crash 0 Report post Posted June 10, 2009 Αρχισε η χιονοστέρηση κι' αργεί ο χειμώνας Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 10, 2009 καλα τα πηγες αφου σου ηρθε τωρα εμενα με εχει πιασει εδω και καιρο Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted June 10, 2009 Κατι άκουσα για σκι στην ελβετια στους παγετωνες και μπαινω νατο ψαξω Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted June 11, 2009 Ρε παιδια, μην ξυνετε πληγες και αρχισει το μετρημα παλι.................... Ποσες ειπαμε μεχρι να ξαναχιονισει..........στο περιπου ετσι?? Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted June 11, 2009 Ρε παιδια, μην ξυνετε πληγες και αρχισει το μετρημα παλι.................... Ποσες ειπαμε μεχρι να ξαναχιονισει..........στο περιπου ετσι?? Στάθη.....μετά εγώ θα φταιώ αν σου ξανακάνω το περσινό......? Όχι πές μου.......θα φταιω.......! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted June 11, 2009 Κατι άκουσα για σκι στην ελβετια στους παγετωνες και μπαινω νατο ψαξω Κωστή, έχω πάει τα προηγούμενα 2 καλοκαίρια στην Ελβετία για σκί. Θα πήγαινα και φέτος αν δεν είχε μεσολαβήσει ο τραυματισμός μου. Μπορώ να ενημερώσω σε ό,τι χρειαστείς. Υ.Γ. Μη μιλάτε για χιονοστέρηση γιατί είναι σαν να μιλάτε για σκοινί στου κρεμασμένου το σπίτι! Τέλος Γενάρη σταμάτησααααααα!!!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
chrisstem 1,049 Report post Posted June 11, 2009 Το σκι σε παγετώνες το καλοκαίρι έχει πολλά μειονεκτήματα, κυρίως το ότι κάνεις λίγες ώρες την ημέρα λόγω του ότι το χιόνι χαλάει κατά τις 1. Το καλύτερο γιατρικό είναι η ...υπομονή ή ένα μακρινό ταξίδι στο νότιο ημισφαίριο, Χιλή ,Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία για φρέσκο χιόνι. Παρόλα αυτά οι παγετώνες στην Ευρώπη είναι αυτοί: Αυστρία: Hintertux : www.hintertuxergletscher.at Kaprun : www.kitzsteinhorn.at Kaunertal : www.kaunertaler-gletscher.at Stubai : www.stubaier-gletscher.com Pitztal : www.pitztaler-gletscher.at Solden : www.soelden.com Γαλλία: Alpe d´Huez : www.alpedhuer.com Les Deux Alpes : www.les2alpes.com Tignes : www.tignes.net La Plagne : www.la-plagne.com Ελβετία: Les Diablerets : www.diablerets.com Saas Fee : www.saas-fee.ch Zermatt : www.ski-zermatt.com Ιταλία: Breuil-Cervinia : www.cervinia.it Passo Tonale : www.passotonale.it Passo Stelvio : www.passostelvio.com Val Senales : www.valsenales.com Quote Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους (κλεμμένο) Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted June 11, 2009 Το καλύτερο γιατρικό είναι η ...υπομονή ή ένα μακρινό ταξίδι στο νότιο ημισφαίριο, Χιλή ,Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία για φρέσκο χιόνι. Παρόλα αυτά οι παγετώνες στην Ευρώπη είναι αυτοί: Το καλύτερο γιατρικό είναι μπανάκια στην παραλία......ουζάκι.....ψαράκι...... καφεδάκι.....και ηλιοθεραπεία........και ρακετούλες.......!! Όσο για τα χιόνια......κάθε πράγμα στον καιρό του δεν νομίζετε........!?!?! Άντε και από Οκτώβρη αρχίζουμε το μέτρημα...... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted June 11, 2009 Παρόλα αυτά οι παγετώνες στην Ευρώπη είναι αυτοί: Αυστρία: Hintertux : www.hintertuxergletscher.at Kaprun : www.kitzsteinhorn.at Kaunertal : www.kaunertaler-gletscher.at Stubai : www.stubaier-gletscher.com Pitztal : www.pitztaler-gletscher.at Solden : www.soelden.com Γαλλία: Alpe d´Huez : www.alpedhuer.com Les Deux Alpes : www.les2alpes.com Tignes : www.tignes.net La Plagne : www.la-plagne.com Ελβετία: Les Diablerets : www.diablerets.com Saas Fee : www.saas-fee.ch Zermatt : www.ski-zermatt.com Ιταλία: Breuil-Cervinia : www.cervinia.it Passo Tonale : www.passotonale.it Passo Stelvio : www.passostelvio.com Val Senales : www.valsenales.com ευχαριστουμε Χρηστο - μαζεμένες πληροφορίες και χρήσιμες για ολους Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted June 11, 2009 Το καλύτερο γιατρικό είναι μπανάκια στην παραλία......ουζάκι.....ψαράκι......καφεδάκι.....και ηλιοθεραπεία........και ρακετούλες.......!! Δεν είναι το καλλίτερο γιατρικό Μαιρούλα, αλλά συμφωνώ οτι είναι...μεγάλη παρηγοριά. Και το λέει αυτό κάποιος που πριν γνωρίσει το σκι, "ζούσε" αποκλειστικά για το καλοκαίρι. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted June 11, 2009 Ααααχ ήξερα ότι θα με καταλάβετε !! Κάθομαι και βλέπω όλο βιντεάκια και παρηγοριέμαι στο μέτρημα ότι πέσαμε κάτω απο τις 200 μέρες (192 έως 20/12) Ούτε για μπάνιο μπορω να πάω λόγω μικρού μωρου !!! Ελεος ! Θυμάμαι τι ωραία που πέρναγα το χειμώνα και τώρα είμαι κλεισμένη με το aircondition παρεούλα και αλέθω φρουτόκρεμες ...quelle decadance !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted June 11, 2009 Το καλύτερο γιατρικό είναι μπανάκια στην παραλία......ουζάκι.....ψαράκι......καφεδάκι.....και ηλιοθεραπεία........και ρακετούλες.......!! Όσο για τα χιόνια......κάθε πράγμα στον καιρό του δεν νομίζετε........!?!?! Άντε και από Οκτώβρη αρχίζουμε το μέτρημα...... Τώρα τα΄πες πάρα πολύ ωραία! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted June 11, 2009 Τώρα τα΄πες πάρα πολύ ωραία! Ναι..........για το beachreport ....γιατί εδώ μέσα είμαστε όλοι από άλλο χωριό Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted June 11, 2009 Ούτε για μπάνιο μπορω να πάω λόγω μικρού μωρου !!! Ελεος ! Θυμάμαι τι ωραία που πέρναγα το χειμώνα και τώρα είμαι κλεισμένη με το aircondition παρεούλα και αλέθω φρουτόκρεμες ...quelle decadance !! Καθε εποχη εχει τις ομορφιες της.Αρκει να μας αφισουν την φυση να λειτουργει κανονικα.Απο την φαση που εισαι τωρα εχουμε περασει πολλοι.Δυναμωσε το μωρο με φρουτοκρεμες και θαρθει η στιγμη που θα βλεπεις μονο την πλατη του οταν θα σκιζει τις πουδρες Ολα αυτα ερχονται τοσο γρηγορα..............αχ τα υπαρξιακα μου παλι Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted June 11, 2009 Surf, Windsurf, Wakeboard, Kiteboard, Bmx, Skate, Mountain bike, Tavli... Διαλεγετε και περνετε! Εγω θα το ριξω στα θαλασσια κ στο bmx... Μετα το snow, θα γινω μεγαλος αθλητης και στη θαλασσα! Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted June 11, 2009 Χτες είδα όνειρο για οργανωμένο χαμηλό να ρίχνει χιόνι από τα 800μ για 36 ώρες μέχρι Παρασκευή μεσημέρι. Ευχαριστώ για το πολύ χρήσιμο thread που είναι η απόδειξη ότι δε θα χρειαστώ μόνο εγώ τη Ράνια. Πάω να πετάξω μπας περάσουν οι μήνες. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted June 12, 2009 ...Σήμερα Confirmation of your holiday Dear Mister Stathopoulos Thank you for your reservation. We are looking forward to welcoming you at the Hotel Post and are pleased to confirm: From Saturday, December 19th, 2009 until Saturday, December 26th, 2009 (7 nights) 1 double room ,,Style? (211) the same size how (311) last year . . . Merry Xmas Zermatt C Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted June 12, 2009 ...Σήμερα Confirmation of your holiday Dear Mister Stathopoulos Thank you for your reservation. We are looking forward to welcoming you at the Hotel Post and are pleased to confirm: From Saturday, December 19th, 2009 until Saturday, December 26th, 2009 (7 nights) 1 double room ,,Style? (211) the same size how (311) last year . . . Merry Xmas Zermatt C φτου σου Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted June 25, 2009 6 nonths left:) Quote Share this post Link to post Share on other sites