Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΣΤΧ

Εκδρομή στο Πισοδέρι

Recommended Posts

Απο Παρασκευή πρωί θά είμαι Φλώρινα...με 2 αυτοκίνητα...Αν θέλει κάποιος να τον ανεβάσουμε Πισοδέρι να μου στείλει ένα pm να δούμε πως θά το κανονίσουμε.

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!!

Νεώτερα απο Πισοδέρι για το πάρτυ..μόλις μίλησα με DIM και μου είπε οτι το πιο πιθανό είναι να γίνει στο Σαλέ του Τόττη για Κυριακή βράδυ. Ο χώρος είναι μεγάλος, θα δει τι μπορεί να κάνει για την τιμή των ποτών και θα με πάρει το μεσημέρι να μου πει. Του είπα ότι μπορούμε να το κάνουμε και μασκέ (φέρτε καμιά μάσκα μαζί σας...) και φυσικά δεν χρειάζεται να είμαστε μόνο εμείς απο το snowclub, ας το πει γενικότερα να κάνει και τζίρο. Να γίνουν και γνωριμίες απο βορ. Ελλάδα (για τον σύλλογο σκέφτομαι...)

αυτά

Ν.

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Επειδή με τα δωμάτια ειμαστε ΟΚ, παρακαλώ να σημειώνουμε εδώ μονο τα ατομα που θα ερθουν με το πουλμαν για να κανονιστεί το θεμα.

Το πουλμαν θα μπει στην Αθηνα (ερχεται από επαρχία) από την Αττική Οδό στο δαχτυλίδι της Κηφισίας και θα ξαναβγεί στην Α.Ο. από τον ιδιο κόμβο.

Η επιβίβαση μας θα γινει μπροστα στο Flocafe/Goodys της Κηφισίας στο Μαρουσι στις 16,00 η ωρα.

Πουλμαν:

1) Γεράσιμος Μονόπολις

2) Jennifer Monopolis

3) Όλγα Κοτσίνα

4) Στόϊκα Μανουελα

5) Βιργινια Πομωνη

6) -//-

7) -//-

8) Περλερος Βασιλης

9) -//-

10) -//-

11) -//-

12) Γιώτα Τσιμογιάννη

13) Nανά Δρόσου

14) Πολυ Κορμανου

15) -//-

16) Κων/νος Καραθάνος

17) -//-

18) Σπύρος Σπυριδον

19) Αλεξανδρος

20) Λιμας Γιάννης

21) Νικολέτα Μπέλλου

22) Τσελιφης Θωμας

23) -//-

24) -//-

25) Γεωργος Γεροντόπουλος

26) Αλκης

27) Μαριτινα

28) Αλέξανδρος Κάππης

παρακαλω οποιος άλλος επιθυμεί να ερθει με το λεωφορείο να το σημειώσει συντομα στη λιστα

Υπάρχει τρένο, το οποίο κάνει 2 ώρες και 3/4. Δρομολόγιο για Παρασκευή βολικό είναι στις 15:10 και 19:11!!. Μετ΄επιστροφής πέρσυ έκανε 7,5 ευρώ!!!!

carpe diem

Από Έδεσσα εγώ θα έρχομαι αυθημερόν για σκι. Είναι μια ώρα και κάτι από εδώ και για αυτό δεν έκλεισα δωμάτια.Απλα μια και μιλάμε για πάρτυ (και μάλιστα για μασκέ πάρτυ) νομίζω ότι μετά τα περσινά στην Βασιλίτσα είμαι από τους κατάλληλους ανθρώπους!!! :P

Απλά το Σάββατο (υγεία να χούμε) αν έρθω πάνω, θα φύγω για Έδεσσα νωρίς γιατί μετά τις 5 το απόγευμα κάνω παρέλαση!!!!Ναι καλά διαβάσατε, παρέλαση!!!

Είναι η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση που γίνεται κάθε χρόνο στην Έδεσσα λόγω εορτασμών του Καρναβαλιού. Και ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ μετά το σκι για πολύ γέλιο και διασκέδαση!!!!

Τι θέμα θα είμαι ντυμένος?? 8) Άγνωστο!!! Ίσως την άλλη μέρα το πρωί, (αν είμαι ξεμέθυστος :P ) που θα έρθω για σκι, εκτός από τις φόρμες να έχω και κανένα σπαθί!!!! μαζί μου.

Θα τα πούμε παιδιά σύντομα.

@George: ...καλά από πότε τα κουνελάκια, οοps λαγουδάκια κυκλοφωρούν με σπαθιά?? :unsure:

Νεώτερα απο Πισοδέρι για το πάρτυ..μόλις μίλησα με DIM και μου είπε οτι το πιο πιθανό είναι να γίνει στο Σαλέ του Τόττη για Κυριακή βράδυ. Ο χώρος είναι μεγάλος, θα δει τι μπορεί να κάνει για την τιμή των ποτών και θα με πάρει το μεσημέρι να μου πει. Του είπα ότι μπορούμε να το κάνουμε και μασκέ (φέρτε καμιά μάσκα μαζί σας...) και φυσικά δεν χρειάζεται να είμαστε μόνο εμείς απο το snowclub, ας το πει γενικότερα να κάνει και τζίρο. Να γίνουν και γνωριμίες απο βορ. Ελλάδα (για τον σύλλογο σκέφτομαι...)

αυτά

Ν.

Εύγε Νανά! <_<

για να απλουστεύσουμε το τί θα ντυθεί ο ένας κι ο άλλος κι επειδή έχω δεχτεί κάποια τηλεφωνήματα με σχετικούς προβληματισμούς (ονόματα δε λέμε, κτλ. κτλ.:-Ρ) ξαναπροτίνω για θέμα μασκέ οτιδήποτε σχετικό με το θέμα της ημέρας... :angry::lol:

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Ευχαριστώ πολύ Αλέξη,

αλλά τελικά θα μπορούσα να έρθω Σάβατο και Κυριακή, γιατί Παρ. και Καθ.Δ. έχω ραντεβού !

...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...?

@George: ...καλά από πότε τα κουνελάκια, οοps λαγουδάκια κυκλοφωρούν με σπαθιά?? :lol:

Εύγε Νανά! :angry:

για να απλουστεύσουμε το τί θα ντυθεί ο ένας κι ο άλλος κι επειδή έχω δεχτεί κάποια τηλεφωνήματα με σχετικούς προβληματισμούς (ονόματα δε λέμε, κτλ. κτλ.:-Ρ) ξαναπροτίνω για θέμα μασκέ οτιδήποτε σχετικό με το θέμα της ημέρας... :lol::P

Love bunnies!!!! <_<:unsure:

-Β-

φτου ξελευτερία στους αστακούς...

οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!!

μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!!

ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR

Επειδή με τα δωμάτια ειμαστε ΟΚ, παρακαλώ να σημειώνουμε εδώ μονο τα ατομα που θα ερθουν με το πουλμαν για να κανονιστεί το θεμα.

Το πουλμαν θα μπει στην Αθηνα (ερχεται από επαρχία) από την Αττική Οδό στο δαχτυλίδι της Κηφισίας και θα ξαναβγεί στην Α.Ο. από τον ιδιο κόμβο.

Η επιβίβαση μας θα γινει μπροστα στο Flocafe/Goodys της Κηφισίας στο Μαρουσι στις 16,00 η ωρα.

Πουλμαν:

1) Γεράσιμος Μονόπολις

2) Jennifer Monopolis

3) Όλγα Κοτσίνα

4) Στόϊκα Μανουελα

5) Βιργινια Πομωνη

6) -//-

7) -//-

<_< Περλερος Βασιλης

9) -//-

10) -//-

11) -//-

12) Γιώτα Τσιμογιάννη

13) Nανά Δρόσου

14) Πολυ Κορμανου

15) -//-

16) Κων/νος Καραθάνος

17) -//-

18) Σπύρος Σπυριδον

19) Αλεξανδρος

20) Λιμας Γιάννης

21) Νικολέτα Μπέλλου

22) Τσελιφης Θωμας

23) -//-

24) -//-

26) Αλκης

27) Μαριτινα

28) Αλέξανδρος Κάππης

παρακαλω οποιος άλλος επιθυμεί να ερθει με το λεωφορείο να το σημειώσει συντομα στη λιστα

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Συγνώμη για την αναστάτωση τελικά θα έρθω και θα μείνω στο δωμάτιο όπως έχω κλείσει. Ο λόγος είναι απλά ο καιρός. Στεφανε έτσι και είναι κλειστό λόγω αέρα και το μεγάλο αλεξίπτωτο με δυσκολεύει σε εφαγα

Αν θέλει κανείς να ανέβουμε παρέα από Αθήνα με το αμάξι μου ας πει αλλίως θα σας ξανααναστατώσω να έρθω στο πούλμαν

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αν θέλει κανείς να ανέβουμε παρέα από Αθήνα με το αμάξι μου ας πει αλλίως θα σας ξανααναστατώσω να έρθω στο πούλμαν

δεν θα μας αναστατώσεις και καλα θα κανεις να ερθεις με το πουλμαν

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

Η επιβίβαση μας θα γινει μπροστα στο Flocafe/Goodys της Κηφισίας στο Μαρουσι στις 16,00 η ωρα.[/b]

Πουλμαν:

1) Γεράσιμος Μονόπολις

2) Jennifer Monopolis

3) Όλγα Κοτσίνα

4) Στόϊκα Μανουελα

5) Βιργινια Πομωνη

6) -//-

7) -//-

<_< Περλερος Βασιλης

9) -//-

10) -//-

11) -//-

12) Γιώτα Τσιμογιάννη

13) Nανά Δρόσου

14) Πολυ Κορμανου

15) -//-

16) Κων/νος Καραθάνος

17) -//-

18) Σπύρος Σπυριδον

19) Αλεξανδρος

20) Λιμας Γιάννης

21) Νικολέτα Μπέλλου

22) Τσελιφης Θωμας

23) -//-

24) -//-

26) Αλκης

27) Μαριτινα

28) Αλέξανδρος Κάππης

29) Ζιωτης Μιχαλης

H τιμή πλεόν για το πουλμαν έχει διαμορφωθεί στα 69 ευρώ/άτομο για τα 29 άτομα που έχουν ήδη δηλώσει.....

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Και οσο δηλώνετε θα κατεβαίνει.

Ελα τώρα που γυρίζει ;)

Το πάρτυ έκλεισε λοιπόν για το βράδυ της Κυριακής στο Σαλέ του Τόττη..

Το ποτό μας για το βράδυ του πάρτυ θα κοστίσει γύρω στα 5-6 ευρώ. (όσο έχει πάντα)

Θα το αναγγείλει γενικότερα σαν πάρτυ, μάλλον θα έρθει κόσμος...

Επίσης, Παρασκευή-Σάββατο βράδυ έχει νυχτερινό σκι..αν έχουμε κουράγιο, μας βλέπω να τσουλάμε.

Φιλικά

Νανά

γεια σας!

θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την εκδρομη....

τελικα θα υπαρξει ελευθερη θεση/κρεβατι για μενα??

για να ξερω να κανονισω...

ευχαριστω!

τα λεμε...

Γιωργος Βλαχοδημος

Επίσης, Παρασκευή-Σάββατο βράδυ έχει νυχτερινό σκι..αν έχουμε κουράγιο, μας βλέπω να τσουλάμε.

αν εχουμε κουράγιο μετα το νυχτερινό θα παμε και στο πάρτυ Νανα μου…

ενδιαφέρετε κάποιος για cat? (ο Χρηστος ακουει? B) )

αν εχουμε κουράγιο μετα το νυχτερινό θα παμε και στο πάρτυ Νανα μου…

ενδιαφέρετε κάποιος για cat? (ο Χρηστος ακουει? B) )

Όλγα μου, νυχτερινό έχει σίγουρα Παρασκευή-Σάββατο, τώρα λόγω αργίας, μπορεί να έχει και την Κυριακή. Το νυχτερινό είναι σίγουρα 9 μμ - 1 πμ...

Λογικά θα δούμε και τι καιρό έχει για το νυχτερινό της Κυριακής. Για το πάρτυ της Κυριακής θα πρέπει να συμφωνήσουμε για την ώρα...από απόγευμα? πιο μετά προς βράδυ? μην είμαι μόνη μου στο πάρτυ και όλοι είσαστε στις πίστες δεν έχει νόημα...

ή το λέμε να το κάνουμε γύρω στις 11 μμ αλλά να είμαστε κόσμος...

Σκεφτήτε το..

Ν.

θα'χουμε χρονο για τα παντα. θα τα πουμε στο μπας B)

Η επιβίβαση μας θα γίνει μπροστά στο Flocafe/Goodys της Κηφισίας στο Μαρούσι στις 16:00 η ωρα

Πουλμαν:

1) Γεράσιμος Μονόπολις

2) Jennifer Monopolis

3) Όλγα Κοτσίνα

4) Στόϊκα Μανουελα

5) Βιργινια Πομωνη

6) -//-

7) -//-

B) Περλερος Βασιλης

9) -//-

10) -//-

11) -//-

12) Γιώτα Τσιμογιάννη

13) Nανά Δρόσου

14) Πολυ Κορμανου

15) -//-

16) Κων/νος Καραθάνος

17) -//-

18) Σπύρος Σπυριδον

19) Ζιώτης Μιχάλης

20) Λιμας Γιάννης

21) Νικολέτα Μπέλλου

22) Τσελιφης Θωμας

23) -//-

24) -//-

26) Αλκης

27) Μαριτινα

28) Αλέξανδρος Κάππης

Guest afrodite

Kαλα να περασετε στο Πισοδερι, κριμα που δεν μπορω να ειμαι. Καντε και μια κατεβασια και για μενα ....Εγω θα ριξω τα ζαρια για το πια μερα να παω Παρνασσος...:(

καλα να περασετε παιδια

μη ξεχασετε βιντεο πανω απ΄ολα και φωτο ..

DALTONS POW ROBBERY.....

Σημερα γυρισα απο Πισοδερι & ηταν καταπληκτικα !

Οι πιστες τους παρα πολυ καλες & η ολη εικονα του κεντρου !

Καλα να περασετε :(

(λιγο υπομονη τα λιφτ δεν ειναι πολυ γρηγορα)

2cor3ms.jpg

Η ζωή δεν μετριέται με τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,

αλλά από τις στιγμές που αυτές.... "κόβονται".