kougiou-3- 0 Report post Posted October 29, 2009 ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ!!! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΛΕΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΣΚΙ ( 5 ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ SNOWBOARD ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ... ΕΙΜΑΙ 1.78 Υ. ΚΑΙ 95 Κ. ΠΕΡΣΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ (ΠΙΣΟΔΕΡΙ).ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 400 ΕΥΡΩ, ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 29, 2009 ωχ τωρα την πατησες!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted October 29, 2009 τον έστειλες τον άνθρωπο βρε συγκάτοικε ! γιατί σου φαίνονται λίγα τα 400 ;; με μερικές καλές συμβουλές και με "πιθανή" καλή και έμπειρη παρέα στις αγορές (τόσο κόσμο έχει ο σύλλογος!) μπορεί... ... και να βρει και κάτι καλό σε μεταχειρισμένα;; αποκλείεται ;;; φίλε kougiou-3- το ξέρεις ότι πολλά μέλη θα είναι στην 25η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA 2009» από σήμερα 29 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 01 Νοεμβρίου 2009. στο : Kτίριο 16 - Περίπτερο 27 ; (αν μπήκες στην πρώτη σελίδα του snow club θα το ξέρεις) αν τα καταφέρεις να κάνεις μια βόλτα από εκεί και την παρέα θα γνωρίσεις και μπορεί και να πάρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι υποθέτω ότι είσαι Βορειοελλαδίτης (Πισοδέρι κλπ.) Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 29, 2009 τον έστειλες τον άνθρωπο βρε συγκάτοικε ! γιατί σου φαίνονται λίγα τα 400 ;; με μερικές καλές συμβουλές και με "πιθανή" καλή και έμπειρη παρέα στις αγορές (τόσο κόσμο έχει ο σύλλογος!) μπορεί... ... και να βρει και κάτι καλό σε μεταχειρισμένα;; αποκλείεται ;;; Το "την πατησε" αγαπητη συγκατοικισα μου, αναφεροταν στο οτι ειπε την μαγικη λεξουla "εκανα 5 χρονια σκι και λεω να το παρατησω για να κανω snowboard...Παρτυ θα γινει ετσι και το παρουν χαμπαρι οι "σκληροπυρινικοι" υπερμαχοι υποστηρικτες του σκι...Φιλικα παντα, αλλωστε οι σκιερ ειναι φιλοι μας ... σσσ ...δε με βλεπω να προλαβαινω το val gardena μετα απο αυτο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted October 29, 2009 ..... ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΛΕΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΣΚΙ ( 5 ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ SNOWBOARD..... Θ΄αφήσεις το σκι και θα ξεκινήσεις sb;και περιμένεις θοήθεια;Σιγά μη στη δώσουμε! :angry: Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 29, 2009 Aρχισαν τα οργανα....τα λεγα εγω δεν τα λεγα??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 29, 2009 Φυσικά και θα του την δώσουμε (όσοι ξέρουν για να τον βοηθήσουν τουλάχιστον), άλλωστε είμαστε σύλλογος χιονοδρομίας, όχι σκι. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Dimoski 0 Report post Posted October 29, 2009 Φυσικά και θα του τη δώσουν εκείνοι που γνωρίζουν...αλλά... γιατί βρε παιδί μου snowboard? Μα snowboard? :angry: Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted October 29, 2009 ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΛΕΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΣΚΙ ( 5 ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ SNOWBOARD ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ. Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς! Ένα lexotanil καμιά Valeriana και πολύ ξεκούραση. Μόλις πέσουν δε και τα πρώτα χιόνια μάλλον θα σου περάσουν όλα τα συμτώματα Και για να σοβαρευτούμε και λίγο, άντε βοηθήστε το παιδί να πάρει εξοπλισμό και να μάθει snowboard. Σε κάποιους αρέσει περισσότερο να κάθοντε στο χιόνι παρά να τσουλάνε ρε παιδιά By the way καλός όρισες και καλή διαμονή! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted October 29, 2009 και συμπληρώνω: υπάρχει στον Σύλλογο πολύ καλός (καλός για τα δικά μου τα δεδομένα, φυσικά) ΚΑΙ σκιέρ ΚΑΙ snowboard-ας 2 σε ένα ! και πιστεύω ότι θα βοηθήσει μόλις μπει στο φόρουμ και δει περί τίνος πρόκειται... και ... αγαπημένη μου συγκάτοικε εμένα οι snowboard-άδες με είχαν μαζέψει από μια πλαγιά -σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης όταν ένας "πολύ γνωστός" μου σκιέρ ήταν "αλλού" έτσι έχω πολύ φιλικές σχέσεις με τον "κλάδο" (των snb) και μάλλον γι' αυτό μας προέκυψε η συγκατοίκηση! τίποτα δεν γίνεται τυχαία... ) μάλλον πρέπει να σε πάρω τηλέφωνο! από το φόρουμ θα τα λέμε Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 29, 2009 και συμπληρώνω: υπάρχει στον Σύλλογο πολύ καλός (καλός για τα δικά μου τα δεδομένα, φυσικά) ΚΑΙ σκιέρ ΚΑΙ snowboard-ας 2 σε ένα ! και πιστεύω ότι θα βοηθήσει μόλις μπει στο φόρουμ και δει περί τίνος πρόκειται... και ... αγαπημένη μου συγκάτοικε εμένα οι snowboard-άδες με είχαν μαζέψει από μια πλαγιά -σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης όταν ένας "πολύ γνωστός" μου σκιέρ ήταν "αλλού" έτσι έχω πολύ φιλικές σχέσεις με τον "κλάδο" (των snb) και μάλλον γι' αυτό μας προέκυψε η συγκατοίκηση! τίποτα δεν γίνεται τυχαία... ) μάλλον πρέπει να σε πάρω τηλέφωνο! από το φόρουμ θα τα λέμε Eιδατε;; Μας εχουν παρεξηγησει μωρε.. Αλήθεια αυτο το καλο παιδι θα ερθει στην εκδρομη να μου πει και να μου δειξει ορισμενα πραμματακια;Να δει τι κανω σωστα ή λαθος; Ειπαμε καλο να τα μαθαινεις μονος/η σου αλλα οχι και τοσο... 51 και σήμερα...Δεν αντέχω λέμε!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kougiou-3- 0 Report post Posted October 29, 2009 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.... ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ??????? ΤΙ ΜΕ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ????? ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΩ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΠΤ!!!! ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΚΙΕΡ!!!! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΒΟΥΝΟ ΧΙΟΝΙ Κ ΠΑΡΕΑ.... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ! ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ 400 Ε ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΤΙΛ Κ ΕΙΔΟΣ ΣΒ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΑΝΙΔΙ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 30, 2009 Λοιπον με ενα μπαντζετ 400ε ισως καταφερεις να παρεις κατι καινουριο...Αν βρεις καμια προσφορα σε σανιδι περσινης χρονιας μετα καντα 150αρι σε δεστρες και τα υπολοιπα σε μποτες... Αντε να το φτασεις 500 Αν παλι κοιτας για μεταχειρισμενο γνωμη μου ειναι τις μποτες να τις παρεις καινουριες. Κι ας ειναι ακριβες...Ειναι πολυ σημαντικο κομματι του σνοουμπορντ... Δες και κανα site e-shop τυπου blue tomato ...εχει καλα κομματια σε καλες τιμες... Αλλα πρωτα μαθε τι σανιδι πρεπει να παρεις για τα κυβικα σου ( υψος κιλα μεγεθος μποτας)...Σ΄αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω καποιος αλλος ισως που ξερει καλυτερα.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kougiou-3- 0 Report post Posted October 30, 2009 ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ... ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.... ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΣΚΙ Κ ΦΕΤΟΣ!!!!! ΠΑΩ ΚΑΡΡΑ ΤΕΛΟΣ.... :P !!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted October 31, 2009 Λοιπον για να βαλουμε τα πραγματα στι θεση τους... Βοηθεια στην επιλογη θα παρεις μονο απο πραγματικους snowboarders, οχι απο [σκληροπηρυνικους ή μη] σκιερ Οκ, κανω και λιγο χιουμορ Στο θεμα μας τωρα Με 400 ευρω περνεις ειτε ενα καλο καινουριο σετ σανιδα-δεστρα, μονο που πρεπει να βαλεις κι αλλα λεφτα για επιλογη μιας σωστης μποτας, ειτε περνεις μεταχειρισμενο σετ σανιδι-δεστρα και σου μενουν για μποτες Για παραδειγμα [σε καινουρια σετ] FTWO TNT + FTWO MONDO LT = 300 euro ATOMIC VANTAGE + ATOMIC STRAIGHT SHOT ML = 300 euro ELAN HIFI + ELAN KRYPTON = 400 euro SALOMON ACE + SALOMON BDG FORCE =350 euro Προσωπικα θα διαλεγα τα 2 τελευταια που ειναι all mountain Το πρωτο ειναι πιο μαλακο και πιο freestyle Για μποτες, προτιμησε να παρεις καινουριες που θα εφαρμοζουν τελεια στο ποδι σου. Αυτο θελει χρονο, καθως πρεπει να δοκιμασεις πολλα μοντελα ΚΑΙ στα δυο ποδια. Μια λογικη τιμη ειναι 150-200 ευρω Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 1, 2009 (edited) 100 ανουσια ποστ 1 επι της οουσιας Edited November 1, 2009 by blades Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 1, 2009 Και το δικό σου ανούσιο είναι . Γιατί δεν πρότεινες κάτι στον φίλο μας μια που κάνεις και snowboard και μπορείς να βοηθήσεις; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted November 1, 2009 100 ανουσια ποστ1 επι της οουσιας Mα γι αυτο καναμε τα 100 ανουσια ποστ μεχρι να μπει καποιος που θα απαντησει ουσιαστικα...Αλλα γιατι δεν απαντησες κι εσυ του φιλου μας για να γινουν 2 τα ουσιαστικα ποστ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 1, 2009 θα βαλω παλι το αβαταρ με το sarcasm καλως ηρθες στο φορουμ φιλε,καλη διαμονη στο φορουμ : ) Quote Share this post Link to post Share on other sites