μαζευτεί καμια 10αριά+ τελικά... όταν λες πατριωτάκι εννοείς απ΄το Ίλιον? κοίτα να δεις πόσοι απ΄την περιοχή έχουν το ίδιο κόλλημα! Quote Ζησε καλά! Γέλα συχνά! ΑΓΑΠΑ ΤΗ ΖΩΗ! Life n' Action Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 24, 2009 yep... πουλμαν γεμίζουμε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted March 24, 2009 Καλώς όρισες !! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted March 24, 2009 Καλώς τηνα! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 24, 2009 καλως ηλθες Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted March 24, 2009 Καλώς ήρθες Έλενα...Ελπίζω σύντομα να σε δούμε και στις πίστες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,384 Report post Posted March 24, 2009 πουλμαν γεμίζουμε. Για την ώρα, από τα Σούρμενα ένα ταξί το γεμίζουμε! Καλωσήλθες, Έλενα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
geoski 3 Report post Posted March 25, 2009 καλως ηλθες ! Quote Η ζωή δεν μετριέται με τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που αυτές.... "κόβονται". Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted March 25, 2009 Καλως ορισες Ελενα Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 25, 2009 καλως μας ηρθες-βρηκες λοιπον.καλες κατεβασιες και παντα με ασφαλεια.και γρηγορα να σε γνωρισουμε και απο κοντα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted March 25, 2009 .....και γρηγορα να σε γνωρισουμε και απο κοντα Εσύ να κάτσεις καλά γιατί θα τα πώ όλα! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,506 Report post Posted March 25, 2009 Kαλως ηρθες και απο εμενα Αν εχεις και facebook κανε join στο group μας http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=19341413120 Quote Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted March 25, 2009 και αλλο πατριωτάκι μετά την peni... έχουμε μαζευτεί καμια 10αριά+ τελικά... Εγω-εγω είμαι το πατριωτάκι!!!! !! Καλώς ήρθες!! Που μένεις στο Ιλιον?? Την Πέμπτη έλα στην συνάντηση να σε δούμε απο κοντά...έτσι πήγα και εγω πριν απο ενα χρόνο ενα ωραίο απογευματάκι.....και απο οτι βλέπεις είμαι και θα είμαι ακόμα εδω!! Οσο για rafting και αυτό κοντοζυγώνει!!! Οπότε είσαι στον σωστό σύλλογο!!! ! cu! ααα και μου αρέσει πολύ και το nickname σου!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
LnA 0 Report post Posted March 26, 2009 Εγω-εγω είμαι το πατριωτάκι!!!! !! Καλώς ήρθες!! Που μένεις στο Ιλιον?? Την Πέμπτη έλα στην συνάντηση να σε δούμε απο κοντά...έτσι πήγα και εγω πριν απο ενα χρόνο ενα ωραίο απογευματάκι.....και απο οτι βλέπεις είμαι και θα είμαι ακόμα εδω!! Οσο για rafting και αυτό κοντοζυγώνει!!! Οπότε είσαι στον σωστό σύλλογο!!! ! cu! ααα και μου αρέσει πολύ και το nickname σου!!! Πολύ θα το'θελα να βρεθούμε απο κοντά σήμερα, πατριωτάκι. Δυστυχώς όμως μία ίωση ήρθε να μου κάνει παρέα και δε θα τα καταφέρω. Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση. Κάθε πότε γίνονται συναντήσεις και πού? Quote Ζησε καλά! Γέλα συχνά! ΑΓΑΠΑ ΤΗ ΖΩΗ! Life n' Action Share this post Link to post Share on other sites