Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Turms

σχαρα σκι & snowboard

Recommended Posts

Ναι νομίζω οτι με έπεισες!!!! <_<

Άντε και αν καταφέρεις να έρθεις καρπενήσι θα γνωριστούμε κιόλλας!

Ευχαριστώ,

Kosttis

Κοιτα..εκανα περιπου 2.500 χλμ με μια σανιδα 1.62 με waist width 26.6 στην σχαρα...οπως κ να την εβαζα "μυτη" υπαρχει μπροστα...

αφου δεν ειχα εγω προβλημα δεν προκειται να εχεις ουτε εσυ με τα σκι...πιστεψε με

Γι'αυτο και ανοιξε σαν γαρυφαλλο οταν σου την πατησε η ''ελληνοπουλα'' στην Ιταλια! :)

για καρπενησι θα παλεψω να ερθω....

koukos λες για αυτο να ειναι ευαισθητη;;;;

χαχα...μπα...μαλλον γερασε...

Snow is on my D.N.A.

παιδια καλησπερα,

Βρηκα σε ενα μαγαζι την συγκεκριμενη σχαρα http://www.ebay.de/i...=item53e1da8cce εδω στη λαρισα.

δεν θα χω θεμα με τα πεδιλα θα μπαινιυν ανετα;;;

Χωράει 4 ζευγάρια σκι ή 2 σιδερώστρες...

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Την αγορασα τελικα απο ποιοτητα ειναι πολυ φτωχη αλλα εδεσε καλα πανω στη σχαρα μου.Το θεμα μου ειναι αν υπαρχει καποιο οριο ταχυτητας του αυτοκινητου.Εχει και κλειδη.Σε jimny τις φοραω.οχι τπτ αλλο μην δεν κρατησει και φυγει στο δρομο φοβαμαι.Υπαχει περιπτωση να συμβει κατι τετοιο;

Θεωρητικά είναι για ταχύτητες έως 120 χιλιομέτρων. Όταν είναι σωστά τοποθετημένες. Κανονικά θα πρέπει να αντέχουν και για πολύ περισσότερο, διότι όταν οι προδιαγραφές λένε 120 χιλιόμετρα, υπολογίζουν και αντίθετο άνεμο, συνυπολογίζουν ότι αν έρχεται νταλίκα αντίθετα δημιουργεί ρεύμα αέρα άρα πρόσθετες φορτίσεις, κλπ.

Αν όμως συμβεί το οτιδήποτε, εσύ θα τραβιέσαι, ακόμα και αν πάς πιο σιγά.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

120 ειναι το οριο γενικα;;η για την συγκεκριμενη;;

Παντος 120 δεν θα το παω με τπτ το jimny οταν τα χω επανω γιατι θα καιει του σκασμου(το αεριο) :P

Την συγκεκριμένη δεν την ξέρω. Όμως γενικά οι προδιαγραφές είναι για αυτή την ταχύτητα. Αν υπάρχει manual, ή κάποια διεύθυνση στο internet, θα πληροφορηθείς αρτιότερα.

• Like 1

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68