Olga 6,796 Report post Posted April 25, 2009 λιγα πραγματα ακομα γύρω απο τη σήμανση Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 25, 2009 όπως σας ειπα το Whistler θα κλείσει την Κυριακή. το Blackcomb θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 18 Μάιου που θα κλείσει για την ετήσια συντήρηση για να ξανανοίξει το καλοκαίρι (το παγετωνικο κομμάτι) τελευταίες φωτο απο τις πιστες σημερα ειναι τραβηγμένες απο τον παγετωνα και αν κοιτάξετε στην τελευταια φωτο ακριβώς απέναντι (οπου κανουν ενα V τα ελατα) ειναι το σημειο οπου καναμε τη διανυκτέρευση στο backcountry skiing. το συζητάγαμε με τα παιδια σημερα και ειναι σαν να εχουν περασει 100 χρονια απο τοτε, και ηταν μόλις πριν απο 2 βδομαδες. εμ.., το heli παλι μου φαινεται πολύ πίσω . μάλλον οι μερες των εξετάσεων μας απορρόφησαν ολη την προσοχή και ξεχασαμε αυτα που καναμε πριν ηλιόλουστη μερα σημερα και το ΧΚ σχεδον ιδιωτικό το πρωι ..εχει λιγοστέψει αρκετα ο κοσμος εδω ωραια δουλεια εχει ο τυπος φτάνοντας κατω στο Whistler χαμός. εχει συναυλίες καθε μερα αυτες πρεπει να ειναι απο την χθεσινή συναυλία βραδινός διαγωνισμός στα πλαισια του Telus festival φωτογραφια που απεικονίζει την Peak to Peak gondola που ενώνει βασικα τις δυο κορυφές: του Whistler και του Blackcomb. τεράστιο εργο (ειναι η κόκκινη γραμμη που διακρίνεται στη πανοραμική φωτο) προχθές το βράδυ ετσι πως αντικρίζαμε το βουνο απο το χωριό. έριξε χιονακι παλι να και η πλακέτα απο τα εγκαίνια της Whistler gondola. το '88 παρακαλω βγαίνοντας απο το χωριό πανω στον φορέα μιας γέφυρας διαβαζεις αυτο (μ’αρεσει που παρακαλάνε κιόλας ). θα τους κανουμε τη χάρη Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 25, 2009 απο την χθεσινή γιορτή, μετα την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. ο δασκαλος, ο Paul μας εκανε παρεα. εγω, ο Paul, ο Dan και η Alexia ο άντρας της Alexia, ο Owen κανει γκριμάτσες (τον βοηθαει και η φατσα του). ειναι και snowboard-ας, σημερα το ανακάλυψα. μετα απο ενα μηνα σκι, την τελευταια μερα αποφάσισε να την αφιερώσει στο snowboard . μαλλον για να μην πει οτι κουβάλησε τσάμπα τον εξοπλισμό του sb το ζεύγος ο Dan και εγω με θεα τα βουνα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 25, 2009 τα παλικάρια μας σε ενα απο τα καθημερινά ''apres''… ο Owen φορώντας (και) τα γυαλιά μου ο γερμανος η το ψυχοπαίδι μας (λογω ηλικιας) Fabi. απο τα πιο εξυπνα παιδια που γνώρισα τελευταια ο Dan και ο αδερφος του, ο Ben. μαλλον τον κοιμίζουν οι μπίρες απο Δευτερα εως και Τεταρτη, πανω στο Whistler mountain ειχε ski test με μοντέλα του 2010. έδωσαν το παρών οι Atomic, Rossignol, Nordica, Volkl, Fischer, Kastle, Head. δεν δοκιμάσαμε τιποτα. βασικά ρίχναμε κλεφτές ματιές μονο γιατι ηταν οι μερες των εξετάσεων και τρέχαμε σαν τους παλαβούς Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 26, 2009 αληθεια ,ποτε με το καλο το level 2 ???? Μάρτιος του 2010 καλα ,βρε θηριο......το εχεις κιολας προγραμματισει ??????? ......αστειευομουνα λιγα πραγματα ακομα γύρω απο τη σήμανση φερε μας στοιχεια και φωτος Ολγα να τα πουμε απο κοντα ,+ νομιζω οτι η ομαδα εχει πολυ δουλεια του χρονου...... (ακουτε Γιωργηδες ???ετοιμαστειτε) με μια καλη προσαρμογη στα Ελληνικα δεδομενα ,μπορουμε να κανουμε διαμαντια ορεξη ν'αχουμε......που την εχουμε όπως σας ειπα το Whistler θα κλείσει την Κυριακη δηλαδη ο Παρνασσος κλεινει μια βδομαδα ΜΕΤΑ το Whistler ???? τους το ειπες ???? .....μωρε μπραβο Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 26, 2009 Όλγα το τριήμερο της πρωτομαγιάς βρες λίγο χρόνο να μου κάνεις κανένα μάθημα σε παρακαλώ...αφού σκεφτείς πόσα μαθήματα σου είχαμε κάνει Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted April 26, 2009 Συγχαρητήρια και στους 2 και εις ανώτερα! Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 26, 2009 Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted April 26, 2009 (...) μετα απο ενα μηνα σκληρής δουλειας απλώς βελτίωσα λιγο το σκι μου και εμαθα συγκεκριμένα πραγματα. τιποτα παραπάνω, τιποτα λιγότερο. Η βελτίωση με τέτοια συχνότητα εξάσκησης -σκι (κάθε μέρα χ 1 μήνα + τις ώρες που έκανες φέτος σκι ) , δεν φαίνεται ΑΜΕΣΑ. Προφανώς γιατί η βελτιωση γίνεται πάντα προοδευτικά και με μικρές διφορές. Την βελτιωσή σου θα την διαπιστώσεις στην αρχή της ερχόμενης σαιζόν ή αν υποθέσουμε πάς σε κάποιον παγετώνα στον ερχόμενο καλοκαρί (για Ιούλιο /Αύγουστο) Πολύ καλό thread , πολύ ευχάριστη η ενημέρωση και επιμορφωτική μέσα από την άμεση εμπειρία και από ένα μέρος που είναι πολύ πιθανό να μην πάει ποτέ κανένας μας ... thanx. Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 26, 2009 ωραια που ειναι να εισαι σπίτι ξανά Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted April 27, 2009 Home sweet home... Kαλως ηρθες και παλι κοντα μας Ολγα.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 27, 2009 Όλγα το τριήμερο της πρωτομαγιάς βρες λίγο χρόνο να μου κάνεις κανένα μάθημα σε παρακαλώ...αφού σκεφτείς πόσα μαθήματα σου είχαμε κάνει βγαλε αεροπορικό εισιτήριο και θα σου κανω Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted April 27, 2009 Συγχαρητήρια κοριτσάκι και καλώς μας ήρθες!!! Για πού τόσο σύντομα;;;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted April 27, 2009 Μπράβο παιδάκια!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 29, 2009 καποιες φωτο απο τον δρόμο της επιστροφής. η διαδρομή απο το Whistler προς το Vancouver ειναι απο τις ομορφότερες στον κόσμο. βέβαια αυτη την εποχή κανουν εργα ενόψει της Χειμερινής Ολυμπιάδας του 2010 και εχουν παντου ενημερωτικές/πληροφοριακές πινακιδες για τα εργα που ειναι σε εξέλιξη. μετα το Whistler κατευθύνεσαι προς το Squamish και πριν φτάσεις στο Vancouver βλεπεις αριστερα την διασταύρωση για το Cypress – ειναι ενα αρκετα γνωστό χιονοδρομικό, σχεδόν εξω απο την πόλη του V. μου το ειχαν αναφέρει πολλοί καναδοί και ετσι όπως το προφέρανε μου θύμιζε την Κύπρο μας ολη η διαδρομή ηταν ετσι..αριστερα να ορθώνονται τα βουνα και δεξια να βλεπεις τις λίμνες και μετα τον ωκεανό ο οδηγος του λεωφορείου που μας μετέφερε, ερχόμενος τα ξημερώματα απο το V. ειδε στην διαδρομή μια καφε αρκούδα . υπο κανονικές συνθήκες θα νόμιζα οτι μας κανει πλακα αλλα ειναι τόσες πολλες οι ιστορίες που εχω ακούσει για τις αρκουδες και το ποσο ευκολο ειναι να τις συναντήσεις πλέον στο βουνο που δεν μου εκανε εντύπωση το γεγονος. απλως μαρμάρωσε το χερι μου 2 ωρες κολλημένο στο τζαμι του λεωφορείου ολη τη διαδρομή, μπας και εμφανιστεί καμια , να μην χασω την ευκαιρια να την φωτογραφίσω. δυστυχώς, δεν... η κατω φωτο θα μπορουσε κάλλιστα να ειχε τραβηχτεί στην Ελλαδα (μου θύμισε την διαδρομή προς το Σούνιο) πλησιάζοντας το Vancouver η εισοδος τις πόλης απο τη γεφυρα. αριστερα μπροστα φαίνεται το νησί του Vancouver . ειναι η πολυ χαϊ περιοχή με ακριβα κολέγια κλπ. γνώρισα κάποιον στο ΧΚ και μου εκανε εντύπωση που μου τόνιζε συνεχεια οτι ειναι απο νησί του V. και οχι απο την πόλη. τεσπα, και εδω οι Κολωνακιώτες μπορει να κανουν το ιδιο φημισμένη για τα παρκα της περνώντας απο το κεντρο down town και φτασαμε στο αεροδρομιο. παρκα και πρασινο και εδω να χορτάσει το ματι σου ιστορια με τις βαλίτσες παλι, θα σας τα πω μετα... με τα πολλα ολοκληρώνω το check in και παμε για φαγητο με τα παιδια. μου κανανε την τιμή να μου κανουν παρεα εδω, καθώς ξέρανε ποσο ειχα πεθυμήσει το δικο μας φαγητό (ασε που οι λονδρέζοι τρελαίνονται για τζατζίκι – ευτυχώς δεν πεταγα μαζι τους με την ΒΑ ) η τελευταια εικονα πριν μπω στο αεροπλανο μ’εκανε να σκεφτώ οτι θα ξανάρθω σίγουρα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 30, 2009 Και ζησαμε εμεις καλα και εσυ καλυτερα! Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ: Τελος του παραμυθιου παιδες! Παμε για υπνο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted April 30, 2009 δεν μπορουσε να εχει ενα μαγαζι (opa souvlaki)και στο la tania ετσι για να γουσταρουμε και να μη ψοφησουμε στην πεινα εκει περα;;;;λοοοολ :LOL: :P Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted April 30, 2009 ιστορια με τις βαλίτσες παλι, θα σας τα πω μετα... Και ζησαμε εμεις καλα και εσυ καλυτερα! Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ: Τελος του παραμυθιου παιδες! Παμε για υπνο... Δεν τελείωσε ακόμα Μάκη. Έχει και συνέχεια. Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted April 30, 2009 μπράβο Όλγα, μπράβο Δημήτρη .... συγχαρητήρια για το πτυχίο .... ευχαριστώ πολύ για το ωραίο και πολύ διδακτικό καθημερινό φωτορεπορτάζ ... να είστε πάντοτε ζωηροί, χαρούμενοι και υγιείς ...!!! να κάνετε τέτοια στην ζωή σας .... Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted May 26, 2009 πιάσανε οι ζέστες και μαζι και το σύνδρομο στέρησης χαζεύω τις φωτο του προηγούμενου μήνα και μου φαινεται απίστευτα μακριά, σαν να συνέβη άλλη χρονιά. για να μου/σας φτιάξω τη διάθεση ανεβάζω κάποιες σκόρπιες φωτο μπας και δροσιστούμε λιγο το weekend του cross country και η αναβαση/καταβαση του Σαββάτου απογευμα οικοδομικές εργασιες…ξεκινάω από πανω και προχωράω διαγώνια, παράλληλα με την κλίση της πλάγιας να συναντήσω την εισοδο της χιονοτρυπας φαίνεται καλυτερα στην κάτω φωτο ολοι εργάζονται πυρετωδώς ωρα για μάσα το ξεκίνημα η άφιξη και η επιστροφή το προηγούμενο Σ/Κ, με τους ίδιους εκπαιδευτές ειχαμε το avalanche training με το σάντουιτς στο στόμα βγαζω φωτο με την Αλεξια το όμορφο Whistler περπάτημα προς το χωριό κυνηγώντας τον Paul οι πιστες ωρα να κλείσω το air condition, δροσίστηκα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted May 26, 2009 δε πεταγομαστε μεχρι το χιντερτουξ λεω γω ετσι για να μας φυγει λιγακι η καψα για να μη το πω αλλιως ?? πρεπει να παιξουμε πιο εντατικα ρακετες μου φαινεται για να ξεχνιωμαστε λιγακι Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 12, 2011 http://freeskier.com/stories/beautiful-whi...-time-part-deux Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted May 12, 2011 τελειο όντως magical place..πω πω θυμήθηκα τον μηνα που περασα εκει και μου φαινεται απίστευτο ότι το έζησα..τρομερη εμπειρία Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted May 13, 2011 εμεις να δουμε ποτε θα παμε...οπως πανε τα πραγματα.... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted May 13, 2011 εμεις να δουμε ποτε θα παμε...οπως πανε τα πραγματα.... Τι μου ψάχνεις για δουλειά στις Δολομιτικές Άλπεις,ψάξε καλύτερα προς Βανκούβερ μεριά να'ρχόμαστε κι εμείς να σε βλέπουμε! Quote Share this post Link to post Share on other sites