kosttis 166 Report post Posted January 21, 2010 Ναι νομίζω οτι με έπεισες!!!! Άντε και αν καταφέρεις να έρθεις καρπενήσι θα γνωριστούμε κιόλλας! Ευχαριστώ, Kosttis Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted January 22, 2010 Κοιτα..εκανα περιπου 2.500 χλμ με μια σανιδα 1.62 με waist width 26.6 στην σχαρα...οπως κ να την εβαζα "μυτη" υπαρχει μπροστα... αφου δεν ειχα εγω προβλημα δεν προκειται να εχεις ουτε εσυ με τα σκι...πιστεψε με Γι'αυτο και ανοιξε σαν γαρυφαλλο οταν σου την πατησε η ''ελληνοπουλα'' στην Ιταλια! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 22, 2010 για καρπενησι θα παλεψω να ερθω.... koukos λες για αυτο να ειναι ευαισθητη;;;; χαχα...μπα...μαλλον γερασε... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Agis Vlamoulis 1 Report post Posted January 8, 2014 (edited) παιδια καλησπερα, Βρηκα σε ενα μαγαζι την συγκεκριμενη σχαρα http://www.ebay.de/i...=item53e1da8cce εδω στη λαρισα. δεν θα χω θεμα με τα πεδιλα θα μπαινιυν ανετα;;; Edited January 9, 2014 by Agis Vlamoulis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 10, 2014 παιδια καλησπερα, Βρηκα σε ενα μαγαζι την συγκεκριμενη σχαρα http://www.ebay.de/i...=item53e1da8cce εδω στη λαρισα. δεν θα χω θεμα με τα πεδιλα θα μπαινιυν ανετα;;; Χωράει 4 ζευγάρια σκι ή 2 σιδερώστρες... Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Agis Vlamoulis 1 Report post Posted January 10, 2014 Την αγορασα τελικα απο ποιοτητα ειναι πολυ φτωχη αλλα εδεσε καλα πανω στη σχαρα μου.Το θεμα μου ειναι αν υπαρχει καποιο οριο ταχυτητας του αυτοκινητου.Εχει και κλειδη.Σε jimny τις φοραω.οχι τπτ αλλο μην δεν κρατησει και φυγει στο δρομο φοβαμαι.Υπαχει περιπτωση να συμβει κατι τετοιο; Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted January 10, 2014 Θεωρητικά είναι για ταχύτητες έως 120 χιλιομέτρων. Όταν είναι σωστά τοποθετημένες. Κανονικά θα πρέπει να αντέχουν και για πολύ περισσότερο, διότι όταν οι προδιαγραφές λένε 120 χιλιόμετρα, υπολογίζουν και αντίθετο άνεμο, συνυπολογίζουν ότι αν έρχεται νταλίκα αντίθετα δημιουργεί ρεύμα αέρα άρα πρόσθετες φορτίσεις, κλπ. Αν όμως συμβεί το οτιδήποτε, εσύ θα τραβιέσαι, ακόμα και αν πάς πιο σιγά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Agis Vlamoulis 1 Report post Posted January 10, 2014 120 ειναι το οριο γενικα;;η για την συγκεκριμενη;; Παντος 120 δεν θα το παω με τπτ το jimny οταν τα χω επανω γιατι θα καιει του σκασμου(το αεριο) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted January 10, 2014 Την συγκεκριμένη δεν την ξέρω. Όμως γενικά οι προδιαγραφές είναι για αυτή την ταχύτητα. Αν υπάρχει manual, ή κάποια διεύθυνση στο internet, θα πληροφορηθείς αρτιότερα. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites