makistop 8 Report post Posted April 2, 2009 ERROR: Failed to find flength file ???? Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
TZIM 0 Report post Posted April 2, 2009 Ότι προβληματα αντιμετωπίζετε να μου τα στέλνετε με ένα pm να τα διορθώνω. Tο site είναι υπό-κατασκευη. εσείς τεστάρετε και εμείς διορθώνουμε EDIT: max upload αρχείου 250ΜΒ Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted April 2, 2009 μπραβο πανο και μητσο για την ιδεα και την υλοποιηση.ειναι κατι που ελειπε απο τον συλλογο μας.μ αρεσει παρα πολυ το σημα του συλλογου ετσι οπως ειναι,αλλα επειδη ηδη ακουω στα αυτια μου τον spider να φωναζει οτι δεν φαινεται καθαρα το ελληνικο ονομα του συλλογου προτεινω να το κοιταξουμε λιγο.κατα τα αλλα ειναι υπο κατασκευη και ολοι πρεπει να κανουμε λιγακι υπομονη αν δεν ανοιγει κατι η δεν φαινεται κατι αλλο μεχρι να ολοκληρωθει η σελιδα.και παλι μπραβο πολυ καλη δουλεια και γρηγορα να διαφημιστει απο τον συλλογο. δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο,να μπορουν να βλεπουν ολοι αλλα να ανεβαζουν μονο μελη βιντεο,ξερω οτι ακουγεται καπως αλλα ειναι μια οδος για την προσελευση νεων μελων. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 2, 2009 Παληκαρια, αμα πας να κανεις embed ενα βιντεακι απο το YouTube ψαχνει να το βρει στο Snowtube... να μην το κλεισουμε το YouTube μεχρι το Πασχα... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted April 2, 2009 Παληκαρια, αμα πας να κανεις embed ενα βιντεακι απο το YouTube ψαχνει να το βρει στο Snowtube... να μην το κλεισουμε το YouTube μεχρι το Πασχα... Φιλικα ΜακηςΜ Σε όσα είναι είδη embed (παλιά ποστ δηλαδή), παίζουν κανονικά. Αν κάνεις βέβαια edit στο ποστ, εμφανίζει ένα μακρυνάρι κώδικα. Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted April 2, 2009 Πολύ καλή δουλειά. Μεγάλη διαφήμιση για το σύλλογο..Μεγάλη μαγκιά.Πλέον έχουμε το δικό μας "σπίτι", να ανεβάζουμε βιντεάκια. Μπράβο Jim, Πάνο και σε όσους βοήθησαν!!! :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted April 2, 2009 Μπράβο Jim, Πάνο και σε όσους βοήθησαν!!! :P εγω βοηθησα αρκα.εδωσα στον μητσο το λαπ τοπ μου να το φτιαξει.το λαπ τοπ φυσικα... ;) :P :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 3, 2009 soz για την αναστάτωση με τον κώδικα του youtube... με παίδεψε το snowtube για να το κάνουμε embeded και χαλασαμε και το youtube... τώρα είναι οκ.. YouTube Video -> Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted April 3, 2009 Φανταστική δουλεια!! Μπράβο TZIM μπράβο καλιβαλε () μπράβο μπραβο μπραβο! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 3, 2009 Πάρα πολύ σημαντικό αυτό για τον σύλλογο. Μπράβο, Τζιμ! Το ονοματάκι τα σπάει! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted April 3, 2009 Πολύ καλη ιδέα!! Μπράβο σε όλους τους εμπνευστές & εκτελεστές !!! -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted April 6, 2009 Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εγγραφή στο www.snowtube.gr και ανέβασα ένα βιντεακι, το οποίο έχει διαγραφεί, δεν υπάρχει. Η διαγραφή έγινε από λάθος ? η υπάρχει κάποιου είδους λογοκρισίας στα βιδεο που ανεβάζουμε ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
TZIM 0 Report post Posted April 6, 2009 Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εγγραφή στο www.snowtube.gr και ανέβασα ένα βιντεακι, το οποίο έχει διαγραφεί, δεν υπάρχει. Η διαγραφή έγινε από λάθος ? η υπάρχει κάποιου είδους λογοκρισίας στα βιδεο που ανεβάζουμε ? Ο μόνος λόγος για να μην υπάρχει το βίντεο σου είναι σε κάποιο update το διέγραψε κατά λάθος. Σου ζητάω ταπεινά συγνώμη και ελπίζω να με συνχωρέσεις! edit: το βίντεο σου είναι ξανά στην θέση του Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted April 6, 2009 Ο μόνος λόγος για να μην υπάρχει το βίντεο σου είναι σε κάποιο update το διέγραψε κατά λάθος.Σου ζητάω ταπεινά συγνώμη και ελπίζω να με συνχωρέσεις! edit: το βίντεο σου είναι ξανά στην θέση του Δοκιμαστικά το ανέβασα και μετά δεν το έβλεπα, μην ζητάς συγνώμη, αυτά είναι τεχνικά προβλήματα, (με 10 κάμψεις στο ένα χέρι και 3 μαστιγώματα είσαι οκ) πολύ καλή η ιδέα σου TZIM, Bravo ελπίζω να γίνει και δημοφιλής Quote Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted April 7, 2009 Θα ήταν ωραίο στην αρχική σελίδα εκεί που φαίνονται τα βίντεο σε μικρογραφία με στοιχεία από κάτω, να φαινόταν και ποιος το ανέβασε το βίντεο και να μη χρειάζεται να το ανοίξω για να δω αυτή την πληροφορία. Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι εφικτό αυτό.. Τα views είναι κάθε φορά που βλέπω βίντεο +1, ή από ένα κομπιούτερ ένα view? (απορία..) Quote Share this post Link to post Share on other sites
TZIM 0 Report post Posted April 7, 2009 Θα ήταν ωραίο στην αρχική σελίδα εκεί που φαίνονται τα βίντεο σε μικρογραφία με στοιχεία από κάτω, να φαινόταν και ποιος το ανέβασε το βίντεο και να μη χρειάζεται να το ανοίξω για να δω αυτή την πληροφορία. Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι εφικτό αυτό.. Τα views είναι κάθε φορά που βλέπω βίντεο +1, ή από ένα κομπιούτερ ένα view? (απορία..) Είναι πολύ καλή ιδέα και θα το κοιτάξω! Τα view που γράφει η σελίδα είναι +1 κάθε φορά που βλέπεις ένα βίντεο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted April 7, 2009 ρε Τζιμ ανεβασα ενα βιδεο απο την εκδρομη του παρνασσου και δεν το βλεπω πουθενα παροτι μου ειπε οτι ανεβηκε επιτυχως τι εγινε ρε που ειναι??? Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
TZIM 0 Report post Posted April 8, 2009 ρε Τζιμ ανεβασα ενα βιδεο απο την εκδρομη του παρνασσου και δεν το βλεπω πουθενα παροτι μου ειπε οτι ανεβηκε επιτυχως τι εγινε ρε που ειναι??? Το βίντεο σου είναι online http://www.snowtube.gr/play.php?vid=124 Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted April 8, 2009 γιατι δεν ανεβαινει το δευτερο βιντεακι μου ρε παιδια; σε ιδιο φορμα το εχω WMV θα το ριξω στο you tube για να το φτιαξεις Τζιμ Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted April 8, 2009 για αλλη μια φορα μου εφαγαν το τραγουδι πειτε μου τι να κανω να το ανεβασω στο snow YouTube Video -> Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted April 8, 2009 χαχαχα να τα περιεργα στο original video το τραγουδι δεν παιζει εδω παιζει καλοοοο Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 9, 2009 μου βγάζει αυτο Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@snowtube.gr and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. και δεν μπορω να δω κανενα βιντεακι σας παιδια...με τιμωρείτε και δεν το πήρα χαμπάρι ? Τζιμ, τι συμβαίνει? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted April 9, 2009 χαχαχανα τα περιεργα στο original video το τραγουδι δεν παιζει εδω παιζει καλοοοο Χρήστο! σου λέει γιατί δεν παίζει το τραγούδι στο youtube "This video contains an audio track that has not been authorized by WMG. The audio has been disabled. More about copyright ..." μου έκανε εντύπωση αυτό πάντως! Δηλαδή τα ψάχνουν και βρίσκουν αν το τραγούδι είναι κατεβασμένο "νόμιμα" ή όχι !!!! εντυπωσιακό !!! Όλγα: και εμένα το ίδιο μήνυμα μου βγάζει... τι να πω! πάντως η παρέα χθες (Dust, Tzim & Arcas) ήταν μια χαρά, χαρούμενη... και δεν έδειχνε να είχε τάσεις να μας "τιμωρήσει" Μάλλον το internal error δεν το έχουν αντιληφθεί! Καλά να περνάτε ! (ΟΥΦ! αρχίζω να συνέρχομαι... ίσως να βοήθησε που είδα όλη τη χιονοπαρέα χθες) Βιβ Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
TZIM 0 Report post Posted April 9, 2009 Το site από εχτές το βράδυ στις 12 μεταφέρεται σε ποιο γρήγορο server με μεγαλύτερο όριο upload. Και θα μείνει κλειστό για λίγες ώρες.Συγνώμη για την ταλαιπωρία. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted April 9, 2009 Ναι ρε συ ΤΖΙΜ ζήτα και συγγνώμη! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Μην αγχεσαι για τα μικροπροβλήματα. Εσύ το ξέρεις καλύτερα από μας ότι αυτα λύνονται με τον καιρό. Ειμαστε μαζί σου!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites