Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Ράνια

Τσιγάρο Vs Καθαρός αέρας

Recommended Posts

Τζάμπα συζητάμε. Το ακούσαμε κι αυτό οτι οι μη καπνιστές είναι παρτάκιδες επειδή προσέχουνε την υγεία τους.Συγνώμη δεν ήξερα οτι πρέπει

να βγάλω εγώ καρκίνο επειδή εσύ δε σέβεσαι τίποτα!!!

Σε ποιον αναφερεται το 'εσυ'??

εγω αν δεν ημουν καπνιστης και με ενοχλουσε τοοοσο πολυ το τσιγαρο οπως μερικους απλα δεν θα πηγαινα σε μαγαζια οπου καπνιζουν οτι και αν ειναι αυτα

οτι οι καπνιστες οι περισσοτεροι ειναι αναισθητοι αυτο ειναι γνωστο(μερικες φορες εχω γινει και εγω χωρις να το καταλαβω ομως)

μη δινετε λοιπον σημασια ρε παιδιες αφου ακρη ΔΕΝ βγαινει

ο καθενας κανει οτι του καπνισει :rolleyes:

DALTONS POW ROBBERY.....

Αυτό που λες Χρήστο πρακτικά δε γινόταν μέχρι πριν λίγο καιρό. Οσοι είχαν πρόβλημα με τον καπνό ήταν αποκλεισμένοι από όλους τους κλειστούς χώρους.

ας πηγαιναν σε ανοιχτους τι να κανουμε... :rolleyes:

DALTONS POW ROBBERY.....

ας πηγαιναν σε ανοιχτους τι να κανουμε... :P

Kαλά, μας κόλλησες στον τοίχο τώρα!

Για να σας δω εις τας Αλπεις να φουμάρετε στους -20ν έξω από τα μαγαζιά :rolleyes::(;)

Για να σας δω εις τας Αλπεις να φουμάρετε στους -20ν έξω από τα μαγαζιά :rolleyes::(;)

οσο φουμαραμε και περσι στο λα τανια χαχαχα

ο ελληνας θα την βρει την ακρη

μετα το φαγητο διπλα στο σκι ρουμ γινοταν το ελα να δεις

μεχρι και ο συναγερμος βαρεσε σε καποια φαση απο το ντουμανι :P:lol: :LOL: :lol: :LOL:

καλα στο δωματιο δεν το συζηταω

εκει μας εφεραν και τασακι την δευτερη μερα γιατι σβηναμε τα τσιγαρα μεσα σε ποτηρια νερου :P :P :P :P (πλαστικα) :lol:

οσον αφορα φετος, στην αυστρια που θα παμε απότι ξερω καπνιζουν παντου

ετσι λενε οι καλες οι γλωσσες

πχ Γιαννης 50 και ανω :P

DALTONS POW ROBBERY.....

Οπως καπνιζαμε και περσυ στην κατω (π)latania :P

elan primetime 33.jpg

οσον αφορα φετος, στην αυστρια που θα παμε απότι ξερω καπνιζουν παντου

ετσι λενε οι καλες οι γλωσσες

πχ Γιαννης 50 και ανω :lol:

Στο τσακιρ-κεφι του απρε σκι μπαρ το φουντωνει κανενας Ολλανδος B) Αλλα σου την πεφτουν πολλες φορες οι αλλοι θαμωνες <_< οποτε κανεις τον γερμανο...γιατι δεν σε παιρνει :lol:

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

θα την βρουμε την ακρη χεχεχε

ακτος αν το εχω κοψει και γω :lol:<_<

DALTONS POW ROBBERY.....

...αν το εχω κοψει και γω :lol::D

και πολλοί ακόμα...εύχομαι

How you stand is how you ski

Βρε φίλε dust: ΤΟΣΟΙ άνθρωποι σου λένε επί ΧΡΟΝΙΑ τώρα με ΤΟΣΟΥΣ διαφορετικούς τρόπους, ότι τους ενοχλείς με τον καπνό σου.

ΠΟΤΕ θα το καταλάβεις/βετε αυτό?????

Μετά απ' όλα αυτά είναι "παρτακιδες" οι αντικαπνιστες, που "ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ"?????? :lol:

Το ξαναδιάβασες καθόλου αυτό που έγραψες?????

αλεξη μετα απο την χθεσινη συζητηση μπηκα σημερα και ειδα το ποστ,χαχαχαχα...πραγματικα δεν το ειχα διαβασει γτ με ειχε παει στην επομενη σελιδα.φυσικα κ εχεις δικιο σε αυτα που λες,απλα αυτο π ηθελα να πω και μαλλον δεν το καταφερα ειναι οτι οταν καπου απαγορευοταν το τσιγαρο ειναι λογικο να το σεβομουν και να πηγαινα να βρω ενα μερος να το κανω χωρις να γινομαι ενοχλητικος.με αυτο τον τροπο σεβομουν ολους τους αντικαπνιστες νομιζω.μα μια φορα ενας ομως να μου πει ετσι για χαρη γουστου αναψε ενα εδω μωρε δεν πειραζει,ενα ειναι δεν βρεθηκε αλλα δεν πειραζει.τωρα το εκοψα πλεον και ξεχνιεμαι με το ηλεκτρονικο οπως θα ειδες και εχθες το βραδι.υγειες και χωρις να ενοχλει κανεναν αφου ειναι μονο οξυγονο,ασε που επιτρεπεται και παντου...χαχαχααχα

και μετα απο ολα αυτα ειναι οτι οπως συνιθιζεται στην ελλαδα να ειμαστε παρτακιδες και ωχαδερφιστες ολοι σχεδον,δεν περιμενα ειλικρινα την εξελιξη ολης αυτης τησ συζητησης και φυσικα της αλλαγης πολλων ανθρωπων πανω σε αυτο το θεμα,πραγμα βεβαια που με χαροποιει.

και κατι αλλο τωρα σχετικα με ενα θεμα που ειχε δημιουργηθει απο καποιον φιλο που δεν θυμαμαι,οτι σε ερωτηση του προς το καταστημα ειχε παρει μια απαντηση οτι ο συλλογος το εχει ζητησει.επειδη ετυχε εχθες να βρεθω μπροστα σε ενα περιστατικο αναλογο,η απαντηση που πηρε ο κυριος που ηθελε να καπνισει ηταν πως ειναι αναλογα με τις μερες.τωρα ατο δεν ξερω κατα ποσο ευσταθει και ποιος οριζει τις μερες,παντως δεν το κανει ο συλλογος σιγουρα.

αλεξη μετα απο την χθεσινη συζητηση μπηκα σημερα και ειδα το ποστ,χαχαχαχα...πραγματικα δεν το ειχα διαβασει γτ με ειχε παει στην επομενη σελιδα.φυσικα κ εχεις δικιο σε αυτα που λες,απλα αυτο π ηθελα να πω και μαλλον δεν το καταφερα ειναι οτι οταν καπου απαγορευοταν το τσιγαρο ειναι λογικο να το σεβομουν και να πηγαινα να βρω ενα μερος να το κανω χωρις να γινομαι ενοχλητικος.με αυτο τον τροπο σεβομουν ολους τους αντικαπνιστες νομιζω.μα μια φορα ενας ομως να μου πει ετσι για χαρη γουστου αναψε ενα εδω μωρε δεν πειραζει,ενα ειναι δεν βρεθηκε αλλα δεν πειραζει.τωρα το εκοψα πλεον και ξεχνιεμαι με το ηλεκτρονικο οπως θα ειδες και εχθες το βραδι.υγειες και χωρις να ενοχλει κανεναν αφου ειναι μονο οξυγονο,ασε που επιτρεπεται και παντου...χαχαχααχα

και μετα απο ολα αυτα ειναι οτι οπως συνιθιζεται στην ελλαδα να ειμαστε παρτακιδες και ωχαδερφιστες ολοι σχεδον,δεν περιμενα ειλικρινα την εξελιξη ολης αυτης τησ συζητησης και φυσικα της αλλαγης πολλων ανθρωπων πανω σε αυτο το θεμα,πραγμα βεβαια που με χαροποιει.

και κατι αλλο τωρα σχετικα με ενα θεμα που ειχε δημιουργηθει απο καποιον φιλο που δεν θυμαμαι,οτι σε ερωτηση του προς το καταστημα ειχε παρει μια απαντηση οτι ο συλλογος το εχει ζητησει.επειδη ετυχε εχθες να βρεθω μπροστα σε ενα περιστατικο αναλογο,η απαντηση που πηρε ο κυριος που ηθελε να καπνισει ηταν πως ειναι αναλογα με τις μερες.τωρα ατο δεν ξερω κατα ποσο ευσταθει και ποιος οριζει τις μερες,παντως δεν το κανει ο συλλογος σιγουρα.

Βασίλη κι εγώ με τη σειρα μου να σου ζητήσω συγγνώμη :lol: αν το ύφος του αρχικού σχολίου που έκανα φάνηκε επιθετικό. (έτσι κι αλλιώς μου είσαι πολύ συμπαθής :)

Κατ' ουσίαν "τα ΄λεγα στη νύφη για να ακούσει η πεθερά" :)

Χρησιμοποίησα δηλαδή έμφαση για να τονίσω οτι -κατά τεκμήριο- οποιαδήποτε ποσότητα καπνού είναι βασανιστήριο για κάποιον που δεν καπνίζει, οπότε δεν έχει νόημα να σου πεί "χαλάλι, κάπνισε!!!".

Φαντάσου να είχες μια πληγή ή έναν κάλο που κάποιος ερχόταν και σε πόναγε πατώντας την/τον κάθε μέρα ;)

Φαντάσου τώρα να ερχόταν αυτός ο κάποιος μια μέρα και να σου παραπονιόταν"Ήθελα ρε φίλε μια φορά να μου πείς: Πάτα μου τον κάλο σήμερα κι ας πονάω... Χαλάλι! Δεν πειράζει..."

Δεν θα είχε νόημα να του κάνεις τέτοια "χάρη" γιατί εσύ θα πονούσες κάθε φορά...

Φαντασου να ειχες καλο και να ησουν φετιχιστης/μαζοχιστης!

Να τρεχεις γυρω γυρω στο Flo...

Κοριτσια, ποια φοραει δωδεκαποντα τακουνια??? :)

Αχχχ...πατησε μου τον καλο, ...σε παρακαλω!!!

;):lol::)

:)

Φαντασου να ειχες καλο και να ησουν φετιχιστης/μαζοχιστης!

Να τρεχεις γυρω γυρω στο Flo...

Κοριτσια, ποια φοραει δωδεκαποντα τακουνια??? :D

Αχχχ...πατησε μου τον καλο, ...σε παρακαλω!!!

:lol::lol::lol:

:P

Μα... και Φετιχομαζοχιστής να μην είσαι Μάκη μου, δε νομίζω οτι πειράζει να σε πατήσει μια αιθέρια ύπαρξη με δωδεκαποντα τακουνια !!! ;)

(Συμφωνεί το πλήθος?????? :rolleyes: )

Τα νούμερα είναι σοκαριστικά και σηματοδοτούν τη στάση όλων μας απέναντι στο κάπνισμα

http://www.capitalhealth.gr/Article.aspx?id=860450

Και έπρεπε να ανοίξεις καινούριο thread ρε Κωστή για να μας ενημερώσεις? Δεν αρκούσε το thread που άνοιξε ο Αλέξανδρος? Επαναλαμβάνω: Υπήρξα καπνιστής για πάνω απο 30 χρόνια και το έκοψα πριν απο 3,5. Επειδή λοιπόν είμαι σε θέση να καταλαβαίνω πολύ καλά και τις δύο ομάδες, έχω συστήσει ψυχραιμία, αποφυγή προκλήσεων αλλά και υστερικών αντιδράσεων εκατέρωθεν. Το έχουμε τονίσει κατ' επανάληψιν. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί με κανένα τρόπο και για οποιονδήποτε λόγο να μην ενοχλεί κάποιον άλλο. Κανείς δε, δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις και υποδείξεις όσον αφορά τη στάση του στο θέμα του καπνίσματος!!!! Έχει εξαντληθεί προ πολλού το θέμα.

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

Το φορουμ το διαβαζουνε +3000 μέλη

Το ανέβασα για λόγους πρόληψης, δεν κάνω κήρυγμα σε κανένα, παρεξήγησες

Καλά ρε Κωστή! 'Ο,τι πεις. :(;)

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

σαββατο 30/1/2010

το ειδαμε και αυτο,

περιμενωντας στην ουρα να παρω το πιατακι,χρονος αναμονης περι τα 25',βαρεθηκα και γουσταρα να αναψω ενα τσιγαρο,

σκαει μια απο διπλα και αρχιζει το κυρηγμα περι απαγορευσεων κλπ κλπ,φυσικα δε της εδωσα σημασια.ομως δεν σταματησε εκει,επιμενωντας να το σβησω εκεινη,της ειπα να μου δειξει που ειναι ο κλειστος χωρος που καπνιζω και μου λεει δεν εχει σημασια και γενικα αμα εχω αντικαπνιστες διπλα μου πρεπει να μην καπνιζωsmiley36.gif

πραγματικα μερικοι δεν εχουν τον θεο τους και να πεις οτι ειχε καμια απνοια και πηγαινε πανω της οκ πραγματικα θα το εσβηνα,φυσαγε με 30κμ ελεοςςςςςς

κοπελια υπαρχει και αλλος τροπος να μας πλησιασειςsmiley36.gif

rafting.png mountain-podilato.png anarrixisi.png pezoporia.png gpx-kml-downloads.png

25 λεπτα;;

καλα τι γινεται φετος...αυξηθηκαν οι χιονοδρομοι;

Snow is on my D.N.A.

προφανως ελειψει χιονιου στα πηγαδια(εκει που πανε ολοι οι πρωταθλητες δλδ)smiley36.gifειχε ερθει βασιλω

πραγματικα δε μου εχει ξανασυμβει ποτε αυτο

Edited by blades

rafting.png mountain-podilato.png anarrixisi.png pezoporia.png gpx-kml-downloads.png

Αγαπητέ φίλε,μπορεί νομικά να μην έχεις καμιά υποχρέωση,μπορεί αυτή να το απαίτησε άκομψα,αλλά σκέψου πόσο ενοχλεί τον διπλανό σου που δεν καπνίζει,να του ερχεται ο καπνός.Και ιδίως σε μεγάλα υψόμετρα που ο πνεύμονας απαιτεί οξυγόνο,να παίρνει καπνό είναι απαίσιο.