Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
KSpecial

Γεια σας

Recommended Posts

Διαβάζω το φόρουμ 2 χρόνια ήδη αλλά δεν είχα γίνει μέλος. Επιστρέφοντας όμως αυτές τις μέρες από ένα ταξίδι στο εξωτερικό, αποφάσισα να γραφτώ, ώστε να καταθέσω την εμπειρία μου και να βοηθήσω ίσως και άλλους που θα ήθελαν να κάνουν το ταξίδι αυτό. Κάτι σαν ανταπόδοση για τις χρήσιμες πληροφορίες που άντλησα από εδώ...

Ασχολούμαι με τη χιονοδρομία μόλις τα 2 τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα κάνω snowboard. Νομίζω ότι βρίσκομαι σε καλό επίπεδο πλέον. Θα έλεγα ότι είμαι κυρίως φίλος του freeride και του carving εντός πίστας.

Θεωρώ τη χιονοδρομία μια ενασχόληση που προσφέρει ανεξάντλητες συγκινήσεις και γι' αυτό επιδιώκω να βρεθώ στο βουνό όσο πιο συχνά μπορώ.

Αγαπημένο χιονοδρομικό τα Καλάβρυτα. Πιστεύω ότι προσφέρει πολλή καλή ποικιλία για χιονοδρομία εντός πίστας, ειδικά σε πιο απαιτητικούς χιονοδρόμους, και απεριόριστες δυνατότητες για εκτός πίστας όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν (ανέλπιστα πολλές φορές φέτος!). Προφανώς λοιπόν η συμμετοχή μου στο φόρουμ θα εντοπίζεται κυρίως σε αυτό το "θέμα".

Από χιονοδρομικά εντός Ελλάδας έχω κάνει στον Παρνασσό, το Μαίναλο, τη Βασιλίτσα και το Πισοδέρι και έχω βρεθεί σαν επισκέπτης στο Φαλακρό, το Καρπενήσι και το Πήλιο.

Δε μου αρέσουν οι ανούσιες κόντρες και οι έντονες αψιμαχίες, προσπαθώ να μην εκμεταλλεύομαι την ανωνυμία που προσφέρουν τα φόρουμ, είμαι υπέρ των τεκμηριωμένων απόψεων και της καλόπιστης κριτικής. Θα προσπαθήσω λοιπόν όσο μπορώ να συνδράμω σε μια πολιτισμένη ανταλλαγή απόψεων και σε ένα εποικοδομητικό διάλογο.

Καλώς σας βρήκα και καλό υπόλοιπο χιονοδρομίας σε όλους!

Καλως ηρθες , αντε και μελος του συλλογου.

δεν μας ειπες το ονομα σου ομως. :)

Ημερα που δεν γελας...ειναι μια χαμενη μερα.

καλως ηλθες

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

καλως ηρθες στο κλαμπ

σωστο σε βρισκω

DALTONS POW ROBBERY.....

Eξαιρετικό πρώτο ποστ. Λαμβάνοντας υπόψιν αυτά που έγραψες μαλλον θα σε περιμένουμε σε κάποια από τις εβδομαδιαίες συναντήσεις μας στην Αθήνα για να γνωριστούμε από κοντά. :rolleyes:

Καλώς μας ήρθες και συντομα μέλος!

Φιλικα

Ρανια

καλως μας ηρθες φιλε.καλες κατεβασιες οσο μας απομενουν ακομα.αφου εισαι φαν τ καλαβριτου θα μας συναντησεις στο πανω σαλε.η φωναξε στο pmr στο 8/20 snowclub και να εισαι σιγουρος οτι θα σ απαντησουν πολλοι

....Ασχολούμαι με τη χιονοδρομία μόλις τα 2 τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα κάνω snowboard.

Καλώς μας ήλθες...,αν καιαιαιαι παραστρατημένος! :D:lol:

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Ετοιμάζω το κείμενο για την εκδρομή που κάναμε και πιστεύω ότι σύντομα θα το ανεβάσω.

Welcome! ποστάρισε ό,τι έχεις γράψει μέχρι στιγμής και τα υπόλοιπα σε επόμενο επεισόδιο (=ποστ) :rolleyes: ...το συνηθίζουν πολλοί και έχει πλάκα/suspense (το username μήπως βγαίνει από τα αγαπημένα σου cornflakes??:-P)

Ρούλα

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Welcome! ποστάρισε ό,τι έχεις γράψει μέχρι στιγμής και τα υπόλοιπα σε επόμενο επεισόδιο (=ποστ) :) ...το συνηθίζουν πολλοί και έχει πλάκα/suspense (το username μήπως βγαίνει από τα αγαπημένα σου cornflakes??:-P)

Ρούλα

Έχεις δίκιο θα αρχίσω να τα ανεβάζω λίγα-λίγα...

Το nick μοιάζει αλλά δεν έχει σχέση με τα δημητριακά... γι' αυτό εξάλλου και δεν είναι SpecialK....