Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
gi@nnis

Καλο χειμωνα

Recommended Posts

Επελεξα το snowboard για τον λογο οτι το θεωρω πιο ευκολο απ το σκι,λιγοτερο τεχνικο θα ελεγα.

α δε θέλω τεμπελιές :D

Απο χαριτομενια παντος αλλο τιποτα αρκει να μην γελαει και το βουνο μαζι μου :)B)

no worries αυτά είναι τα καλά :o

Εν δρασει οχι δεν εχω δει ουτε τους μεν αλλα ουτε τους δε αυτο που εχω δει ομως (BTW πολυ πορωτικο) ειναι το snowboard movie That's it That's all.

αν και δεν το έχω δει, that's not enough... ;) θα μπορούσες να δεις και το steep, αν και κάπως σκληροπυρινικό για beginner χιονοδρόμο

τώρα σοβαρά ό,τι αποφασίσεις με ασφάλεια και καλή παρέα :blink:

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Giannis οι σερφάδες εδω μέσα κάνουν επι το πλείστον σκι πάντως :blink:

Μakalu,Mainalos,Fidelio,nek70,SPR και πολλοί ακόμα που δεν μου'ρχονται... ορισμένοι απο αυτούς μάλιστα είναι υψηλου επιπέδου και στα 2 αθλήματα.

Καλως ήλθες Kozanas1... χμμ.. αυτο το 1 θελεις να το βγάλουμε?

edit:

υπάρχει και kozanas manolis απο το 2004, αυτος είσαι?

στειλε pm να σου φτιάξω τους λογαριασμους,

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ το ονομα μου ειναι ΚΟΖΑΝΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ και ειμαι απο το βελβεντό κοζάνης ασχολούμαι με το σκι απο το 1992 17 ετη ανελιπώς ειμαι απο τα ιδρυτικά μέλη του ΧΟΒ (χιονοδρομικός ομιλος βελβεντού) και τις εταιρείας ΧΚΚΒ αε (σημ. εκλεισε) εχω πάνω απο 18 αποστολές για σκι σε ολες τις αλπεις (χιονοδρομικά κέντρα χειμώνα καλοκαίρι παγετόνες) και συνεχίζω

Καλώς ήρθες Μανώλη και καλό χειμώνα :blink:

Εύχομαι και σύντομα μέλος στον σύλλογο.Η εμπειρία σου θα είναι πολύτιμη.

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

καλώς όρισες Μανώλη !!! :blink:

θα χαρούμε να συμμετέχεις ενεργά στο φόρουμ μας ,και - γιατί οχι - και στον σύλλογο

α δε θέλω τεμπελιές :D

no worries αυτά είναι τα καλά :P

αν και δεν το έχω δει, that's not enough... :P θα μπορούσες να δεις και το steep, αν και κάπως σκληροπυρινικό για beginner χιονοδρόμο

τώρα σοβαρά ό,τι αποφασίσεις με ασφάλεια και καλή παρέα :)

Ρουλα μου δεν ειναι θεμα τεμπελιας απλα θελω οσο μπορω πιο γρηγορα να χαρω το αθλημα, οσο για την παρεα εκει θα εχω θεμα μιας και δεν ασχολουντε πολλοι απ την παρεα μου :angry::angry:

@ Άρτεμη ,Γιάννη

καλώς τα παιδια !!

Thanks man καλως σας βρηκα

Ρουλα μου δεν ειναι θεμα τεμπελιας απλα θελω οσο μπορω πιο γρηγορα να χαρω το αθλημα, οσο για την παρεα εκει θα εχω θεμα μιας και δεν ασχολουντε πολλοι απ την παρεα μου :angry::angry:

Γιάννη το snowclub μπορεί να σου λύσει αυτό το πρόβλημα! Εδώ πολύς κόσμος (συμπεριλαμβανομενης εμου) σταμάτησε να προβληματίζεται για το αν θα βρει παρέα να ανέβει στο βουνό!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ FORUM 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ BANSKO??????

Μή γράφεις με κεφαλαία γιατί μας ξεκουφαίνεις! :angry: :angry: :)

Καλώς μας ήλθες.

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Θα επαναλάβω τα ήδη χιλιο-γραμμένα:

εδώ που μπήκατε (Γιάννη, Άρτεμη και Μανώλη)

ξεχάστε τα "δεν έχω παρέα για σκι ή snb"

όταν θα ανεβαίνετε θα φωνάζετε snow club και θα σας απαντάει ΟΛΟ το βουνό

αλλά...

αντί να ξελαρυγγιάζεστε ;)

δώστε βάση στα σήματα (κολλημένα/ραμένα) στα μπουφάν κλπ.

και πολύ περισσότερο στις στολές του Συλλόγου

που είναι και πολλές (δηλαδή τις φοράνε πολλοί) και πολύ εμφανείς...

πράσινο (ανοιχτό/λαχανί) μπουφάν (πολύ έντονο) και μαύρο παντελόνι... ΔΕΝ το χάνεις !!!

Αλλά και ...

το πιο απλό μέχρι τότε είναι να έρθετε και να μας γνωρίσετε σε μια συνάντηση (Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

και βέβαια...

στο περίπτερο 27 (κτίριο 16) στην έκθεση PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη...

και σιγά μην είσαι μόνη* σου Άρτεμη στο Bansko 16/1...

*χωρίς παρέα από snow club εννοώ, γιατί δε φαντάζομαι να πας μόνη σου ;)

Τα λέμε λοιπόν :rolleyes:

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Ρουλα μου δεν ειναι θεμα τεμπελιας απλα θελω οσο μπορω πιο γρηγορα να χαρω το αθλημα, οσο για την παρεα εκει θα εχω θεμα μιας και δεν ασχολουντε πολλοι απ την παρεα μου :rolleyes:;)

πληροφοριακά πρόβλημα παρέας στατιστικά δε θα έχεις, αλλά snowboardικής παρέας ίσως (αφού κατά τύχη οι περισσότεροι κάνουμε σκι). α, the choice is yours ;)

Καλώς ήρθατε/ξανάρθατε στους artemis και Μανώλη!

Θα επαναλάβω τα ήδη χιλιο-γραμμένα:

εδώ που μπήκατε (Γιάννη, Άρτεμη και Μανώλη)

ξεχάστε τα "δεν έχω παρέα για σκι ή snb"

όταν θα ανεβαίνετε θα φωνάζετε snow club και θα σας απαντάει ΟΛΟ το βουνό

αλλά...

αντί να ξελαρυγγιάζεστε B)

δώστε βάση στα σήματα (κολλημένα/ραμένα) στα μπουφάν κλπ.

και πολύ περισσότερο στις στολές του Συλλόγου

που είναι και πολλές (δηλαδή τις φοράνε πολλοί) και πολύ εμφανείς...

πράσινο (ανοιχτό/λαχανί) μπουφάν (πολύ έντονο) και μαύρο παντελόνι... ΔΕΝ το χάνεις !!!

Αλλά και ...

το πιο απλό μέχρι τότε είναι να έρθετε και να μας γνωρίσετε σε μια συνάντηση (Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

και βέβαια...

στο περίπτερο 27 (κτίριο 16) στην έκθεση PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη...

και σιγά μην είσαι μόνη* σου Άρτεμη στο Bansko 16/1...

*χωρίς παρέα από snow club εννοώ, γιατί δε φαντάζομαι να πας μόνη σου :P

Τα λέμε λοιπόν :P

Ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια ειστε πραγματικα πολυ φιλοξενοι και ΣΙΓΟΥΡΑ ξερετε πως να κρατατε μια ομαδα "ζωντανη".Σιγουρα θα γνωριστουμε σε καποια απ τις συναντησεις καθως και ολοι μαζι θα κανουμε τις κατεβασιες (για εσας μιλαω μιας και εγω θα κατεβαινω με τουμπες :):P )

πληροφοριακά πρόβλημα παρέας στατιστικά δε θα έχεις, αλλά snowboardικής παρέας ίσως (αφού κατά τύχη οι περισσότεροι κάνουμε σκι). α, the choice is yours :P

Καλώς ήρθατε/ξανάρθατε στους artemis και Μανώλη!

Στο windsurf οπως και καθε αθλημα ειναι διαφορετικο το να κανεις με παρεα απ το να κανεις μονος.Υπαρχουν διαφορα kinds οπως freestyle,slalom,freeride,formula,wave εγω επειδη ειμαι λιγο γκαζιαρης (μονο στο νερο) ασχολουμε με το σλαλομ.Οταν λοιπον ειμαστε στο νερο κανουμε κοντρες μεταξυ μας η κανουμε long distance sailing πραγματα δηλαδη που δεν τα κανεις μονος.Στο βουνο ισως να ειναι διαφορετικο το σκι απ το snowboard αλλα το κοινο σημειο ειναι πως και με τα 2 γλιστρας στο χιονι.Οπως και να το κανεις ειναι πιο ευχαριστο και διασκεδαστικο να ανεβαινεις με παρεα στο βουνο να κανεις με παρεα το αθλημα που αγαπας και στο τελος να συζητας το session τρωγοντας η πινοντας καφε στην αραχωβα η οπουδηποτε.

Στο windsurf οπως και καθε αθλημα ειναι διαφορετικο το να κανεις με παρεα απ το να κανεις μονος.Υπαρχουν διαφορα kinds οπως freestyle,slalom,freeride,formula,wave εγω επειδη ειμαι λιγο γκαζιαρης (μονο στο νερο) ασχολουμε με το σλαλομ.Οταν λοιπον ειμαστε στο νερο κανουμε κοντρες μεταξυ μας η κανουμε long distance sailing πραγματα δηλαδη που δεν τα κανεις μονος.Στο βουνο ισως να ειναι διαφορετικο το σκι απ το snowboard αλλα το κοινο σημειο ειναι πως και με τα 2 γλιστρας στο χιονι.Οπως και να το κανεις ειναι πιο ευχαριστο και διασκεδαστικο να ανεβαινεις με παρεα στο βουνο να κανεις με παρεα το αθλημα που αγαπας και στο τελος να συζητας το session τρωγοντας η πινοντας καφε στην αραχωβα η οπουδηποτε.

συμφωνώ σε όλα εκτός από ένα... αν έχεις το μικρόβιο της ταχύτητας στο νερό, σταδιακά θα σου βγεί και στο χιόνι ;) πραγματικά το σημαντικότερο είναι η παρέα και στη διαδρομή και στο βουνό και apres (by the way, εκτός από την Αράχωβα-υπάρχει και το γραφικότατο Πολύδροσσο). και φυσικά για χάρη της παρέας γίνονται διάφοροι συνδιασμοί (skiers-snowboarders, different levels). αν θες να μάθεις όμως το καλύτερο για σένα είναι να προσπαθείς να ακολουθείς και να copιάρεις καλύτερους snowboarders (έχουμε κάποιους πάρα πολύ καλούς στο σύλλογο) :mellow:

Καλημέρα!

υπάρχουν μαγαζιά που κάνουν εκπτώσεις (πολύ καλές !!)

στα μέλη του συλλόγου ΜΕ την κάρτα του συλλόγου...

(δες λίγο στο forum και θα τα βρεις όλα τα μαγαζιά σε ένα thread)

οι καλύτερες τιμές όμως γίνονται κατακαλόκαιρο

ενώ όσο σφίγγουν τα κρύα οι τιμές (είναι λογικό)

να ανεβαίνουν... Ακόμα όμως κάτι γίνεται!

καλές αγορές και καλοφόρετα ότι πάρεις!

8)

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter