Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
T-DRIVER

Τα "κακώς κείμενα" του Παρνασσού!!Ντροπή!!

Recommended Posts

Όσοι βρέθηκαν χτές το πρωί στα εκδοτήρια του Παρνασσού, θα έζησαν τον παραλογισμό σε όλο το μεγαλείο του.

Κληθήκαμε να πληρώσουμε ημερήσια με ανοιχτό μόνο τον Αίολο και το Βάκχο 24 ευρώ, ενώ ο Τιμοκατάλογος επίσημα έλεγε ότι η υψηλή περίοδος ξεκινούσε 22/12/09!!!!

Λυπάμαι γενικότερα για τη στάση του ΧΚΠ, και ακόμη περισσότερο για την ασυνείδητη πρακτική του:

"έχετε δίκιο κύριε αλλά πληρώστε τώρα τα 24 ευρώ, αλλιώς να φύγετε να πάτε αλλού"

Εκτός αυτού χτές διαπίστωσα ότι επάνω στη βιασύνη των υπευθύνων να διορθώσουν το λάθος τους, έγραψαν ότι υψηλή περίοδος είναι από 20/12/09 και όχι 21/12/09 που μας έλεγαν χτές!!!

Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Σύλλογος για αυτό πάντως εγώ δεν θα το αφήσω έτσι, διότι δεν αφορά μεμονωμένο περιστατικό που αφορά εμένα, αλλά όλους όσοι βρέθηκαν χτές επάνω.

Επιφυλλάσσομαι για ότι νεότερο προκύψει.

Υ.γ Νομίζω ότι ο vro "ξεκόλλησε" τον παλιό Τιμοκατάλογο που έδειχνε ότι πράγματι η Υψηλή περίοδος ξεκινούσε στις 22/12/09.

Βγάλτο στη φορα να καταλάβουν πόσο άδικα και αντιεπαγγελματικά φέρθηκαν σε τόσο κόσμο.

ski is talking to god!!

Ο φετινός κατάλογος είναι σχεδόν σαν τον περσινό.....

http://www.parnassos-ski.gr/gr/incPrices.asp

η υψηλή περίοδος αρχίζει από 20 Δεκεμβρίου........από το χρόνου προτείνω να αρχίζει από 1/12 και να τελειωνει 30/4 :):) :

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

T-DRIVER μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφεις γιατί το περασμένο Σάββατο πληρώσαμε 15 ευρώ, με Αυγό και Αίολο για αρχή στα κελλάρια και μετά δόθηκε Περικλής και Βάκχος και για λίγο ο Τηλέμαχος. Τέλος πάντων το βρήκαμε εύλογο το εισιτήριο για μειωμένη λειτουργία.

Επίσης πέρσι τα Χριστούγεννα που ήταν πάλι μόνο τα Κελάρια ανοιχτά 15 Ευρώ ήταν το εισιτήριο, το οποίο είναι εύλογο. Γιατί φέτος με τις ίδιες πίστες ανοιχτές έχει 24 είναι περίεργο...

Ο φετινός κατάλογος είναι σχεδόν σαν τον περσινό.....

http://www.parnassos-ski.gr/gr/incPrices.asp

η υψηλή περίοδος αρχίζει από 20 Δεκεμβρίου........από το χρόνου προτείνω να αρχίζει από 1/12 και να τελειωνει 30/4 :lol::P :

Λυπάμαι Π Α Ρ Α Π Ο Λ Υ για αυτό που θα ακούσεις αλλά ο Τιμοκατάλογος επισήμως μέχρι και χτές στις 09:00 έλεγε ότι η Υψηλή περίοδος ξεκινάει 22/12/09 και όχι 21/12.

Απλά είδαν ότι είχαν κάνει λάθος και προσπάθησαν να το διορθώσουν.

Το άσχημο είναι ότι η διόρθωση έγινε εκ των υστέρων και αφού ο κόσμος είχε πληρώσει, και ο Τιμοκατάλογος πλέον (από τη βιασύνη τους φαίνεται!!!) αναγράφει ότι η υψηλή περίοδος ξεκινάει από 20/12 (που έτσι κι αλλιώς είναι Κυριακή και δεν χωράει αμφιβολία ότι θα έδινε 30 ευρώ όποιος αποφάσιζε να ανέβει)

Είμαι απίστευτα θυμωμένος όχι τόσο για τα λεφτά (που είναι όσο το κόστος διοδίων μετ' επιστροφής από Κάστρο!!), όσο για την νοοτροπία!!!

ΤΑ 'ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΑΣΧΗΜΑ...

ski is talking to god!!

Αυτα που λεω αναφερονται στον τιμοκαταλογο του site μιας και μονο και δεν εχω καταφερει ακομα να ανεβω πανω...

Μεχρι τις 11-12-2009 ο τιμοκαταλογος του site ελεγε ημερομηνιες υψηλης περιοδου 22-12-2008 μεχρι 6 - 1 2009..

Τους στελνω λοιπον στις 11/12 email και τους λεω οτι οι ημερομηνιες ειναι περσυνες πρεπει να αλλαξουν με τις φετινες και ποιες ειναι αυτες.. μου απαντουν την επομενη μερα οτι οι ημερομηνιες θα ειναι 20-12-2009 (και μενα μου εκανε εντυπωση οτι ηταν κυριακη) με 8-1-2010 και μετα απο 2 μερες το αλλαζουν και στην ιστεσελιδα τους..

Edited by JiKL

Για του λόγου το αληθές και από δική τους απροσεξία (για άλλη μια φορά) φαίνεται ότι "διόρθωσαν" τις ημερομηνίες στον επίσημο Τιμοκατάλογο αλλά ξέχασαν να "διορθώσουν" τις εν λόγω ημερομηνίες και στα εισιτήρια επισκεπτών!!εδώ

Μα όλα στο πόδι ρε παιδιά, και ότι αρπάξουμε??

ΚΑΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΝΑΜΕ.

Να πληρώνουμε με το έτσι θέλω, τα λάθη των άλλων.

ski is talking to god!!

Επειδή είχα προαναφέρει ότι δεν θα το αφήσω έτσι, γιατί θεωρώ ότι θίγει όλους μας το συγκεκριμένο συμβάν, έκανα μια καταγγελία την οποία και παραθέτω στο φόρουμ, προς γνώσιν του Συλλόγου καθώς και των μελών του.

Δεν πιστεύω ότι είμαι κακοπροαίρετος (μέρες που είναι!!), αλλά για κάποιο λόγο δεν με έπιασε το "πνεύμα των Χριστουγέννων" στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς όλοι μας "τρανταχτήκαμε" και ασχοληθήκαμε πέρσι με το θέμα του Τιμοκαταλόγου, κια έκρινα σωστό να μην το αφήσω να περάσει έτσι επειδή κάποιους "βολεύει".

Είμαι στη διάθεση του Συλλόγου για περισσότερρες πληροφορίες.

"Προς: Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης

Βουλής 7 – 10562 Αθήνα – Τηλ 210 3339516 / Fax 210 3339402

Κοινοποίηση: -Ε.Ο.Τ./Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Αττικής

Αγγέλου Πυρρή – 11527 Αθήνα -Τηλ. 210 8707662 / Fax 210 7758631

-Ε.Τ.Α./Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Αράχωβα Βοιωτίας – 32004 – Τηλ 22340 22700 / Fax 22340 22596

Υπόψιν: κ. Δρίβα

Θέμα: Καταγγελία – Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού"

"Με την παρούσα επιστολή-καταγγελία θα ήθελα να ενημερώσω την Υπηρεσία σας για την απαράδεκτη και ανήκουστη συμπεριφορά του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, προς τους επισκέπτες-χιονοδρόμους στις 21/12/09, καθώς συνέβη ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός που υποδεικνύει και το μέγεθος της εκμετάλλευσης την οποία και υφιστάμεθα.

Την εν λόγω ημερομηνία Δευτέρα 21/12/09 επισκέφθηκα το Χιονοδρομικό Κέντρο για να απολαύσω μια μέρα κοντά στο αγαπημένο μου άθλημα.

Σύμφωνα με τον επίσημο Τιμοκατάλογο, όπως αναρτήθηκε πρόσφατα στην ιστοσελίδα του Κέντρου, δεν προέκυπτε κάποια διαφοροποίηση στις τιμές σε σχέση με την χιονοδρομική περίοδο 2008-2009.

Έτσι ο επισκέπτης καλείται σύμφωνα με τον παραπάνω Τιμοκατάλογο, να καταβάλλει το αντίτιμο των 30 € όταν είναι Σαββατοκύριακο ή Αργία, κατά την διάρκεια της Υψηλής περιόδου -η οποία ορίζεται από 22/1209 έως 5/1/2010-, και πάντα με την προυπόθεση να έχουν δοθεί σε λειτουργία όλοι οι αναβατήρες.

Αν έχουν δοθεί σε λειτουργία κατά την έναρξη λειτουργίας τουλάχιστον 7 αναβατήρες από το σύνολο των 13 που υπάρχουν (δηλαδή να κυμαίνεται από το 50% έως το 100% της δυναμικότητας του Κέντρου), τότε η τιμή της ημερήσιας κάρτας είναι 24€, ενώ αν η λειτουργία τους είναι κάτω του 50% της δυναμικότητας (δηλαδή λειτουργούν έως 6 αναβατήρες) τότε η τιμή ανέρχεται στα 15€.

Όταν δε πρόκειται για καθημερινή και εκτός Υψηλής περιόδου, η τιμή ανέρχεται σε 15€ και αν λειτουργούν λιγότεροι από 6 αναβατήρες η τιμή είναι 12€

Στις 09:37 (όπως φαίνεται και από την απόδειξη παροχής υπηρεσιών της οποίας φωτοαντίγραφο συνυποβάλλω) προσήλθα στο ταμείο του Κέντρου για να προμηθευτώ μια ημερήσια κάρτα, και ζήτησα να ενημερωθώ για την κατάσταση των αναβατήρων που ήταν σε λειτουργία, κατά την έναρξη λειτουργίας.

Η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι είχαν τεθεί σε λειτουργία μόνο 3 από τους 13 αναβατήρες στην θέση Κελλάρια ήτοι οι αναβατήρες Αφροδίτη, Αίολος και Βάκχος.

Άρα σύμφωνα με τα προαναφερθέντα, εφόσον η Δευτέρα 21/12/09 ήταν καθημερινή και εκτός Υψηλής περιόδου, και λειτουργούσαν μόνο 3 από τους 13 αναβατήρες θα έπρεπε να πληρώσω 12€.

Αντ’ αυτού η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι είχαν κάνει λάθος στον Τιμοκατάλογο (όπου αυτός είχε αναρτηθεί) στο πεδίο που αφορά στην έναρξη Υψηλής περιόδου, ότι αντί για 22/12/09 έπρεπε να είναι 21/12/09, και ότι θα έπρεπε να καταβάλλω 24€.Δηλαδή το λάθος εκείνου που συνέταξε, ενέκρινε και υπέγραψε ένα έγγραφο βάσει του οποίου γίνονται συναλλαγές και εισπράττονται χρήματα από το Χιονοδρομικό, θα έπρεπε να το πληρώσει ο πελάτης!!

Τέλος, το παράδοξο είναι πως ακόμα και σωστός να ήταν ο Τιμοκατάλογος, τότε αν όντως ήταν Υψηλή περίοδος και λειτουργούσαν μόνο 3 αναβατήρες (δηλαδή κάτω από το 50% του συνόλου) τότε θα έπρεπε να πληρώσω 15€ και όχι 24€.

Αφού εξέφρασα τις αντιρρήσεις μου και τη δυσαρέσκεια μου για το γεγονός στην υπάλληλο του ταμείου, και εφόσον δεν είχα άλλη εναλλακτική επιλογή (κάποιο άλλο κοντινό Χιονοδρομικό), κατέβαλλα το αντίτιμο που μου ζητήθηκε αδίκως.

Το τραγελαφικό είναι ότι το βράδυ διαπίστωσα με λύπη μου ότι είχαν «διορθώσει» τον Τιμοκατάλογο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Κέντρου στο εν λόγω πεδίο (άλλαξαν την ημερομηνία έναρξης της Υψηλής περιόδου από 22/12/09 σε 20/12/09) αλλά είχαν ξεχάσει να κάνουν το ίδιο και στα εισιτήρια επισκεπτών!!!

Για όλα τα παραπάνω γεγονότα θα ήθελα να εκφράσω την τεράστια απογοήτευσή μου, αλλά και την οργή μου, διότι δεν μπορεί ένα -δημοσίου χαρακτήρα-Χιονοδρομικό το οποίο παράγει ένα τουριστικό προιόν που λέγεται Χιονοδρομία, να νομίζει ότι μπορεί να παίζει στις πλάτες του καθενός από εμάς, και να εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις με αυτό τον τρόπο.

Παρακαλώ την Υπηρεσία σας να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την περαιτέρω διερεύνηση των όσων σήμερα σας καταγγέλλω, ώστε να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος όσων βρεθήκαμε την εν λόγω ημερομηνία στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, και να μας επιστραφεί το επιπλέον των 12€ ποσό που κληθήκαμε αδίκως να καταβάλλουμε, παραδίδοντας σε κάποια από τις επόμενες επισκέψεις μας την κάρτα εκείνης της ημέρας στο ταμείο.

Θα επιθυμούσα να έχω κάποια ενημέρωση-εφόσον αυτό είναι εφικτό- αναφορικά με τις ενέργειές σας, καθώς και το αποτέλεσμα αυτών. Παράλληλα αν θεωρεί η Υπηρεσία σας, ότι η παρούσα καταγγελία πρέπει να κοινοποιηθεί και σε άλλους αρμόδιους Φορείς ή Υπηρεσίες, παρακαλώ όπως με ενημερώσετε σχετικά προκειμένου να προχωρήσω στις απαραίτητες ενέργειες.

Για οποιαδήποτε απορία ή περαιτέρω διευκρίνιση παραμένω στη διάθεσή σας."

ski is talking to god!!

περσι εγινε ακριβως ενα παρομοιο περιστατικο σε μενα με την τιμη εισητηριου και οταν βγηκα να το αναφερω επεσαν να με φανε.τελικα ειναι συνηθες φαινομενο αυτο στο συγκεκριμενο χκ να γινεται μια φορα τον χρονο τουλαχιστον.φυσικα εχω και παραδειγμα απο αλλο χιονοδρομικο φετος για να μην λεμε οτι ειναι μονο ο παρνασσος,η διαφορα ειναι απλα οτι εδω ειναι ενα δημοσιο χκ.υπομονη λοιπον φιλοι,οσο ανεβαινουμε και πληρωνουμε ετσι θα ειναι τα πραγματα.

Ναι θα θέλαμε, και μπράβο που διεκδίκησες το δίκιο σου.

Φυσικά (αν δεν σου κάνει κόπο) θα θέλαμε να διαβάσουμε την απάντηση του Χιονοδρομικού, όποτε και αν έλθει σε εσένα.

Το ΧΚΠ δεν με έχει ενοχλήσει έως τώρα (παρόλο που το έγγραφο απευθυνόταν στον κ.Δρίβα), αλλά αν έχω κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω.

Παλιότερα μου είχε συμβεί ένα πολύ "χοντρό" περιστατικό με το Ski Bus του Κλαουδάτου.Το ανέφερα στον ΕΟΤ (ως αρμόδιο εποπτικό φορέα) και με είχαν ενημερώσει επισήμως και εγγράφως για τις ενέργειές τους, καθώς επίσης και για τις κυρώσεις που επεβλήθησαν.

Επειδή εμπλέκεται η Ε.Τ.Α. και επειδή το έχω κοινοποιήσει και στον ΕΟΤ και στο Χ.Κ.Π., φαντάζομαι πως θα συμβεί το ίδιο.

Πάντως Pies να ξέρεις ότι δεν μου αρέσει να αδικώ και πόσο μάλλον να αδικούμαι.Έχω εκφράσει με παλιότερα posts μου καλά σχόλια για το ΧΚΠ.

Όμως στην Ελλάδα του 2010 (προσεχώς), το δίκιο μας είναι κάπου εκεί έξω!!Φτάνει να το αναζητήσουμε και να το διεκδικούμε με τα μέσα που μας δίνονται!!!

Υ.Γ. Ευελπιστώ πως είναι σαφές ότι δεν μου λείπουν 12 ευρώ για να ζήσω!!Απλά δεν επικροτώ την κοροιδία μπροστά στα μάτια μου και την εν γένει νοοτροπία του:

"έχετε δίκιο κύριε, αλλά πληρώστε τώρα"

ski is talking to god!!

Ακόμα και να ξεχάσανε να διορθώσουν τον τιμοκατάλογο είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν εισιτήριο με την αναγραφόμενη τιμή. Είναι νόμιμο να ζητήσεις τα λεφτά σου, ακόμα και αν πρόκειται για 1 λεπτό του ευρώ. Ακόμα χειρότερα όταν εξ αρχής οι χρεώσεις είναι υπερβολικές, για να μην μπω απαράδεκτες για τα δεδομένα των υπηρεσιών.

ΥΓ. Αλήθεια πόσους τραυματισμούς είχαμε όλες αυτές τις ημέρες λειτουργίας ξέρει κανείς;

Edited by fotski

Θα ήθελα να δώσω για σύγκριση ένα παράδειγμα σεβασμού στον πελάτη:

Όταν στη Selva χτύπησε ο Λάππας και πήγε στο γιατρό, αυτός του γνωστοποίησε ότι με μια βεβαίωση που θα του έφτιαχνε, μπορούσε να πάρει πίσω το αντίτιμο των ημερών (από την κάρτα 6 ημερών) που δεν θα έκανε σκι λόγω τραυματισμού. Εννοείται πως η κάρτα ήταν προπληρωμένη.

Ξέρετε πουθενά στην Ελλάδα (και όχι μόνο στα χιονοδρομικά) κάποιον που θα έκανε κάτι ανάλογο;

Το πιθανότερο θα ήταν να μας λέγανε: "Ας πρόσεχες μεγάλε!" και "Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση ακ του ταμείου".

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Θα ήθελα να δώσω για σύγκριση ένα παράδειγμα σεβασμού στον πελάτη:

Όταν στη Selva χτύπησε ο Λάππας και πήγε στο γιατρό, αυτός του γνωστοποίησε ότι με μια βεβαίωση που θα του έφτιαχνε, μπορούσε να πάρει πίσω το αντίτιμο των ημερών (από την κάρτα 6 ημερών) που δεν θα έκανε σκι λόγω τραυματισμού. Εννοείται πως η κάρτα ήταν προπληρωμένη.

Ξέρετε πουθενά στην Ελλάδα (και όχι μόνο στα χιονοδρομικά) κάποιον που θα έκανε κάτι ανάλογο;

Το πιθανότερο θα ήταν να μας λέγανε: "Ας πρόσεχες μεγάλε!" και "Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση ακ του ταμείου".

Σωστό! Επιβεβαιώνω ότι ισχύει αυτό!

Ο Δημήτρης που χτύπησε την 3η μέρα - αν δεν κάνω λάθος, πάντως του έμεναν μέρες και το ποσό που δεν θα χρησιμοποιούσε στο skipass ήταν αξιόλογο - πήρε πίσω τα υπόλοιπα χρήματα στο σύνολό τους!!! Το συζητήσαμε κι εκεί ως γεγονός γιατί θα μπορούσαν να του έλεγαν πχ, να μεταφερθούν οι μονάδες για άλλη περίοδο κλπ....Κι όμως του επέστρεψαν τα χρήματά του εφόσον προσκόμισε βεβαίωση του νοσοκομείου ότι επρόκειτο για τραυματισμό!

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

χιλιάδες τα παραδείγματα άψογης συμπεριφοράς στο εξωτερικό (όπου έχω ζήσει 2 1/2 χρόνια, και πολλά καλοκαίρια).

Και η συμπεριφορά αυτή είναι η ίδια είτε από ιδιωτική επιχείρηση προς πελάτη, είτε από το κράτος προς πολίτη (φορολογούμενο/"πελάτη").

Πάντα με σεβασμό ευγένεια και εμπιστοσύνη. Βέβαια η ίδια συμπεριφορά ισχύει και αντίστροφα.

Όλα αυτά έχουν ενσωματωθεί πιά στο DNA τους. Τα παιδιά μεγαλώνουν με την ίδια νοοτροπία από τα γεννοφάσκια τους, η ίδια διέπει την ζωή τους στην οικογένεια, στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, παντού. Και έτσι περνάει από γενιά σε γενιά.

Εμείς αντίθετα είμαστε ακόμα στην συζήτηση/διάλογο, που συνήθως καταλήγει στην φράση " είναι θέμα παιδείας". Αλλά δεν κάνουμε τίποτα για να δημιουργήσουμε μία άλλη κουλτούρα, μία άλλη παιδεία στα ίδια τα παιδιά μας... Έχετε προσέξει πως συμπεριφέρονται τα φιντάνια πολλών συγχωριανών μας, όταν τους δοθεί η ευκαιρία για κάτι τέτοιο ??

Και από την άλλη βέβαια, όταν συναντήσουμε την (αυτονόητη αλλού) ευγενή συμπεριφορά, το σχολιάζουμε σαν θαύμα !

Πόσο δρόμο έχουμε ακόμα !!!

Αλήθεια το παλικάρι που έπεσε από το καρεκλάκι του Βάκχου !!!!! :P γνωρίζει κανείς τι ζημιά έπαθε και αν είναι καλά;

:lol::blink::lol::blink:

Ποτε εγινε αυτο? και σε ποιο σημειο περιπου???

Την Τετάρτη αν θυμάμαι καλά. Πρέπει να υπήρξαν πολλοί και σοβαροί τραυματισμοί εκείνη την ημέρα. Γιατί άραγε; Ήταν απλά σύμπτωση;

Την Τετάρτη αν θυμάμαι καλά. Πρέπει να υπήρξαν πολλοί και σοβαροί τραυματισμοί εκείνη την ημέρα. Γιατί άραγε; Ήταν απλά σύμπτωση;

Τρομακτικό ακούγεται.. με τη ποσότητα του χιονιού.

Γιατί άραγε; Ήταν απλά σύμπτωση;

θα ηταν ο Ερμης ανάδρομος η ο Κωστακης εκανε την 1η του για φετος επίσκεψη στο ΧΚΠ

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

θα ηταν ο Ερμης ανάδρομος η ο Κωστακης εκανε την 1η του για φετος επίσκεψη στο ΧΚΠ

Μπορεί να ήταν βιτσιόζος πελάτης ο πιτσιρικας και να έμεινε κανα δεκαπεντάλεπτο στο σταματημένο λιφτ σε όχι και τόσο καλές συνθήκες (προσθέτουμε και τα 20 με 25 λεπτά που κάνει Βάκχος να φτάσει στο φεγγάρι -έλεος- ), οπότε η λιποθυμία να ήταν αποτέλεσμα μιας τυχαίας ζαλάδας.

Και αυτές οι πέτρες σε "κατάλληλες για χιονοδρομία" πίστες, βγαίνανε μόνο κατά την διάρκεια που άτυχοι χιονοδρόμοι περνούσαν από εκεί. Σαν βιντεοπαιχνίδι ένα πράγμα. Βγαίνανε......τσουπ, χτυπούσε ένας σκιερ και τσουπ................ ξανακρυβόντουσαν. Ούτε wii να παίζαμε.

Τελικώς το ότι εκείνη την ημέρα το ιατρείο του ΧΚΠ έμοιαζε με ΚΑΤ ήταν τυχαίο; Είναι αστείο μήπως;

Ποιος-οι παίρνει-ουν αποφάσεις εκεί επάνω το πότε θα λειτουργεί και τι; Ποιος-οι κατευθύνει-ουν; Έχει-ουν τις γνώσεις να το κάνει-ουν; Το κυρίως μέλημα είναι η ασφάλεια του πελάτη ή η είσπραξη χρημάτων;

Την μία σταματάει η Αφροδίτη και κόσμος ξεκινάει να κατέβει με τα πόδια!!!! μέσα σε άσχημες και επικίνδυνες συνθήκες από τα 1950 στα 1750, την άλλη ανοίγουν αναβατήρες και πίστες με κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των χιονοδρόμων με αποτέλεσμα να πέφτουν κορμιά και ήμαστε μόνο στην αρχή!!!

Αλήθεια από την κοινοπραξία έχει κανείς γνώση να λειτουργεί χιονοδρομικό; μια οποιαδήποτε εταιρία μπορεί, αλλά χιονοδρομικό; Διότι όταν όλα είναι εύκολα γίνομαι και εγώ καλός μάνατζερ. Στα δύσκολα όμως; Να σηκώσουμε το χαλάκι και να σπρώξουμε τις βρωμιές από κάτω;

Από την μία υπάρχει ο Κος Δρίβα που έχει γνώσεις, εμπειρία και αποδεδειγμένα καλή θέληση και αποτελέσματα, αλλά από την άλλη; υπάρχει κάποιος-οι που μπορούν και ξέρουν;

Ελπίζω να μην θρηνήσουμε θύματα στο μέλλον και να είναι πολύ αργά.

Σε πρόσφατο ποστ του πδ διάβασα το παρακάτω...

παρατηρείτε ότι το ΧΚΠ όχι απλά διαθέτει αναβατήρες αλλά και τους δουλεύει προς χάρη των πελατών του, ακόμα και τις δύσκολες (κακές καιρικές συνθήκες , μειωμένη προσέλευση) μέρες .

δε θα σχολιάσω το αν το ΧΚΠ οφείλει να διαθέτει αναβατήρες εφόσον θέλει να ονομάζεται χιονοδρομικό :lol:

ούτε το οτι τους λειτουργεί γιατί μου κάνει χάρη, συγγνώμη κύριοι, 400ευρω σας φαίνονται λίγα και μου λέτε οτι μου κάνετε και χάρη :P

η αναφορά σε "δύσκολες μέρες" πρέπει ναναι ελληνικό φαινόμενο και οπωσδήποτε παραπλανητικό διότι τρίτη χρονιά φέτος δε μου έχει επιστραφεί ούτε 1 σεντ λόγω "δύσκολων ημερών".

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Silver member Nifadas

How you stand is how you ski

Υπάρχει και ο δρόμος της δικαιοσύνης.Καντε τους μια μήνυση στο ευρωπαικο δικαστήριο....ως σύλλογος με δύναμη!

Ή ΔΕΝ................

Ο σκοπος του Συλλογου ειναι να βοηθησει την βελτιωση της Ελληνικης Χιονοδρομιας, οχι να κλεισει τα Χιονοδρομικα Κεντρα.

Βεβαιως, κανεις δεν σου στερει το δικαιωμα σαν Ευρωπαιου πολιτη να ακολουθησεις τον δρομο που νομιζεις εσυ σωστο... :P

Φιλικα

ΜακηςΜ